Keot Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Imam zelju, ako nije bas puno komplikovano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Nije bauk. Može brzo da se savlada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Ako je Ventus savladao. Ajmo reć. Možeš i ti 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Uz dio u online dijelu, otvoreno je mjesto i u Grafičkom kutku, te u dijelu FM kvizovi. Prijavite se. Budeš dobio priliku, samo se odluči hoćeš li online ili kladionicu. Za kladionicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 BaneCiro je novi urednik kladionice. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Otvoreno je mjesto za dijelove Grafički kutak i LLM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Za koji dio foruma se prijavljujete:Graficki deoKoliko vremena imate dnevno:sada preko leta oko 2-3 sata dnevno u proseku...Vaš MSN/Skype/Facebook profil: https://www.facebook.com/aluciclucaKoliko ste strrucni za ovaj dio foruma?2-3 puta sam bio u GFX timu radio na FP-ovima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Hoćeš li imati vremena poslije ljeta?..Kada krene škola/fax? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukearich Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Za koji dio foruma se prijavljujete: LLMKoliko vremena imate dnevno: više sati dnevno pravilno raspoređenih (jutro, popodne, naveče/noć)Vaš MSN/Skype/Facebook profil: ovlašteni ga mogu dobiti na PMKoliko ste strrucni za ovaj dio foruma ?Igram ovaj serijal od CM3 pa sve do danas, a LLMom sam se počeo aktivno baviti početkom ovog vijeka, tada na thedugout-ovom forumu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Pa oko sat dva..Na pocetku godine bice i dana kada cu imati 2-3 sata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Večeras ćemo odabrati tko je novi urednik, tako da prijave što traju tto misli da je dovoljno dobar da bude urednik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Jeeeeeeeeeeee....U koliko sati odprilike da znam kada treba da skinem sestru sa kompa da sednem.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Uz Grafički kutak, otvorilo se mjesto i u Svijetu filma i Muzike. Čekamo vaše prijave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Otvoreno je mjesto u dijelu Kladionica. Pošto uskoro počinju i Lige Petice, a većina Balkanskih liga su već u toku, vrijeme je da ponovo organiziramo i popularnu FMB kladionicu koja će ne sumnjam prikupiti veliki broj poklonika Sporta. Prijaviti se mogu svi, administracija će izabrati tko će biti novi urednik tog dijela. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Ima tko zainteresiran pomoći oko kladionice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Ajde mogu ja da vodim FMB kladionicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Ispuni prijavnicu iz prvog posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Za koji dio foruma se prijavljujete: FMB kladionicaKoliko vremena imate dnevno: Sada imam od 3 do 5 sati, ali kad krene skola imacu 2 do 3.Vaš MSN/Skype/Facebook profil: Skype: keotex95 , a imate me i na stamu.Koliko ste strrucni za ovaj dio foruma: Kladionicar sam 3 godine 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Prijave još traju, otvoreno je mjesto glavnog za kladionicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Za koji dio foruma se prijavljujete: FMB KladionicaKoliko vremena imate dnevno: DovoljnoVaš MSN/Skype/Facebook profil: https://www.facebook.com/xBarcaxKoliko ste strucni za ovaj dio foruma ( napisati preporuke) ? Imam dosta iskustva s kladionicom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Otvorene su prijave za mini natjecanje. Što se od vas traži? Od vas se traži jednom mjesečno organizirati natjecanje sa što zanimljivijim sadržajem. Nagrada vam je što ćete biti urednik foruma, vidjeti posebne dijelove foruma, te biti jedan od prvih kandidata za moderatora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Mogu ja to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Može. Kroz par minuta si sredim ovlasti. Inače, bude se otvorilo još jedno mjesto za urednika kroz koji dan, u pitanju je vođenje Site Teama. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 19, 2013 Author Share Posted August 19, 2013 Sta bi taj sajt tim trebao da radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Sta bi taj sajt tim trebao da radi?Nije to za tebe Ling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts