Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako vam ide? (13)


Debeli Ronaldo

Recommended Posts

Ja sta god uradim sa ovim timom PSG-a, ne valja.

Dakle:

GK - Sirigu

DL - Maxwell ( rupa, ali nemam boljeg)

DC - Thiago Silva

DC - Sakho ( stoperi su jedino sto me je dobro u timu)

DR - vD Wiel (Ocajnijeg desnog beka odavno nisam gledao, ne moze se sastaviti ni u napadu ni u odbrani. Kada ima loptu stoji u mjestu i ceka protivnika da mu je uzme)

CM - BWM (d) - Fellaini

CM - BWM (s) - Nainggolan ( Izadje 3-4 puta po utakmici pred golmana ali svaki put suta direktno u njega)

AMC - Pastore ( aka Nevidljivi covjek - nema ga nigdje)

LMF - Nene

RFM - Lavezzi

ST - Poacher - Ibrakurcina ( sve sam sa tim rekao)

 

imaš nevjerovatno dobru ekipu, to je činjenica! Vidim doveo si Nainggolana i Fellainija u vezi, mnogo dobri igrači. Sakho, najbolji mladi francuski štoper. Ne znam kako je na ovom FM-u napravljen Van der Wiel ali na prošlom je kidao. Imaš predobar tim, ne znam u čemu je problem. Sa ovom ekipom moraš do titule u Francuskoj! Guraj Verrattia, strašan igrač..

Link to comment
Share on other sites

Verrati ne moze u prvi tim ni preko veze. Tu je Matuidi, Bodmer i Chantome, pa tek onda ide on. Ne valja igra, los match engine, nista ne prikazuje pravilno, ne mozes napraviti taktiku da valja. Oni koji su kupili betu, njima je SI dao patch kojim je dosta stvari ispravljeno. Ovaj demo je gol kurac.

Link to comment
Share on other sites

Loš demo skroz, ja sam se juče iznervirao, koju god utakmicu da sam odigrao ja sam se jedva izvlačio sa remijem, igrači ne mogu da se sastave, mnogo grešaka, dosta bugova na ovoj demo verziji. Nadam se da će to sve biti rešeno koliko sutra na full verziji.

Link to comment
Share on other sites

Meni Mitrovic rastura, na kraju 1 sezona nudili mi 5 miliona za njega, medjutim nisam ga prodao. Videcu da uvalim ovog S. Scepovica, imam ponudu od 1.5M odmah u kesu. Sad jurim Husejinovica iz Sarajeva.

Link to comment
Share on other sites

Meni Mitrovic rastura, na kraju 1 sezona nudili mi 5 miliona za njega, medjutim nisam ga prodao. Videcu da uvalim ovog S. Scepovica, imam ponudu od 1.5M odmah u kesu. Sad jurim Husejinovica iz Sarajeva.

Još 3 minuta i smiješ baciti koji SS. :D

Link to comment
Share on other sites

Po ocenama Ibra je klasičan pocher uvek bio ,a Ling mislim da sam ne može igrati kao DLP bar je to moje vidjenje. Elem pošto verujem da se koncentrišeš na predhodni FM nije isto tačnije taktika. Ja ću ti reći par saveta bar po meni pa ti uvaži nešto ako može pomoći. Pastore neka igra Traquatristu (sigurno će biti više u završnici i on ima tu lucidnost), jednog veznjaka na AP stavi u ovom FM-u koliko sam primetio play sasvim solidno igra i defanzivu (i da ne igra ti imaš štopere koji će nadoknaditi to). Mnogo bitna stvar je ovde su OP instunkcije takodje obrati pažnju. Ostale taktičke delove neću da ti filozofiram jer verujem da znaš, s obzirom koliko poznaješ FM...

 

 

Elem da se okrenem svom učinku.

Davno nisam bio napržen na FM ovoliko istina ne mogu stići da odigram puno dnevno jer ne stižem.

Krenuh naravno sa Partizanom:

Transferi: Odlučio sam da se koncentrišem isključivo na mladost i osim sopstvene škole dovodim samo najveće svetske talente. Pred start prve sezone potpisah samo Golasu (AMC/AML) i Galeana (DC). Na polusezoni su se timu pridružili Adryan (A/MC) vidim da ste pričali o istom strašan je, Romario (DR) sigurno može postati jedan od najboljih bekova u igici kao i Emerson (DL) takodje Brazilac sličnih karakteristika kao prvi. Pred drugu sezonu su rezervisana 2 sjajna regena. Elem dosta igrača od stranaca su tu samo da bi profitirao jer ne mogu dovesti balkanski kalibar koji će biti konkurentan na Evro sceni.

Otišli su Stefan Sćepović, Miljković, Sale Ilić (penzija nakon prve sezone), Lazevski, Sretenović, Lola Smiljanić, Vukić, Eduardo to su neka najbitnija imena uz naravno dosta ne talentovane dece.

Inače kada se steknu uslovi nekolicina dovedenih stranaca nas napušta i cilj mi je da vratim najtalentovanije i najbolje igrače koji su ponikli u mojoj školi Jovetić, Savić, Nastasić, Ljajić, Tošić, Obradović. Kada to uspem mesta koja ne budu popunjena popunće prvo najbolji igrači iz moje škole (koju unapredjujem na nivo Barsine i Ajaxove) ,potom Srpski igrači, potom Balkanci pa tek onda stranci. Dakle vizija mi je jasna da mi tim bude skup zvezda ali isključivo zvezda sa ovih prostora...

 

Rezultati: Uzeh duplu krunu prve sezone poprilično lagano. Komšinica se obrukala završila tamo negde dole pa su otpustili Jankovića došao je Marić na kormilo ali i u 2 sezoni zaostaju nekih 6-7 bodova posle 12 kola. Spartak je bio vicešampion u ligi ,a Vojvodina u kupu koja je isprašena 4-0 inače ni oni nisu blistali prve sezone u ligi bili su 5-6. Zanimljivost je da ih je preuzeo Vermez baš pre finala kupa i dobro im ide u 2 sezoni za sada tačnije solidno.

Što se Evrope tiče malo imamo problema sa nesrećom u žrebu ali polako. Prve sezone ispadoh u PO za LŠ od BATE-a na gol u gostima. Ipak nisam bio besan jer smo igrali bez Golase i Galeana koji su potpisali tek posle ,a meč su odigrali moji klinci koji ipak nisu mogli više da pokažu. Uz mnogobrojne probleme sa povredama. U LE dobio sam sjajni Napoli, Bilbao i Dnjepro jako teška grupa nismo se obrukali ali nismo dalje mogli od 3 mesta. Napoli je došao do 1/2 finala do kraja i uzeo titulu u Italiji. No ipak znao sam da će ovo biti velika škola za nas to se i pokazalo kao istina. U 2 sezoni smo se prošetali do LŠ. Dobio sam Man Utd, Sporting i opet Napoli naravno na Teatru snova smo poraženi. Potom protiv Napolia kući smo 3 puta vodili ali nažalost nismo imali sreće završilo je 3-3. Sledio je dvomeč sa Sportingom (koji je držao čelo tabele neočekivano), dobili su me u Lisabonu mojim greškama jer sam ih podcenio i mislio da mogu da ih napadnem. Na JNA totalna moja dominacija imali smo 2-0 pa 3-1, ali u 88min bezopasan napad preko boka Capel centrira lopta pogadja glupog Živkovića i ulazi u gol iako je išla van istog, naredni napad u 93min šut iz mrtvog ugla i ponovo lopta pogadja Živkovića i ulazi 3-3 kraj. Živković braniti neće više nikada to je sigurno sada je menjao povredjenog Stojkovića. Na tabeli Sporting ima 8 bodova, United 7, Napoli 4 i ja 2. Ja verujem da mogu da uradim nešto pa makar i do LE ako budem igrao kao protiv Napolia i Sportinga. Prvo čekamo United pa gostujemo u Napolju u velikom obračunu...

 

Tim:

Golmani: Stojković, Živko (ne više), Jovičić

Štoperi: Galeano, Ivanov, Ostojić, dobije šansu kako kad neko od klinaca, stiže nam u Janoaru jedan od najtelentovanijih štopera iz Basela.

Bekovi: Romario, Paunović, Emerson, Volkov.

Veznjaci: Saša Marković, Adryan, Medo (na TL je), Leković, Bresanac.

Polu Špic: Nikola Ninkvić, Andrija Živković (po potrebi Golasa i Adryan)

Krila: Lazar Marković, Nemanja Tomić (na TL je), Eyal Golasa, Filip Knežević.

Špicevi: Aleksandar Mitrović, Marko Šćepović, Salas (talentovani regen)

 

Da malo iskomentarišem što se Golmana tiče Stojković je ne zamenljiv ali ulazi u godine pa spremam zamenu Delac je svakako prvi izbor ako uspem da ga nagovirim. :D

Štoperi: su standardi Ivanov i Galeano, Ostojić je prva zamena.

Bekovi: Standardni trenutno je jedini siguran Volkov ali ne zanemarujem ni Emerosona koji ga često menja, dok se desno rotiraju Romario i Pauljević.

Veznjaci: Sale Marković je onaj destruktivac i defanzivniji dok je Adryan onaj kreativac i pokretač svega.

PoluŠpic: To je Nikola Ninković uglavnom ili Golasa.

Krila: Marković kapiten je desno ,a levo se rotiraju Golasa i Tomić.

Špic: Aleksandar VELIKI Mitrović.

 

Zanimljivostii: Man Utd je doveo Nejmara i Felainija strašni su sada uzeli su LŠ prve sezone lagano dobivši Barsu i Real. Najbolji igrači su mi sigurno bar za sada Markec i Mitrović (najbolji strelac Lige 1 sezone sa 23-4 gola, zatim u drugoj je za sada najbolji strelac u LŠ sa 10 golova ubica je), Markecov talenat da ne spominjem ali mi je kapiten i deluje kao munja desno. Naravno istakao bih još i Saleta Markovića i naravno Adryana ,dok od Golase i Džigija još mnogo očekujem kao i ostalih stranaca. Marković je igrač godine u Srbiji ,Mitrović prvi špic reprezentacije.

Od sopstvenih talenata koji su produkt moje škole ,a nisu bili u prvom timu na početku bih pomenuo Živkovića i Lekovića kao najtelentovanije zato su i priključeni 1 timu i zaista se ne libim da im dam šansu. Mislim da mogu postati bitni šrafovi u budućnosti...

 

Eto toliko baš sam se raspisao ako treba neki ss ili vas zanima nešto pitajte... :)

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nije problem naci ulogu koja odgovara nekom igracu, problem je uklopiti tog igraca u svoju viziju. Odigrao sam tek par utakmica, match engine je los, ali ne mogu reci da imam toliko lose rezultate ( dva remija, po jedna pobjeda i poraz). Vidjecemo kako ce biti kada se docepam full verzije.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |