Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Bili Tić

Član foruma
  • Posts

    4,311
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bili Tić

  1. Nemaš potrebe davati mu veći appearance fee nego što traži, to se čak može probati smanjiti. Gol bonus ne treba povećavati osim ako zaškripi i nije zagrijan za dolazak. Ta 2 donja bonusa se isplati do neba povećati jer ti nije žao dati pare ako uđe u tim godine i ako je prvi strijelac lige, to znači da se isplatio.

    Season landmark bonus je uredu, smanji ako možeš. Povećanje plaće nakon 30 nastupa je nepotrebno, to čuvaš kao as iz rukava ako nije zadovoljan uvjetima. Postotak od odštete je također bspotreban, mada i nebitan, jer ga vjerovatno ne planiraš prodati.

    • Like 1
  2. Možeš sigurno spustiti na 110 plaću, loyality bonus na 3M, smanjiti malo i agentu. Povećaj malo bonus za tim i strijelca godine, a desno stavi 25 ili 30 golova i smanji bonus(više ćeš mu po trenutnome dati ako da 15 golova nego ako bude 1. strijelac lige).

    • Like 1
  3. Pomoć je tu kad nešto ne znaš, u dilemi si i sl.

    Vjerujem da znaš šta koji atribut znači, samo se potrudi, pogledaj profile igrača i sam skontaj koga ćeš prodati a koga ostaviti.

    Za taktiku imaš tutorijale na forumu, mrdni dupetom i naći ćeš ih gomilu. Onda opet napregni oči i mozak pa pročitaj i skontaj. Onda lijepo uđi u manager i primjeni to.

  4. 30ak M njima dvojici na ruke ukupno, 17M plaća, 150M Barci i još 50M kad zabije 50 golova :D

    @Ling, ne planiram nastavljati save, nemam volje više, samo sam zagazio u prijelazni rok da vidim u praksi koliko je narasla reputacija kluba :D I eto, doveo njega. Ne vrijedi toliko sigurno.

  5. http://i.imgur.com/YSceGNn.png

    Evo šta je tražio. Ovo sam uslikao u trenutku kad sam podigao bonuse do neba, ali nije htio prihvatiti plaću i odštetu. 3-4 puta sam pritisnuo suggest items, dok nije prihvatio 17 M i ne sjećam se točno koliko na ruke njemu i agentu, 15ak obojici, čini mi se.

  6. Gotova zadnja sezona s Unitedom.

     

    http://i.imgur.com/KnHTPVZ.png

    http://i.imgur.com/ikGNQPh.png

    http://i.imgur.com/GJHCOEj.png

    http://i.imgur.com/Q0ZwRnE.png

    http://i.imgur.com/tEKWq24.png

     

    U 3 sezone: 2 titule i drugo mjesto, 2 titule LP i 1 poraz u finalu, 1 Carling cup, 2 Community shielda, 1 svjetsko klupsko, 1 superkup Europe.

     

    http://i.imgur.com/GywU4QJ.png

    Album-igrači

     

    Završio sa saveom, ali odigrao još koji tjedan da vidim koga mogu dovesti i doveo-Messija. 150M na ruke i 50M nakon 50 datih golova za klub. Plaća, prava sitnica :D

    http://i.imgur.com/9cDLeAN.png

  7. Zrinjski propustio ješ jednu čistu šansu za 4:1, a Porto 20 min. do kraja riješio pitanje pobjednika u egal utakmici. Eduardo je odličan na početku, dok su fizičke ocjene još solidne.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |