Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako vam ide? (13)


Debeli Ronaldo

Recommended Posts

Verovo ti ili ne, ja ne volim napadački fudbal ali eto problema tu.. :D Zato sam i dobar ovako u takmičenjima na ispadanje.. ali zato u ligi mi i ne ide baš.. sa PFC sam igrao sa dva napadača zbog velike konkurencije i 4 podjednako dobra napadača.. ali to nije slučaj sa Chelsea..

 

Inače.. Lampard mi je AP (Support) samo što igra na MC.. i stvaram prilike i sve to.. ali dosta ih lako i promašujem..

stavi lampardu attack umjesto suporta bit će duplo bolje ,naravno ako ti je jedan od MC preodređen za obranu...ja ne mogu zamisliti igru sa jednim napadačem meni je to bezveze baš iz razlooga što volim ofenzivni nogomet :) šteta što ligu nećeš osvojiti nadam se SS-ima na kraju sezone :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2/Rx/mRKtyEV/slobodan-milovanovic-new.pnghttp://www.dodaj.rs/f/13/sc/1jTmPn4z/slobodan-milovanovic-con.pnghttp://www.dodaj.rs/f/28/oa/2zdjJZMO/slobodan-milovanovic-new.png

 

Na kraju sezone sam odlučio da je moja misija u Chelsea završena, na neki način. Osvojio sam osam trofeja i postao jedan od trenera za respekt, ali želim sada da pokušam da PL osvojim sa mojim omiljenim klubom - Manchester United. Da bih ispao fer, prvo sam podneo ostavku, a zatim i aplicirao za posao u UTD. Dobio sam i ponudu od Nemačkog Frajburga, ali su oni glat odbijeni.

 

Za vreme provedeno u Chelsea osvojio sam dva puta UEFA Champions League i jednom sam bio poražen. Osvojio sam po jedan Capital One i jedan FA Cup i po dva FIFA Club World Cup-a i European Super Cup-a. U ligi jednostavno nisam imao sreće. Izgubio sam i Community Shield u prvoj sezoni. Mislim da sam odradio jako dobar posao i stojim iza toga da je Chelsea trenutno najjači u Engleskoj. Moj naslednik je Jirgen Klop.

 

U Manchester United-u imam ambicije da ostanem najmanje dve sezone. Da pokušam da osvojim dva jedina trofeja u Engleskoj koja mi nedostaju - Premier League i Community Shield, ali i treći, a to je UEFA Europa League koji United i brani, a što mi je dodatna motivacija u ovom trenutku. Man Utd je trebao da igra UEFA Champions League, ali je zahvaljujući mojoj pobedi nad Man City u finalu LŠ izgubio to pravo..

 

http://www.dodaj.rs/f/2V/og/1ek0rJhC/chelsea-transfers-histor.png

 

Milner i Richards su dovedeni samo da pojačaju konkurenciju na svojim pozicijama.

 

http://www.dodaj.rs/f/27/pQ/1rzkmp3K/english-premier-division.png

 

5 pozicija na kraju, ali ne mogu da kažem nešto loše o igračima.. jednostavno nismo imali sreće i to je to. LŠ / LP će se ipak igrati zbog rezultata u LŠ.. a ako neko u tri sezone odigra tri finala LŠ, a u dva pobedi ne može se nikako reći da je radio loš posao bez obzira na sve ostalo.. zadovoljan sam i tvrdim da Chelsea trenutno ima najjači tim u Engleskoj.

 

http://www.dodaj.rs/f/P/I/3SXfPO4U/chelsea-fixtures-schedul.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1Z/BU/1wUxusBJ/man-city-v-chelsea-overv.png

 

I treće finale LŠ u tri sezone, protiv istog rivala i druga pobeda. Prezadovoljan sam ! Ovo je jedan odličan rezultat koji pokazuje sa kakvom ekipom sam raspolagao.

 

http://www.dodaj.rs/f/3u/fj/2yev9aKI/chelsea-fixtures-schedul.pnghttp://www.dodaj.rs/f/22/TJ/9F4ba1k/chelsea-v-liverpool-over.png

 

Imao sam sreće pri žrebu, ali to nikako ne umanjuje osvajanje FA Cup-a. Prezadovoljan sam sa ovim trofejom.

 

http://www.dodaj.rs/f/Y/ay/4U1YrsYo/chelsea-fixtures-schedul.png

 

Ovde je definitivno bio nedostatak sreće i to je to.. ne žalim za ovim takmičenjem jer sam ga već osvojio..

 

http://www.dodaj.rs/f/1J/1c/2vrZjo1t/cska-moscow-v-chelsea-ov.png

 

Ovo je bio prvi trofej u sezoni. CSKA je pružio jak otpor.

 

http://www.dodaj.rs/f/1f/6O/3GKX87yl/al-gharrafa-v-chelsea-ov.pnghttp://www.dodaj.rs/f/26/vH/1SHyKjZQ/so-paulo-v-chelsea-overv.png[/center]

 

I ovaj trofej je osvojen.. sa prikazanim mogu biti samo zadovoljan.

 

http://www.dodaj.rs/f/3s/rf/38t5hJqi/eden-hazard-overview-att.png

 

Najbolji igrač u ovoj sezoni po meni. Izdvojio bih još Terija i Toresa.

 

http://www.dodaj.rs/f/1n/N3/2N0VmqrH/slobodan-milovanovic-new.png

 

SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI ! Nadam se da ću u Unitedu imati isto razloga za slavlje.. onime što sam uradio u Chelsea sam PREZADOVOLJAN ! Idemo dalje.. :)

Edited by SlobaGrobar™
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/11/CF/vnUP2jb/man-utd-transfers-histor.png

 

Jesam potrošio na nove igrače skoro 100 M €, ali sam zaradio na prodaji igrača preko 60 M €...

 

Rezultati.. dve pobede na startu u PL, ali i poraz u ESC od mog bivšeg kluba sa 0:2.. na ovo takmičenje nisam ozbiljno računao tako da ga stavljam sa strane..

 

http://www.dodaj.rs/f/1q/aI/3hgR33t4/european-championship-qu.png

 

Engleska reprezentacija je bila prva koja je uspela da izbori plasman na EP.. posle 6 kola je plasman već obezbeđen ali nisam zadovoljan.. protiv Austrije sam malo podbacio.. promešao karte, ubacio trećeg golmana i to je to.. ipak ovo je jedna jaka reprezentacija, iskusna (prosek godina 29..). Na poluvremenu smo gubili 3:0 i na kraju se vratili u igru.. ostaje još protiv Makedonije utakmica..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2U/Bm/4rQ0Zezi/english-premier-division.png

 

Neračunajući Totenhem ostale nerešene su bile protiv ekipa koje sam morao da dobijem. Dobijeni i Siti i Arsenal i Čelzi i Liverpul. :)

 

http://www.dodaj.rs/f/T/kt/3kVN57fu/euro-cup-overview-stages.png

 

Odigrao sam grupnu fazu sa 90% izmenjenim timom od onog koji je najčešće izlazio u ligi.. bude 1 ili 2 startera sve ostalo igrači koji u ligi ne igraju mnogo. De Gea nije bio ni registrovan za prvu fazu. U 1/16 rival Trabzonspor, a u 1/8 eventualni rival ako prođem, a nadam se da hoću, biće mi pobednik duela Selta - Fenerbahče. Praktično i nema u ovom takmičenju toliko ozbiljnih konkurenata u ovoj sezoni, zanimljivo.. mislim da jedino Liverpul, Roma ili Porto mogu da me ugroze što si tiče ambicija u ovom takmičenju.

 

U Capital One Cup stigao do 1/4 i ispao od Ridinga sa 1:3 i ako sam vodio na poluvremenu. To je bio trenutak opuštanja i naravno i ovde su uglavnom igrali igrači koji nisu imali veliku minutažu u ligi.. u super kupu evrope poraz od Chelsea sa 0:2..

 

Što se tiče Engleske reprezentacije kvalifikacije sam završio sa 7-1-0 i više nego ubedljivom gol razlikom 29-5.. u grupi sam na ep sa Grčkom, Danskom i Škotskom. FA očekuje polu finale.. :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Dakle ne verujem i dal je realno ? xD Ali nema veze.. osvojio sam konačno PL.. u prvih 35 kola nisam znao za poraz, a onda poraz od City-a i imam još dve utakmice da odigram - Chelsea i Stoke. Rutinski će to biti. Elem.. došao sam do finala Fa Cupa i finala EL i oba izgubio.. ovamo od FCP sa 1:2 i u fa cupu od Tottenhama sa 2:0.. tri od ova četiri primljena gola su bili ubačaji sa 40+ metara iz "slobodnih udaraca" i jedan penal.. poludeo sam.. ali mogu biti ponosan sobzirom da zbog povreda ova ekipa više nije mogla da izdrži.. jako mali broj utakmica u drugom delu sezone su igrali RVP, Runi, Vidić i to je se upravo videlo u ovim situacijama koliko nam ovi igrači fale..

 

Postaviću sutra skrinove.. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sezona 2014/2015

 

http://fondosdelcalcio.com/wp-content/uploads/images/50/napoles.jpg

 

ITALIJA OPET ŽIVI HUMANIZAM I RENESANSU

 

Transferi

 

http://www.dodaj.rs/t/D/qN/1LNS72en/napoli-transfers-history.jpg

 

Kada nešto zamislim to obično i ostvarim. Prvo su odrađene dvije velike prodaje. Igrači označeni kao Key Player, do sada uz Hamsika i Insignea oslonci ovog Napolija obukli su novo ruho i napunili našu kasu do vrha. Cavani je bio preplaćen u Napulju, zarađivao je ogromne novce nije mi nudio ono što želim i uzeo sam bogatstvo za njega. Inlera su stigle godine, dok još mogu uzeti veliki novac to sam i uradio. 50miliona od Liverpola za Edinsona, 15mil od Wolvesa sa Inlera i kupovina je mogla početi, planovi su se mogli ostvariti.

Miralem Pjanić je bio prva meta, značen kao MUST BUY. Nisam birao sredstva, novac i načine. Na kraju je stalo na 25 miliona + Ekdala i Pjana je naš. Dokazan, najbolji strani igrač Italije za prošlu sezonu, iskusan i u Evropi, sve što nam treba.

Zatim smo morali pronaći zamjenu za Inlera, jer je on bio oslonac veznog reda. Otišli smo u Moskvu i oborili rekord talijanskog nogometa, kupovina vrijedna historije. 40 miliona eura za Romula, morat će pojesti sve što pređe na našu polovinu da bi vratio ovaj novac.

Ostatak, ne toliko vrijedan spomena. Paloschi, Benatia rotacija, Crisetig je konačno potpisao dobivat će šansu, Gourcouff nije bio zadovoljan ulogom rotacije u viceprvaku Evrope, prvaku Italije, dobro paša ajd mrš nazad u Francusku, te je brzo vraćen kući, Walker u januaru potpisan da pojača konkurenciju na desnom beku gdje je Corchia otac, ali mora odmoriti nekad.

 

Super Kup Italije

Očekivanje : /

Učinak : Winner

 

http://www.dodaj.rs/t/2H/oD/16h4xdNE/screenshot013.jpg

 

Seria A

Očekivanja : WINNER

Ostvareno : WINNER

 

http://www.dodaj.rs/t/36/aE/K6V9zUJ/screenshot008.jpg

 

Konačna razlika nije pokazatelj onog što smo uradili ove godine. Od prvog do posljednjeg kola smo bili lideri. Nikada niti u jednom trenutku nismo pali ni na drugo mjesto, te je ovo jedna od najvećih dominacija koju pamti Italija. Juventus je prišao na nekih 6 bodova jednom prilikom te je u Torinu počelo slavlje i vatromet, no brzo smo ih spustili. Istina oba puta su nas pobjedili, prvi put zasluženo drugi put su se našli u vrijeme polufinala Lige prvaka pa im nisam pridavao pažnju. Na SSu nema broj primljenih golova, ali nije prešao 20 pa je i to pokzatelj dominacije. Juve nas je prekidao u dvije velike serije, prvo smo bili na +22 a onda na +15 bez poraza. Neću im to zaboraviti.

 

Italian Cup

Očekivanja : /

Ostvareno : WINNER

 

http://www.dodaj.rs/t/g/4l/X6QctWP/screenshot009.jpg

 

http://www.dodaj.rs/t/2d/105/taXeYxn/screenshot010.jpg

 

Opasno sam zagrizao za ovo takmičenje iako uprava nije postavila nikakve zahtjeve ja sam želio duplu krunu i apsolutnu dominaciju nad Čizmom. Usput shvatio sam da sam veliki tim, jer veliki nemaju ambicije i šalju rezerve u kup :P Tužna Genova se našla na udaru u finalu i pored toga što sam pojedince odmarao pred finale Lige prvaka demolirao sam ih. Sada imamo i kup u džepu.

 

Champions League

Očekivanje : 1/4 finala

Učinak : WINNER

 

http://www.dodaj.rs/t/2W/Iw/nuUCtDb/screenshot011.jpg

 

http://www.dodaj.rs/t/1M/Oo/3yZDYkLv/screenshot012.jpg

 

Ako smo prošle sezone rekli možda, ove sam definitivno shvatio da sam majstor za nokaut takmičenje. Apsolutno savršenstvo kontra napada u ovakvim takmičenjima i utakmicama je dobitna kombinacija. A ja sam napravio savršenu kontru koja ubija i demolira. Jedini tim koji nisam nadigrao ove sezone bio je Real Madrid u grupi i hvala Cityu što ih je izbacio jer bi imao ogroman problem u finalu s njima. Oni imaju sličnu filozofiju, a bolje pojedince tako da su vrlo težak protivnik. A City ko City para na paru, bez uspjeha protiv mog srca napolitanskog. Konačno titutla u Evropi nakon dva bolna i izgubljena finala. Napulj nosi trofej Lige prvaka. era Maradone je zaboravljena sada su tu neki novi klinci vođeni mačičnim štapićem sa klupe.

 

Utakmica sezone. Jednostavno njihova sam noćna mora. Već drugu sezonu ne mogu do trofeja Lige prvaka, a masno ulažu. Njihov napadački trojac Neymar-Llorente-Messi je bez premca na svijetu ali moji defanzivci su hladni kao led.

 

http://www.dodaj.rs/t/o/S5/2ZUP7GOc/napoli-v-barcelona-overv.jpg

 

Destro- Insigne-Pjanić

 

http://www.dodaj.rs/t/30/LZ/1OaXHVKG/screenshot014.jpg

 

http://www.dodaj.rs/t/i/Xn/1jtmWFbE/screenshot015.jpg

 

http://www.dodaj.rs/t/1P/UP/1fqdubaW/screenshot016.jpg

 

Moj ponos, moji klinci koji haraju i siju strah Evropom. Pjanić najbolja kupovina moje karijere, prodaja Cavanija i prilika za Destra, potez sezone, Inisgne novi Messi vjerujte mi.

 

Dobitna kombinacija, zicer na kladionicama širom svijeta. SSC NAPOLI by Carmine Raiola.

 

http://www.dodaj.rs/t/13/f7/3bDGJMFJ/screenshot017.jpg

Edited by Astorre
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

svaka čast na ostvarenom...odlične prodaje i kupovine...rezultati još bolji i jedan si od rijetkih ovdje koji igra talijansku ligu pa je uvijek gušt pratiti tvoje sezone...opisi također odlični...iduće godine svih 7 trofeja po ovome pokazanom do sada bi trebalo završiti kod tebe

Edited by ZakNik
Link to comment
Share on other sites

Pozdrav za moje kritičare.. :)

 

http://www.dodaj.rs/f/j/k0/4tGePjXS/man-utd-transfers-histor.png

 

Uzmite u obzir da ja ne kupujem na rate. Dosta je potrošeno, ali dosta je i zarađeno.. više od 60 M € je dobijeno od odlaznih transfera.. dete kluba Rajan Šovkros je došao na polusezoni na moje insistiranje kod uprave..

 

http://www.dodaj.rs/f/8/4l/4ICNuFNY/man-utd-v-chelsea-overvi.png

 

Na leto je bilo dosta promena u timu pa se ovde može reći da je neuigranost bila problem.. ne zameram igračima i sem toga ja sam ovaj trofej osvajao već dva puta..

 

http://www.dodaj.rs/f/1Z/Lo/4WM8YijM/english-premier-division.png

 

Konačno je osvojena PL ! Ali je bilo neverovatno teško.. bio sam bez poraza do 35 kola, ali su rivali jako teško kiksali i to je bio problem.. no sa druge strane prezadovoljan sam sa osvojenom PL i sa velikim brojem utakmice tj stil u kojem su te utakmice odigrane..

 

http://www.dodaj.rs/f/P/1M/4PxqFHN3/manchester-united-fixtur.pnghttp://www.dodaj.rs/f/4/eX/3OSZBOW8/tottenham-v-man-utd-over.png

 

Sve je bilo super do finala, ali onda umor, povrede, čudan raspored.. i penal protiv mene, a pre toga i primljen gol na ubačaj sa 40+ metara. Neverovatno.

 

http://www.dodaj.rs/f/3/XE/1hKdHSfv/manchester-united-fixtur.png

 

Nemam šta da kažem.. vodio sam na poluvremenu ali u drugom delu utakmice je usledilo opuštanje i to je to..

 

http://www.dodaj.rs/f/g/qa/5BDa8J1/manchester-united-fixtur.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1m/DB/1gVXUFwN/man-utd-v-fcp-overview-o.png[/center]

 

Dal sam u dve ili tri utakmice izveo najjači raspoloživi sastav.. prošetao sam se do finala.. ali tamo Porto me je sačekao i dobio.. oni su dali dva gola na ubačaje sa 40+ metara... nema veze.. osvojiću i ovo takmičenje jednom ;)

 

http://www.dodaj.rs/f/f/vP/3nPmOMB1/ray-maden-overview-attri.pnghttp://www.dodaj.rs/f/2b/HY/1M8z2GA7/rodrigo-overview-attribu.png

 

Runi, Vidić i RVP u drugom delu sezone zbog povrede više nisu igrali nego što jesu pa sam odlučio da izdvojim ova dva igrača...

 

http://www.dodaj.rs/f/O/Pq/VySb3Xe/manchester-united-squad-.pnghttp://www.dodaj.rs/f/2O/F4/22JkiNzC/manchester-united-squad-.png

 

Kao što vidite ja dosta rotiram.. uglavnom su većinom igrača i dosta odigrali u ovoj sezoni.. i zaista imam na svim pozicijama skoro podjednako dobre igrače..

 

http://www.dodaj.rs/f/3Y/BZ/2LBxLBuP/slobodan-milovanovic-con.png

 

Potpisao sam novi ugovor ali sa mojom željom da bude na jednu godinu i svesno sam sebi smanjio primanja jer su mi nudili petogodišnji ugovor i 105k € nedeljno... ipak malo je veći i jači ugovor od prethodnog.. :) Želim da uzmem jedini trofej u Engleskoj koji mi nedostaje trenutno - CS..

 

Sada sledi SP sa Engleskom.. :)

Edited by SlobaGrobar™
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

SEZONA 2018/2019

 

 

Prvo osvojen Community Shield

http://i.imgur.com/gLK3jxG.png

Zatim smo osvojili i CAPITAL ONE CUP

 

http://i.imgur.com/25tUj5K.png

FA CUP sam osvojio sa rezervnim igracima, samo u finalu su igrala 6 igraca iz prve

 

http://i.imgur.com/cq99clW.png

Zatim je usljedila liga, 4 kola prije kraja sam sjeo na vrh i nisam ispustao prvu poziciju

 

http://i.imgur.com/x9dC9Ae.png

I na kraju kao šlag na tortu je usljedila i LIGA PRVAKA, Barca je pala kao nikad

http://i.imgur.com/rsS8ViP.png

 

Evo i transferi

http://i.imgur.com/vTHe5IK.png

Na kraju nebi ovog nicega bili da nije bilo postave koja sam napravio, ovako to izgleda na terenu

 

http://i.imgur.com/I2px37t.png

 

Ove sezone sam sve osvojio, za sljedecu godinu isto radim REPORT SEZONE !!

yo

Edited by Cris7
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Evo uvid u moj sejv sa Rendžersom. Sledeće sezone sam u Premier ligi, 3 sezone zaredom sam osvojio Challenge kup,preostala 2 sam bio blizu ali nikako mi se nije dalo. Niko mi nije ravan u nižim ligama,a ni oni iz Premier lige mi ne bježe puno. Prethodnih sezona sam dovodio regene sa Ostrva i to mi je bio primarni cilj,al' ove sezone nisam našao niti jednog regena koji se tek pojavio da imam neki potencijal pa sam dovodio Njemce koji nisu produžili ugovore sa svojim klubovima i to je bio pun pogodak.

 

http://www.dodaj.rs/f/1j/hc/4rNeMmuB/rangers-report-squad-dep.png

 

Igrač kojeg sam skautirao sa 16 godina,nije htjeo doći kod mene u početku,a nisam ni imao novca poslije kad je htjeo da pređe,tražili su 4,5 miliona evra,odbili su Liverpul koji je nudio 4 miliona. Sada sam ga potpisao kao slobodnog igrača i dolazi sledeće sezone. Šta mislite ima li kvalitet za Premier ligu?

 

http://www.dodaj.rs/f/2P/v4/IsiOWIW/lewis-griffiths-overview.png

 

Inače prosjek godina mi je 21,9 ove sezone. I klub je napokon stao na noge što se tiče finansija.

 

http://www.dodaj.rs/f/3q/kH/40hERzbk/rangers-fixtures-schedul.png

 

Rezultati od ove sezone. U finalu kupa pobjeda 9:1.

 

http://www.dodaj.rs/f/2a/lW/4tJlJTJG/rangers-transfers-histor.png

 

Transferi. Eto ako vas nešto zanima pitajte,tražite. :D

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

SEZONA 2018/2019

 

 

Prvo osvojen Community Shield

http://i.imgur.com/gLK3jxG.png

Zatim smo osvojili i CAPITAL ONE CUP

 

http://i.imgur.com/25tUj5K.png

FA CUP sam osvojio sa rezervnim igracima, samo u finalu su igrala 6 igraca iz prve

 

http://i.imgur.com/cq99clW.png

Zatim je usljedila liga, 4 kola prije kraja sam sjeo na vrh i nisam ispustao prvu poziciju

 

http://i.imgur.com/x9dC9Ae.png

I na kraju kao šlag na tortu je usljedila i LIGA PRVAKA, Barca je pala kao nikad

http://i.imgur.com/rsS8ViP.png

 

Evo i transferi

http://i.imgur.com/vTHe5IK.png

Na kraju nebi ovog nicega bili da nije bilo postave koja sam napravio, ovako to izgleda na terenu

 

http://i.imgur.com/I2px37t.png

 

Ove sezone sam sve osvojio, za sljedecu godinu isto radim REPORT SEZONE !!

yo

daj mi SS od svojih regena koje imaš da ih vidim ako ti nije problem :) ovaj riquelme me zanima...

 

@Delija svaka čast na saveu sa rengersima posebno osvojenom kupu...i odlična transfer politika koja je vidim i više nego uspješna...sljedeće godine bi moga zasjest na vrh prve lige što željno očekujem vidjeti u idućim reportima :)

Link to comment
Share on other sites

zvijerski regeni posebno ovaj golman kod mene je teško naći dobrog regena golmana i tek u 2028 godini sam našao jednog za 350k i južne afrike tek 22 godine a zvijer...

 

i evo malo krumpiranja u ligi prvaka...tj. nepokoriva tvrđava na budućoj Nikolić Areni :)

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/ACMilanvManUtd_OverviewOverview_zps0b0d06b6.png

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/ManUtdvACMilan_OverviewOverview_zps14761949.png

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/IntervManUtd_OverviewOverview_zpsda6ca550.png

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/ManUtdvInter_OverviewOverview_zps963763b4.png

 

prvo kolo izgubim kod njih ali kada dođu kod mene dožive potop...

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/j/ma/42hrbAhg/england-fixtures-schedul.png

 

Turska je na kraju i osvojila EP.. izbacila je pre mene Portugal, posle mene Španiju, a u finalu je dobila Ukrajinu..

 

Odlučio sam da ostanem na klupi Engleske i predvodim ih u kvalifikacijama za SP. Silno sam motivisan jer će mi u grupi između ostalih rivali biti i Holandija te Srbija.. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

evo završila još jedna sezona od mogućih 7 trofeja osvojio sam 6 samo capital cup nisam uspio spremiti kod sebe

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/17D0arkoNikoli1070_NewsInbox_zps0604d0cd.png

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/EuropeanChampionsCup_OverviewProfile_zps64cea5e1.png

 

u ligi sam bio prvi ispred arsenala kao i protekle 3 sezone i mogu reći da su mi Arsenal i Barca jedini protivnici u važnijim natjecanjima...kok najbolji strijelac i igrač lige

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/EnglishPremierDivision_OverviewStages_zpsb92b9f83.png

 

liga prvaka opet osvojena po 8 puta za redom...u finalu pobjedio barcu rousset najbolji strijelac lige prvaka a i igrač najvjerojatnije

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/17D0arkoNikoli1070_NewsInbox-2_zps7d5441fe.png

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/23/80/35cuQ3AP/tottenham-v-man-utd-over.png

 

Ma evo ga breeee ! I zadnji trofej u Engleskoj koji mi je nedostajao !!! Ovo definitivno znači da napuštam United na kraju sezone.. a da li će sledeća destinacija biti Francuska ili možda Nemačka nisam još odlučio.. ako me se ukaže prilika zašto ne i Španija ?? :)

 

http://www.dodaj.rs/f/3R/Y3/KgLEhsk/man-utd-transfers-histor.png

 

Evo ih i transferi.. doveo sam Ibru i odmah je pokazao da nisam pogrešio.. bio je i Tores slobodan ali njega već nisam mogao.. prenatrpan sam sa napadačima i ovako.. Ibra je sada doveden, a imao sam odličnog mladog Madena, Runija te RVP.. zbog Madena RVP i Runi su mi često igrali na AMR / AMC.. El-Šaravi se povredio na prvoj pripremnoj utakmici.. polomio neki đavo i odsustvovaće oko tri meseca..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

evo europsko prvenstvo sa nizuzemskom

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/EuropeanFootballChampionship_OverviewStages-2_zps9c857eba.png

 

grupu lako prošo u prvoj utakmici deklasirao 3 državu svijet na rank lijestvici za 6-2...pobjedio bosnu 2-1 i igrao 3-3 za švicarskom

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/EuropeanFootballChampionship_OverviewStages_zps786d5611.png

 

onda slijede prva na rank listi francuska koja gubi od mene 4-0 i ispada iz natjecanja pa poslije nje 2 država u rankingu španjolska također biva izbačena no onda dolazi engleska i krade mi san pobjedom od 2-0 i u polufinalu završavam svoje natjecanje ,a i sa time moje vodstvo nizuzemske...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

evo novi sezona pa ću samo staviti kako su prošli transferi i prva utakmica na mom novom stadionu :)

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/World_ClubsList_zps0e8474a4.png

evo za početak najbogatiji klub za 1.89B vrijednosti vodstvo financija na vrhunskom nivou većina je od prodaje igrača i nekupovine skupih pojačanja već uvrštavanja jeftinih regena u momčad nakon kaljenja...moja politika vođenja kluba...

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/ManUtd_TransfersHistory-3_zps930f13f9.png

 

ove sezone za nove mlade regene je potrošeno svega 27M a od prodaje zarađeno čak 210M brojeći posudbe što uključuju mjesečne naknade

otišlo je čak 7 prvo timaca a najskuplji je bio transfer N'Doura(MC) koji je otišao za 40M u Barcelonu kao i mnogi igrači koji su svoju karijeru baš nastavili tamo

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/17D0arkoNikoli1070_NewsInbox-4_zpsb1fb29be.png

 

http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/ManUtdvSwansea_OverviewOverview_zpsddeeadbe.png

 

i na kraju prva utakmica na Nikolić Areni će ostati zapamćena...Swansea je dobila priliku igrati na najmodernijem stadionu i nije se baš proslavila jer je bila potučena 6-1...2 hat-tricka su obilježila tu utakmicu i crveni karton :)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/1x/Au/2YzKNv71/slobodan-milovanovic-new.png

 

Nisam aplicirao za posao.. Roman je hteo da me vrati u London pošto je dao otkaz Jirgen Klopu.. samnom su imali mnogo bolje rezultate.. prija ovaj poziv, ali sam morao da ga odbijem.. :) Prija iz razloga jer znam da sam dobro radio u Chelsea i da sam na neki način i unapredio klub (najjači klub u Evropi godinama)..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |