Cessen Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 1. Ime i prezime Aleksandar Petrovic 2. Imate li neki nadimak i kako ste ga dobili Cessen, ziveo sam do 9. godine u Malme-u, Svedskoj, pa su mi tamo dali taj nadimak zato sto sam licio na jednog Cessena, koi je tamo bio poznata licnost. 3. Odakle ste i kako ste culi za nas Iz Kraljeva sam, i za vas sam cuo preko drugara. 4. Koliko dugo igrate CM/FM i koji vam je najbolji FM igram vec 5 godina, najbolji mi je bio 2009. 5. Za koga navijate Za Zvezdu i Malme. 6. Ko vam je omiljeni igrac i trener Omiljeni igrac Steven Gerrard, a trener moj brat Murinjo. 7. Koje je vase zanimanje Sport. 8. Sta volite da slusate od muzike Reggae muziku odnosno Bob Marley-a. 9. Sa kojim clanovima sa foruma se dobro slazete Nov sam, pa ne znam nikog jos. 10. Sta mislite o nasem forumu Forum je ODLICAN! Osim sto nadjem ono sto me zanima, nadjem jos 1001 novu stvar, svaka cast, samo tako nastavite!!! 11. Ostavite neku vasu sliku ukoliko zelite http://i.imgur.com/bSnWD.jpg?1, inace slika sa prvog maja, razvaljen ko bulja.OLE REGETON IZ CRNE GORE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Vid stvarno, isti Cessen Pozz i ugodno druzenje sa nama, slobodno se ukljuci u CHat ili neke druge spam teme, ne grizemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 dobrodošao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Dobrodošao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Dobrodošao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cessen Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Vid stvarno, isti Cessen Pozz i ugodno druzenje sa nama, slobodno se ukljuci u CHat ili neke druge spam teme, ne grizemo haahahahahaha, kazem ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Митровић 45 Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Dobrodosao (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Dobrodošao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts