Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako vam ide? (13)


Debeli Ronaldo

Recommended Posts

Evo meni treca sezona gotova sa Dortmundom i zadovoljan sam kako je moglo da bude.

 

Bundes liga je prosla solidno , bila je bitka sa Bayernom do poslednjeg meca ali su oni ipak osvojili bundes ligu samo za 1 bod , ali nisu igrali ligu sampiona dok sam ja igrao ligu sampiona i igraci su bili dosta umorni to je i bio problem takodje su i povrede uticale na sve. Sve u svemu zadovoljan sma igrom u domacoj ligi.

 

http://i.imgur.com/29C8K.jpg

 

 

Da predjemo sada na Kup. Osvojio sam kup. Pao je bar 1 trofej u ovoj sezoni i to u Nemackom kupu. Put do kupa je bio tezak imao sam ne teske protivnike nego mnogo opasne, iz razloga jer nekad igraju mnogo dobro a nekad lose i nikad ne znas kako da postupas sa njima , ali sam izasao nekako na kraju Put do kupa je bio ovakav, u finalu sam igrao protiv Furth-a , veoma lak protivnik i pobeda bez imalo muka od 3-0. Zadovoljan sam jer smo bar 1 trofej uzeli ove sezone.

 

http://i.imgur.com/gBgRY.png

 

 

U ligi sampiona klasika. Prosao sam grupnu fazu nekako iako sam imao dosta opasne protivnike , ali me je ondau osmini finala sacekala b arselona koja ima bukvalno Dream tim. Neymar Messi i Cesc Fabregas jednostavno ubice po golmana , cak sam i srecan kako se zavrsila prva utakmica nereseno igrali smo na kontra napade i nekako sam uspeo da se izvucem ali onda je trebalo da igram u Barceloni i tamo su me unistili. Ali dobro sta je tu je , sledece sezone bice bolje izdanje u ligi sampiona. :)

 

http://i.imgur.com/pkIMa.png

 

I naravno Igrac sezone moj omiljeni Mariooooooo Gotzeeeee. Razvalio sa 21 golom i 30 assista. Jednom recju UBICAAA.

 

http://i.imgur.com/tvyMd.jpg

 

Pozdrav do sledeceg reporta :)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

evo 6 ili 7 sezona završena prestao sam brojiti uglavnom 2019 godina pa bi bila 7...

 

TROFEJI OVE SEZONE:

 

ENGLESKA LIGA

LIGA PRVAKA

FA CUP

CAPITAL ONE CUP

WORLD CLUB CUP

EUROPSKI SUPER KUP

SHIELD

 

Ove sezone moja momčad je ponovno osvojila sve što je mogla osvojiti...u ligi moja momčad zabija nevjerojatnih 151 pogodak i obara rekord od aston ville od 128 golova na što sam jako ponosan...bilo je utakmica na kojim je moja momčad pobjeđivala i sa 7+ a i jedna posebna utakmica di je neymar zabio 7 pogodaka ili dupli hat-trick...to sve imate u rekordima pa tko želi neka vidi :)

 

u ligi prvaka smo rušili divove pred sobom do finala di nas je čekao Porto kojeg smo pobjedili sa jadnih 1-0 ali opet je i tu moja momčad oborila dva rekorda. Prvi je broj postignutih golova kroz cijelo natjecanje prijašnji je bio 41 isto moj rekord a novi je čak 52 gola ,a drugi je neymarovih 16 pogodaka u natjecanju prijašnji je bio 14...oborio je i average rating koji sad iznosi 8.30 u ligi prvaka...

 

FA cup smo osvojili lako di smo u finalu pobjedili City 4-1...capital one kup je završio također kod mene di smo u finalu pobjedili chealse i to na prođužetke jer sam pri vodstvu od 2-0 uveo zamjene koje nisu bile baš za taj meč ali prošlo je na kraju dobro ,a u shieldu je City sam sebe pobjedio dok smo u europskom super kupu pobjedili inter s 4-1

 

world club cup je završio kod mene pobjedom nad americom(mex) od 5-1 i po 4 puta za redom kao i ligu prvaka spremili u naše vitrine

 

PLAYER STATS:

 

LIGA PRVAKA PLAYER STATS

LIGA PLAYER STATS

FA CUP PLAYER STATS

CAPITAL CUP ONE PLAYER STATS

WORLD CLUP CUP PLAYER STATS

 

RASPORED UTAKMICA

 

LIGA UTAKMICE 1.DIO

LIGA UTAKMICE 2.DIO

FA CUP UTAKMICE

CAPITAL ONE CUP UTAKIMCE

LIGA PRVAKA UTAKMICE

 

napokon sam prestigao FERGUSONA na tronu svjetskog poredka trenera svih vremena ali na kontinentalnoj i engleskoj bazi još nisam to napravio tako da se veselim i tome...

 

LISTA MOMČADI SEZONE 2018/2019

 

KRUL / WITT

PISANI / YOUSSOUF

JONES

ZOUMA / GRALLA

ADU / PATERSON

NEERAAS / BLANCHARD

FAROUK / MIRA / SCHWARZ

CHAMBERLAIN / HADDAD

WILSHERE / PIROLOZZI / PINHO

NEYMAR / LOPEZ

ADEMILSON / ONGENDA

 

farouk je oborio rekord average rating u engleskoj ligi od neymara koji je imao 7.96 dok je farouk ove sezone imao 8.06...a sa druge strane neymar je oborio i rekord average rating u ligi prvaka ne znam kolko je prije bilo ali on je imao 8.30 ove sezone mislim...

 

i za kraj SUMMARY

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ja stavim Semi Profesional kad igram sa tipa DOrtmund ko sto sad igram i u pocetku sam ih tesko motivisao , bukvalno dzabe drzim motivacioni govor ali kad sam odigrao jednu sezonu i osvojio Super kup i Bundes ligu bila je potpuno drugacija prica. Da slazem se sa tobom da dosta utice na motivaciju , ali ne samo to vec te i protivnici lako provale u taktickom smislu i igraci nece da dodju jer ti je reputacija mala. To jeste novo u FM-u , mislim na to da je pocetak mnogo tezak , ali onda kad udjes u foru kako sta radi onda nije problem :)

Edited by Keot
Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/3i/gi/2QG72R3O/john.png

 

Počeo sam sada malo ozbiljnije da igram sa Firencom, nadam se da neću brzo izgubiti volju pa da prestanem.. :)

Inače pokrenuo sam ovo zbog jednog čoveka, a to je John Guidetti. Prva ligaška utakmica protiv Palerma, vodio 1:0, pa gubio 1:2 i onda uvedem u drugom poluvremenu Johna koji je sasekao to poluvreme i dao 4 komada. Plaćen 50k samo, naravno pozajmica i već je otplatio to..

Planiram na kraju sezone da mu otkupim ugovor.. Koga šta bude zanimalo oko kluba bilo šta ja ću mu poslati SS.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

eto krenula je i jubilarna 8 sezona u mom save-u...

 

u prijelaznom roku kao u u zadnje 3 godine više igrača je otišlo a manje došlo...

 

IGRAČI KOJI SU DOŠLI:

 

TKACHOV (AML)-pošto sam prodao wilshere-a bilo mi je potrebno jednog lijevo krilo i doveo sam ovoga regena iz ukrajine za 15.5M

LAVERNY (AMR)-regen 16 godina ima tek to je kupovina za budućnost kao većina ovogodišnjih kupljenih igrača...

SABATIER (DL)-također regen 16 godina kao i prethodni kupovina za budućnost do 17 igra u mojim U18 i rezervama a onda na posudbu u twente

ROUSSEL (AMR)-također regen ima 17 godina i čim je došao odma je poslan na posudbu u southampton...

KOK (ST)-18 godina došao kao buduća zamjena kada neymar ode...poslan na posudbu u Twente

N'DOUR (MC)-15 godina i ne sumnjam da će za 5 godina biti glavni igrač mog man.utd-a...

 

IGRAČI KOJI SU OTIŠLI:

 

PISANI (DR)-kupljen za samo 5M a prodan za nevjerojatnih 32M u PSG...

WILSHERE (AML)-nismo puno zaradili na njemu kupljen je za 36.5M aprodan u tottenham za 40M

DIOUF (DC)-ni na njemu nismo puno zaradili tj. zaradili bi ali nije odigrao ni jednu utakmicu za moj man.utd jer nije dovoljno kvalitetan za moju momčad...kupljen za 3.4M a prodan u Bristol City za 4M

VALLE (MC)-doveden na free nije odigrao ni jednu utakmicu za moju momčad a prodan za jako dobre novce Chelsea-u 13.25M

LOMBARDI (ST)-kupljen za 2M također nije odigrao ni jednu utakmicu za mene i prodan je za dobre novce 6M

SCHWARZ (MC)-kupljen je za 10M ali zbog previše nadolazećih rengen koji će mi sad igrati u mojoj momčadi morao je otići...za njega smo od Barcelone dobili duplo 20M...

 

evo kako su izgledali svi transferi...

 

bilo je tu isto ponuda za neke igrače koje nisam htio prodati a evo jedna za PIROLOZZI-a

 

evo lista pripremnih utakmica za ovu sezonu i lista dosadašnjih natjecateljskih utakmica...shield i euro super cup su osvojeni...

 

evo i najbogatijih klubova svijeta...mi na vrhu sa velikom razlikom...

 

ovoga igrača jedva čekam vidit za 4 godine po meni će biti jedan od najjačih napadača tada...

 

i za kraj lista mojih mladih regena koji će nakon posudbi i mojih rezervi dobiti priliku zaigrati u prvoj momčadi...

 

SISSOKO

AYETE

MICHEL

Link to comment
Share on other sites

Zaknika , lepi transferi. :) Evo kako meni ide sa Dortmundom 2015 godina. Golovi ove sezone 45 golova sam dao a 18 primio :)

 

http://i.imgur.com/MtSMl.jpg

ovaj zadnji poraz bode u oči xD odlični rezultati ja mislim početi karijeru sa borussiom možda u skorije vrijeme kako igraju gotze i gundogan?

Link to comment
Share on other sites

Imao sam namere da okacim nekoliko ss-ova priprema i kako je protekao play-off. za LS. Ali nisam stigao... U play-off-u smo izvukli Feyenord. Odigrana je prva utakmica, rezultatom 1-1. Prvo je Feyenord poveo 1-0, a onda je svirana najstroza kazna za Borusiju i to je 1-1.

Od odbrane do sredine je sve funkcionisalo kako treba, ali u napadu se Luuk de Jong nije video! Jako malo sansi za Borusiju. Na ovom mecu je Borusija bila uskracena za usluge Xhake i Mlape, koji su povredjeni. Na srecu nije ozbiljna povreda Xhake, a Mlapa je preskocio i pripremni period, jer se oporavlja od teske povrede, i trebalo bi za nekoliko dana, da se vrati na teren.

Za sada Hermann i Younes se nisu mnogo pokazali po desnoj strani. Mozda i zbog taktike koju forsiram. A drugacije ne mogu, zbog nedostatka 1-2 igraca za formaciju 4-2-3-1.

Planovi, da se Camargo najkasnije na kraju sezone proda, Younes i Hermann posalju na pozajmicu, dovede jos jedno krilo (winger sp) i poacher koji bi bio u tandemu sa Jong-om.

Da se sada u ovom casu nesto menja, mislim da je kasno, jer pocinje sezona, a ostalo je jos 7 dana do kraja prelaznog roka.

Planiran je Drenthe kao rezerva za Arango-a, ali mi ga oteo Vitesse. :/ Pa je doveden kao rezerva Spas Delev, jer se nije imalo novaca za nesto bolje. Takodje je doveden John Mensah, za rezerve, ali samo kao privremeno resenje.

Na polusezoni ce doci Thiago Heleno nakon sto mu istekne ugovor. Takodje stoper.

Prva prvenstvena utakmica ce biti protiv Stutgarta. Nezgodan protivnik izmedju dvomeca sa Feyenordom.

Toliko za sada. :D

Edited by Dzoni
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jel moze ss utakmica, kako si igrao pocetkom sezone?

 

Nadam se, da daju neki cent na kraju sezone za transfere...ako nista ne napravis specijalno. Tj. ako npr. samo ispunim ono sto je uprava ocekivala sredinu tabele?

Link to comment
Share on other sites

Dobar je on. Neces se pokajati. A sto to ne volim, kad se padne najjaci protivnik, odmah u prvih 5 kola. Drugo kolo i odmah Bayern.

Koja su ocekivanja uprave bila na pocetku? Ja imam problem sa moralom, nekoliko pripremnih utakmica sam sve igrao nereseno. I ceo tim dobro odigra, ali mi je napad tup. Slabo napadam, iako sam im stavio da treniraju atacking movement. Napadaci su mi nezaintersovani! I sta kod da im kazem, ne valja. I sve se svodi na Aranga(bukvalno sve on napravi u napadu). Jako malo suteva u gol imam. Camargo dobro odigra, ali ne moze sve sam. A moral mi je mesovito good-farly poor.

Edited by Dzoni
Link to comment
Share on other sites

Upravo želi kvalifikacije za Ligu prvaka i polufinale kupa,nije puno. Izgubio sam svu bolju natezajući se sa laptopom,krene mi savršeno, i onda laptop obavi neke promjene oko updatea i restartira se.. i ode sve.. Tako da je moglo biti i bolje.

 

Uprava sređuje super stopera,samo da potpiše..Potpisali su Granquista,za 6 miliona eura.

Link to comment
Share on other sites

Ma idi, da mi kompjuter upropasti sezonu, ne bi se ja tome vise vracao. Mozda si mogao da vidis, da li mozes nesto nastimati da ti se ne restartuje prilikom apdejta...

 

Pa valjda te nece sutnuti. Idi na ono more time. xD Gledaj bar ligu Evrope da izboris, pa ti mozda progledaju kroz prste.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |