Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pobeda

Član foruma
  • Posts

    925
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pobeda

  1. Imam pitanje,ne znam da li je ovo prava tema,jer sam trazio za editor,a nisam nasao...Kada pravim novu ligu,tacnije Nation Rules i pise Televsion Money(per club) jel to za jednu utakmicu ili za celu sezonu ili ?

    Ne shvatam,jer ako stavim 50k,moguce da ispadne za celu sezone dobijem 50k npr,ako stavim 50m,onda za jednu utakmicu dobijem 50m...Neka neko objasni detaljnije malo ako moze :)

    Hvala

  2. Evo danas kacim slike sa kraja sezone,a i da napisem da mozda prestajem igrati ovaj save.Razlog ?Sad cu sve od pocekta lepo.

     

    22 kolo.Crvena Zvezda-Radnicki Kragujevac.Zvezda ima 4+ boda u odnosu na glavnog konkurena OFK Beograd,vodim 1:0,i primam gol u 87. minutu,1:1,medjutim i OFK je 1:1.I onda Crash dump,ni ja ne znam zbog cega,i udjem u igricu,a ono 20. kolo,ja simuliram,dobijem obe,medjutim i OFK dobije obe.Ja u fazonu,dobro ajde,nema veze,lagano osvajam.Meni dodje tezak raspored,prvo derbi,pa Rad.Derbi X bude,a Rad izgubim na Banjici 3:1,i OFK preuzme prvo mesto,medjutim,zadnje kolo ja protiv OFK-a na marakani.Igra se par kola,OFK kiksne,ja kisnem i dodjem do predzanjeg kola,oni imaju +1 u odnosu na mene,paralelno pratim rezultat,oni gube cak 0:3 od Hajduka kod kuce,a ja igram cini mi se BSK ili Spartak,u gostima,i gubim 2:1 sve do 83. minuta,i kojim cudom dam dva gola,i pobedim.Ja vec razmisljam o sledecoj utakmici,za titulu,na marakani,sa OFK,iako imam +2 nista nije gotovo.Protiv OFK-a,igram malo defanzivnije,na kontre,i bolji sam,imam vise suteva,ali onda Pantic vraca loptu Bajkovicu,Batioja presece,0:1...Ja tuga,neverica...Krenem u napad,kad konra,opet Batioja 0:2...I tako je OFK osvojio legendarnu titulu,a igraci Zvezde zajedno sa trenerom ispraceni zvizducima.

     

    Najgore od svega ovoga je bilo kad mi se desio crash dump,i tad umesto +4,bilo +1,a ja nisam hteo da ponavljam dok opet ne bude bilo +4,mrzelo me....Nema teorije da nastavim da igram ovaj save...Kup je osvojen,ali to mi nista ne znaci,titula je otisla....Iako sam cini mi se imao najmladji tim u ligi:Bajkovic(25-,26 tako nes),Pantic(20),Mladenovic(Slicno,20-21),Spajic(19-20),Maksimovic(isto tako nes),Mijailovic(19),Milivojevic(22-23),Vukan Savicevic(18-19,20),Lazovic(21-22),Milunovic(20) i Despotovic i Djurdjevic(21 i 19)

    • Like 1
  3. Posle 17. kola,Crvena Zvezda je prva na tabeli,ispred Rada(1 bod razlike) i Partizana(4 boda razlike).Rad je klasicno na pocetku imao 7-8 pobeda i imao 11 bodova prednosti ispred nas,ali onda su gubili,kiksali i sad smo prvi.Sad bih osigurao titulu da nisam srao sa taktikama u prvoj polusezoni,nekim ofanzivnim,sa kratkim pasevima,neka sranja,sad sam se uozbiljio,doveo Despotovica,prodao Kasalicu,Djurdjevic i Despotovic odlicno igraju,gazim sve redom,a Partizan ispao u kupu.Dupla kruna mi se smesi :)

     

    Nego Slobo,aj predlozi nekog iz Partizana,kakav je mladjani Mitar,ne treba mi napadac,ali sto da ne probam,ili Ninkovic ili Jovic ?

  4. Marko mi je imao :D

     

    Nego Despotovica nisam doveo(ali planiram),ali sam doveo Djurdjevica iz Rada,onog sto je Zvezdi dao gol na vracaru :D

    Maksimovica ne forisram-izdajica,a plus odlazi u Apollon,znaci igram sa novim transferima,ovaj SI-ov Update :D

     

    Ja menjam 4-2-3-1 i 4-1-2-2-1,tacnije 4-5-1,ali Counter i to mi prolazi kako tako protiv jacih ekipa...Inace izgubio od Intera 2:1 u Milanu,Asamoah,bio iznenadjenje i u 4. minutu dao gol,ali dzaba kad su prejaki za nas,i sutevi 20-1 i dobili na kraju..Sad sve ili nista na Marakani...

    • Like 1
  5. Sta mislis,koristim taktiku

    4-2-3-1 DM

    Znaci sa dva zadnja vezna,jedan Micko,znaci Anchor Man,radilica,drugi Milivojevic,ali DLP..Amc Cadu,desno Lazovic(bogotac),levo Milun,i napad Kasalica ? Jel imas neki predlog,forsiram taktiku kao Sa Pinto,sa Wing Bekovima,Vesovic(od sada Mikic) i Mladenovic...

     

     

    EDIT:Evo krenuo sa Zvezdom opet,pripreme odlicno odradjene,postavljena taktika,polako se uigrava..

    Transferi:Sakic iz Cukarickog,bivsi igrac Zvezde,doveden za 400 k,tacnije nije potpisao sa njima ugovor,i morao da platim odstetu.

    Djurdjevic-Rad,mladi talentovani napadac,iz Zvezde su ga oterali sa 14 godina zato sto je igrao mali fudbal,moja najveca zelja.Za cak 1,2 m.

    Rezultati:Prosao 2 kolo kval. 9:0 ukupno protiv nekih pajsera,sledece protiv Spartaka Trnave,dominirao sam,12 suteva,oni 1,i to u gostima,sve dok Mijailovic nije dobio crveni karton,onda su oni izjenacili i postalo kriticno,kod kuce poveo 1:0,ali smo igrali u grcu i tako se zavrsilo.I u 4. kolu Inter..Tuga,verovatno najtezi,ako ne,jedan od najtezih protivnika...Protiv Spartaka,dobio 3:1 u gostima,to je prvo kolo,Vukan S. 3 komada..Zver...Okacicu slike kasnije...

  6. Jedno pitanje,krenem sa Zvezdom,zaredjam 3 pobede u prvenstvu,Partizan kiksne,igram fino,ali taktika mi je Ankward,tacnije skroz neuigranja,a 1-2 mesec igram sa tom taktikom pripreme i sve to...Zasto ?

     

    Uzgred koga forsirati iz ove ekipe ? Cini mi se da Vesovic Lazovic mogu da budu ubitacni na desnoj strani,u odbrani mi igraju Spajic i Mrva ? Da stavim Maksimovica ?

  7. Ako nije problem neko da mi uradi ligu Tursku bez ogranicenja na strance,znaci sve isto,i play off sve isto,ako moze naravno ?? A Play off da bude da se svakom timu smanji po pola bodova i onda se igra,sve kao u stvarnosti,mislim tako je bilo na 12tici :)

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |