Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Bole™

Super Moderator
  • Posts

    5,012
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bole™

  1. Na orginalu mi se desavaju ove stvari, golovi padaju ko ludi u drugim utakmicama. RBL koji je predzadnji na tabeli dao najvise golova u ligi 19 ali su i primili 21  :)

     

    Mali je zvijer :)

    rxRMfnw.png

  2. Tezak je FM, ali sto sam vidio dosta golova bude takodje autogolova i kikseva igraca odbrane, povrede, npr. Boateng 2 autogola, Hummels nevidjene greske a nisam ni 10 utakmica odigrao, Jordi Alba kad sam protiv Barce igrao vrati laganu loptu Ter Stegenu udje u gol :D

  3. Dodje mi samo zbog Christian Früchtl-a da pocnem save, svakako je Neuer povrijedjen ja mislim i na full verziji pa da njega guram, scout report 5 kao kod Mbappe, Jesusa, Dembelea znaci da ce biti nesto od njega, Neuer tutor ma ej...

  4. Jel iko Milinkovica-Savica dovodio i koja mu je cijena posto na demu su lude cijene i uzeo City doveo ga za 50 mil pa me zanima jel neko uspio za manje, mogao bi poceti sa Bayernom.
     
     
    Odigrao sam prijateljske utakmice toplo hladno, jos ce biti taktickih promjena ali kao sto sam rekao dat cu sansu mladom Fruchtl-u koji vec pokazuje odlican napredak, dok se ne oporavi Neuer on je No. 1 pa ce ga on poducavati i igrati u manjim utakmicama i domacim, vec ima protiv BvB u Super cupu utakmicu i sad prvo kolo kupa ce braniti.
     

    https://imgur.com/YguHQ3H

     

    https://imgur.com/a/t66vQ

  5. E mogao bi možda i sa njima, oni imaju solidnu ekipu( onda bar tu mogu napraviti da Benitez dobije otkaz :D)

    Ma on dobije svakako otkaz, ja sam eto sa Athletic Bilbao i sad Villarealom nakon prve sezone dobije otkaz :D

  6. Brunu, Pinu i Ajera rotiram na BBM i DM, ali vecinom igra BBM. A sta cu u Spaniji uzimam Athletic i Villareal imao sam na prethodnom ili fm 14 odlicnu karijeru s njima pa sam odlucio ponovo na ovom fm-u, posto sam se zasitio sa Palermom para na bacanje i to nije to :D

  7. http://futhead.cursecdn.com/static/img/16/clubs_large/483.png


     


    http://2.bp.blogspot.com/-OaiXJWTo3gg/TQ0C37HTphI/AAAAAAAAA4s/hzzYCNN97Ag/s1600/Bbva.png


     


    Trenutno se dobro drzimo na 5. poziciji, bilo je padova i uspona ali cilj je EL ako bude prilike napasti LP ali ne opterecujem se s tim.


     


    http://i.imgur.com/mjMXzVv.png?1


     


    http://i.imgur.com/uWhOSH9.png?1


     


     


    http://2.bp.blogspot.com/-fUsWoLBWK_8/TnZk0c7ZDXI/AAAAAAAAAko/vyYqobyn74c/s1600/Copa+del+Rey.png


     


    Rano sam ispao iz kupa ali nije ni prioritet.


     


     


    http://i.imgur.com/Umozlms.png?1


     


    http://i.imgur.com/uuIU5qe.png


     


    Zavrsio sam prvi, dalje sam izvukao Lech koji je najefikasniji u EL do ovog kola, iako sam mislio da ce biti lagano morat cu biti operazan.


     


    http://i.imgur.com/rd01jwm.png?1


     


    Statistika igraca:


     


    Nisam nikad do sad imao ovako mladu i kvalitetnu ekipu, od odbrane pa sve do napada. Veliku bitku sam vodio sa Musachiom i Mariom jer su ih zeljeli PSG, Chelsea, Bayern, Man Utd, City, Real, Barca i drugi cak za Matea sam dobio ponudu od 50 mil ali sam odbio sad na polusezoni mozda na kraju se odlucim da ga prodam ali samo ako budem morao. Plus 12 Spanaca imam u timu tako da sam zadovoljan domacim igracima.


     


    http://i.imgur.com/Xsh5sJh.png?1


     


     


    Taktika:


     


    Razmisljao sam o 4-4-2 pa 4-1-4-1 i 4-2-3-1 ali ova je cini mi se odlicna za svaku ekipu DM koji pomaze mnogo odbrani i krila koja hrane loptama napadaca i sredina koja kupi ostatke.


     


    http://i.imgur.com/98XBhgS.png?1


     


    Transferi:


     


    Doveo sam mogu rec standardna pojacanja, Ajera i Alvareza free. Jedva su potpisali posebno Alvarez ali on je doveden samo da bi ga mogao prodati i posto se nije mogao naci na pozicijama jer je AMC i par povreda prodao sam ga Watfordu jer su mi trebale pare i za plate a te plate sam iskoristio da osiguram dva fenomenalna pojacanja :D. Na lijevoj strani imam, Leivu i Suareza a desna trenutno Castillejo a sa posudbe se vraca Moi Gomez i dolazi Zivkovic, Rijesene su te poziciji pa cak i sredina.


     


    http://i.imgur.com/yGFwY7e.png?1


     


     


    http://i.imgur.com/H3RHGq7.png?1


     


    Ako treba koji SS, slobodno trazite.


logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |