Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

SlobaGrobar

Član foruma
  • Posts

    6,880
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SlobaGrobar

  1. Biće svakako revolucija. ;)

     

    Na žalost moramo svi biti svesni da će bagova biti. Drugačije ne bi imali šta praviti na FM 16. Ali će biti jako dobar FM. S ne strpljenjem čekam.

     

    I ne mogu dočekati zvanično da izađe igra. Jedino što me smiruje jeste što znam da sam sebi primerak obezbedio još pre mesec dana i da se sada čeka samo onaj period od dve nedelje pre zvaničnog izlaska igre. :D

  2. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/d/db/AC_Milan.svg/120px-AC_Milan.svg.png

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/S.Siro_esterno.jpg

     

    MILANSKI GALAKTIKOSI EP. 2

     

    Sobzirom čime raspolažemo odradio sam dobar posao. Kaku nažalost nisam ni pokušavao da vratim, imali smo oko 3M za transfere pa je to bilo nerealno. Želja mi je da vratim Ronaldinha, videću da li ću u tome uspeti, Kaku ću jednom sigurno vratiti. K.P. Boateng će igrati jel mora i to je to. Krkić vraćen u Barsu. Neki igrači poslati na pozajmice.. recimo Traore, Salomon, Palibrk. Takođe još neki će otići iz kluba do kraja prelaznog roka.. stručni štab je bio dobar i više nego očekivano pa su samo 17 članova stručnog štaba postali bivši tj otpušteni, većina je ostala.

     

    Klub je pojačan sa dva mlada fudbalera, a radi se o Neal Maupayu (Nica Under 19, 1.6M €) i Gaetano Monachello (Olympiacos Nicosia, 625k €). Ovaj drugi je moj heroj iz Anorthosisa. Dete Intera, eto ga prvi udarac nebitnima. :D

     

    Abrashi, Politevich, L. Marković, Pekalski, Halilović su neki od igrača koji bi mogli da potpišu u budućnosti.

     

    BREAKING NEWS: Potpisao Rajan Tanklif iz Uniteda. On dolazi na jednogodišnju pozajmicu!

     

    Neki skrinovi kada krenem sa utakmicama, sada je nepotrebno, svi znate kako izgledaju ovi igrači, jedino su finansije užas, Dinamo ima bolje, a i Partizan je tu.

    :D

  3. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/d/db/AC_Milan.svg/120px-AC_Milan.svg.png

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/S.Siro_esterno.jpg

     

    MILANSKI GALAKTIKOSI EP. 1

     

    I ako meni nisu omiljeni, kao ni Inter više, Juve jeste zbog dobrih dresova, te iz Italije sam više puta rekao da simpatišem Lacio, da su mi Viola i Sampdorija drage.. odabrao sam Milano čisto da se malo iživljavam jer nisam nekoliko meseci od sejva sa Chelsea, Unitedom.. vreme je da se iživljavam nad italijanskom boranijom, Interom i Juveom. :D Ovi prvi jer su rivali, a prema takvima nema respekta, ne respektujem rivale nikada, a ovi drugi.. pa dosadili su sa dominacijom na FM, ali bukvalno. :D Koji god sejv imam ili sam imao Juve dominira i najjači je u Italiji, o Evropi budu među najjačima..

     

    Milano odavno nije tamo gde bi trebao da bude. Sećam se tog tandema kada sam bio mali.. Shevchenko - Inzaghi, mislim da bolji tandem fudbal nije video u zadnjih 30 godina i neće skoro. Oni nisu trčali za parama, oni su jednostavno voleli ovu igru.. tu su sada neki igrači koje jako cenim. Robinho, meni omiljeni Pazzini, pa Poli, Emanuelson čiju karijeru pratim od kada je bio jako mlad igrač, zvezda ekipe El Shaarawy i veliki gospodin Balotelli.

     

    Jedan od razloga je i skoro prijateljstvo Grobara sa Milanezima i pojavljivanjem naših zastava na njihovim tribinama, te jaki kontakti sa pojedinim našim grupama, njihovo navijanje za nas protiv Intera itd.

     

    ANONIMUS NA KLUPI VELIKOG MILANA !

     

    Preuzeo sam Milano, ekipa je dobra, reputacija je Sunday league footballer.. finansije onako, ali to se da srediti.

     

    Uskoro opširnije..

    • Like 2
  4. Meni su ovakvi komentari neshvatljivi. Ne znam zašto svoje mišljenje volite da namećete drugima vezano za sve. Za karijere, za sport... Ne volimo svi da igramo sa jakim/slabim timovima, svi imamo drugačije transfer politike (dovodim i igrače radi iskustva sa 41 godinom, Litmanen prim. aut). :)

     

    Steridedo je možda malo tendeciozno rekao da ima najjači tim, ali svakako da ima jedan od jačih. Nije bilo lako igrati protiv Bayerna, iskreno nisam mnogo pratio pa ne znam jel mu ko još konkurencija, igrao sam Bundesligu. Tu su svakako Bavarci u prednosti. Liga kao liga nije teška i uvek sa Dortmundom može se biti 2 ili 3.

     

    On ima neki svoj stil, kao i ja.. trofeji nisu prioritet već neke druge stvari, a to mnogo poštujem. :) Meni je samo sa Partizanom trofej prioritet i pre Evrope i pobede nad zvezdom. Sa ostalim klubovima igram mojim stilom pa šta bude. :)

     

    Dajte neki komentar tipa šta da popravi ili da uradi, neku sugestiju, ne vidim svrhu namećanja svog mišljenja. To se ne odnosi samo na tebe, sad izvini što sam tebi odgovorio, ali eto.. mislim i na Dina i na ostale koji to rade još više od tebe. :)

     

    Aksi@

    Dečko je dokazao da igra pošteno, dva puta je se sjebao kod Reala i nije otišao tamo pa je nastavio da igra sa Dnjeprom. I meni je tako.. autosejv jednom mesečno u tri puta i nikada ne mogu da ostanem bez sejva tj da mi pukne i ode predaleko toliko da ne nastavim, mada meni se crash dump ne događa.. ;)

    • Like 5
  5. Samo cepaj, takvi sejvovi su najbolji..

     

    Ja ću da uzmem Real ili Shity (oba omražena kluba), ali meni gotivna za igranje. :D Nisam od FM 12 igrao ni sa jednim od njih na FM. :D

     

    Realu sam bliži. Nema većeg izazova nego napraviti Galacticose 3! :D

     

    Videću šta će biti sa Anortozisom nisam ušo u fm par dana igram pes BaL :P

     

    p.s. Cris dominiraš. :D

    • Like 1
  6. Dopunjavaću temu sa pozitivnim rezultatima. Naime.. preko fb-a moje stranice, ali i na profilu, raznih foruma često dobijam zahteve za taktike, razne savete itd. Neko me je pitao taktiku na šta sam mu ja preporučio moju i evo ih rezultati:

     

    1077375_641812885842464_1861587378_o.jpg

     

    934647_641812839175802_635913368_n.jpg

     

    :sesir:

  7. Ja kada krenem drugi brišem stari, retko ga ostavljam :D

     

    Elem.. dobi me UNITED kući sa 0:4, ali je*aću Štutgart i Zenit (nadam se!). U Kipru sve je postalo pepeo i dim.. nema mi ravne ekipe, sa drugim timom se sprdam.. rutina. ;) Jbg. taktički mag iliti the special one, drugi Mourinho. :P

     

    Taktiku koju koristim postavio sam i na forum, sa jačim timovima verovatno će imati i daleko veći uticaj i biti još bolja. :D

  8. http://www.dodaj.rs/f/1e/rN/2PORAmxs/leandro-lima-overview-at.png

     

    Da vam predstavim jedan od važnih delova ove taktike, sobzirom da ja sitnicama baš pridajem pažnje.. radi se o poziciji AMC. Pogledajte kakvu statistiku ima moj plej, pogotovo u Evropi.. u domaćem prvenstvu igra, ali nema realan motiv kada su tu samo tri ili četiri kluba ozbiljni rivali.

     

    Statistika u prvoj sezoni:

    Liga: 11(8), 6 golova i 5 asistencija, prosečna ocena 7.41..

    Evropa: 8(3), 1 gol i 2 asistencije, prosečna ocena 7.33...

     

    Bio je dosta povređen pa nije previše igrao. Isti slučaj ove sezone sa Danijelom Karvaljom. :)

  9. http://www.forsport.co.uk/wp-content/uploads/2012/06/Foldable_board_large.jpg

     

    AF Power by SlobaGrobar

     

    Uvod:

    Taktika nosi naziv kluba koji vodim trenutno, Anortozisa. Ovo kažem zbog toga što za svaki drugi klub koji vodim i pravim novu taktiku, skoro nikada ne koristim istu, možda samo kao alternativu u nekim utakmicama. AF kao skraćenica od Anortozis Famaguesta i dodatak "Power" kao naglasak na moć koju želim da ekipa prikazuje sa ovom taktikom.

     

    http://www.dodaj.rs/f/2o/u1/4WQmIEPr/tactic-screan.jpg

     

    Moja zamisao:

    Kao i uvek, volim da igram tako da to ne bude svakako napadački, već više orjentisano defanzivno, ali ne preterano. Svako na terenu mora da zna svoj zadatak i ka tome težim, nema atraktivnosti, šuteva iz daljjine (ako nije neko kome ja ne verujem) i slično. Jedino plej ima potpunu slobodu u ekipi, dok svi drugi imaju uglavnom ograničene mogućnosti. Kratka dodavanja, visok izlazak zadnje linije, kontra napadi posle oduzete lopte, strpljiva igra tokom većeg dela meča .. to dobro prolazi u Kiparskoj ligi zato sam se i odlučio na ovu taktiku.

     

    TI:

    http://www.dodaj.rs/f/2V/Ah/2aCYP6b4/ti.jpg

     

    PI:

    GK

    DL

    DCL

    DCR

    DR

    MCL

    MCR

    AML

    AMC

    AMR

    STC

     

    Nema ovde mnogo filozofije pa ću probati da vam ukratko i što jednostavnije objasnim šta sam ovde želeo i koja je zamisao u instrukcijama za igrače. Kada je golman u pitanju nikada ne volim da mi golman ispucava loptu u polje, ne znam što, ali ne volim. Zadam mu da dodaje dl, dcl ili dr. U ovom slučaju sam odlučio da je najbolje da akcije kreću od desnog beka koji mi je nekako bio najpouzdaniji. Bekovi upravo kao i krila imaju prost zadatak da što više ubacuju lopti u kazneni jer jednostavno dosta će se šutirati na gol, često će naši igrači biti najviši u skoku, a od 10-15 šuteva par njih će sigurno ući, ako ne uđe to je bila samo loša sreća ili loš dan. Štoperi i ako kod mene u ekipi su i više nego dobri moraju da igraju strogo disciplinovano pa tako je ova taktika zamišljena da odigraju sigurno i oprezno kako bi se mogućnost greške kod gola svela na minimum. Centralni vezni imaju malo veća ovlašćenja i slobodu vezano za sve, ponekada koji šut iz daljine, ali kratka dodavanja i kao i svi drugi igrači u timu osim pleja bez ikakve slobode u kreiranju timskih akcija. Upravo taj plej uz napadača je najvažniji. Plej nema jedino mogućnost da šutira iz daljine, to sam mu ograničio, ali kreativna sloboda mu je najveća i jedino on ima mogućnost da bude u ovoj ekipi kreativac i ako imam mnogo igrača u ekipi koji su i više nego dobri, na skoro svim pozicijama. Isto se dosta vraća i pomaže ekipi kao i skoro svi ostali igrači. Volim da igrači što više učestvuju u odbrani, po mogućstvu svi osim napadača i ka tome sam težio i sada. Napadač vrši pritisak samo na zadnju liniju protivničke ekipe i pritiska ih samo na njihovoj polovini. Jednostavna igra. Nema zadržavanja lopte, pritisak na defanzivne igrače protivničke ekipe, napadački orjentisan igrač, lovokradica. Ovime sam želeo da omogućim što veći broj golova i uspeo sam u tome.

     

    Rezultati:

    Cyprus First Division 2012/2013 [2013/2014]

    Anorthosi - Apollon L. 7:0

    Anorthosi - Olympiakos N. 5:0

    Anorthosi - Omonoia 5:0

    APOEL - Anorthosi 0:3

    Pafos - Anorthosi 0:5

    Anorthosi - Othellos 5:1 [Coca-Cola Cup, 1st Rnd, Leg 1]

    UEFA Europa League 2012/2013

    Anorthosi - Slaven Belupo 2:0 [Qual.]

    Anorthosi - AIK 3:1 [Qual.]

    Maribor - Anorthosi 1:2 [Group Stage]

    Anorthosi - PSV 2:0 [Group Stage]

    Anorthosi - Maribor 3:1 [Group Stage]

    PSV - Anorthosi 1:2 [Group Stage]

    Anorthosi - Girodins Bordeaux 2:2 [1/16]

    Anorthosis - APOEL 2:0 [LTV Super Cup 2013]

    UEFA Champions League Qual. 2013/2014

    Manchester United - Anorthosis 0:3 [Group Stage]

     

    Odlučio sam da Vam predstavim sve veće rezultate koje sam uspeo da ostvarim u ovih nepunih godinu i po, ali i skrinove sa nekoliko utakmica kako bi se uverili u rad taktike. Nije ovo pokušaj kopiranja tiki-take ili neke druge taktike. Ovo je preslikavanje mojih zamisli na FM i mislim da sam u tome u potpunosti uspeo! Moja lična ocena za taktiku je 9/10. Nije čista 10 iz razloga što sam primetio da se ekipa dosta muči protiv klubova koji igraju u istoj formaciji i to je za sada jedini minus. Taktika najbolje deluje protiv klasične 4-4-2, protiv 4-2-1-2-1 ili potpuno defanzivne postavke rivala (5-3-2 prim. aut).

     

    Moram da se osvrnem i na prekide koji su ovde posebna priča. Reći ću samo da se korneri izvode u peterac što je meni omiljeno kod izvođenja kornera. Korneri su posebno pravljeni tj taktika za kornere u napadu i defanzivi postoji kao i kod drugih prekida (slobodni udarci, ubacivanja sa strane.. prim. aut). Uostalom sve to možete videti na skrinovima PI!

     

    Na skrinovima sam Vam prikazao između ostalog i stanje na tabeli prošle sezone i na startu ove. Prošle sezone loši rezultati su posledice Evropskih utakmica, ove sezone za sada maksimalan učinak, jedina tri primljena gola su bila u 2. kolu kada mi je se povredio golman, ja nisam imao zamenu pa sam tu stavio štopera. U EL sam više puta pokazao dobru igru. Maribor, PSV, Bordeaux... svi su oni poklekli ili su skoro bili slomljeni, ali na kraju nisam uspeo. Bordeaux je samo sreća spasla, kao što je nas prethodno pogledala protiv AIK-a. Protiv Bordeauxa sam igrao skoro u drugom sastavu zbog povreda i suspenzija igrača. U Super Cupu sam igrao sa skoro drugim timom, odnosno rezervistima ili onim igračima koji ne dobijaju previše prilike da igraju zbog reprezentativnih obaveza koje su se poklapale sa utakmicom Super Cup-a. O kvalifikacijama za LP / LŠ je suvišno bilo šta govoriti. U 6 utakmica je ostvareno isto toliko pobeda uz gol razliku 21:5! Grupnu fazu takmičenja smo malo lošije startovali, ali onda dolazi BOOM i dobijamo United na "Teatru Snova" sa 0:3!

     

    DOWNLOAD

    • Like 2
  10. http://www.dodaj.rs/f/2a/Aq/4FNPJmtc/man-utd-v-anorthosi-unti.png

     

    :sesir:

     

    U prvom kolu izgubim kod kuće sa 3:5 od Zenita. U drugom u Nemačkoj od Štutgarta sa 3:1 i onda.. dobijem United u Engleskoj sa 0:3.

     

    Ali moram istaći da sam imao mnogo sreće. Poveo sam pred kraj poluvremena i onda oni su vršili dve izmene na poluvremenu, treću oko 55 min. i povredi im se jedan igrač koji nije mogao više da igra i tu su morali da nastave sa 10 igrača. U toku utakmice još jedan igrač je osećao posledice povrede. :D Naravno ja sam to sve iskoristio, postigao još dva gola i ostvario istorijsku pobedu. :D

     

    Valjda ću prezimeti u Evropi..

    • Like 2
  11. http://www.dodaj.rs/f/3o/gP/1LXe7vfj/1/molde-v-anorthosi-overvi.png

     

    Smešni ovi klubovi koje sam imao za rivale u kvalifikacijama.. Renova, Sion i Molde. Maksimalnih šest pobeda... BOKICIC

     

    http://www.dodaj.rs/f/2v/j1/3iDCqsl4/1/european-champions-cup-o.png

     

    Očekujem prolaz. Imam kvalitetan tim sa puno potencijala. thumbup

  12. Mislim šta reći.. the special one :sesir:

     

    http://www.dodaj.rs/f/1h/cM/4znSgmKQ/anorthosi-v-sion-pitch-s.png

     

    Nadam se da u revanšu neće biti iznenađenja. U 2 kolu savladana Renova (0:4 u Makedoniji, 5:0 kod kuće).

     

    Mislim da sam i u plej ofu nosilac.

     

    Uvek ubodem sa pojačanjima.. bio to Litmanen ili Maničelo (sugestija sa srpskog foruma, nešto čujem da na fm 14 neće moći da se dovede jeftino i u male klubove, valjda prešao u Monako).. više zarađujem nego što trošim na igrače, a opet mi se isplati.. no videćemo kako će ići ova sezona. :)

    • Like 3
  13. 200px-Anorthosis_FC.png

     

    http://www.football-transfers.co.uk/wp-content/themes/revolution-news/images/2r290eu.gif

     

    http://www.dodaj.rs/f/1A/sM/1RnqNKIx/1/anorthosi-transfers-hist.png

     

    Pred start nove sezone shvatio sam da sam oko plaćanja igrača napravio nekoliko greški pa tako imam Limu (AMC) koji ima platu 600k godišnje, a neće niko da ga kupi bez obzira što je dobar jer ne može niko da mu ponudi toliku platu. Zbog toga sam bio prinuđen da prodam neke igrače ili raskinem ugovor sa njima kako bih ostao u plusu što se tiče budžeta za plate..

     

    Ekipu su između ostalog napustili Dosa Žunior, Jan Rezek, Žuliano Spadacio i Paulo Žorž. Ono što me brine jeste Paulo Žorž. Nije neki kvalitet, u godina ma je i sa njim je raskinut ugovor. To što me brine jeste AEL koji sada želi da ga dovede.

     

    Probao sam da prodam Limu, ali i Kalva desnog krilnog igrača, ali ponude za njih dvoje nije bilo. Limu niko ne može da isprati što se tiče plate, a Kalvo im nije interesantan. Moraću i jednog i drugog da forsiram u prvom delu sezone.

     

    Što se tiče pojačanja.. zaista to i jesu. Prvo od njih je Entoni Vanden Bore. Posle njega slede Arnor Smarason, Jevgenij Akanov i Živko Milanov. Većina igrača je dovedena tako što su bili slobodni igrači ili su im ugovori isticali u njihovim trenutnim klubovima. Smarasonu je istekao ugovor u Esbjergu, nekada je nastupao i za Herenven. Kazahstanac je otpušten iz Leverkuzena posle samo godinu dana.

     

    U toku su i pregovori sa iskusnim golmanom iz Grčke, radi se o Mihailisu Sifakisu kojem je istekao ugovor u Šarloa. Nekada je nastupao za najveće Grčke klubove, između ostalog i Aris. I da otkrijem.. dugomesečna želja mi je bio Sebastian Leto. Igrač po mom ukusu, ali.. bio je povređen na 8 ili 9 meseci, a onda problem sa platama gde nisam mogao da mu ponudim željena primanja.

     

    Dosta promena je bilo i u stručnom štabu, a između ostalih klub je pojačan nekolicinom i dobrih stručnjaka, ali tu ima i poznatih imena iz sveta fudbala.

     

    http://cyprusfootballfacilities.com/wp-content/header-images/header.jpg

     

    http://www.dodaj.rs/f/1i/2P/1QVNggXf/ae-anorthosis-famagusta-.png

     

    Jako dobra igra na pripremama i igra koje mi daje razloge za optimizam pred start evropskih kvalifikacija. Prva prepreka u okviru kvalifikacija za Ligu Šampiona biće makedonski prvak Renova.

    • Like 1
  14. 200px-Anorthosis_FC.png

     

    http://www.football-transfers.co.uk/wp-content/themes/revolution-news/images/2r290eu.gif

     

    http://www.dodaj.rs/f/i/ge/4CUEPgT0/anorthosi-transfers-hist.png

     

    Dovedeni su one za koje sam smatrao da mogu da pomognu timu i to je to.

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/c1/Cyprus_Football_Association.svg/200px-Cyprus_Football_Association.svg.png

     

    http://www.dodaj.rs/f/2O/DE/4ixsdYUe/first-division-champions.png

     

    U jakoj konkurenciji smo bili najbolji. Zadovoljan sam.

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/f/fb/Cyprus_Coca-Cola_Cup_logo%2850_years%29.jpg/150px-Cyprus_Coca-Cola_Cup_logo%2850_years%29.jpg

     

    http://www.dodaj.rs/f/1l/48/2IrleNyS/ae-anorthosis-famagusta-.png

     

    Nedostatak sreće.

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/cb/Europa_league.svg/160px-Europa_league.svg.png

     

    http://www.dodaj.rs/f/e/J4/4aMGM19h/ae-anorthosis-famagusta-.png

     

    Nezasluženo smo ispali. Evo ga primer u dve slike [1, 2]!

     

    Igrač sezone je po meni Monačelo, ali moram izdvojiti i neke druge igrače koji su briljirali. Danijel Karvaljo, Ali Karimi, Politevič, Branko Ilič...

     


     

    Confidence

    Finance

    Scouting

    • Like 3
  15. Koja sreća da sam postigao toliko golova uoči zadnjeg kola.. da je bilo po broju golova izjednačeno, a isti broj poena gol razlika bi odlučivala. Ja na poluvremenu gubio od Apoela sa 1:0,a AEL davao gol za gol Omoniji (i Kiprani nameštaju xDDDD). Na kraju preokret i pobeda od 1:3, a AEL dobio Omoniju sa 6:0. facepalm

     

    Tabela na kraju:

     

    http://www.dodaj.rs/f/M/lb/1VTdUDqb/first-division-champions.png

     

    U kupu 0:0 sa AEK Larnikom u prvoj u drugoj izgubio sa 4:2 u gostima. U finalu igraju AEK i APOEL,

     

    Nije to ni Messi, a Bogami ni Ronaldo.. to je neko mnogo bolji, a on je Gaetano Monačelo!:

     

    http://www.dodaj.rs/f/3E/141/4k53BiWG/gaetano-monachello-overv.png

  16. Pa jesam. Neko drugi ko je pravio je stavio obično 26 kola, ali ja nisam tako nego sam težio ka realnosti.

     

    U realnosti ima 26 kola pa se liga deli. Zadnja dva ispadaju dok ostaju tri grupe od po 4 ekipe. Zadnji iz treće grupe ispada. Druga grupa služi samo radi reda. Prva grupa je borba za titulu. Svi poeni se prenose. Svako sa svakim igra dva puta.

     

    Tako nešto nije bilo moguće napraviti pa sam stavio da posle 26 kola postoje dve grupe. U prvoj se nalazi 4 ekipe i to je razigravanje za titulu i svako sa svakim igra dva puta. Svi poeni se prenose. U drugoj grupi igraju ekipe od 5 do 14 mesta po jednokružnom bod sistemu. :) Ima liga i na forumu, težio sam ka realnosti zato sam tako i napravio. ;)

  17. Imam lični plan ostati ovde par sezona. Stabilizovati klub. Vidim da bih preko Anortozisa sebi mogao da izgradim ime i put ka najvećima. :)

     

    Nadam se tituli jer ako je osvojim ulazim u kval. za LŠ i eto bar 10 M od tog takmičenja. Sledeće sezone ako uzmem titulu direktno ulazim u LŠ. 20 M € u dve sezone bi bilo sjajno. Onda može da se razmišlja o ostalim ekipama.. realno sam treba da odem bar u 1/8 LE, šteta..

     

    Trenutno sam u kupu došao do 1/2 gde igram sa velikim rivalom AIK-om iz Larnike. Igra se dvomeč.

     

    Ovo je situacija u ligi:

     

    http://www.dodaj.rs/f/z/55/3YcDHbQs/first-division-champions.png

     

    I nisam šampion. Igra se promena sistema sada tako da se liga nastavlja u dve grupe. Prva koja će imati 4 kluba i druga sa 10. Nije moglo da se podeli kao u real life u tri grupe po četiri ekipe , ali to je do ograničenja sa editorom. Igram po dve utakmice sada protiv APOELa, Omonije i AEL-a.

     

    http://www.dodaj.rs/f/e/OE/1nZMZ5uZ/anorthosi-v-ael-overview.png

     

    Za one koji ne znaju igrač doveden iz Olimpijakosa (Nikozija) - Monačelo. Interovo dete.

    • Like 1

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |