loshme10 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Imam dve molbe, nadam se da neko moze da mi pomogne. Prva je da se napravi JSL bez ogranicenja za strance(vidim da u ovoj temi toga jos nije bilo), a druga je da se ako ikako moze, posto je JSL ocajna, Partizan prebaci u Premier ligu umesto nekog slabijeg tima. Ja sam pokusavao u Editoru da idem na swap teams, ali kad pokrenem igru i ucitam tu promenjenu database, ne moze da se igra samo Premier liga. Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 (edited) Ako nije problem neko da mi uradi ligu Tursku bez ogranicenja na strance,znaci sve isto,i play off sve isto,ako moze naravno ?? A Play off da bude da se svakom timu smanji po pola bodova i onda se igra,sve kao u stvarnosti,mislim tako je bilo na 12tici Edited March 1, 2013 by Pobeda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Zna li neko zasto ne radi 2 liga BiH, tj nije igriva od ovog novog peca.... Zna li neko do cega je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 ova? http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12727-nove-ligebih-by-fm-balkan-research-team/ ako je ta onda mislim zato što su krive klubove stavili u 2. ligu pa sam morao ispravljati to. sad su vjerojatno to ispravili pa dolazi do konflikta. kad mi neko potvrdi da se radi o ovom fileu ispravit ću Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Da 2. lige nema na tom pecu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 bit će večeras ispravljeno i dodano tamo u temu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Ako nije problem neko da mi uradi ligu Tursku bez ogranicenja na strance,znaci sve isto,i play off sve isto,ako moze naravno ?? A Play off da bude da se svakom timu smanji po pola bodova i onda se igra,sve kao u stvarnosti,mislim tako je bilo na 12tici ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 @pobedaja nemam vremena za to. ako će netko drugi od researchera to odradit slobodno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Hoce li biti ispravljena bih liga do veceras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 (edited) hoće kroz par minuta edit: ispravljeno. probajte sad skinit Edited March 3, 2013 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reeds Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 hoće kroz par minuta edit: ispravljeno. probajte sad skinit drug, mozes dati link sa kojeg se moze skinuti ta ispravljena bh liga, hvala unaprijed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 izvoli http://www.fm-balkan.com/forum/files/file/9-bih-by-fm-balkan-research-team/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 zanima me ima li uradjena 3. liga bih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 na našem forumu ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 (edited) Trebaju mi prva i druga liga Japana. Hvala. EDIT: ne treba, nasao sam. Edited April 14, 2013 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Pozdrav drugari. Da li bi neko mogao da mi napravi mali database sa 2 promene na zimskom dodatku 13.3.3.0 posto nemam editor i sve sam probao da ga napravim, ali ne vredi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Pozdrav drugari. Da li bi neko mogao da mi napravi mali database sa 2 promene na zimskom dodatku 13.3.3.0 posto nemam editor i sve sam probao da ga napravim, ali ne vredi. Javi sta treba napraviti i sredit cu ti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 E bratac, da Zvezdi sredim ime. Tj da puno ime nije Red Star Belgrade, nego Crvena Zvezda Beograd, a ono short name koje se koristi najcesce u igri da bude Crvena Zvezda. Ako postoji ime od 3-4 slova to nek bude Czv. I da Cleo ne moze da igra za Srbiju Hvala puno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 ok cim rijesim neke obaveze sredim to .. Udi za pola sata / sat vremena iamt ces u inboxu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Odlicno. Hvala ti puno. Ziv bio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamant! Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Mozete li da mi napravite neki sejv gdje je Mourinho maknut (nije u igri), jer ono, zelim igrati sa njegovim imenom a da mi ne budu dva Mourinha u igri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 Sredim ti ja ujutro, da je otisao u mirovinu, pa postavim. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 Sređeno.http://www.2shared.com/file/1SEtUL0A/Jos_Mourinho.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepoNeymar Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Momci, jel može ko da mi odradi da u BiH ne učitava strance?! Da je dozvoljeno koliko god njih, ili barem da mi ove iz Evrope ne ucitava tako...Igram sa Leotarom i na 13.3.3 masu Srbijanaca igra kod mene, a računa mi ih kao da su stranci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Ako imaju samo srpsko državljanstvo bez dvojnog onda tako i treba jer je tako i u real life. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts