Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kada dobijem novi FM ja ću....


Dino151
 Share

Recommended Posts

Poneki već imaju,većina nema,što ste prvo ili sada mislite da će te raditi kada dobijete svoj primjerak ove "naše" igre?

 

Naravno,misli se da koji tip izazova ćete krenuti,hoće te li probati FMC,ili one "njihove" izazove,ili će te krenuti u nepoznato?

 

Tema je vrlo slična kao ona za klubove,ali ovdje umjesto da napišete samo imena kluba/ova,napišite nam cijeli scenarij što će te uraditi kada budete u mogućnost prvi puta upaliti FM2013.

Link to comment
Share on other sites

Samo da napomenem za izazove pošto sam pokrenuo onaj "You can't win anything with kids". Birate klub koji će te voditi, taj klub ima sve svoje originalne igrače kojima je pridodano par vrhunskih mladih regena. Predsjednik kluba očekuje da oko tih mladih igrača gradite igru i pred vas postavlja neki realan plasman u ligi. Eto toliko od mene.

Inače što sam napravio do sada: uzeo Dinamo, odigrao utakmicu - ugasio. Uzeo Liverpool, isti scenarij. Uzeo Bayern, nisam ni odigrao utakmicu. Sad ću malo dulje probat sa Realom da vidim kako to ide. :D

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

e pa gledaj , ja o tome razmislja mvec duze vreme , razmisljam prvo da krenem sa nekim jacim klubom tipa BvB ili Leverkusen , totenham ... da prvo vidim sve novo vezano za FM13 i kakvi su treninzi , ostali igraci, klubovi ... pa posle da uzmem neki slabiji klub i da standardno probam da osvojim Le ili Ls, i na kraju cu da probam ove izazove sto je Ling naveo. Sta mislite o tom planu ? :)

Link to comment
Share on other sites

Uzeti Hajduk,procijeniti sta u juniorskom kadru valja i odmah gurnuti u seniore.Prodati one koji nesto vrijede a nisu za prvu postavu,tipa Vukovic.

U prvoj ce sigurno biti Blazevic,Vrsajevic,Maloca,Radosevic,Milic,Kis + mozda Jozinovic,Caktas,Milovic,Andrijasevic,Maglica....Moci ce se samo od domacih igraca zivjeti.

Napraviti prave treninge,dovesti dobre trenere i krenuti ka vrhu Europe.. :)

Link to comment
Share on other sites

Iako sam mislio zabraniti karijere i priče do negdje 15.11,ipak neću,jer vidim da će biti kvalitetnog materijala.

 

Moj prvi izazov će biti neki prosječan klub vjerovatno Francuska/Italija,gdje ću probati sastaviti najjači sastav još ne znajući za most buy ili bug igrače,pa ćemo lako dalje.

Ubio me je u pojam onaj izazov sa samo domaćim igračima,s koji na kraju nisam ništa napravio,ovaj puta ću valjda nešto napraviti,ovaj puta sa Ajaxom.

Link to comment
Share on other sites

Obicno sam na svakom FM-u do sad imao dva main savea s Arsenalom i Dinamom, no posto ce ovo biti prva verzija koju igram na originalu mogao bih i tu nesto promijeniti. Najvjerojatnije cu ostat na jednom main saveu, Arsenalu. Vec bi bilo vrijeme da napravim neki save s nekim engleskim nizeligasom, posto sam vec vise puta preuzimao nekog iz Championshipa da bi odustao vec do 11. mjeseca... Ostatak vremena cu se vjerojatno vucarati po challengeima. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |