Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako vam ide? (13)


Debeli Ronaldo

Recommended Posts

Kada ja treniram i Sasa Viciknez je za Barselonu.. ;) Sem toga su ponovo rezultati na mojoj strani.. isti sam kao Dule Vujošević.. jednostavno pravim igrače i sa dosta slabijim igračima od onih koji jesu za taj klub stvaram rezultate što dovoljno govori o tome kakav sam stručnjak.. sem toga već sada sam 15 najveći trener svih vremena u igrici.. ;) Imam 8 igrača iz svoje omladinske škole ove sezone među 26, a polovina od tih 26 su Nemci.. :) Znate li vi koliko kombinujem ? Bacam u vatru mlade igrače protiv jakih timova.. grupne faze evro takmičenja nikada nisam završio sa najjačim timom, uvek sa rezervnim sastavom a uvek prolazio dalje.. meni je ovako uživanje igrati, pobeda mi nikada nije imperativ ali idem na pobedu uvek i meni je najvažnije da mi je uživanje da igram ovaj sejv.. ;)

 

Astorre@

Pssst! Rezultati govore a ne transferi ;)

Edited by SlobaGrobar™
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Da je bilo ko počeo o rezultatima i menadžerskim kvalitetima, ja bi rekao kapa dole. Ali ti, ma nema veze, samo ti igraj, nego nekad se suzdrži od dijelenja s nama, meni se povraća.

Ova tema sluzi za svakoga da pokaze kako mu ide. Ti mozes da ili ignorises ili ako ti se toliko dize zeluduac da sakrijes postove od bilo kojeg clana. Stavise, mozes da ides i u krajnost da ne posjecujes temu.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Interesovalo me je, da li neke reprezentacije traze selektora, i vidim Ekvador i Kolumbiju. I rekoh aj da probam sa aply for job.

I obe reprezentacije su me trazile. Prihvatio sam Kolumbiju zbog Jay Rodriguez-a, kad vec nemam para za njega, bar mogu da vidim kako igra u reprezentaciji. Nadam se da cu uspesima doci do klupe Srbije.

http://www.dodaj.rs/f/41/YW/4LWGLzNM/nikola-pavlovic-news-inb.jpg

U odbrani malo koga imam da izaberem, dosta je matora odbrana. Dok u napadu imam slatke muke! Carbonero, Ibarbo, Quintero, Duvan Zapata...

Jedva cekam prvu utakmicu sa Kolumbijom, da vidim sve te igrace. Ocekuju od mene da budem minimum u cetvrt finalu Copa America i da se plasiram na svetsko prvenstvo. :) Kakve igrace imam, nadam se da cu ih dobro iskoristiti.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ne znam, tek sam ga pozvao.

 

Inace, pocela je cetvrta sezona sa Wiganom, i neocekivan remi protiv Blackburn-a. Tu su i utakmice sa priprema i koga smo dobili u grupi za LE.

 

http://www.dodaj.rs/f/12/b8/irS4QZt/wigan-athletic-matches-s.jpg

http://www.dodaj.rs/f/c/FQ/4PB7JGIc/euro-cup-overview-stages.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |