Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zeming

Član foruma
  • Posts

    240
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zeming

  1. Izgleda da je meni jedinom ovo najgori serijal menadzera :crying:

     

    U prvom sejvu sa zvezdom u prvoj sezoni zavrsim na ocajnom trecem mestu, u drugoj sezoni gubim 4-1 od Slobode...

    Kasnije sam zatrazio takticku pomoc koju sam primenio na drugom sejvu koji sam danas zapoceo, ali zavrsio vec u drugom zvanicnom mecu.

    Drugo kolo lige Evrope igram sa Celjeom, prvi mec ih jedva pobedim u gostima 0-2 a onda me na Marakani naguze 0-6 facepalm facepalm

    • Like 1
  2. Znam da na forumu nije dozvoljena piraterija, ali posto je ovo sa sortitoutsi-ja onda valjda ok

    Evo o cemu je rec, posto i dalje koristim Metallic Logos iz FM13 za FM14 odlucio sam da skinem za FM14.

    Medjutim, na njihovom sajtu se nalazi download, ali u delovima koje sam skinuo, i ipak u extractu postoji neki problem, a onda sam na kraju stranice i otkrio torrent download. E sad tu lezi jos jedan problem, kada ubacim na torrent, dok on sve to rascisti stigne do onoga "Finding peers" i recimo da sam pustio 15 minuta da to radi i dalje nije zavrsilo, sto znaci da skidanje nikako da pocne. Pa jel ima neko mozda neko objasnjenje za ovo ili drugi download?

  3. Uvijek sam imao razmišljanje da je FM mnogo ozbiljnija igrica. Nije našminkana sa raznim dodacima za oko, ali je zato temeljna i sa mnogo više opcija. FIFA mi je nekako za mladju populaciju, ali sve je stvar ukusa. thumbup Peglaj sada FM i vidjećeš da je mnogo ozbiljnija. Skineš neki ljepši skin, facepack, grbove... I udješ u čaroliju :wink:

  4. Ranije sam negde procitao da Fejspakovi, logosi, dresovi i ostali graficki dodaci prouzrokuju cesce crash dumpove, do sada sam koristio sam logose uz naravno media pack, i ostale lige, a ovaj put zelim da stavim facepack i dresove, pa me interesuje jel crash dumpovi zavise samo od toga i oce li mi biti ista bolje ako mi je komp jaci, tj da li bi npr bilo isto ako sam na starom laptopu ili na novom kompu?

  5. Ne znam jeli ovo pravo mesto da pitam, ali kada cete izbaciti i da li cete izbaciti kao u proslom serijalu Media pack i mozda zonske lige za Srbiju? ili samo trece, uostalom, kada se moze ocekivati neki dodatak te sorte za srpsku ligu?

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |