Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Leas

Član foruma
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Leas

  1. Nisam ga obrisao već sam ga premjestio negdje drugo, just in case. Ne znam da li shvataš? Ubacio sam tvoj config u folder gdje su faceovi Dortmunda ali mi se ne prikazuju ostali faceovi već samo ova dva. Ali kada vratim prethodni config a ostavim tvoje slike, onda imam sve standardno ali bez Gotzea i Kloppa.

  2. Ma nema problema. Bitno je da ste brzi kada se pošalje neki zahtjev ili molba.

     

    Nego, neće da mi se prikažu u igri. Da li trebam ponovo označiti "Always reload skin on confirm", pošto mi odavno stoji ono što treba ili je problem u nečemu drugom? Slike sam prebacio u Sport Interactive pa sve tamo gdje se nalazi Bundesliga-Borussia.

  3. - Mignolet mi brani već neko vrijeme, nakon što sam mu ranije obećao da ću mu pružiti first-team footballa. I nakon što brani 4-5 uzastopnih utakmica, pomoćni trener mi šalje obavijest da je razgovarao sa njim na treningu i kako golman očekuje više nastupa u predstojećem periodu.

     

    - U zadnjih 8 utakmica imam 6 pobjeda, 1 remi i 1 poraz i Board mi kaže kako bi trebao biti slightly better.

     

    Naravno, i "that's his first goal of the season" mi baš ide na neku stvar. Stvarno je prečesto.

  4. Sumnjam da će se superstarovi dovoljno zainteresirati za ovo takmičenje. Primarni cilj je osvajanje Premier Lige dok je sve ostalo manje-više, probati najminimalnijim trudom dogurati što dalje. Porto, sa druge strane, brani ovu titulu. Naravno, ni približno dobra i fudbalski atraktivnija ova sezona. Zaostaju u nacionalnom prvenstvu tako da su se morali pojačati u januaru. Došli su Lucho Gonzalez i napadač Mark Janko, too late zamjena za Falcaoa. Čitav prvi dio sezone su se oslanjali na neiskusnog Klebera ili su igrali bez klasičnog napadača te se krpili sa nekim krilima u sredini.

     

    Očekujem interesantnu utakmicu i možda neku minimalnu prednost za domaćina. 2:1.

  5. Dobio sam posao u Schalkeu u novembru 2014., kada je klub bio na 15. mjestu. Uspio sam ih nešto podići i završiti na 7. mjestu. U nacionalnom kupu sam stigao do polufinala dok sam u EL ispao već u osmini. Međutim, veliki obrat u pozitivnom smislu se dešava u sljedećoj sezoni.

     

    Za početak, riješio sam se ostarjelih i igrača koji me nisu impresionirali u nešto više od polusezone. Među njima je recimo Huntelaar dok je Farfan bio solidan ali je prešao 30 tako da sam odlučio radije gurati mladog Draxlera a na ovome zaraditi što se može zaraditi.

     

    Transferi ljeto:

     

    http://i.imgur.com/1AOTU.jpg

     

    Nisam imao bog zna kako jake pripremne utakmice ali se tim sjajno uigrao tako da je početkom decembra ovakva situacija na tabeli:

     

    width=450 height=253http://i.imgur.com/Pw3to.jpg[/img]

     

    U rosteru imam 23 igrača. Volim davati šansu mladićima tako da sam prekomandovao pojedince iz vlastitog pogona poput Draxlera i Netzera, koji svoju priliku izuzetno dobro koriste.

     

    width=450 height=253http://i.imgur.com/mjnMp.jpg[/img]

     

    Klub nije baš u povoljnoj financijskoj situaciji. TB u najboljoj situaciji iznosi 5-6m eura mada ga editujem tako da mi je viši WB, tako da na kraju kupujem igrače na rate.

     

    I jedna "mala" sitnica:

     

    width=450 height=83http://i.imgur.com/r6gWM.jpg[/img]

     

    :D

     

    ______

     

     

    Eto, prvi moj konkretniji post. :)

     

     

  6. ReSearch tim... kakav si u krevetu ?

     

    Najbolji na svijetu. :thumbup:

     

    @Zolinho10

     

    Neću. Sad pogotovo jer psuješ sveti klub.

     

    @eagles

     

    E pive mogu litrima. Jedina posljedica su prekomjerni i prečesti odlasci u jednu prostoriju.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |