Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

S Kojim Ćete Klubom/vima Igrati Fm2013?


Dino151
 Share

Recommended Posts

Uh, ne znam. Vjerovatno cu igrati sa Vitesseom par sezona, pa se onda negdje preseliti u Portugal. Mozda cak i krenem neki LLM sa nekim engleskim timom. Na kraju ce doci Man United jer moram da odigram bar sezonu sa njima.

Link to comment
Share on other sites

Dinamo i Borussia Dortmund

 

Dinamo zato jer sam dinamovac :D , a Borussia jer po mom mišljenju imaju najperspektivniju mladu momčad na svijetu (već u planu imam dovest M'Vilu za zadnjeg veznog, Ter Stegena za golmana,jos bekovi i mozda jos mc i to je to :D)

Link to comment
Share on other sites

S Hajdukom na pocetku bar mjesec dana igrati...Dalje jedan ozbiljan LLM(ili iz hrvatske druge ili iz engleske pete lige)...Pokusati simulirati Conteovih 3-5-2 na Staroj dami.S Realom prokusati uzeti sve u 1. sezoni..Privlacni su mi jos Bayer Leverkusen i O.Marseille... :)

Edited by Dinamovac Zdravko
Link to comment
Share on other sites

Gledajući lige petice,gdje moram minimalno odigrati jednu sezonu sa klubovima.

 

Engleska:Nitko mi trenutno ne daje neku inspiraciju,možda Liverpoola,ali s njima jednostavno kao da nemam neki svoj način kako bi igrao sa njima,pa bi se to svelo na dovođenje Doumbie ili Damiaa i igra je rješena.Vjerovatno bude LLM,Crewe,ili neki sličan klub

Njemačka-rekao bih prije par mjeseci sigurno Borussia M,zbog Čake,De Jonga,Hrgote,i ostalih odličnih igrača,ali tu je i Eintracht,HSV,Munchen 1860,Werder,biti će teška odluka.

Francuska-Nantes,Monaco,Cannes,ne znam,biti će isto neivjesno.

Italija-Brescia najvjerovatnije,možda Bolonga,Catania..

Španjolska-Valencia,Betis,ne znam..

Link to comment
Share on other sites

Razmislajm da krenem sa partizanom obavezno , svaki FM igram pa morma da nastavim tradiciju.

Onda nemacka razmisljam izmedju Levrkusena , BvB ili Schalke

Pa cu onda na Englesku verovatno Arsnal , everton , totenham, newcastle ili Southampton , teska je odluka jer obozavam Englesku ali ne volim da igram sa ekipama koji su u prvih 4 kao sto je Utd, Chelsea , City ...

I onda odlazim u spaniju verovatno Atl. Bilbao ili Valencia

a za dalje ce da vidimo , mnogo mi je tesko da se odlucim sa kojim timom pocnem , mozda bude i neko drugi osim partizana videcemo kakve cu volje da budem , mnogo mi je tesko da odlucim , ako neko ima neku ideju ili predlog slobodno neka kaze :)

Edited by Ling
Trudite se da ne pisete skracenicama vrv, nmg i sl. jer one ne postoje.
Link to comment
Share on other sites

Počet ćui sa Cityem. To je vik prvo radi para. Da vidin koji igraći koliko koštaju i kakvi su ovi malo bolji. Možda i bude PSG pošto i oni sad imaju dovoljno.

Nakon toga bit će sigurno Luton i Hajduk te Shakhtar. Možda i jedan ruski padne.

 

A ovi ostali ovise o inspiraciji kako me bude vatala.

Link to comment
Share on other sites

Sigurno Maribor - ovo je moj klub, moj grad i odigrat ću barem 3 sezona.. Onda dodje Crvena Zvezda. Nekako mi je izzazov, da dodjem svaku godino u LE ili ligu šampiona i onda polako do polfinala.. A klub s kojim moram osvojiti Ligu prvaka pa sta Dinamo Kyiv i Atletico Madrid. :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |