Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Poslednji boem

Legenda
  • Posts

    5,415
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Poslednji boem

  1. Nije otkrice, ali je veliki transfer. Doveo sam na FM10 Badelja 1. sezone u Menheglabah, 1. sezone je odigrao mozda 10-ak utakmica, 2. je odigrao skoro sve utakmice, ali mu je av. raiting bio ispod 7 u obe sezone, ali stigla je ponuda od Sahtjora za njega i uzeo sam 20 i kusur miliona + 40% od sledeceh transfera.

  2. -Upravljanje Bilo gde, bilo kada - mogućnost dodavanja ili oduzimanja igrivih nacija sačuvanih u igri onoliko često koliko to želite. Upravljanje u tim zemljama na početku sledeće sezone, što znači da ne morate ostati u zemljama koji su izabrani od strane vas na početku vaše karijere.

     

    -Ton – potpuno novi nivo je dodat timskim razgovorima, sa novim tonskim sistemom, koji vam omogućava da odredite na koji način hoćete da kažete određene stvari – da li ćete reći sve smireno ili ćete bacati stvari i govoriti besno. Postoji 5 mogućih tonova da izaberete sa specifičnim komentarom za svaki ton.

     

    Ovo 1. mi se najvise svidja, ideja je odlicna, najveca promena u ovom menadzeru definitivno. Ovo 2. je sminkica, ali bi moglo da bude interesantno. Sve u svemu nemam neka prevelika ocekivanja, ME je ostao prakticno isti, 3D je i dalje dosta los, tu moraju jos dosta da poradi. Nadam se da ce samo ispraviti sve bagove iz FM '11, pa da igramo makar igru bez bagova, sto vise novina, to vise i bagova, za FM '13 imam ogromna ocekivanja, nadam se da ce promeniti ceo ME, koji je sustina igrice.

  3. Gde se zurite, ako ga izbace u Septembru imace miliona bagova i niko ga nece igrati. Samo ono sto je Dragan naveo u njegovom postu je po meni neka novina, skroz kul, krenem samo sa Srbijom i onda me smori, pa u toku sejva ucitam Englesku naprimer. To mi se svidja, ovo za kamere, tonove itd. je sminkica, ME je isti kurac ko i prethodni, malo ga nasminkali, nista specijalno, mada nisam ni ocekivao vise, zadnjih par serjala u sustini isti, samo na svakom novom dodaju po neku sminku i to je to.

  4. Mozda je na mobilnom. Svaka cast Almamiju i Rufu.

     

    @pinky Igraci iz Zvezde i Partizana su vec nabudzeni, ako uzmes neki drugi klub, pita Vojvodina, OFK, Rad videces da 1. sezone nemas sanse za tiulu, u 2. i mozda, ali sve karijere koje sam video da se igraju sa ovim klubovima niko nije uzeo tiulu pre 3. sezone, sto je na FM-u i te kakva razlika, u 3. sezoni npr. mozes sa Blekburnom da uzmes PL.

     

  5. Jel si ga pitao da sporazumno raskinete ugovor, tu bi se on odrekao lepog dela novca. Ili ga ponudi za 0, stavi mu status Not needed by club i na transfer listu. Valjda ce se javiti neka budala da mu plati tu platu ili makar pribliznu ili da mu ti otplacujes neki deo plate u novom klubu, pokusaj nesto, valjda ces naci resenje.

  6. Evo da krenem. Preuzeo sa Kolumbiju krajem Decembra 2008. godine. Evo i rezultata koje sam ostvario u 2009., kao sto vidite samo jedan poraz protiv Argentinaca. :)

     

    http://www.dodaj.rs/t/1r/kl/3JmIwRcM/colombia.jpg

     

    U pocetku sam sabijao, posle je islo malo teze, ali sam pregurao kvalifikacije i to odlicno. Evo kako je izgledala tabela na kraju:

     

    http://www.dodaj.rs/t/2s/9I/1XCM2qf8/fifa-world-cup-conmebol-.jpg

     

    Kao sto cete videti kogao sam da odigram samo jedan mec priprema za SP. Poceo je SP. Zaboravio sam da napomenem da sam u grupi sa Dancima, Nemcima i Alzircima. Vrljavo protiv Danaca, pobeda u zadnjem minutu i to autoo golom nekog njihovog pacera, Molina centrirao, a on dao gol glavom, lololol. A onda mozda i mec koji je presudio ishod SP-a. Nemci me sabijaju sa 2:0, Guarin frljne neku loptu sa 30 metra u 85.-86. minutu i ona udje, posle je Klose dao auto gol u 90., na slican nacin kao i njegov drugar iz Dankse i tako mene usere X u poslednjem minutu. Onda mec sa Alzircima, lagao 4:0. I tako ja budem 1. u grupi. Jos kad sam video kakav me je zreb usrao skocio sam sa stolice. 1/8 finala SAD, a 1/4 JAR/Kamerun. Nisam mogao da verujem. Razguzim ja SAD sa 4:1. JAR sjebe Kamerun na penale i tako ja igram sa njima. Sjebu oni meni Rodlegu najboljeg golgetera na Svetu negde oko 70. minuta i ja moram da ubacim nekog frfljavog Martineza umesto njega koga sam pozvao onako za us kurac da mi bude neki 5. bek ap. On decko postize gol pred kraj meca i mi odemo u 1/2 finale. Tamo nas saceka Brazil. Jaki k'o zemlja. Rodlega se razjebao do kraja turnira. Ja krenem protiv ovih, oni poveli, i Zapata u 82.-83. minutu daje neki vrljav gol posle kornera i odemo u preduzetke. Tamo Falkao da gol, ali ovi odmah izjednace i mi idemo na penale. Ja ih pobedim i mi ulazimo u finale!!! Tamo ceka Spanija naoruzana, ja ne menjam taktiku od Brazila. E da, umalo da zaboravim, igrao sam u finalu i bez Rodlege i bez Falkaa, igrali mi Martinez i sad ne mogu da se setim ko jos, uglavnom mislio sam da gol necu da vidim. Odmah na pocetku opet Martinez sutne neku vrljavu loptu sa 20-30 metara i da gol. I tako ostane i ja osvojim WC!!! :cast: :cast: :cast: Evo da ne bude da sam samo pricao da dam i neki ss:

     

    http://www.dodaj.rs/t/40/wu/qjBPDzQ/colombia-2.jpg

     

    http://www.dodaj.rs/t/2w/QY/3olDo9Ja/brazil-v-colombia-.jpg

     

    http://www.dodaj.rs/t/2S/6T/2YCZ9hjW/colombia-v-spain-.jpg

     

    Na FIFA-inoj rang listi sam 5., a bio sa i 2. jedno vreme. :)

     

    http://www.dodaj.rs/t/2c/zA/3HhNFKEG/world.jpg

     

    http://www.dodaj.rs/t/2k/Nk/1BKDLwA3/colombia-3.jpg

     

    Meni nudila i Fiorentina da ih vodim, ali znam da cu se brzo smoriti sa njima, tako da sam ih odbio.

     

    http://www.dodaj.rs/t/3i/dJ/3JtJxeDM/carlos-valderrama.jpg

     

    Da sad ne trazite milion ss-ova, evo ja sam izdvojio neke gde mozete da nadjete da sam citer.

     

    http://www.dodaj.rs/t/3g/qd/1quuDUkr/game-colombia.jpg

     

    http://www.dodaj.rs/t/28/qd/24yDyAx0/carlos-valderrama-2.jpg

     

    http://www.dodaj.rs/t/2M/pI/OKd3rux/spain.jpg

     

    http://www.dodaj.rs/t/1F/UN/3MxqtydG/brazil.jpg

     

    Ako vas jos sta zanima slobodno pisite i pitajte, vidimo se na Kopa Americi. :thumbup:

     

    P.S. Da se neko ne cudi za WC, igram FM'10.

  7. Nije tu zbog golova, u pola sezone mu je average rating iznad 8 :)

    A da nije dao tih 6 golova av. raiting bi mu bio 7, mozda za nijansu manje ili vise, ali uglavnom tu negde. Cim stoper postigne gol odmah mu ocena ode na 8.5+ bez obzira kako odigra u odbrani.

  8. Nije moguce po 1000-ti put. Imam bezbroj reci, a jednostavno je nemoguce gramaticki uklopiti, jer onda ne bi prepoznavalo padeze i nasu gramatiku, a sigurno je bolje da igras na engleskom nego da ti na prvoj konferenciji za mediji postave pitanje "Da li vi imati problema zbog strani jezik?" ili nesto slicno tome.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |