Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

vikiliks

Član foruma
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vikiliks

  1. da vas neko i pohvali fantastican posao , ali nazalost ja bas nisam prava osoba da hvalim , jer jos nemam fm 13 , ali pohvala je iskrena jer pratim novosti na projektu i citajuci podatke kako izgleda sfrj liga ja sam prosto odusevljen svaka cast momci . Imam jedno pitanje dal mozete nekako namestiti ili napraviti da se moze igrati na fm 12 , tj dal je izvodljivo ?

  2. svaka cast odlicno je , odusevljen sam :)

    ali imam jednu sugestiju ako je moguce jedino zvezda i partizan nemaju rezervni tim vec filijale teleoptik sopot , pa ako je moguce bilo bi zanimljivije meni da teleoptik i sopot ne budu filijale da mogu da udju u prvu ligu a da zvezda i partizan imaju rezervni tim , samo da se pazi da neki igrac zvezde odnosno partizana ne ostane u sopotu odnosno teleoptiku , mislim na ove bolje koji i nisu tamo .... pozdravc i svaka cast jos jednom

  3. i ja sam nesto neodlucan iznenadila me ova akcija, ali bi voleo da nesto predlozim, stani kako englezi njima se liga zove premijer liga pa onda naziv sponzora, liga kup pa onda naziv sponzora i taj ide u uefa, zatim fa kup i naziv sponzora, mi bi mogli isto , samo umesto fa kupa neka bude marsal kup i plus sponzora, smislicu nesto , mozda sam nekom dao ideju :)

  4. imam predlog za super kup moze se zvati kup kralja , ipak smo svi mi bili kraljevina srba,hrvata... pre jugoslavije. Moj predlog je radnicki nis , za sad sve deluje zanimljivo ali videcemo kako ce ispasti ne bi da hvalim jer jos ima liga za predstavljanje.

    zaboravio ja bi da ostane ofka

  5. moj izbor je borac banja luka, u engleskoj ligi jedno vreme kup se zvao koka kola kup , mi bi mozda mogli pepsi kup . Ne slazem se da je svajcarska i skotska liga toliko iznad nasih to je preterivanje, Seltik je jak klub ali ko je jos tamo bas jak , po meni bez rendzersa sigurno osvajaju titulu , a sto se tice svajcarske ako zanemarimo uspeh bazela koji je ostao ove sezone bez neki igraca i tesko da ce ponoviti nesto slicno bas i nisam nesto odusevljenkvalitetom. A sto se tice 10 klubova u ligi meni se to ne svidja , ali mislim da je svajcarska liga jaca od bilo lige iz bivsi zemalja ali mislim da ne bi bila jaca kad bi se bivse lige ujedinile nesto kao ovaj projekat.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |