Lukaku Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 To ima za 12 koliko ja znam..ali meni treba za 13 kontam da su oni to morali uraditi u editoru ali nikako ne mogu skontati kako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 To ima za 12 koliko ja znam..ali meni treba za 13 kontam da su oni to morali uraditi u editoru ali nikako ne mogu skontati kakoBit ce uskoro i za 13 pa se strpi malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 dal bi ovo trebo bit regen?...10 mjesec 2013, a ima 20 godina i do sad ga nisam nigdje vidio pod wunderkinds http://www.pohrani.com/f/30/mZ/1oKJxM2j/federico-negro-overview-.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 da regan je jer ima ovu kretensku sliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 jedno pitanje vidio sam da se postavljaju u tema impresivni regeni i decke od 20 godina pa mene zanima do kad je regen moja pretpostavka je do 18g kad napuni 18 postaje mladi igrac volio bi da mi netko to objasni ko je siguran bez da nagada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 jedno pitanje vidio sam da se postavljaju u tema impresivni regeni i decke od 20 godina pa mene zanima do kad je regen moja pretpostavka je do 18g kad napuni 18 postaje mladi igrac volio bi da mi netko to objasni ko je siguran bez da nagadaregen je regen cijelo vrijeme to je igrač koji nije real Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 jedno pitanje vidio sam da se postavljaju u tema impresivni regeni i decke od 20 godina pa mene zanima do kad je regen moja pretpostavka je do 18g kad napuni 18 postaje mladi igrac volio bi da mi netko to objasni ko je siguran bez da nagadaOnaj tko ima sliku-skužiti ćeš,on je regen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip991 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Moze li se ocekivatu u skorije vreme onaj dodatak sa poboljsanim (vecim brojem) regena sa balkana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 http://i.imgur.com/FG7i79C.png Evo jednog regena kojeg sam ubo preko agenta. Naravno ima tek 15 god i dolazi za 2 sezone ali šta mislite kakav će biti??? Čudno malo kako je na free transferu bio...i na kraju agent ga ponudi, mali potpiše ugovor i mali otpusti agenta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Ne volim regene niti ih dovodim u svoje klubove...I zao mi je sto se regeni ne pocnu pojavljivati tek kroz 4-5 god jer smatram da ima dosta dobrih mladi real igraca...A ne kroz pola god.mi se pojavi neki regen od 19-20god koji ima bolje ocjene od 70% real igraca. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 odličan malac za 5 godina worldclass player svaka čast što si ga uspio pronaći i dovesti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Ne volim regene niti ih dovodim u svoje klubove...I zao mi je sto se regeni ne pocnu pojavljivati tek kroz 4-5 god jer smatram da ima dosta dobrih mladi real igraca...A ne kroz pola god.mi se pojavi neki regen od 19-20god koji ima bolje ocjene od 70% real igraca. da, ni kod mene nemaju mjesto dok ne budem primoran na dovodjenje istih... ne svidja mi se to sto je rijetko koji kompletan za neku rolu... npr. ako je poacher, imace brzinu, zavrsnicu i sve, ali ce mu faliti, recimo anticipation... vise bih volio da su im ca i pa nizi a da ih mozes koristiti na nekoj roli za koju su najbolji 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Rijetko kada mozes naci kompletnog regena, da ima dobre ocjene za svoju poziciju, da nema problema sa povredama, ili da su mu consistency i im. matches losi. Nikada nisam imao regena koji je imao ocjene za Bwm, uvjek fali neka ocjena, i ajde da je ta ocjena 9 ili 10, sipak, obicno bude 2 ili 3. Prosle godine nisi mogao naci regena sa visokim flairom. Ili je to FM11. Mogu oni te igrace mnogo bolje da urade. Ne mora u prvih par sezona da bude igraca preko 180pa, tacnije, neka sansa za to bude ekstremno mala.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 da, bilo je na prethodnim toga sa flairom... ne razumijem kako igrac moze imati dribbling, technique, first touch, creativity 15+, a flair 5?! bwm je posebna prica, ma nema ga sa positioningom uknapovanim s ostalim ocjenama da je*e rak raka! imao sam i jednog strasnog bbm u zvezdi na 12-ci... sve ocjene za bbm preko 13-14, a bravery 4! obicno ima onih operisanih od fudbala da mi ne bi igrali u jedinstvu iz vrbanje, a za izvodjenje kornera, slobodnih i penala da mu juninho skida kapu, sve bar 18 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Ono sto je mene razocaralo i sto me nervira, jeste da u ovom fm-u, se pojavljuju vec iskusni regeni. sa 30+ To pre nisam primecivao. tj. prethodnim verzijama.Znaci, ako neku ligu nisam ucitao, pa je naknadno ubacivao, pojavice se i takvi regeni.... A cak mislim da sam jednu ligu imao vec ucitanu, i da se u njoj takodje pojavio takav regen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Takvi regeni ti se pojavljuju ako si stavio " Add players to playable teams". I ako aktiviraš neku ligu inače se ne pojavljuju... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Moguce da mi je bilo to ukljuceno, a da nisam ni primetio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Meni su se tako pojavili regeni dok sam aktivirao hrvatske niže lige. žešći regen sa 28 god i kupi ga hajduk ono za 10000€. i frajer prvi strijelac lige... A stavio sam "add players....." jer sam igrao s varteksom malo pa da nemoram dovoditi 35 igrača da igraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 http://i.imgur.com/B7dNQjx.png Obozavam ga! Kod mene je vec 6 godina 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
breka Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/839/fm2013061021494319.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/560/fm2013061021522103.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/fm2013061021524850.jpg/ ovo su 3. regena što sam doveo iz cibalije.....dvojicu sam poslao na posudbu a golman mi je 1. sastav 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Ouuu, sva trojica su bombe. btw. Aktiviraj se i u ostlaim delovima foruma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 http://i.imgur.com/Mj2tj99.jpgImamo vec zamenu za Llorentea. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Siguran sam da če bit i bolji od Llorentea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 http://i.imgur.com/wMumuqL.png Moj najbolji regen u prvu sezonu, vase mislenje? Namestio sam mu da Vertonghen bude tutor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Ne očekujem ništa pretjerano, možda solidan backup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts