Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako vam ide? (13)


Debeli Ronaldo

Recommended Posts

Ventuse, jel možeš da okačiš ss od Husejinovića ovde ili tamo na ss temi?

 

Kako ti se uklopio u toj formaciji, šta ti igra?

Tek sam ga doveo, na prvoj utakmici dao gol, a na drugoj se povredio, pa je pauzirao. Uglavnom koristicu ga za rotaciju sa Markecom na AMR.

 

http://www.images.fm-balkan.com/images/274Said_Husejinovic_Overv.png

Link to comment
Share on other sites

Počeo sam i ja sa FM13. Na izboru sam imao: a)početi sa nekim xy klubom, gde ču se učiti i nešto nadam se naučiti, i b ) odmah započeti sa Partizanom i biti uz njega u dobrom i slabom.

 

Izabrao sam... b )! Sledio je sat vremena, koji mi je trebao, da sredim sva administrativna posla, a jedva sam čekao utakmice. Moj stil igre je, da kupujem samo igrače, koje mi odkriju skauti. Zato sam unatoč povredama u napadu (Eduardo, M. Ščepović), odlučio, da prvo pojačamo obranu (Marko Petković, OFK, 2.4 mil.) i Srdjan Grahovac (Borac BL, 950K). To sam uspeo nakon što sam skoro prepolovio wage budget. A uz to sam dogovorio i transfer Daniela Mojsova, koji na free dolazi sledeče godine iz Vojvodine. Od odlazečih transfera-na iznenađenje navijača-povukao sam težak potez-Saša Ilić je novi član nemačkog Dresdena.

 

Takmičarski dio? Ako ne bi izkusio, onda ne bi poverovao. U JSL se mučimo. Vrh tabele JSL tako predvodi Donji Srem sa scorom 9-1-1, a crno-beli smo drugi sa 6 bodova manje, sa scorom 6-4-1. U Humskoj nas je iznenadilo Smederevo (0:1), u gostima smo prokockali 2:0 protiv OFK-a... Na sreču forma postaje sve bolja i bolja, što je pridodala i pobeda od 2:0 u večitom derbiju na Marakani, a u poslednjoj utakmici izčupali smo sva tri boda (4:3) protiv Spartaka ZV. Ali ove godine (verovatno) neče biti duple krune, jer smo ispali več u 1. kolu, kod kuče na penale protiv Jedinstva Putevi.

 

I taj isti tim ušao je u grupnu fazu LŠ, pobedivši Nefči, Zestafoni i Celtic (4:4, 1:0). U grupi do sad imamo dva boda (Porto 1:1 H, Galatasaray 1:2 A, Valencia 1:1 H), ali smo na svim utakmicama mi prvi poveli. Najbolji strijelci: A. Mitrovič: 21 utakmica-14 golova i S. Ščepović: 18 utakmica-11 golova.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

krenula druga sezona s Dinamom,pisat cu pricu dok cu imat vremena..uglavnom,standardno prvo mjesto u hnl,ispao u kupu jer sam odmarao igrače (idiot -.- ), liga prvaka nakon dvije pobjede i jednog remija ipak trece mjesto u skupini,u kup uefa skinuo tottenham pa me izbacio bordeaux..puno igrača kupljeno,volim s mladima igrat..

 

evo ss od prijateljske,mislim da ce ovo biti dobra godina :D

 

http://www.images.fm-balkan.com/images/954prijateljska.png

Link to comment
Share on other sites

Odma da ti kažem par stvari:

Ne sviđa mi se što si doveo 6 stranaca odma,drugo,prijateljske ti ne znače puno,znače,ali ne u toliko mjeri da će to prevagnuti oko nekih stvari u budućnosti. Vrlo je važan Team Talk nakon toga,reći im da ne posustaju,i da dalje rade.

Dovedi Dejana Trajkovskog iz Maribora,mislim natalentiraniji bek na ovim prostorima,i vidi Bručića,ili Musu iz Lokosa,i prati Osijekov dvojac Pavić-Aleksić

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Otidjite u Wolfsburg, ima jedan Svajcarac na poziciji lijevog beka. U pocetku ima 19 godina. Ne mogu se sjetiti kako se zove. Sjajan bek. Ajde ko je u drugoj/trecoj sezoni neka mi da njegov SS :)

Link to comment
Share on other sites

http://www.images.fm-balkan.com/images/798stefan.png

 

proglasen najboljim igracem hnl-a

 

http://www.images.fm-balkan.com/images/837svensson.png

 

http://www.images.fm-balkan.com/images/319ole.png

 

dovedeni za sicu,sta je jos vaznije,opravdavaju moju zelju da zamjene starije igrace tipa tonel i takvi kojih sam se rijesio..

igrao sam prosli manager samo s balkancima,s ovime zelim doc cim dalje

Link to comment
Share on other sites

Pratite Slovensku ligu, Lotrić,Janza,Kouter,Barukčić,Crnić,Dodlek,Spreco,Trajkovski,Rep sve talenti i moguća pojačanja Dinama. Od prošlog FM-a,trenutno ne znam da li ima još koji..

Imaš jednog napadača u Brannu,ima 17 godina,gazi u RL

Link to comment
Share on other sites

Dino defintivno sam se sad zapalio za Rangerse. Neću ih prestati igrati dok ne doguram do LP. I defintinvno ću ili karijeru ili modžda priču ako me pukne inspiracija :)

 

@bojan imaš org? Probaj desni klik na stemu na igru i provjeriti sve fajlove u igri

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |