Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako vam ide? (13)


Debeli Ronaldo

Recommended Posts

ZakNik, koji je tvoj krajnji cilj ovog savea?

Nije mi jasno kako nemaš neku drugu inspiraciju, kako ti ne dosadi jedan klub 20 godina. Nikakva neizvjesnot, takmičarki duh, sve si ubio nogama, poenta je? Ako hoćeš da stigneš Fergusona ( po dužini staža) simuliraj ( holiday) još tih 5-6 godina, zalijepi nam SS i počni novo.

Mene lično smara ovo tvoje, ne znam za ostale.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

zašto prekinuti? pa nisam ja kao vi koji igrate 2 sezone i nakon nje odustanete ja ću da igram 100 sezona sa ovim klubom ako budem htio...ti si do sada igrao sigurno 50 saveova ,ali meni je draže igrati jedan 50 sezona...kakav staž od fergusona odkud ti ta pomisao uopće ja igram iz gušta ovu igru i to je sve...ako ti se ne sviđa nemoj čitati i riješen problem ili stavi na ignore moje postove :D ne znam jel te smara gledati kako svake godine osvojim 5-6 trofeja od mogućih 7 ili si samo ljubomoran na moje uspjehe xD

Link to comment
Share on other sites

Nije to mislio ZakNik, nego ti kaze da jesi malo dosadio sa reportima u kojima pobedjujes sa 7-0 , 5-0 i ostalo. Imas sve najbolje igrace i samo ides dalje nista ne radis. Bilo bi bolje da uzmes tipa neki klub iz druge lige Nott forest ili Wolves i da krenes sa njima da stavljas reporte, dosadio si malo sa Junajtedom. Nemoj da shvatis ovo kao kritiku vec kao savet :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Žalosno bi bilo da sam ljubomoran na 6 ili 7 tvojih trofeja sa Unitedom u 2031. godini, jer ja osvojim sve moguće sa Napolijem u trećoj sezoni. Sa Unitedom je već u 2014. realnost 7, ne moraš čekati 20 godina na te poduhvate.

Nisam mislio na to na šta ti aludiraš, Keot ti je donekle objasnio. To što ti igraš, nije gušt FMa. Gušt je neki izazov, pa kakve god prirode. Ja sam tebe pitao koji je tvoj trenutni izazov sa Unitedom, ti mi nisi odgovorio. Mislim da ne postoji.

Da li te strah opet početi s nekim prosječnim klubom?

I da, nemam ja tih 50 saveova, imam nekih pet ili šest, ali u svakom i dalje postoji izazov.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

igrao sam sa tottenhamom i osvojio u prvoj sezoni ligu i capital pokraj Citya,man.utd-a,arsenala ovaj FM nema izazov jer je igrica lagana...igrao sam sa dinamom također i druge sezone ušao u knockout fazu lige prvaka...ne vidim neke izazove ovdje...i ne pobjeđujem stalno 5-0.7-0 jer sada nema više pravih igrača i ostali timovi imaju isto kao i ja regene i nije tako lako to se vidi i na SS-u lige da je lako bio bi u prednosti 15 bodova a ne 5...uzmi ti united i 11 puta zaredom osvoji ligu prvaka tj. samo je 2 ili 3 sezone nisam osvojio tako da ako vam se zbilja ne čitaju postovi nemojte čitati ni komentirati. mislim da ja imam pravo postati šta ja želim a ne šta mi vi kažete ili šta vi želite gledati...ja ću rado vaš pogledati i komentirati makar igrali i sa barcelonom ako su rezultati odlični i ako su postovi zanimljivi nije mi bitno jer vodite Blackpool ili nekog giganta ;)

Link to comment
Share on other sites

Astorre šta ti plaćaš pretplatu na Zakov save pa si tako zajedljiv? Šta ćeš ti nekom određivat njegov gušt u igranju FM-a?

Čovjeka ima fetiš, to ga pali i ima satisfakciju u ovome sejvu. Mislim da je to i najbitniji faktor, zabavljati se. Ipak je to samo igra.

Na kraju krajeva kad netko odradi 20+ sezona, kakve god one bile, zaslužuje prije svega određenu dozu poštovanja.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Hvala Bogu, da i ja jednom otresem Mancester, koliko ga ne podnosim u menadzeru. Nakon 1-1 na DW stadionu, Mancester je pokleknuo na Old Traford-u!!

 

http://www.dodaj.rs/f/v/3w/2Z2q0VkA/man-utd-v-wigan-overview.jpg

 

E kad bi tako iznenadio i u Premijer ligi... Ovo je bio FA Cup.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Posljednje tri utakmice, Newcastle, pa prvak Tottenham u drugoplasirani City. Arsenal ima Norwicha koji je vec prije par kola ispao, kao i Sunderlanda. Protiv Newcastla u gostima odlucim da se zatvorim i da dobijem bar bod, to sam i uspio. Arsenal svoju utakmcu pobjedi. Imam tri boda vise od njih, i jednu utakmicu manje. I onda dolazi zaostala utakmica sa Tottenhamom, gdje njihovi igraci svi imaju fitness oko 80%, ali avaj, najgora utakmica u sezoni i izgubim ju. Ok, i dalje je sve u mojim rukama, ali mi dolazi City vec za dva dana, sada je mojim igracima fitness los, i oni me dobijaju iz jedine njihove prilike na utakmici, Aguero iz penala u 2. minuti. Arsenal je svoju utakmicu dobio i zavrsili smo sa isto bodova, ali oni imaju bolju gol razliku. 6. mjesto i kvalifikacije za LE, nije lose.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Skupine za WC...bit će gadno :S

http://i.imgur.com/Vsyrr2b.png

 

Uz sve to odigrao se slavni Merseyside Derby i završilo ovako:

http://i.imgur.com/zhwtDn1.png

 

Skočio sa stolca bogati kad je bilo 2:0, cura gleda u mene kao u duha kao šta mi je :wink:...i na kraju je odigram ovako...po neznam koji put pogreške u obrani su bile kobne. Uz sve to imam najmlađu momčad u ligi i imam vjere da kroz neko vrijeme ova momčad može napravit velike stvari...

Edited by Almighty
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zaknik, za skidanje kape su svi ti silni trofeji, ali gdje je izazov ? Izvjesno je svake godine da je liga tvoja, nema neizvjesnosti. Tottenham je malo slabiji tim, ali to opet nije izazov. Dinamo? Najjači u ligi, šta s njima...

Okušaj se s nekim timom s dna prve lige barem, bit će zanimljivo...

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Evo i mene nakon duzeg vremena, jednostavno doslo do zasicenja odlucio odigrati preostalu polusezonu sa Villareal-om i mislim da sam zavrsio i sa ovim save-om jednostavno nema se vise inspiracije, kontao s Bayernom poceti ali me stid(vjerovatno ne mogu napraviti uspjeh) kao trenutni u RL pa sam u potrazi za novim klubom...

 

http://zaslike.com/files/t1w44m8emo92dft6sa1b_thumb.png http://zaslike.com/files/tpr86h2zqv4w1ra657r3_thumb.png http://zaslike.com/files/bb14e533u5mx4jic02n6_thumb.png http://zaslike.com/files/1xe30h49sf143alru4ok_thumb.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zavrseni su pripremne utakmice za sezonu...a i Transfera nebi trebalo bit do kraja prijelaznog roka.

 

http://www.pohrani.com/f/1u/Mq/cgg92wP/chelsea-fixtures-schedul.png

 

http://www.pohrani.com/f/19/yY/1FGXW23Q/chelsea-transfers-histor.png

Link to comment
Share on other sites

Evo završio je i prvi dio prve sezone u evertonu i mogu reći da sam iznenađen i presretan razvojem situacije i smjeru u kojem klub ide. Najviše je tome pridonijelo ovo:

 

http://i.imgur.com/BLSh8oL.png

 

Igrači su mi u tip-top formi. Jelavić zabija kao od šale...mladi vratar Delač (posuđen iz chelsea) brani sve živo...a ovakav score sam mogao samo sanjati:

 

http://i.imgur.com/72NC5GG.png

 

Još moram dodati da sam u polufinalu Capital One Cupa. Stvarno je krenulo i nadam se da će trajati. O transferima ću malo kasnije kada prođe rok ali zasad imam nekoliko jakih imena na piku i to preko free transfera jer istiću ugovori...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |