Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Nuri Kazim Şahin


juanes
 Share

Recommended Posts

Osobne informacije

Ime:Nuri Kazim

Prezime:Şahin

Godina rodjenja:5. rujna 1988.

Nacijonalnost:Turčin

Klub za koji nastupa:Borussia Dortmund

Omiljena osoba:Rustu Recber

Omiljeni klub:Borussia Dortmund

Klubovi za koje je nastupao:RSV Meinerzhagen, Feyenoord

Utakmice za reprezentaciju:22(2)


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/37/Nuri_Sahin_009.jpg/200px-Nuri_Sahin_009.jpg


Ličnost

Nuri Sahin je turski igrač koji trenutačno igra z Borussiji iz Dortmunda. U Borussiu je došao 2000 iz njemačkog RSV Meinerzhagen te je u Borussiji prošao kroz sve omladniske pogone i tako se izborio za A tim. Kada je izborio mjesto u A timu tadašnji trener ga daje Feyenoordu na posudbu da dobije što više utakmica u "nogama". U Nizuzemskoj se odlično pokazao pošto je igrao skoro svaku utakmicu u ligi postigavši 6 golova iz 27 utakmica.

Pozicija

Nuri Sahin igra na poziciji centralnog veznog igrača. U alternativi moze igrati kao drugi špic, defanzivni vezni ili lijevo krilo. Sahin je vrlo strastven igrač koji se vrlo lako adaptira na sve uvijete pa tako i na željenu promjenu pozicije. Jako cijenjen igrač.

Prednosti

On je igrač koji vlada sredinom terena. Odličan je u ulozi pleymakera jer svojim dubinskim loptama može pronači bilo kojeg igrača. Također vlada odličnom tehnikom tako da ukoliko ne uspije željena akcija trenera može se svojim individualnim umječem približiti protivničkom šesnaestercu te tako asistirati ili uputiti udarac ka golu. Ima odličan prvi dodir s loptom što mu omogučava bolje primanje i lakši pas ukoliko ga pritišče protivnički igrač.

Slabosti

Ima jaku lošu realizaciju u situacijama 1 na 1. Radi svojih fizičkih preformanski nije dobar u skoku jer ima 1.80cm. Samim tim ima jako loš odraz i ne igra dobro glavom. Još je mlad igrač i nije još agresivan onoliko koliko bi trebao bit kada se nađe u duelima. Može lako ispast od strane protivničkih igrača jer se često ne zna postaviti kako treba jer nema dobru ravnotežu.

Trenutna sposobnost

Odlučan je igrač koji kad nešto zacrta to mora i ostvarit, ali ga ta odlučnost nekad i odvede u pogrešnom smjeru. Radilica je na terenu što je još jedan plus kojim krpi sve svoje nedostate i mane kojih nema tako puno. Kreativan je u svakom aspektu igre, pregled terena mu je odličan i zna unaprijed prepoznati poteze igrača. Vlada odličnom promjenom pravca kojom može izbaciti svakog protivnika.

Potencijalna mogucnost

Mlad igrač za kojeg tek predstoji dokazivanje. Ima 21 godinu i do svoje 21 godine odradio je dobar posao. Trazili su ga mnogi klubovi, ali on je ostao vjeran Borussiji što mu je odličan potez. Razvijo je se kao igrač i kao čovjek koji sada vlada nogometnim terenima u njemačkoj Bundesligi. Ukoliko popravi svoje nedostate može postat igrač za sve europske i druge strane klubove što se može dostići dobrim treninzima.

Informacije o transferu

Igrač kojeg žele mnogi klubovi, ali on zbog svoje ljubavi prema njemačkoj ostaje u Dortmundu. Ukoliko se uporni možete ga kupiti za nekih 15M funti.

Vrijednost. 5,2M funti

Opci utisak

Velika nada turskog nogometa, igrač koji ima ogroman potenicijal i svi se nadaju da od neće "ispariti". Može vam poslužiti u bilo kojem klubu te sa njim nikad ne možete pogriješiti. Dobrim treninzima postaje čarobnjak na terenu te ukoliko ste spremni izdovjiti puno novca onda je Nuri Şahin pravo riješenje za vas.


Video informacije:


http://www.dodaj.rs/f/1a/es/2afKgLU3/scouting-reports-250x249.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |