Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Fergie

Član foruma
  • Posts

    588
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fergie

  1. Trajkovića sam ja htio u Zvezdu, ali su me odvukli niski Decisions i Concentration. Mada mislim da može da se snađe, ako hoćeš mogu ti postaviti ss njegovih statistika u Voši, 2. sezona, gazio je.

    Sammira slobodno dovedi, on će odigrati dobro i na višem nivou od JSL.

    • Like 1
  2. Sa kompletnom i ujednačenom odbranom da, u suprotnom rijetko. Ukoliko imam svestrane, kompletne štopere u jakoj ekipi spremnoj za napadanje, onda sebi olakšam posao u napadu gurajući odbranu više i postavljajući ofsajd zamke. Ukoliko imam trome, ograničene štopere na samo Stopper ili samo Cover zadaću, ni slučajno ofsajd. Za kvalitetne zamke koristim štopere sa visokim Markingom, Decisionsom, Positioningom i da nije spor (Acc. i Pace barem 12).

    • Like 2
  3. Pablito, opravdao si očekivanja u svakom smislu. Biće iduće godine dosta teže, ali se odlično snalaziš sa izazovima, pa ne sumnjam da ćeš i to savladati.

    • Like 1
  4. 2013/2014

     

     

    Uopšteno gledajući, i više nego solidna sezona je iza nas. Nismo podbacili ni u jednom takmičenju, čak smo i pozitivno iznenađivali.

     

     

    Jelen SuperLiga

     

    Prva polusezona u ligi je naša bolna tačka. Drugu sezonu za redom počinjemo očajno, da bismo završili sve sa stilom. Na zimsku pauzu smo otišli sa pristojnim zaostatkom za vodećom Vojvodinom od 6 bodova. Tadašnje 5. mjesto na tabeli nije radovalo ni mene, ni igrače, ni nikoga u upravi. Neposredno pred pauzu smo se probudili i tada počinje gaženje. Vezali smo 14 pobjeda, a onda nas je iznenadio Javor, pa ni u dvije utakmice nakon toga nismo izgubili boda. Skoro pa savršen drugi dio sezone nas je odveo do druge titule od moguće dvije. Uprkos većem broju bodova nego prethodne sezone, smatram da je ova sezona bila teža od prethodne jer su naši konkurenti bili na nivou zadatka, dok su prošle godine podbacili.

     

     

     

     

    Lav Kup Srbije

     

    Kup kao kup, sa pola snage dolazimo do rezultata. Donekle izmijenjena prva postava je uspjela da održi kontinuitet cijelo vrijeme i da nas odvede do duple krune. Ovaj trofej, kao ni vrlo skromni honorar od njega nas nisu pretjerano interesovali, ali "dupla kruna" mnogo bolje zvuči od "osvajač lige".

     

     

     

     

    Liga Šampiona

     

    Ovo je takmičenje u kome smo ove sezone bili jako dobri i možda najviše pokazali. Uprava je očekivala da dostignemo Playoff fazu, ali se mi nismo time zadovoljili. Bez ikakvih problema smo eliminisali nimalo lake protivnike i stigli do grupe gdje nas opet smještaju u tešku grupu. Pokazali smo zube velikanima koji su nas zapali. Real Madrid je jedini uspio da nas porazi i to na njihovom stadionu, dok su oni jedini koji su sa Marakane odnijeli bod. Sa 11 osvojenih bodova smo prošli grupu i na našu sreću, sastali se sa ne tako jakim protivnikom. Marakana je ostala neosvojiva i za njih, ali smo pod nesrećnim okolnostima, nakon produžetaka ispustili prolaz dalje.

     

     

     

     

    Transferi

     

    Poslovali smo solidno, i ovu sezonu. Klub nije napustio niko, osim Maksimovića čiji je prelazak bio dogovoren prije mog dolaska. Ostali su razdijeljeni na pozajmice jer u našem timu nema mjesta za svakoga. U ljetnjem prelaznom roku nas je pojačao već ranije pominjani golman Aleksić, te mladi centralni vezni iz Čukaričkog, koji je došao da pravi društvo ostatku ekipe na sredini, zbog nedostatka kvalitetnih zamjena. Iza sebe ima strašnu sezonu, na samom je vrhu nekih statističkih listi za ovu sezonu. U istom periodu se vratio u Zvezdu Bogotac! Njegov zadatak je bio da bude zamjena u napadu, ali se on sa svojim (ne tako) istančanim osjećajem za gol samo jednom zajebao da postigne gol, i to u utakmici kupa protiv Rada.

    Po isteku ugovora, na zimu nam se pridružio naš bivši igrač, Aboubakar Oumarou, koji je do tada u Voši žario i palio. Svoj učinak je nastavio u Zvezdi i izgradio sebi mjesto u prvih 11.

     

    • Like 1
  5. Bitan, ali ne presudan. Igrač može biti dobar i sa malim Determinationom, ali je u mnogim situacijama rješenje visok Determination. U trenutku kada gubim, uvijek ću prije sa klupe ubaciti igrača sa većim Determinationom, pa čak i ako je lošiji od nekog drugog, jer će on izgarati na terenu da postigne ono što se od njega očekuje. Mladi igrači će, naravno, lakše napredovati uz jaču odlučnost, mada njihov razvoj zavisi i od nekih drugih stvari.

    • Like 1
  6. Ovo je moglo i u Pucanj u živac, ali sam se više nasmijao nego iznervirao.

     

    http://www.dodaj.rs/f/3V/4h/4BeTxaxe/crvena-zvezda-v-rad-pitc.png

     

    http://www.dodaj.rs/f/17/lH/4uqMGcTi/crvena-zvezda-v-rad-pitc.png

     

    Golman i refleksi k'o Brus Li, a lopta ukopana. xD

    • Like 2

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |