Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako vam ide? (13)


Debeli Ronaldo

Recommended Posts

U ovom menadzeru sam najvise za jedan prelazni rok potrosio 1.7M xD

 

Neces verovati, ali ja dosta vise volim da dobijem para od prodatih igraca nego da zaradim.. :D Tako da sam za ovih sedam sezona ipak dao vise za kupovinu, ali ne nesto mnogo.. takav sam.. a ne volim mnogo da preplacujem dobre igrace, dok sam u stanju ako mi se neki igrac svidi a da ne mora da ima preterano izrazene atribute da za njega dam i 50 miliona ako treba..

 

I hvala svima na podrsci.. igram svoj stil i to se nece promeniti.. igranjem sa Dortmundom ili Chelsea nije meni isto kao sa Partizanom.. ne igram srcem niti za uspehe.. igram iz zabave, a kao neko ko voli domacu ligu i domace klubove ili klubove iz regiona mislim da sam sa ovih sedam sezona vec napravio dobar posao i idem jos.. ni sa kim nisam nikada igrao vise od dve sezone, mislim na strane klubove, naravno.. zelim da mi bude zabavno i da sejv potraje sto vise.. od sledece sezone ce mi biti aktivna holandska, portugalska i ruska liga.. prva i trenutno su mi iz liga petica aktivne samo prve lige..

 

I svako ko zna da cita moze videti kakve uspehe imam.. pa dve lige sampiona, malo li je ? I jos dva puta sam igrao u finalima i izgubio, a zna se koliko su takvi porazi teski a ja nisam odustao, uvek sam bio u vrhu u Engleskoj i kad sam zavrsavao peti ili cetvrti sa velicinama nisam odustajao nego sam nastavljao da se borim dalje, igrao sam i u finalu le pa izgubio.. igram ovaj sejv iz zabave, pa sta uradim uradio sam, a vec sam siguran da sam napravio dobar rezultat.. volim da dovodim igrace koji nisu poznati, a to se moze nazvati bagom, ali kako god.. iz srpske lige veliki broj igraca je sada u Nemackoj, recimo Ifeani Onilo iz Javora predvodi Augzburg a ocene boze sacuvaj.. zato su jedine dve ozbiljne ekipe Bajern i moj Dortmund.. mozda i Leverkuzen i Salke.. od ostalih se mora biti svakako bolji.. ne razumem nikada ljude koji kritikuju transfere recimo.. koga boli ako dovedem nekog igraca iz BSK Borce a na kraju uzmem duplu krunu ? Sve cemo sumirati na kraju sezone, a ono sto je jedino sigurno u Dortmundu ostajem najmanje jos sezonu i po..

 

Vi koji me pratite hvala, a znam da veliki broj vas prati mene i drago mi je zbog toga.. ali ja ne igram za druge nikada ni kada pisem karijeru nije mi bitno da li ce neko komentarisati ili ne.. zelim samo ostalima da predstavim svoje rezultate, a ako vam treba neki skrin ili nesto drugo uvek ga mozete traziti.. zaista se trudim svima da izadjem u susret.. :)

 

Inace, uskoro ce polusezona pa vam bacim par skrinova.. :)

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Wow Sloba, ispisao si roman o sebi. xD

Salu na stranu, igre prije svega sluze radi razonade i zabave sto bi fransiza Football Manager trebala i predstavljati. Iako je vid zabave veoma subjektivan, ne volim gledati kad ljudi igraju bez ikakvih emocija i iskljucivo radi uspjeha i trofeja. Tako u realnosti funkcionira Mamicev DInamo...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pozdrav, trenutno vodim Napoli. Uprava i ceo klub su zadovoljni s mojim radom u klubu. Ponudili su mi novi ugovor a, trenutno stojim reklo bi se lose u ligi nakon 23. kola smo odustali za naslov Serie A te se borimo za europsku krunu i talijanski kup.. To mi je sad druga godina na klupi Napolja a, vuce me neki novi izazov, trenutno Milan i INTER traze nove trenere (Milan 7. , InTER 5.) pa sam mislio da odem u Milan i preuzmem Inter il Milan ?

Link to comment
Share on other sites

Igrat ću jednu sezonu. Pa šta se bude moglo. Moram se iskaliti ovdje da počnem onda neki normalan save.

Prihvatio sam 22M za Vidića, ali moram prvo naći zamjenu. Konkuriraju Cahill, Shawcross, Dede, Hummels.

Howedes,Varane ili Badstuber najjaci su imaju sve za DC..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sezona 2014/2015

Southampton FC

 

http://www.veryicon.com/icon/png/Sport/Football%20League%20Championship/Southampton%20FC.png

 

Transferi

Apsolutno svaki igrač je opravdao uloženi novac. Tomkins pocjepao sezonu.

Barclays Premier League

Odlična sezona. Samo dva boda od Lige prvaka, specijalna zahvalnica ide na adresu kurve sreće. Prosuli smo bodove protiv slabijih, velike smo mučili, nadigravali, na koncu padali su Arsenal (dva puta po 1-0), Tottenham (0-1), Manchester united (2-1), Liverpool (0-3).

Capital One Cup

Ne računajući promociju i titulu prvaka Championshipa, nakon 20ak godina trofej je stigao na St. Mary.

FA Cup

Igrački kadar koji sam ostavio.

 

Rezultati i uspjeh nisu ostali nezapaženi, next stop : Spain, Atletico Madrid.

Link to comment
Share on other sites

Sve ti piše, sve stoji linkovano.

Igrački kadar koji sam ostavio.

 

Zašto next stEp ne bi bilo osvajanje lige sa Sauthamptonom ??

 

Da sam od početka s njima, da ih gradim i sastavljam prema svom kalupu onda bi možda i nastavio. Ovako sam ja došao na klupu u trećoj sezoni, napravio sam za godinu dana stabilnog premijerligaša, osvojio i jedan trofej. ( bio je cilj samo da ne ispadnem opet, jer su u prvoj odmah ispali, pa se vratili do treće). Sada neka oni nastave, ja idem dalje za izazovima.

Pregledao sam malo Atletico prije ponude, završili sezonu na 3.mjestu, par bodova samo iza Barcelone i Reala, dakle ima potencijala za titulu, uz malo sreće i znanja. Kostur ekipe je još uvijek tu, Falcao kao ubica tako da idemo u Španiju, pa vidjet ćemo na koliko :)

Edited by Astorre
Link to comment
Share on other sites

Pa u 95% utakmica sam igrao ovakvu taktiku. Ponekad malo zarotiram ove uloge u sredini, ali ništa značajno. ( Cork kući igra Support, na strani Defend.)

Team Inst, promjenjeno samo Closing Down na Press More, te marking na Zonal.

Odbrana malo spuštena ispod NORMAL, bez playmakera, sa Rodriguezom Target Man - Run onto Ball.

Schneiderlin me oduševio, fantastičan igrač na Anchor Manu. To što ponekad izleti naprijed ima i prednosti. Zabio je par golova s distance, ali nisam primjetio da tako često izlijeće kao što navodiš. Barem ne izlijeće kad igramo postavljeno, odrađuje nazad odlično.

Edited by Astorre
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Cestitke na trofeju! :thumbup:

Nekim cudnim okolnostima Tomkins igra za Soton i u mom saveu s Arsenalom. ^^ Sto se tice samog igraca, vrlo lako jedan od stealova FM-a. Posjeduje sve vrline koje krase odlicnog stopera i jos je k tome jeftin, sigurno bi igrao vaznu rolu i u vecem klubu.

Wilshere prvi strijelac lige! :bilder:

Sretno u novim izazovima!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |