Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Ivan Kuprešaković---Ruud Gulyt


juanes
 Share

Recommended Posts

Real Club Deportivo de La Coruña, S.A.D

Ivan Kuprešaković

http://real.theoffside.com/files/2009/01/42-deportivo.gif

Miguel Ángel Lotina pred odlaskom?

http://u.goal.com/1700/1771_news.jpg

Miguel Ángel Lotina pred odlaskom,nakon dojave kako je Espanyol opet zainteresiran za njegove usluge, a kako u Deportivu i ne cvijetaju ruze mozda se Španjolac vrlo brzo vrati od tamo odakle je i dosao no kako saznajemo to su samo nagadanja. RLotna je ovih dana bio na razgovoru sa gospodom iz uprave i trazio je da se poboljšaju uvjeti rada i dovedu 2 igrača koje on odabere jer ne može ovako više raditi-navodi Lotina! Tako je Lotina izjasnio svoje nezadovoljstvo u Coruñi no kako svi znamo on je veliki strateg i nadamo se da ce se sto vise zadrazati i odvesti Deportivo napokon do naslova prvaka ove godine! Kako znamo Real i Barelona dominiraju u primeri vec dugi niz godinam, a u Deportivu smatraju da je Lotina pravi čovjek za naslov ove sezone!

Miguel Ángel Lotina ostaje ili ne?

http://www.elpais.com/recorte/20091012elpepidep_6/SCO250/Ies/dia_compramos_Mercedes_sueldo_minimo.jpg

Uprava Deportiva na čelu sa predsjednikom Augustom César Lendoirom su se sastali na izvanrednoj sjednici. Razgovarali su o Lotinovoj buducnosti jer kako oni misle on ima odlicne uvjete za rad i dobru podlogu za tražene rezultate, no on iz dana u dana sve se vise buni i narušava tako vec slab moral igraca .Sastanak je trajao jako dugo i na kraju ipak nije donesena odluka o njegovoj buducnosti. Neki su bili za ostanak, a neki su zeljeli da se pruzi prilika za sada anonimnom treneru.

Miguel Ángel Lotina odlazi!!

http://u.goal.com/1700/1771_news.jpg

Lotnia je ipak pretjerao sa svojim nezadovoljstvom smatra uprava španjolskog kluba i zato su sa njim raskinuli ugovor! Lotina ipak nije ocekivao da ce ovako brzo otici iz La Coruñe i zao mu je zbog toga, no on kako kaze nije naucio raditi pod takvim pritiskom i losim uvjetima! Takoder izjavnio je kako je u svlacionici vrlo losa atmosfera i kako se niko ne bori i ne ostavlja srce na terenu! Igraju samo za novce, a takvi igraci Deportivu nisu potrebni, no i lijepo se pozdravio sa upravom i igracima i krenuo kuci put Espanola gdje ce potraziti novi angazman! Takoder uprava Deportiva je izjavila da ce u sto brzem roku probati naci adekvatnu zamjenu za Lotinu, glavni kandidati su za sada Slaven Bilić i Rafa Benitez no moguc je i neki drugi trener, a kako su zadnjih dana suskalo po gradu to bi mogao biti Ruud Gulyt! Dok ne stigne novi trener duznost trenera imat ce glavni Lotin pomocnik.


http://www.multiupload.com/OCQEBAIVLH


http://real.theoffside.com/files/2009/01/42-deportivo.gif

Novi trener u Deportivu iz La corune!

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2008/10/31/marca460.jpg

Senzacionala vijest objavio je sportski španjolski tabloid Marca, kako se zadnjih par dana spekuliralo da ce klub preuzeti Grant ili Gulyt danas je demantirano! Na klupu Deportiva sjeo je javnosti nepoznati trener iz Bosne i Hercegovine, a njegovo ime je Ivan Kuprešaković  koji je do sada vodio neke mlade uzraste i nije imao iskustva sa seniorima, a sigurno nema iskustva za La Primeru! Mediji misle da je ovo jako los potez uprave iz La Corune jer vec 5 godine nema trofeja, a sada su doveli neznanca na klupu i stavili mu na leđa veliki pritisak. Uprava Hajduka misli da je to pravi trener za Deportivo, ambiciozan i zeljan uspjeha no isto tak nije bas puno znanja govore mediji. Na njemu je da to sve demantira i pokaze svoje znanje i napokon donese trofej u vitrine Deportiva.

Evo šta je rekao Kuprešaković za španjolske medije:

Iskreno nisam vjerovao kada sam dobio ponudu, Deportivo je veliki klub, trenutno prolazi kroz težak period, ali sam siguran da ga mogu vratiti gdje mu je mjesto. Ove sezone več ciljam na Kup.

Mnogi igrače žele otiči, i mogu otiči, ako ne žele dati 101% za ovaj tim onda im tu i nije mjesto.

Pojačanja če sigurno biti, ali kakvih i koliko zavisi od financiske situacije kluba, koja trenutno i nije baš najbolja.


Ahh da' date=' trebao bi pogledati s cime raspolažem. Koji igrači bi mi mogli poslužiti(ajme, pa gdje je sad taj vražji rokovnik, nikad ga nema kad mi treba).[/quote']

GLAVNI IGRAČKI KADAR

Daniel Aranzubia

http://img375.imageshack.us/img375/7545/glavnakarikaaranzubia.th.jpg

Nije on jedan on onih koji ulijevaju samopouzdanje svojom igrom. Ne pokreće tim u onim trenucima kada je najteže, ali ima on svojih bljeskova. Ima odlične reflekse koji mu pomažu u nezgodnim situacijama i zna uposlit svoje suigrače odličnim ispucavanjem.

Manuel Pablo

http://img291.imageshack.us/img291/9140/glavnakarikamanuelpablo.th.jpg

Stari "vuk" rekli bi ovdje u Deportivu. On je igrač koji uvijek daje sve od sebe i nikad do sad nije iznevjerio trenera, a ni dres Deportiva. Manuel jednostavno živi za ovaj klub i želi završiti karijeru u njemu. Ima jak utjecaj na ostale igrače i njegovo pozicioniranje bez lopte je odlično tako da iako igra na poziciji desnog beka kada stoper napravi propust on uskoči i spasi.

Andres Guardado

http://img189.imageshack.us/img189/871/glavnakarikaguardado.th.jpg

Igrač koji je mlad i željan dokazivanja. Igra odličan nogomet i nasljednik je de Guzmana koji je otišao u Toronto. Uvijek će biti tu za vas i svojim igrama će vam dokazati da je zasluženo član prvih jedanaest. U Deportivu očekuju da postane velika zvijezda. Također se priprema za nadolazeče svijetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Riki

http://img824.imageshack.us/img824/3590/glavnakarikariki.th.jpg

Napadač koji iz dana u dan napreduje i igra utakmice svog života. U nekim trenucima čini ćuda "magico" kako bi ga nazvali tamošnji mediji. U jednom članku sportski tjednik koji izlazi u Corunu napisao je članak u kojemu su izjavili da je glavni igrač Deportiva i da jednostavno "skida nebesa". Igrač koji je potkovan i tehnički i fizički. Kreativan je i na sve načine može ugroziti protivnička vrata, kako asistencijom tako i pogotkom.

Sergio

http://img820.imageshack.us/img820/1928/glavnakarikasergio.th.jpg

Igrač koji je več dugi niz godina u Deportivu, član je slavne generacije kao i Manuel Pablo, a i Valeron. Ima odličan utjecaj na mlade igrače. Odlučio je ostati u klubu nakon završetka svoje karijere. Vec je odlučio da če u mirovinu nakon još dvije sezone. Daje svoje najbolje u kljucnim trenucima, i kad treba izvaditi tim iz nevolje onda je on pravi igrač za to jer čitavu utakmicu igra na vrhunskom nivou.

Juan Carlos Veleron

http://img194.imageshack.us/img194/1984/glavnakarikavaleron.th.jpg

Nedavno je izjavio da osjeti umor u nogama što je i razumljivo, ali on je glavni "joker" u timu jer ima sve tehničke vrline koje ga čine tako posebnim u ekipi. Godine čine svoje, što je i vidljivo na fizičkom smislu. Nije više izdržljiv kao nekada, ali i dalje pruža odlične partije u klubu.


Pripremni period Deportiva iz La Corune pod vodstvom novog izbornika!

Izvještaj o Deportivu iz La Corune koji je pripremio glavni španjolski tabloid Marca.

Deportivo je odigrao sedam pripremnih utakmica, a samo je jednu izgubio što je odličan pokazatelj njihove kvalitete. Još se špekulira o određenim pojačanjima, ali o tome čemo kasnije.

Pripremi perion Deportiva:

http://img811.imageshack.us/img811/5052/pripremeolympiccharlero.th.jpg

 

http://img821.imageshack.us/img821/8905/pripremeunionsgdeportiv.th.jpg

 

http://img295.imageshack.us/img295/5011/pripremevecindariodepor.th.jpg

 

http://img816.imageshack.us/img816/1461/pripremedeportivodeport.th.jpg

 

http://img821.imageshack.us/img821/9692/pripremefcnsintniklaasd.th.jpg

 

http://img815.imageshack.us/img815/5164/pripremelarachadeportiv.th.jpg

 

http://img171.imageshack.us/img171/6493/pripremenegreiradeprtiv.th.jpg

center]

 

Zbilja inpresivni rezultati zbog kojih je sretan i novi trener

Kuprešaković:" Da odlično smo odradili ovaj dio priprema' date=' radili smo na fizičkoj sremi igrača. Izgleda da se trud isplatio što mi je uistinu drago. Također se nadam da ču uspjeti demantirati sve loše navode koje su uputili navijači Deportiva. Uskoro če mi se pridružiti moj stručti tim. U planu je i nekoliko transfera, a u svemu če te biti obavješeteni na vrijeme. "[/quote']


Novi stručni štab!

Dolaskom Kuprešakovića na mjesto izbornika Deportiva, uprava je dozvolila Kuprešakoviću da si odabere stručni tim koji če mu pomagati u pohodu na trofej.

 

Tako da če uz Kuprešakoviča tim trenirati i još jedanaest izabranih trenera od strane Kuprešakovića. Kuprešakovič navodi da su to sve stručnjaci i veliki profesionalci. Također ističe prijateljski odnos sa Prosinečkim koji ga je i uveo u trenerske vode.

 

Španjolski tabloid Marca objavilo je spisak trenera i skauta:

http://img811.imageshack.us/img811/1812/trenerskikadar.th.jpg

 

http://img810.imageshack.us/img810/8783/skautkadar.th.jpg

 


Transferi

Martin Palermo

http://img809.imageshack.us/img809/9734/martinpalermo.th.jpg

Legenda brazilskog nogometa, bivši igrač Betisa i Boce potpisao je dvogodišnji ugovor sa Deportivom. Rekao je da iako ima mnogo utakmica u nogama još je željan izazova i strahova koje sa sobom donosi nogomet. Želi uvesti Deportivo u ligu prvaka i pokazati da je Deportivo pravi tim za pobjede. Palermo je igrač koji može preokrenuti utakmicu, iako ima 35 godina moze izdržati da kroz čitavu sezonu igra na vrhunskom nivou.

Domagoj Vida

http://img816.imageshack.us/img816/3260/domagojvida.th.jpg

Kako je Kupršaković došao sa Balkana sa sobom je doveo i nekolicinu tamošnjih mladih igrača među kojima je i Domagoj. Domagoj ima sve predispozicije da bude vrhunski igrač. Također će opet raditi sa Prosinečijem koji mu pomaže i u reprezentaciji.

Tomislav Butina

http://img813.imageshack.us/img813/5961/butina.th.jpg

Kako Kuprešaković nije zadovoljan Aranzubiom doveo je iskusnog Butinu koji je branio u mnogim klubovima sirom Europe. Butina je baš onakav golman kakav treba Deportivu. On je vođa, bog i batina obrane, motivise igrače kad je najteže i uvijek daje sve od sebe da klub.

Mario Maloća

http://img202.imageshack.us/img202/3330/mariomaloca.th.jpg

Pošto Deportivu pod hitno treba neki stoper i zamjena za Collota i Ze Castra, novi izbornik se odlučio dovesti mladu nadu i uzdanicu Hajduka, a to je Mario Maloča. Nadat je se da če se on razviti i kao igrač, a i kao čovjek i da će naravno uvelike pomoći Deportivu da ostvari zadani cilj.

Marko Livaja

http://img822.imageshack.us/img822/2873/markolivaja.th.jpg

Nakon interesa Intera iz Milana za ovog mladog 15-godisnjeg napadača i Deportivo je se odlučio poslati ponudu na Poljud. Hajduk je prihvatio ponudu smatrajuči da će Livaji biti bolje za njegov razvoj ići sporednim putem, a ne da ga se pretvara u nasljednike nekih velikih igrača iz Intera, jer bi tako mogao propast pod pritiskom medija.

Ivan Strinič

http://img811.imageshack.us/img811/6421/ivanstrinic.th.jpg

Kako Deportivo na poziciji lijevog beka ima samo Filipea i Anyla koji je na posudbi u Deportivu, uprava je odlučila dovesti mladu nadu koja če biti glavna zamjena na toj poziciji.


Deportivo nakon 12 kola četvriti u Primeri!

http://www.seeklogo.com/images/M/Marca-logo-C528EF628E-seeklogo.com.gif

Nakon 12 kola Deportivo iz la Corune nalazi se na 4. poziciji španjoske premijer lige. Deportivo je u 12 utakmica upisao 7 pobjeda 1 remi i 4 poraza.

Odlično smo odradili ovaj dio sezone' date=' zadovoljan sam kao i igrači i mislim da možemo daleko dogurati.[/quote']Navijači su se več afirmirali na Kuprešakoviča i Palerma u kojeg su imali velike sumlje, ali on je to sve demanitrao odličnom igrom protiv Mallorce. Protiv Mallorce Deportivo je odigrao najbolju utakmicu do sad navodi španjolska Marca. Do 80-tih minuta La Coruna je gubila 1-2, a onda je Brazilac uzeo stvar u svoje ruke i odličnom igrom preokrenuo rezultat na 3-2 što je oduševilo naviječe jer je u tom trenutku Deportivo zasjeo na prvo mjesto Primere. Sve su veči izledi da če se ostvarit zadani ciljevi uprave, a i da je Kuprešaković pravi čovjek za klub. Njegom strični tim saradnika radi odličan posao. Pripreme su bile odlične, a i pojačanja za sada su na vrhunskom nivou. U dosadašnjih 12 kola Deportivo je koristio čudnu strategiju za španjolski mentalitet, a to je 4-4-2 i time razbio sve koncepte protivnika. Taktika i postava je najčešče izgledala ovako.

http://img228.imageshack.us/img228/6883/prvitim.th.jpg.

Utakmice španjolskog prvoligaša:

http://img815.imageshack.us/img815/6057/dosadasnjirezultati.th.jpg

Tablica španjolske lige:

http://img717.imageshack.us/img717/7868/tabelaz.th.jpg

 

Najbolji igrač Deportiva!

http://img412.imageshack.us/img412/121/martinpalermog.th.jpg

Timska statistika!

http://img189.imageshack.us/img189/7639/timskezanimljivosti.th.jpg[/

URL]

Igračka statistika!

http://img99.imageshack.us/img99/2093/zanimljivostiigrake.th.jpg

http://www.seeklogo.com/images/M/Marca-logo-C528EF628E-seeklogo.com.gif

Odlično smo odradili ovaj dio sezone' date=' zadovoljan sam kao i igrači i mislim da možemo daleko dogurati.[/quote']Navijači su se več afirmirali na Kuprešakoviča i Palerma u kojeg su imali velike sumlje, ali on je to sve demanitrao odličnom igrom protiv Mallorce. Protiv Mallorce Deportivo je odigrao najbolju utakmicu do sad navodi španjolska Marca. Do 80-tih minuta La Coruna je gubila 1-2, a onda je Brazilac uzeo stvar u svoje ruke i odličnom igrom preokrenuo rezultat na 3-2 što je oduševilo naviječe jer je u tom trenutku Deportivo zasjeo na prvo mjesto Primere. Sve su veči izledi da če se ostvarit zadani ciljevi uprave, a i da je Kuprešaković pravi čovjek za klub. Njegom strični tim saradnika radi odličan posao. Pripreme su bile odlične, a i pojačanja za sada su na vrhunskom nivou. U dosadašnjih 12 kola Deportivo je koristio čudnu strategiju za španjolski mentalitet, a to je 4-4-2 i time razbio sve koncepte protivnika. Taktika i postava je najčešče izgledala ovako.

http://img228.imageshack.us/img228/6883/prvitim.th.jpg.

Utakmice španjolskog prvoligaša:

http://img815.imageshack.us/img815/6057/dosadasnjirezultati.th.jpg

Tablica španjolske lige:

http://img717.imageshack.us/img717/7868/tabelaz.th.jpg

 

http://img412.imageshack.us/img412/121/martinpalermog.th.jpg

http://img189.imageshack.us/img189/7639/timskezanimljivosti.th.jpg[/

URL]

http://img99.imageshack.us/img99/2093/zanimljivostiigrake.th.jpg

Kuprešaković:

"Dosta mi je ovoga, nemogu vise, odlazim"

Vrlo iznenadjujuc potez Kuprešakovića. Nakon samo jedne polusezone napusta Deportivo. Nas¡ novinari iz Marce pricali su sa Kuprešakovićem te se pozanimali zasto tako neocekivano odlazi iz kluba i pusta ga na 4. poziciji sa 7 boda zaostatka pred kraljevima.

Marca:

Vas potez je vrlo neocekivan. Zasto taka odluka? Deportivo se nalazi na cetvrtom mjestu, placu dobivate, igraci se odlicno razumiju medusobno, a i Vi, koliko znamo, nemate nekih problema sa njima.

 

Kuprešaković:

Da, sve je to istina, ali ne mogu vise. Prevelik je to pritisak za mene. Pritisak je sa svih strana, iz uprave, od novinara, od navijaca, pa cak su mi neki dan dosli i pred kucu, te trazili od mene da osvojim i Primeru ligu i kup a i, da se sa Deportivom uvrstim u grupnu fazu Lige Prvaka. Ja im to jednostavno ne mogu obecati, a policiji sam vec prijavio prijetece pismo, koje sam dobio od anonimnog autora.

 

Marca:

Da li ce te nam otkriti sta pise u tom pismu?

 

Kuprešaković:

Ne, to je sada stvar policije i ja necu da imam nista sa tim. Sa zenom ubrzo odlazimo iz Corune.

 

Marca:

Kamo odlazite? Da li ce te se jos uvijek baviti managerskim poslom?

 

Kuprešaković:

To je nasa stvar, a za neko vrijeme cu se maket iz nogometa. Mozda nekada kasnije, ima jos vremena.

 

Vec se trazi njegov nasljednik. Spominje se ime, javnosti vrlo nepoznatim managerom, Ruud Gulytom. Za nekoliko dana cemo saznati, da li ce se stvarno desiti jos jedno iznenadenje u Coruni ili ce ipak neko malo pozantiji preuzeti klub.

((Kako u subotu idem nemam vremena da nastavim priču pa je ovako zavrsavam, nadam se da nemate sta protiv. Volio bih kada bi netko nastavio ovu pricu. Slobodno rename topick i dodajte ime vase.))

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 22
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://real.theoffside.com/files/2009/01/42-deportivo.gif

Novi trener u Deportivu iz La corune!

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2008/10/31/marca460.jpg

Senzacionala vijest objavio je sportski španjolski tabloid Marca, kako se zadnjih par dana spekuliralo da ce klub preuzeti Grant ili Gulyt danas je demantirano! Na klupu Deportiva sjeo je javnosti nepoznati trener iz Bosne i Hercegovine, a njegovo ime je Ivan Kuprešaković koji je do sada vodio neke mlade uzraste i nije imao iskustva sa seniorima, a sigurno nema iskustva za La Primeru! Mediji misle da je ovo jako los potez uprave iz La Corune jer vec 5 godine nema trofeja, a sada su doveli neznanca na klupu i stavili mu na leđa veliki pritisak. Uprava Hajduka misli da je to pravi trener za Deportivo, ambiciozan i zeljan uspjeha no isto tak nije bas puno znanja govore mediji. Na njemu je da to sve demantira i pokaze svoje znanje i napokon donese trofej u vitrine Deportiva.

Evo šta je rekao Kuprešaković za španjolske medije:

Iskreno nisam vjerovao kada sam dobio ponudu, Deportivo je veliki klub, trenutno prolazi kroz težak period, ali sam siguran da ga mogu vratiti gdje mu je mjesto. Ove sezone več ciljam na Kup.

Mnogi igrače žele otiči, i mogu otiči, ako ne žele dati 101% za ovaj tim onda im tu i nije mjesto.

Pojačanja če sigurno biti, ali kakvih i koliko zavisi od financiske situacije kluba, koja trenutno i nije baš najbolja.

Link to comment
Share on other sites

Ahh da' date=' trebao bi pogledati s cime raspolažem. Koji igrači bi mi mogli poslužiti(ajme, pa gdje je sad taj vražji rokovnik, nikad ga nema kad mi treba).[/quote']

GLAVNI IGRAČKI KADAR

Daniel Aranzubia

http://img375.imageshack.us/img375/7545/glavnakarikaaranzubia.th.jpg

Nije on jedan on onih koji ulijevaju samopouzdanje svojom igrom. Ne pokreće tim u onim trenucima kada je najteže, ali ima on svojih bljeskova. Ima odlične reflekse koji mu pomažu u nezgodnim situacijama i zna uposlit svoje suigrače odličnim ispucavanjem.

Manuel Pablo

http://img291.imageshack.us/img291/9140/glavnakarikamanuelpablo.th.jpg

Stari "vuk" rekli bi ovdje u Deportivu. On je igrač koji uvijek daje sve od sebe i nikad do sad nije iznevjerio trenera, a ni dres Deportiva. Manuel jednostavno živi za ovaj klub i želi završiti karijeru u njemu. Ima jak utjecaj na ostale igrače i njegovo pozicioniranje bez lopte je odlično tako da iako igra na poziciji desnog beka kada stoper napravi propust on uskoči i spasi.

Andres Guardado

http://img189.imageshack.us/img189/871/glavnakarikaguardado.th.jpg

Igrač koji je mlad i željan dokazivanja. Igra odličan nogomet i nasljednik je de Guzmana koji je otišao u Toronto. Uvijek će biti tu za vas i svojim igrama će vam dokazati da je zasluženo član prvih jedanaest. U Deportivu očekuju da postane velika zvijezda. Također se priprema za nadolazeče svijetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Riki

http://img824.imageshack.us/img824/3590/glavnakarikariki.th.jpg

Napadač koji iz dana u dan napreduje i igra utakmice svog života. U nekim trenucima čini ćuda "magico" kako bi ga nazvali tamošnji mediji. U jednom članku sportski tjednik koji izlazi u Corunu napisao je članak u kojemu su izjavili da je glavni igrač Deportiva i da jednostavno "skida nebesa". Igrač koji je potkovan i tehnički i fizički. Kreativan je i na sve načine može ugroziti protivnička vrata, kako asistencijom tako i pogotkom.

Sergio

http://img820.imageshack.us/img820/1928/glavnakarikasergio.th.jpg

Igrač koji je več dugi niz godina u Deportivu, član je slavne generacije kao i Manuel Pablo, a i Valeron. Ima odličan utjecaj na mlade igrače. Odlučio je ostati u klubu nakon završetka svoje karijere. Vec je odlučio da če u mirovinu nakon još dvije sezone. Daje svoje najbolje u kljucnim trenucima, i kad treba izvaditi tim iz nevolje onda je on pravi igrač za to jer čitavu utakmicu igra na vrhunskom nivou.

Juan Carlos Veleron

http://img194.imageshack.us/img194/1984/glavnakarikavaleron.th.jpg

Nedavno je izjavio da osjeti umor u nogama što je i razumljivo, ali on je glavni "joker" u timu jer ima sve tehničke vrline koje ga čine tako posebnim u ekipi. Godine čine svoje, što je i vidljivo na fizičkom smislu. Nije više izdržljiv kao nekada, ali i dalje pruža odlične partije u klubu.

Link to comment
Share on other sites

Pripremni period Deportiva iz La Corune pod vodstvom novog izbornika!

Izvještaj o Deportivu iz La Corune koji je pripremio glavni španjolski tabloid Marca.

Deportivo je odigrao sedam pripremnih utakmica, a samo je jednu izgubio što je odličan pokazatelj njihove kvalitete. Još se špekulira o određenim pojačanjima, ali o tome čemo kasnije.

Pripremi perion Deportiva:

http://img811.imageshack.us/img811/5052/pripremeolympiccharlero.th.jpg

 

http://img821.imageshack.us/img821/8905/pripremeunionsgdeportiv.th.jpg

 

http://img295.imageshack.us/img295/5011/pripremevecindariodepor.th.jpg

 

http://img816.imageshack.us/img816/1461/pripremedeportivodeport.th.jpg

 

http://img821.imageshack.us/img821/9692/pripremefcnsintniklaasd.th.jpg

 

http://img815.imageshack.us/img815/5164/pripremelarachadeportiv.th.jpg

 

http://img171.imageshack.us/img171/6493/pripremenegreiradeprtiv.th.jpg

center]

 

Zbilja inpresivni rezultati zbog kojih je sretan i novi trener

Kuprešaković:" Da odlično smo odradili ovaj dio priprema' date=' radili smo na fizičkoj sremi igrača. Izgleda da se trud isplatio što mi je uistinu drago. Također se nadam da ču uspjeti demantirati sve loše navode koje su uputili navijači Deportiva. Uskoro če mi se pridružiti moj stručti tim. U planu je i nekoliko transfera, a u svemu če te biti obavješeteni na vrijeme. "[/quote']

Link to comment
Share on other sites

Novi stručni štab!

Dolaskom Kuprešakovića na mjesto izbornika Deportiva, uprava je dozvolila Kuprešakoviću da si odabere stručni tim koji če mu pomagati u pohodu na trofej.

 

Tako da če uz Kuprešakoviča tim trenirati i još jedanaest izabranih trenera od strane Kuprešakovića. Kuprešakovič navodi da su to sve stručnjaci i veliki profesionalci. Također ističe prijateljski odnos sa Prosinečkim koji ga je i uveo u trenerske vode.

 

Španjolski tabloid Marca objavilo je spisak trenera i skauta:

http://img811.imageshack.us/img811/1812/trenerskikadar.th.jpg

 

http://img810.imageshack.us/img810/8783/skautkadar.th.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Transferi

Martin Palermo

http://img809.imageshack.us/img809/9734/martinpalermo.th.jpg

Legenda brazilskog nogometa, bivši igrač Betisa i Boce potpisao je dvogodišnji ugovor sa Deportivom. Rekao je da iako ima mnogo utakmica u nogama još je željan izazova i strahova koje sa sobom donosi nogomet. Želi uvesti Deportivo u ligu prvaka i pokazati da je Deportivo pravi tim za pobjede. Palermo je igrač koji može preokrenuti utakmicu, iako ima 35 godina moze izdržati da kroz čitavu sezonu igra na vrhunskom nivou.

Domagoj Vida

http://img816.imageshack.us/img816/3260/domagojvida.th.jpg

Kako je Kupršaković došao sa Balkana sa sobom je doveo i nekolicinu tamošnjih mladih igrača među kojima je i Domagoj. Domagoj ima sve predispozicije da bude vrhunski igrač. Također će opet raditi sa Prosinečijem koji mu pomaže i u reprezentaciji.

Tomislav Butina

http://img813.imageshack.us/img813/5961/butina.th.jpg

Kako Kuprešaković nije zadovoljan Aranzubiom doveo je iskusnog Butinu koji je branio u mnogim klubovima sirom Europe. Butina je baš onakav golman kakav treba Deportivu. On je vođa, bog i batina obrane, motivise igrače kad je najteže i uvijek daje sve od sebe da klub.

Mario Maloća

http://img202.imageshack.us/img202/3330/mariomaloca.th.jpg

Pošto Deportivu pod hitno treba neki stoper i zamjena za Collota i Ze Castra, novi izbornik se odlučio dovesti mladu nadu i uzdanicu Hajduka, a to je Mario Maloča. Nadat je se da če se on razviti i kao igrač, a i kao čovjek i da će naravno uvelike pomoći Deportivu da ostvari zadani cilj.

Marko Livaja

http://img822.imageshack.us/img822/2873/markolivaja.th.jpg

Nakon interesa Intera iz Milana za ovog mladog 15-godisnjeg napadača i Deportivo je se odlučio poslati ponudu na Poljud. Hajduk je prihvatio ponudu smatrajuči da će Livaji biti bolje za njegov razvoj ići sporednim putem, a ne da ga se pretvara u nasljednike nekih velikih igrača iz Intera, jer bi tako mogao propast pod pritiskom medija.

Ivan Strinič

http://img811.imageshack.us/img811/6421/ivanstrinic.th.jpg

Kako Deportivo na poziciji lijevog beka ima samo Filipea i Anyla koji je na posudbi u Deportivu, uprava je odlučila dovesti mladu nadu koja če biti glavna zamjena na toj poziciji.

Link to comment
Share on other sites

Sjajna pojacanja, trebao si Pamica da dovedes, meni u Vojvodini kida, inace sa Palermom mozes ladno iz kornere da napadas Far Post, daje bar 1-2 gola na mecu.

ma evo necu da unaprijed kazem, ali ovaj palermo sabija jednostavo iako i ma 35 godina igra ko lav najbolji igrač evo poslije 10 kola kolko sam odigro ne znam ni sam ;)

Link to comment
Share on other sites

Deportivo nakon 12 kola četvriti u Primeri!

http://www.seeklogo.com/images/M/Marca-logo-C528EF628E-seeklogo.com.gif

Nakon 12 kola Deportivo iz la Corune nalazi se na 4. poziciji španjoske premijer lige. Deportivo je u 12 utakmica upisao 7 pobjeda 1 remi i 4 poraza.

Odlično smo odradili ovaj dio sezone' date=' zadovoljan sam kao i igrači i mislim da možemo daleko dogurati.[/quote']Navijači su se več afirmirali na Kuprešakoviča i Palerma u kojeg su imali velike sumlje, ali on je to sve demanitrao odličnom igrom protiv Mallorce. Protiv Mallorce Deportivo je odigrao najbolju utakmicu do sad navodi španjolska Marca. Do 80-tih minuta La Coruna je gubila 1-2, a onda je Brazilac uzeo stvar u svoje ruke i odličnom igrom preokrenuo rezultat na 3-2 što je oduševilo naviječe jer je u tom trenutku Deportivo zasjeo na prvo mjesto Primere. Sve su veči izledi da če se ostvarit zadani ciljevi uprave, a i da je Kuprešaković pravi čovjek za klub. Njegom strični tim saradnika radi odličan posao. Pripreme su bile odlične, a i pojačanja za sada su na vrhunskom nivou. U dosadašnjih 12 kola Deportivo je koristio čudnu strategiju za španjolski mentalitet, a to je 4-4-2 i time razbio sve koncepte protivnika. Taktika i postava je najčešče izgledala ovako.

http://img228.imageshack.us/img228/6883/prvitim.th.jpg.

Utakmice španjolskog prvoligaša:

http://img815.imageshack.us/img815/6057/dosadasnjirezultati.th.jpg

Tablica španjolske lige:

http://img717.imageshack.us/img717/7868/tabelaz.th.jpg

 

Najbolji igrač Deportiva!

Timska statistika!

URL]

Igračka statistika!

http://img99.imageshack.us/img99/2093/zanimljivostiigrake.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Čudo na pomolu, Kuprešaković odlazi!

Kuprešaković:

"Dosta mi je ovoga, nemogu vise, odlazim"

Vrlo iznenadjujuc potez Kuprešakovića. Nakon samo jedne polusezone napusta Deportivo. Nas¡ novinari iz Marce pricali su sa Kuprešakovićem te se pozanimali zasto tako neocekivano odlazi iz kluba i pusta ga na 4. poziciji sa 7 boda zaostatka pred kraljevima.

Marca:

Vas potez je vrlo neocekivan. Zasto taka odluka? Deportivo se nalazi na cetvrtom mjestu, placu dobivate, igraci se odlicno razumiju medusobno, a i Vi, koliko znamo, nemate nekih problema sa njima.

 

Kuprešaković:

Da, sve je to istina, ali ne mogu vise. Prevelik je to pritisak za mene. Pritisak je sa svih strana, iz uprave, od novinara, od navijaca, pa cak su mi neki dan dosli i pred kucu, te trazili od mene da osvojim i Primeru ligu i kup a i, da se sa Deportivom uvrstim u grupnu fazu Lige Prvaka. Ja im to jednostavno ne mogu obecati, a policiji sam vec prijavio prijetece pismo, koje sam dobio od anonimnog autora.

 

Marca:

Da li ce te nam otkriti sta pise u tom pismu?

 

Kuprešaković:

Ne, to je sada stvar policije i ja necu da imam nista sa tim. Sa zenom ubrzo odlazimo iz Corune.

 

Marca:

Kamo odlazite? Da li ce te se jos uvijek baviti managerskim poslom?

 

Kuprešaković:

To je nasa stvar, a za neko vrijeme cu se maket iz nogometa. Mozda nekada kasnije, ima jos vremena.

 

Vec se trazi njegov nasljednik. Spominje se ime, javnosti vrlo nepoznatim managerom, Ruud Gulytom. Za nekoliko dana cemo saznati, da li ce se stvarno desiti jos jedno iznenadenje u Coruni ili ce ipak neko malo pozantiji preuzeti klub.

((Kako u subotu idem nemam vremena da nastavim priču pa je ovako zavrsavam, nadam se da nemate sta protiv. Volio bih kada bi netko nastavio ovu pricu. Slobodno rename topick i dodajte ime vase.))

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nakon Kuprešakovića na tron sjeda čuveni nizuzemac Ruud Guilt!

http://img.fannation.com/upload/truth_rumor/photo_upload/473/40/full/ruudgullitMarty_Melville.jpg

Nakon neshatljivog odlaska Ivana Kuprešakovića na trenersku stolicu Deportiva sjeda Guilt. Igrač koji je bio član sjajne nizuzemske generacije. Prije dolaska u Deportivo vodio je LA Galaxy te u ondašnji klub doveo nekada najboljeg igrača Davida Beckhama.

Uspjeli smo kontaktirati sa novim celnikom:

Kada sam dobio ponudu jednostavno je nisam mogao odbiti, ovako veliki klub mi je san bio voditi i on se sad ispunio. Znam da je ekipa u teškom stanju radi vec 3 trenera u 3 mjeseca, ali ja obečavam da čemo ove sezone izboriti ono željeno. Inače ja ću dati otkaz.

Od pojačanja nemogu ništa sa sigurnošču tvrditi jer nemamo ni previše novca na rapolaganju, a prvo moram vidjeti kakav je trenutni tim.

Ruud-ov odgovor na novinarevo pitanje:

Dobar dan!Ovo je već tisućiti poziv na koji san odgovori0 od kad sam postao trener Deportiva. Kako se osjećam kao trener Deportiva? Mislim da je ovo san. Nisam se nadao ovakvoj ponudi' date=' čast mi je voditi ovako velik klub poput Deportiva, a još veća čast jer to je moj voljeni klub. Posebna čast će mi biti izać pred navijače i mislim da će me dobro primiti. Nadam se da će me svi zapamtiti kao dobrog trenera i mislim da s ovom ekipom mogu napraviti puno toga! Odmah sada najavljujem utrku za ciljeve! Čuvajte se ovo će biti novi Deportivo![/quote']

http://www.seeklogo.com/images/M/Marca-logo-C528EF628E-seeklogo.com.gif

Link to comment
Share on other sites

Deportivo na kraju sezone na 6. mjestu.

http://www.seeklogo.com/images/M/Marca-logo-C528EF628E-seeklogo.com.gif

Nakon 32 kola Deportivo iz la Corune našao se na 6-tom mjestu španjoske premijer lige. Deportivo je u 32. utakmica upisao 18 pobjeda 7 remi i 11 poraza. Ruud Gulyt u početku je imao problema sa momčadi te je u 7 utakmica ostao bez poraza.

Šta da vam kažem. Moglo je i bolje' date=' ali vidjeli ste probleme koje sam imao na početku sezone. Zadovoljan sam kao i igrači i mislim da možemo daleko dogurati u Europi kao i sljedeče godine u La Primeri.[/quote']Navijači su se več afirmirali na Ruud Guylta za kojega su htijeli postaviti na stolicu i prije dolaska Kuprešakovića, ali uprava ih je tad bila preduhitrila. Navijači su željeli više, htijeli su Ligu Prvaka i minimalno 4 mjesto na taveli. To bi i dobili da nije bilo kobnog zadnjeg kola protiv Real Madrida u kojem je Deportivo izvukao samo remi 1-1. Deportivov stručni tim uradio je odličan posao sa igračima, pogotovo mladim pridlošlicama iz istočne Europe. Radilo se punom parom što je i dokazano. Svi igrači su se afirmirali osim jednog koji je po kratkom postupku prodan u talijansku Seriu A. Taktika i postava je najčešče izgledala ovako.

http://img692.imageshack.us/img692/511/taktika.th.jpg.

Najbolji strijelac:

http://img686.imageshack.us/img686/662/najboljistrijelac.th.jpg[/url]

Tablica španjolske lige:

http://img685.imageshack.us/img685/4049/ligakq.th.jpg

 

Tim sezone!

Timska statistika!

Igračka statistika!

 

PRICA JE GOTOVA(znam da nije nesto spektakularan kraj, ali nisam imao ni inspiracije, a ni vremena za nesto bolje

;)

comment :bo:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |