Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

da li igrate fm 2008


comypb97
 Share

Recommended Posts

  • 2 months later...

Brate ja igram 2008 posto trenutno ne mogu neki noviji na ovom lap toppu,ali igrao sam i 2009,2010,2011 i 2012. Iskreno,na ovom manageru ima puno bagova koji mi se svidjaju i ne svidjaju,ne svidja mi se to sto ima mnoooogo dobrih igraca skoro u svakoj ekipi i igracima nenormalno mnogo brzo rastu ocene tako da je bas tesko napraviti ekipu koja ce pobedjivati olako pojedine ekipe posto su skoro sve izjednacene. Drugi bag koji mi se svidja do nekle je taj sto mozes igraca koji kosta 100 000e prodati i za 10 000 000e i to je jako nerealno ali bar imas kesa sa svakom ekipom :)).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja sam "podneo" doktorsku disertaciju za taj FM. Najbolji ikad. I cak sam mislio da mu se vratim... Ali bez ikakvih apdejtova. Nazarith, Sosnin, Breno, Cahais, Bryan Angulo, Marvin Angulo, Obertan, Henri Saivet, Aaritalo(bagcina teska), Chamakh, pokorio sam Evropu sa Bordo-om. Igrao sam sigurno 10 sezona.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tu dovedes Vagner Love-a i Kerzakova, i presao si igricu. Takodje Falcao, za smesne pare iz Rivera ga pazaris. Ko sad Fierra.

 

Pa onaj meksikanski golman Ochoa. :cast: A nikad nisam uspevao Eduarda i Modrica da pazarim, uvek su mi otimali jaci...

Link to comment
Share on other sites

Mogao bi da instaliram FM08, pa da opicimo nekad prijateljsku? :D To bar moze preko hamachija ili direktne ip adrese. :D

Tj. isti je princip kao kod fm12...

Edited by Dzoni
Link to comment
Share on other sites

E da znas, samo zbog tebe sutra vadim FM08. I da se malo prisetim... :D

Jesi li ubacivao neki patch? Ja imam 8.0.1, on ispravlja crash dump. Znam da je u ovom menadzeru na odredjen datum u decembru pucala igra, i da sam tada, morao da ubacim ovaj update. Ima i kasniji update 8.0.2(sa zimskim transferima te sezone), ali njega nisam ubacivao tada.

Link to comment
Share on other sites

Cisto da znas, da ti za njega nece treba ti ono... Nego samo apdejtujes i ubacis cd, a mozes i preko iso image, ja imam cd, jer sam tada kupio u radnji... I da, koliko se secam, ispravljen je bag sa Aaritalom na pocetku, ali ako si ga vec pazario i igra ti, onda ce biti onaj stari. ;) Secam se da sam ga za debele pare prodao. lol Moze i u napad i po strani, de oces. lol

 

I odbrana je mnogo bolja na 8.0.1. ;)

Edited by Dzoni
Link to comment
Share on other sites

I to za smesne pare oko 300k cini mi se, cak i manje. A tek Christian Nazarith, u pocetku nije za prvi tim, ali ga dovedes za 30k. A kasnije prodas za 25m. lol Takodje Toto Tamuz. :aaa

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Ma imao sam ponuda da dobijem i 11,12,13 menadzer,ali sam rado odbio,jer vec duze vreme igram Menadzer 8,jer je ubedljivo najaci Fm!

Vodio sam Chelsea 10 sezona sigurno,presao puno toga,naucio mnogo toga.. ;)

Evo vam neke moje predloge za napadace od kojih mozete ocekivati dosta golova :

 

Obafemi Martins -> jako dobar igrac,puno golova daje,moze se dovesti za prosecan novac...

Edison Cavani -> od njega ocekujte svaku utakmicu bar po 2 gola,tako je kod mene radio,extra igrac ! :)

Goran Pandev -> njega puno klubova trazi,ali ako ga dovedete,imacete razlog da bude sretni,u jednoj sezoni moze dati preko 30,40 golova,previse dobar napadac i vredi ga dovesti !

David Villa -> Njega je previse tesko dovesti,ali za recimo 100 miliona dosao bi,ali vredelo bi za ovakvog igraca,u Spaniji je uvek prvi na listi za najboljeg strelca,FINISHING - 20 !!!! Vredi ga dovesti thumbup

Claudio Pizzaro ->ako nemate bas puno novca,on vam moze doci za male pare ali davace puno golova,dovodio sam ga u par klubova za male pare,najbolji strelac Lige je jednom bio,Majstor Pizzaro thumbup

 

Toliko od mene,Pozdrav za sve Menadzere:)

Edited by Dj Dino ( Techno House )
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Vratila mi se želja odigrat koju sezonu, a kako sam prekrižio FM 14 rješio sam vratiti se staroj ljubavi, Osmici. Obzirom da razmišljam o dužoj karijeri, ako me bude držalo, ona će biti čisti Llamaistički pristup pa sam tako riješio, čini mi se prvi put ikad, krenuti nezaposlen.

Ako će biti pisanja karijere ona će bit isključivo nakon tri sezone i vjerovatno samo da Llama forumu. Ovde budem tu i tamo izbacio koji SS.

 

Učitane Lige

http://i1285.photobucket.com/albums/a587/dblooder/Lige_zpsac1e9e9c.png

 

Obzirom da sam krenuo nezaposlen odlucio sam se da učitam ove Nordijce jer im sezona kreće u 4. mjesecu pa bi moglo bit otkaza odmah u startu da nebi holidejiro do Božića. I dobro da sam ih učito jer sam imo namjeru hvatat poso u Engleskoj, a nisam učito sve divizije. Inače u igri sam Irac imena Drull Corr. Ošo na holliday i sa namjerom preuzimanja prvoga kluba koji mi ponudi poso stigao je kraj 8. mjeseca i sjedanje na klupu tada fenjeraša švedske lige, kluba zvanog Degerfors IF.

 

http://i1285.photobucket.com/albums/a587/dblooder/193px-Degerfors_IF_logosvg_zps32cf44bb.png

Osnovan 1907 i iako stoljetan klub u povijesti nikada prvak Švedske nije bio. Najbliže su bili 1941 i 1963 kada završavaju drugi. Istina bog osvojili su Kup 1993 godine ali premalo je to. Stadion je kapaciteta 15K, a rekordna posjeta se desila 1963 kada su ganjali naslov i tada se na stadion nakrcalo 21,065 duša. Zadnji put su prvoligaši bili 1997 godine.

 

31.08.2007

http://i1285.photobucket.com/albums/a587/dblooder/Tablicapreuzimanje_zpsba24b06e.png

 

Četiri boda nije previše, 7 utakmica do kraja mislim sasvim dovoljno. Eh sad da je ovo FM 14 vjerovatmo bih bio osuđen na propast u startu, al ovo je Osmica, my playground i mislim da je ostanak sasvim moguć al nikad ne znaš. Znam samo da u ovo neću uć bahato, podcjenjivački i mentaliteta lako ćemo.

 

League Rules/Mini Spoiler

 

http://i1285.photobucket.com/albums/a587/dblooder/LIGA_zps12334fe6.png

http://i1285.photobucket.com/albums/a587/dblooder/Spoiler_zps89c8b92b.png

 

:sesir:

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |