Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

[Nove lige]Canada (real) by FM-Balkan ReSearch Team


prodo
 Share

Recommended Posts

File Name: Canada (real) by FM-Balkan ReSearch Team

File Submitter: prodo

File Submitted: 05 Feb 2013

File Category: Nove lige

 

Canada (real) by FM-Balkan ReSearch Team

 

Sadržaj:

Canadian Soccer League

CSL Reserve Division

 

Ovaj dodatak nudi mogućnost igranja sa klubovima iz kanadske nogometne lige. CSL predstavlja 3. rang nogometa na području Kanade, odmah nakon američkog MLS-a i NASL-a u kojima također nastupaju kanadski klubovi (ukupno 4 kluba).

Liga sadrži 16 klubova i igra se dvokružno nakon čega 8 najboljih ulazi u playoff gdje se kroz nokaut utakmice dobiva konačni pobjednik lige. Liga je zatvorenog tipa te nema mogućnosti napredovanja po rangovima. Pobjednik lige ne igra nikakva kontinentalna natjecanja nego Kanadu u sjevernoameričkoj ligi prvaka predstavlja pobjednik turnira između gore spomenuta 4 kluba koja igraju u ligama USA. Od ostalih napomena bitno je da je nogomet dosta amaterski, financije nikakve, liga vrlo kratka (5 mjeseci) i raspored zgusnut. Također u toj ligi postoje po jedan hrvatski klub (Toronto Croatia) i srpski (Serbian White Eagles) pa vam to može predstavljati dodatni motiv za igranje.

Liga je napravljena advanced editorom, potpuno identična onoj u stvarnosti, sa potpuno točnim pravilima oko transfer rokova, datuma odigravanja, registracije igrača i žutih kartona, a te su informacije dobivene iz službenih dokumenata kanadskog nogometnog saveza (CSA).

Pri započinjanju igre kao početak odaberite December 2011.

Liga je testirana 2 sezone na holiday i potpuno ispravno funkcioniraju sve stvari uključujući obrasce za registraciju igrača.

 

Kako uključiti ovaj dodatak na linku:

 

 

Screenshots:

 

http://i.imgur.com/ieJTPxd.jpg

 

http://i.imgur.com/InDs1lD.jpg

 

http://i.imgur.com/K0fPx5j.jpg

 

http://i.imgur.com/MGFWTah.jpg

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Canada (fantasy) by FM-Balkan ReSearch Team

 

Sadržaj ove lige je potpuno identičan sadržaju gore navedene lige osim što daje mogućnost osvajaču CSL-a da se kvalificira u sjevernoameričku ligu prvaka radi dodatne zanimljivosti igranja. Gore sam spomenuo da Kanadu u sjevernoameričkoj ligi prvaka predstavlja pobjednik turnira između 4 kanadska kluba koja igraju u ligama USA, a to su FC Edmonton, Montreal Impact, Toronto FC i Vancouver. Ovaj file daje mogućnost da se u taj turnir uključi i pobjednik CSL-a i to putem pretkola kojeg će odigrati protiv najslabijeg od ova 4 kluba, a to je FC Edmonton. Znači ukoliko sa svojim klubom iz CSL-a osvojite ovaj turnir predstavljat ćete Kanadu u sjevernoameričkoj ligi prvaka.

 

Napomena: Za to ne morate skinuti i gornji i donji file nego samo file one verzije koju želite igrati. Real (bez mogućnosti sudjelovanja u kontinentalnom natjecanju) ili Fantasy (sa mogućnosti sudjelovanja u kontinentalnom natjecanju).

 

Ovaj file je također rađen advanced editorom i testiran 2 sezone na holiday.

 

Kako uključiti ovaj dodatak na linku:

 

Screenshots:

 

http://i.imgur.com/Emfig5f.jpg

 

http://i.imgur.com/ad1bQ2i.jpg

 

Click here to download this file

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |