Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

adriano.koscak

Član foruma
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by adriano.koscak

  1. Pozz!Meni treba ako imaš ili bi mogao napraviti 1.županjisku ligu varaždin znači to je Hrvatska liga jer u toj ligi igra nk novi marof ja bih ti mogao dati informacije o tom klubu i igrače koji igraju!Hvala unapred!

  2. nemoraš znat sve ni pisat neke velike tekstove ali možeš bar pitati stvari na pravoj temi i jednom, a ne 3 puta. neko će ti odgovorit čim stigne. pomoglo se mislim svima do sad pa će i tebi. ling ti je rekao da pogledaš pravila i moj ti je savjet da kad ti nešto triba staneš malo, razmisliš di bi to moglo bit, pogledaš, ako nema pitaš.

     

    evo ti u rusiji uklonjena pravila za strance (8. strana, 3. post s vrha)

     

    http://www.fm-balkan...b/page__st__140

     

    a evo ti tutorijal kako napraviti transfer update ako ne možeš čekati prvi službeni koji bi triba izać prvih dana u 7. misecu

     

    http://www.fm-balkan...date-tutorijal/

     

    Hvala ti puno!

  3. U NK Rijeku stigli:

     

    Jurica Vranješ nezaposlen u Rijeku

    Ivan Mance iz Istre 1961

    Mato Neretljak iz Hajduka na free

    Josip Brezovec iz Slaven Belupa na free

    Leon Benko iz Al Faisaly na free

     

    I zaboravio si Luka Marić iz Istre 1961 u Rijeku besplatno

    Dario Knežević iz Livorna u Rijeku besplatno

    Ivor Weitzer iz 2.HNL(ne znam iz kojeg kluba točno) u Rijeku besplatno

     

    Evo linka stranice:http://www.transfermarkt.de/

  4. Budi aktivan na forumu da ima i forum neke koristi od tebe,pa ce biti pomoci.

     

    Kako da ja budem od pomoći ovdje kad ništa ne znam zato i sve pitam ali opet nema veze ja poštujem svačije mišljenje!

  5. to za rusku ligu već imaš na forumu u odgovarajućoj temi je neko ima isti zahtjev i napravljeno mu je. da si malo pogleda naša bi. transfer update ćeš dobit kad bude gotov i kad ga svi ostali dobiju. ako ti se ne sviđa, imaš plan, editor tutorijale, uzmi vremena i napravi sam. opet samo triba malo potražit po forumu. ovu jugo ligu ti vjerojatno neće napravit niko, a razlog je samo taj što si naporan! u tih 17 postova na ovom forumu imaš 4 zahtjeva koja si kopira po 3 puta i polipio po svim temama koje su ti došle pod ruku. znači od tvog dolaska na forum imaš 4-5 zahtjeva i 0 doprinosa. mislin da neide to tako :thumbup:

     

    Ja se ispričavam na napornosti ali nema veze!

  6. Pozz!Zanima me da li bi neko mogao napraviti ovakvu bivšu EX-YU ligu sa ovim klubovima:Dinamo Hajduk Rijeka Partizan Crvena Zvezda Vojvodina Velež Sarajevo Željezničar Široki Brijeg Olimpija Maribor Domžale Koper Renova i Škendija! i kup ali sa samo tih 16 klubova znači počelo bi se igrati od osmine finala!Hvala unapred!

  7. Trenutno je u planu to,ali kada se odrade svi transferi,znači pri kraju roka bi bio gotov Summer transfer...

     

    Hvala puno ali to je tek 1. 9. 2012.!To je dosta kasno!A ovo za rusku ligu niko nemože ukloniti prava za strance!?

  8. Pozz!Zanima me dali bi mogao ko napraviti novi transfer update za HNL ja znam sve igrače koji su slobodni i koji igraju u klubovima!Recimo Knežević benko bjelanović neretljak vranješ brezovec u Rijeci!U dinamo je novi Tomasov...!Ja bih mu sve pomogao a on bi to napravio!Naravno ko to zna napraviti!Hvala!

  9. Pozz!Da li bi neko mogao napraviti ovakvu bivšu EX-YU ligu sa ovim klubovima:Dinamo Hajduk Rijeka Partizan Crvena Zvezda Vojvodina Velež Sarajevo Željezničar Široki Brijeg Olimpija Maribor Domžale Koper Renova i Škendija! i kup ali sa samo tih 16 klubova znači počelo bi se igrati od osmine finala!Hvala unapred!

  10. Pozz!Da li bi neko mogao napraviti ovakvu bivšu EX-YU ligu sa ovim klubovima:Dinamo Hajduk Rijeka Partizan Crvena Zvezda Vojvodina Velež Sarajevo Željezničar Široki Brijeg Olimpija Maribor Domžale Koper Renova i Škendija! i kup ali sa samo tih 16 klubova znači počelo bi se igrati od osmine finala!Hvala unapred!

  11. Pozdrav!Ja sam novi na forumu i baš se ne kužim u te stvari zato nemojte krivo shvatiti!Da li se mogu nekom klubu povečati financije!Rcimo naprimjer Gnk Dinamo Zagreb ima sad max. 7 miljuna za transfre i oko 10 tisuća za plače!A ja bi da imaju oko 30 miljuna za transfre i recimo 50 tisuća za plače!Ako neko zna nek mi kaže!Hvala unapred!

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |