Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Almighty

Član foruma
  • Posts

    540
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Almighty

  1. SEZONA 2016/2017

     

    Novu sezonu otvorio sam porazom u CS. Ali nije me to pokolebalo da dignem trofej europskog superkupa opet. Znači ja sam tek treći klub kojemu je to uspjelo uz Ajax i AC Milan.

     

    http://i.imgur.com/dmUsEzv.png

     

    http://i.imgur.com/iPGqDBD.png

     

     

    Vodio sam 2:0 i mirno privodio utakmicu kraju kad mi stisnuli dvije kontre i zabili parktički iz 2 šanse 2 gola. :S Uspio sam na kraju izvući se na penale.

     

    Nakon poraza od Cityja u CS-u odmah poslije imao sam šanse za revanš koji sam naravno iskoristio i pred svojom publikom dotukao City sa 2:0.

     

    http://i.imgur.com/V01ubAh.png

     

    TRANSFERI:

     

    http://i.imgur.com/jQFnN8x.png

     

     

    Mercato je bio veoma slab ove sezone jer nemam potrebu se pojačavati. Kupio sam ova dva regena od kojih najviše očekujem od Falca koji ima jako dobre predispozicije za odličnog napadača (ako netko želi SS neka kaže)

     

     

    LIGA PRVAKA:

     

    http://i.imgur.com/gMtTlpT.png

     

    http://i.imgur.com/Fi7uuKs.png

     

     

    Grupa nije pretežito teška. Tu je Porto kojeg od ove sezone vodi opet Mourinho i stari rival Galatasaray kojeg imam cilj skršiti. Ako netko nezna ova dva kluba su rivali jer je prije jedne Utakmice Intertoto Kupa između Leedsa i Galatasaraya tokom nereda izbodeno nekoliko navijača Leedsa.

     

    Trenutno stanje kluba:

     

    http://i.imgur.com/NZX8wUg.png

     

    EKIPA ZA NARODNU SEZONU

     

    http://i.imgur.com/AsALPx7.png

     

    I kako to vidi moj asistent :D Potencijala ne nedostaje samo treba strpljenja da igrači dostignu maksimum...

     

    http://i.imgur.com/mg7wUOQ.png

     

     

     

    Nadam se i ove sezone da ću osvojit PL jer mi je to imperativ da prestignem Liverpool i Man. Utd. u broju tog trofeja.

     

    Do sljedećeg reporta... :thumbup:

    • Like 2
  2. Ajme ubijaš ti s tim utrechtom :D svaka čast na naslovima. Nije te baš ždrijeb LP mazio kod knockout faze ali si prošao jako dobro. Ali niti jedan igrač nema av. rating ispod 7 za to ti :great:

    • Like 1
  3. Ne prakticiram ofsajd zamke. Prvenstveno to ovisi o obrambenim igračima o njihovom postavljanju ili Positioning i o brzini igrača. E sad druga strana toga je da ovisi i o napadačima protivničkog tima. Ako su oni brzi zaboravite na visoku obranu i ofsajd zamke.

  4. Ma gle u 3 sezoni sam imal i malo sreće ajde ali prošle sam ubijao u PL fakat. bila je mala kriza ali pred kraj prvenstva sam imao dosta lake utakmice. Ali bez argumenti reći nemoguće je debilana. To kaj je Leeds na početku u CH pa kaj sad. Onda ne treba niti igrat FM ako je sve to nemoguće. Meni iskreno nije niti bio cilj osvojiti prvenstvo ali nekad i mene ide :D . Evo sad sam izgubio CS a u ESC igram sa Arsenalom. Ugl napisal sam gore jedno malo obrazloženje prije...

  5. Ajde objasni zašto je to glupost? I dodati ću još dok mi međimurec ide pisat takav komentar bez argumenti...ajme nije ni vredno komentiranja lol lol

  6. Dino ali to je to...dok dovodiš totalno unknown igrače i stvaraš ekipu... neko će reći to je jebena debilana ja kažem to je gušt FM-a dok od ničeg ili od 0 kreneš i napraviš ekipu :thumbup:

  7. Znači madri tu se kužimo ne? :wink: Po meni jako bitna ocijena u FM-u jer govori koliko je igrač odlučan da napravi dobar rezultat. Puno puta mi se desilo da ako imam igrače sa slabim det.. da kad gube ne naprave ništa. Kad ima viši det.. igrač je više odlučan da preokrene rezultat npr. i lako se dogodi ako gubim 1:0 ili 2:0 da pobjedim. Također kako je madri rekao ta ocijena je i bitna kod mladih igrača do 22 godine gdje govori koliko je odlučan da što prije dostigne svoj maksimum ili Potential Ability. Isto tako je to bitno i kod trenera skauta i fizioterpeuta je govori koliko je predan poslu i koliko je odlučan da napreduje štoviše oni sa višim det... prije dobe licence na novom FM-u. Recimo kod skauta koji ima visok det.. naći će više igrača nego onaj sa manjim det...

  8. Da i još moram priznati da sam postao legenda kluba. Sljedeće sezone se dovršava stadion najveći u europi 112000 sjedalica. Pa kako igram i nije nerealno. Kupio sam totalno nepoznate igraće i od njih napravio igračine. Momčad je uigravana 4 sezone. Dobro naravno da sam se postepeno pojačavao ali sam igrao duže nego inaće i posebnu pozornost obratio kod dovođenja igraća. nisam isao na blef. Evo npr Cica je kupljen za 500000 € a sada vrijedi 15M €. Da ne govorim Bill Mills koji je doveden kao regen za 600000 € a sad vrijedi 16M €. Asamoah Ospina i Benitez dovedeni free...sve je to skaut služba i moje pomno odabiranje igrača. Doveo bi i neke Amere još koji su dobri ali nemogu radnu dozvolu dobiti. Recimo ajde da sam kod LP imao i malo sreće kod ždrijeba...osmina finala CSKA M. pa dalje tottentham koji igra katastrofalno te Roma koja je dobila 6:0 City i itd.

    Rađe ću igrati duže vremena jednu sezonu jer vidi uspjeh :thumbup:

     

    Da nebi bilo zabune gledaj kako radi skaut služba: :D

    http://i.imgur.com/zwTfKND.png

  9. LEEDS UNITED!!!!!! Living the dream!!!!

     

    Završena naporna 4. sezona na klupi Leedsa i bit će vjerojatno najtrofejnija sezona u povijesti tog kluba a i mene možda kao menađera!!!

     

    http://i.imgur.com/qYouWGS.png

     

     

    + Liga Prvaka :second:

     

    http://i.imgur.com/7L9nRAq.png

     

    http://i.imgur.com/gEs4GlW.png

     

    Sezona će biti zapamćena po razornom rezultatu u PL i LP ali i po sjajnoj formi nekih igrača.

     

    http://i.imgur.com/mdrMIea.png

     

    http://i.imgur.com/HfGqF5J.png

     

    http://i.imgur.com/XmXrX82.png

     

    I naravno mene kao menađera :celb

     

    http://i.imgur.com/An8r5rt.png

     

    PL najboljih 11:

    http://i.imgur.com/MPacRTv.jpg

     

    LP najboljih 11:

    http://i.imgur.com/4WmFNuD.jpg

     

    PREMIER DIVISION:

    http://i.imgur.com/YrzeAgc.png

     

     

     

    MOMČAD:

     

    http://i.imgur.com/UdAmpU0.png

     

    Najvjerojatnije neću nikog prodavat, možda koga iz obrambenog dijela. Uigrana je to mlada ekipa (average age 22 god) koja ima jako dobru budućnost pred sobom. Minule sezone sam doveo nekoliko pojačanja da bih mogao rotirati momčad što se pokazalo jako dobrim potezom jer sam igrao PL i čak 3 različita kupa. Dobio sam dosta para od TV prava za PL i LP tako da se love ima ali ne želim trošiti bez veze. Tražit će se dobri regeni da upotpune kadar u mladoj momčadi koja će konkurirati u budućnosti za prvi sastav. Sada slijedi EURO 2016 gdje igra Hrvatska i to ću pratiti jer mi je u sastavu i mladi Halilović. Nažalost krme Štimac nije ukljućio u sastav i Tibora Cicu koji je jedan od trojice najboljih igrača kluba i definitivno jedan od najboljih veznih igrača i PL. Nakon EURA slijede pripreme za početak sezone te Community Shield, Euro supercup. Na dobrom sam putu da pokušam skinuti s trona legendu SAF-a koji je nakon odlaska u mirovinu ostavio United u rukama Mourinha koji nije napravio ništa i samim time dobio otkaz. xD

     

     

    Do sljedećeg reporta na početku sezone :thumbup:

    • Like 5
  10. Da obrambeni bi mogao da rastura ali mu stavi dobrog tutora. Isto tako onaj drugi ss ono krilo, njemu isto tako i lagano treniraj mu tehniku i slobodne udarce cornere. Bit će dobar ako igraš sa krilima :wink:

    • Like 1
  11. Da torrent samo desni klik npr na ime kluba i tamo ti se pojavi popis šta hočeš da staviš tu gore za ikonice :) imao sam strpljenja sa igračima i nisam dovodio nek zvjezde nego buduće zvjezde...talente i regene te malo poznate igrače. Dobro oko nekih transfera sam imao malo sreće kao Oapina, pa Asamoah. A neke sam silom prirode dovodio. Ugl financijske opcije su se otvorile ulaskom u PL gdje sam dobio dosta milijuna od TV prava i automatski sam dobivao više novaca za transfere...imam dobru skaut službu te pažljivo odabirem regene za budučnost. Leeds ima također i dobru nogometnu akademiju koja je dodatno unaprijeđena da se stvaraju dobri regeni ali ove sezone sa njima nisam imao baš sreće. Mislim da je više do mojeg "head of youth development" na kojem je mjestu Romeo Jožak a ako će biti i sljedeće sezone takvi regeni frajera mjenjam... :D

    • Like 1
  12. http://i.imgur.com/PB3g3cI.jpg

     

    http://i.imgur.com/DXHLTdv.png

     

    Još mi je ostalo 8 kola do kraja prvenstva i imam 9 bodova prednosti na Man. Cityjem koji ima i utakmicu manje...

    • Like 1

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |