Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Lord Torrent05

Član foruma
  • Posts

    4,184
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lord Torrent05

  1. Nakon dugo vremena, da pokazem kakvo stanje sa mom Interom  : lol:

     

    Liga dominacija tezka, bez ikakve konkurencije..

     

    NJQ2h04.png

     

    Ekipa, zadovoljan. Malo domaceg talenta kod kuce proizvedeno mal svetsko. Pinamonti i Vanheusden super

    z1FjQK4.png

     

     

    Fali mi LP. Zivim samo za to jos. 3 pokusaja, 2x naletio na prokleti UNITED. Prvi put u finalu u 2. sezoni, drugi put izbacili me u polfnialu prošle 4. sezone. nadam se da izbjegngem njih u 5. sezoni barem :D

     

    aCjjFWv.png

    • Like 1
  2. Super finish sezone. Puno napravio da si dosao do Finala. Ipak tamo prejak tom.

     

    Steta za vrlo los pocetak,.gdje te je i kostao plasman u playoff sigurno.

    Al samo nastavi sa ovakim ritmom i doci ces sljedece sezone.

     

    Kao kaze Ling, sada i mene inspiriras da makar ja.konacno.se bacim u championship. Sanjam odavno timove poput Forresta i Leedsa. Mozda i Derby ko zna

     

    Poslano z mojega EVA-L09 z uporabo Tapatalk

    • Like 1
  3. Tezak je FM, ali sto sam vidio dosta golova bude takodje autogolova i kikseva igraca odbrane, povrede, npr. Boateng 2 autogola, Hummels nevidjene greske a nisam ni 10 utakmica odigrao, Jordi Alba kad sam protiv Barce igrao vrati laganu loptu Ter Stegenu udje u gol :D

     

    Mani ba se tog. To je Demo ja nemam tih problema :D

  4. Jel iko Milinkovica-Savica dovodio i koja mu je cijena posto na demu su lude cijene i uzeo City doveo ga za 50 mil pa me zanima jel neko uspio za manje, mogao bi poceti sa Bayernom.

     

     

    Odigrao sam prijateljske utakmice toplo hladno, jos ce biti taktickih promjena ali kao sto sam rekao dat cu sansu mladom Fruchtl-u koji vec pokazuje odlican napredak, dok se ne oporavi Neuer on je No. 1 pa ce ga on poducavati i igrati u manjim utakmicama i domacim, vec ima protiv BvB u Super cupu utakmicu i sad prvo kolo kupa ce braniti.

     

    https://imgur.com/YguHQ3H

     

    https://imgur.com/a/t66vQ

     

     

    SMS je bog igre. Ja sam ga doveo za malo manje al sa svima bonusima isto če nanesti 50m€ :D 


  5.  

    KRAJ 1. SEZONE 

     
    Wv1Kw0B.png
     
     
    LIGA:
     
    Sve do kraja smo se borili za titulo ali sto se je zavšavalo prvenstvo samo smo lošije igrali. Mislim da je uvrstitev u Ligu pravka takodjer odlično. Posebno ad nam je bo cilj top half tabele.
    DEMBELE najbolji igrač tima. Nosio čitav tim na leđima. 
     
    2kZFQGE.png
     
    TRANSFERI:
     
    Baš bio zaposlen na marketu. Uspio sam pojačati momčad na početku sezone. Mislim da največja greška ostaje prodaja Oriola Romea ali pare su bile odlične i zamjena dosla skoro za đabe. U novoj sezoni me opeč čeka dosta rada. 
     
    JLpratu.png
     
    EKIPA:
     
    Super tim. U mom 343 sastavu. Zabili smo najvise golova u ligi 71. Plačao cijenu ove formacija a to je posjed lopte koju uopče nisam imao vise od 45 na nekih utakmicah. Ali utakmicu pobjedi onaj ko zabije vise golova :D
     
    KbHaFpl.png
     

     


     

     

    • Like 3
  6. malo pavze od Inter sejva. Dolazi BPL i SOUTHAMPTON

     

    1. SEZONE 2017/2018-Polovica

     

     

    Jako zadooljan sa transferi. Pokrio sam par pozicija. promjena formacije.

     

    bbo5PxR.png

     

     

    U Ligi nam ide perfektno. Bez ozljeda , sa odličnom igrom i vanzemaljcem Dembelejom šokirali čitavu javnost BPL.

    Od velikih 5 izgubio sam samo od Spursa. Remizirao sa Unitedom i Cityem.

     

    wOIcAge.png

     

     

    MfKtwPO.png

     

    Ekpa izgleda ovako. Ima prostora za napredak ali za sada ovo je zmedju najboljih momcadi BPL.

    ZDvfOQ0.png

    • Like 2
  7. SEZONA 2019/2020 

     
    U ligi sve po starom. Jos jedan odličan početak sezone. I več sada imamo +12 pred juventusom i Milanom.
     
    Everton Ribeiro 1. ime ekipe. Covjek ubija. Daleko najbolji igrač Evrope. Ozljedio mi se je za najmanje 2 mjeseca. Valjda cu prezivjet brez njega. Ali kakva forma bila auu. Berardi iznadjenje. Odlično u napadu. Muci me sto zbog toga glavna napadaca Beloti i Pinamonti. Obrana vrhunska.
     
    Juit8wH.png
     
    5ve0lW3.png
     
    TRANSFERI:
     
    Pojačanje u napadu. Berardija doveo kao igraca koji ce nadomjestiti Dolberga kojim sam nezadovoljan. Takodjer je zauzet za penal i konacno imam nekoga koji jih redovno zabija. iznenadio me kao napadač na DLF roli. Kovacic doveden odlcno pojacanje. Vratio sina kuči. Trenutno je ozljedjen pa manje igra.  De Vrij mijenja Mirandu koji se upokojiu. ODLIČNO pojačanje! zaradio brdo para na prodaji Gabigola koji je imao uspjeso sezono kod Deportiva
     
    32pdrvg.png
    Ekipa:
     
    Odlične partije svih igrača.
    j9DGz7A.png
     
    U Ligi pravko malo tezije nego o prošle sezone. 2 poraza al bitno da ima Apoel -27 gol razliku haha
    KHcVZOM.png
     
     
    SUPER KUP Italije
    Dominacija :D
    2g4rFaI.png
     
    PS:
    Volim mlade na ovom sejvu. Partizanovac sa novogm godinom ce dobiti i vise prilika. nagatomo otisao konacno prodan. A mislim da imamm i dostojnu zamjenu za sljedece par godina.

    ZnzW1tX.png

     

     

    • Like 3
  8.  

    KRAJ 2. SEZONE

     
    LIGA: SCUDETTO!
     
    Konačno uspio, al i ovaj put nije islo bez jebana i bez muka. Ali u pravo vrijeme se sestavio i suvereno osvojio ligu, koju bi morao osvojit več prošlu sezonu.
    Roma iznadjenje. Milan nakon dobrog početka razočarao puno.
     
    FtKAJdP.png
     
    Tim na kraju sezone izgledao ovako. Kako je počelo sa napadačima psoebno Dolberg i Pinamonti trpala, zavrsilo je dosta lošije, pomalo i razočaranje. Muka njih dva bilo gledati negdje od marta dalje. Ali jos su mladi, ali jedan ce vrlo moguče zapustiti klub. 
     
    Dovedena sta jos KEITA BALDE i EVERTON da se produzi klupa i ojača pozicije na krilima gdje sam bo tanak. Odigrala sta solidnu 1. sezonu. Everton se posebno izkazao protiv nakon sto se Candreva ozljedio tako tezko da je zavrsio sezonu u februaru. Dosta mladih igrača dobilo priliku da igraju u prvom timu. Totalno sam iznenadio i sebe kolikim sam dao priliku. Bar jednu utakmicu.Najbolje se izkazao mladi BOTTINI, koji je bogovsko odigrao na poziciju ŠTOPERA. Tu so jos Colidio koji je i zabio prvenac. anravno jos ga ceka treninga i rada. Jos tu mladi Buono. puno očekivam od ovog dečka. Prilike koje je dobio dobro solidno odigrao. I zadnji i ne posljedni Zaniolo, vezist, koji je uskocio vise vremena na kraju sezone kad mi nestalo rezerva za vezu. Ok
    b2UDiRZ.png
     
    TRANSFERI:
     
    Gore pomenuta Everton i Keita. Vecino zapstio zbog neigranja. Kasnije bi ga trebao nujno. Valera nakon promjene formacije vratio u sustav i za izkunog vezista dobro odigrao, ali ga je finis sezone spriječila tezka ozljeda.
     
    3W3hnoi.png
     
    LIGA PRVAKA: IZNADJENJE!!
    Ovo moja kuča ovdje sam presenetio i sam sebe. Uspjeli dogurat sve do finala gdje nazalost bio jak United i nije nam bilo lako. Ali padali su najbolji klubovi, Real i Bayern. A polifnale malo laksija ali vrlo trda utakmica sa Valensijom. Prvi poraz u sezoni je takodjer sljedio protiv Reala u 1/8 na prvi utakmici. Povratna utakmica ostaja nesto najbolje odigrano do sada na ovom FMju :D
     
    883QEgX.png
     
    XZayDVN.png
     
    Financije ok za sada. Jos se ocekuje prili para kad zavrsi sezona i počinje nova.
    a1keve7.png
     
    Ako nije nama uspjelo onda je to uspjelo mladim u19. postali prvaci Evrope!!
    g2Y43VH.png

     

     

    U Kupu do Finala. Izpao na penale. Čitavu sezonu sam gledao kako mi protivnicki golmani brane penale kao da so Lev Jašin.

     

    FtKAJdP.png

     

    Sve utakmice:

     

    6YbxaSv.png

    • Like 2
  9. Završena prva sezona. Dva trofeja uzeta, odlično zasada

     

     

     

     

     

    Kako je sa FFPjem? Očes igrat LP? Jer kod mog sejva MIlan se uspio kvalificirati za EL al izbaceni zbog FFpa. Takojder neki drugi sejv vidio kod drugara da bi morao igrat CL ali izbacen zbog FFPa

  10. Uzmi neki drugi klub. Da ti nije dosadno. Mozda nekon njemackog, Gladbach il Stuttgart eto dugo ni osvojio 05 posljedni put ako se nevaram. A jos jim pun stadion.i vozit ces mecku haha.

     

     

    Poslano z mojega EVA-L09 z uporabo Tapatalk

    • Like 1
  11. POLSEZONA INTER 2018/2019

     

    Još jedan solidan početak sezone. Uglavnom, borci za scudetto ostaju isti kao iz prošle sezone. Šokantno je samo stanje Napolia ki je vrlo loše odigrao prvi dio. Tu je AC Milan koji je iznenadio sve. Ali več jih je zapustio Jorge Jesus a stvari preuzeo Ranieri. Ali realno od scudetta so oddaljeni previše.

     

    VbscMDU.png

     

    Ekipa solidno uigrana. Plan mi je bio da igram sa 2 napadača. kako bi štobolje mogao razvit svoje mlade jake napadače. posle odličnog početka sa omiljenom 3412i pravom dominacijom septembra i oktobra gdje je sve bilo 3-1, zapala neka kriza napadača. Odlučio se promjeniti sustav u 442 ionako nemam bas sirine  na krilima zato sam bio primoran kupovati. Balde Keita kao prvo pojacanje, mozda jos koje sljedi.

    Rotacija napadača djeluje dobro Dolberg, Pinamonti i Belotti. Eder če zapustiti, nije dobio prilike. ali ajbise me zaboljela vest da se mladi Odgaard tezko povredio. A to znamo da uošče nije najbolje za mladog. Pa taman zabio svoj prvi gol.. Pustio sam koju suzu.

     

    RFZIQYP.png

     

    U Lp mi išlo naravno odlično. Dobio sam odličan dvomeč sa jakim Cityem. U 1/8 me čeka veliki Real Madrid.

    UlwVUZv.png

     

    5LNNJDq.png

     

    Finance su solidne

     

    6wrpY7V.png

     

    • Like 3
  12. Kakvi su talenti? Pinnamonti je dobio onoga Danca, Bastoni i D'Amico su supertalenti, barem prema nekim izvorima..

     

    Uf Pinamonti jedan najbojih talenta. Sada mi več igra u prvoj zapravo rotiram izmedju Belottia i Dolberga. Odgaard takodjer več napočetku solidne ocjene. Al nisam vidjeo jos kako se moze razvit. Bastoni ima takodjer dobe ocjene več tako mlad. D Amico samo na posudbi al nije loš.

     

    4RDlWEq.png

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |