Dino151 Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 Uzmi Guidettia na posudbu. Imaš onog dečka iz Celtica,ne znam stvarno ime. Zatim probaš Bard Finnea iz Branna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 (edited) Poslao skauta za tog iz Brann-a, da vidim ocene. A koliko taj god. ima u Seltiku? Ima jednog brzog koji kosta 5m...Sa pozajmicama sam zavrsio, ako hoce da ga prodaju posle pozajmice, onda moze. EDIT: Guidetti vec pozajmljen QPR-u. Edited December 28, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 18,19,20 nisam siguran. Stvarno sada se ne mogu sjetiti par igrača iz Škotske. Edit- Grifins,zatim neki sa R,pričekaj par minuta da bi se save sredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Sad vidim, da nisam pravio skotsku ligu. I moracu sezonu da cekam, da bi se dodala. . Aj kad vec ulazis, pogledaj jos nekog dal' ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 PS mi je izbacio nekog Azijata u Sundelandu,probaj njega. Helenius,Vossen,pa onda onaj iz Standarda dečko,ne znam imena napament jebiga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Hvala, skupo je sve to. Dovescu Lazara Markovica, skaut mu daje 4 zvezdice, a doveo sam kvalitetno osoblje, tako da ocekujem da ce lepo razviti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 Doveo sam i ja Lazara,mora valjati. On i Đuričić krila. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aco_Chelsea Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 (edited) fm 2012 je u pitanju, a ubacio sam update za letnji prelazni rok 2012 Klub: Crvena ZvezdaBudžet:2MPozicija:AMC, MCGodine:22-26 Imam dobru ekipu al mi fali igrac na toj poziciji, imam jankovica, ali on je jos mlad pa mi treba neki iskusniji igrac Edited December 28, 2012 by Aco_Chelsea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 Ako je 2012,onda pitaj u dijelu za 2012.. Drugi puta. Probaj dovesti Georgia Milanova iili Mitju Lotrića. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gumbas Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 AMR i MC (BWM) za Liverpool. Na svakog kontam potrošit do 10 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 AMR i MC (BWM) za Liverpool. Na svakog kontam potrošit do 10 miliona. AMR: Lazović, Oxlade-Chamberlain, El Shaarawy, Mollo, Belhanda, Ait-Fana, Ruiz(Fulham), Boudebouz MC: Oriol Romeu, Luca Marrone, Radošević, Rincon, Fellaini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Treba mi kvalitetan AMC za Partizan koji moze zamjeniti Vukica.Trenutno je kraj prve polusezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 (edited) Adryan iz Flamenga, ako imas dovljno para. Edited December 31, 2012 by TheBigOneFCB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scouser Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 treba mi napadac,do 350K u Zurich, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Prva polusezona sa Wiganom, kupljen Fierro, i sada mi treba igrac za rotaciju sa njim, i u slucaju ako se ne daj Boze povredi, da imam da ga pokrijem. DLF support. 4.5m.Ove pare ocekujem, ako ode Kone, a At. Madrid je ponudio bas toliko, kada sam ga stavio na unwanted list. Tako da ocekujem da ce ga kupiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Prva polusezona sa Wiganom, kupljen Fierro, i sada mi treba igrac za rotaciju sa njim, i u slucaju ako se ne daj Boze povredi, da imam da ga pokrijem. DLF support. 4.5m.Ove pare ocekujem, ako ode Kone, a At. Madrid je ponudio bas toliko, kada sam ga stavio na unwanted list. Tako da ocekujem da ce ga kupiti. Dovedi Denija Grehema iz Svonsija, ako mozes za te pare(nisam siguran koliko kosta, kod mene vredi 16M na pocetku 2. sezone zato sto je pokidao).Ako on ne dodje, probaj da dovedes Majkla Ovena, posluzice do kraja sezone, pa ga ti prodaj onda za vece pare+ostace ti vrv. visak para pa dovedi jos nekoga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 (edited) Ako je Grahem, stvarno tako dobar, a jos je i HG, spreman sam da ga pazarim i na rate. Ponudicu mu odmah 4.5m, i 7m na rate, posto skaut kaze da traze najmanje 11.5m... Edited January 5, 2013 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Ako je Grahem, stvarno tako dobar, a jos je i HG, spreman sam da ga pazarim i na rate. Ponudicu mu odmah 4.5m, i 7m na rate, posto skaut kaze da traze najmanje 11.5m... U 38 utakmica dao je 28 golova i bio je najbolji strelac lige, a jos je stao na kraju a i nece se povrediti na reprezentaciji jer ce Roj uvek zvati Staridza, Velbeka i ostale mutavce umesto njega, pa ti vidi da li vredi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Poslao ponudu, i onda mi trazili 16m, sto sam naravno odbio, jer toliko para nemam. Owen-a ne bih, jer ima slabe fizikalije, a ne daju mi se toliko para za matorog igraca sklonog povredama. sent from u20i using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Probaj Nijanga na pozajmicu, zatim Benzia iz Liona, videcu imali jos nekoga, njih dvojica su mladi i talentovani, ali nisu sada nesto, posluzice kao backup za sada, ali ako ih ostavis, dobices spica na nivou Fierra.Evo i ja nesto da pitam, treba mi MC, Svonsi pocetak 2. sezone na nivou De Bruyne-a(smrad odbio pozajmicu ), AP Attack, moze i pozajmica i transfer do 7-8M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 Koji ti je datum Dzoni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Koje slucajnosti, isti kao i u realnom zivotu. 5. januar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 Guidettia uzimaj do kraje sezone,odličan je. Ja ga mislim uzeti u ljetnom roku.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 (edited) Prva polusezona sa Wiganom, kupljen Fierro, i sada mi treba igrac za rotaciju sa njim, i u slucaju ako se ne daj Boze povredi, da imam da ga pokrijem. DLF support. 4.5m.Ove pare ocekujem, ako ode Kone, a At. Madrid je ponudio bas toliko, kada sam ga stavio na unwanted list. Tako da ocekujem da ce ga kupiti.Facundo Ferreyra,Ze Luis(iz Brage mislim da je),fidelis,jelle vossen,hilal soudani pa proberi ako imas ove,sad sve zavisi za koliko ce ih pustiti.... i da Kweuke ako ga vec nisu prodali jer znam na pocetku sezone se proda za 3,7 mil a dobije se super igrac za male pare Edited January 5, 2013 by Bole89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Probaj Nijanga na pozajmicu, zatim Benzia iz Liona, videcu imali jos nekoga, njih dvojica su mladi i talentovani, ali nisu sada nesto, posluzice kao backup za sada, ali ako ih ostavis, dobices spica na nivou Fierra.Evo i ja nesto da pitam, treba mi MC, Svonsi pocetak 2. sezone na nivou De Bruyne-a(smrad odbio pozajmicu ), AP Attack, moze i pozajmica i transfer do 7-8M. Oce neko odgovoriti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts