Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Goku

Član foruma
  • Posts

    1,871
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Goku

  1. Odavno se ne trudim da objasnim sebi i drugima gde je granica tolerancije, gde prestaje ludost i pocinje realnost. U ovoj prici shvatas, ako si pravi, da nesto nije u redu ako par veceri pre meca sa amaterima, sanjas kako se desetine hiljada takvih kao sto si ti, sliva ka stadionu i ne plasis se da će nas biti manje. Jednostavno znas. Još jedan jul, još jedna nada, godine je nisu ugasile. Inat u tebi, u meni nam ne da da spavamo noc pre. Preko stolice stoji dres. Nekad nisam mislio na pobedu. Samo sam cekao da dodjem na stadion, da zagrmi ono nase.

     

    http://i.imgur.com/TdmtdQX.png

     

    Od onoga da u inat porazu, budem bolji, svaki put dodjem do nade da je dosao dan kada ce pored nase beskonacne ljubavi, uspesi i titule ukrasiti nasu kucu, pesma Delija i sve godine, kada nam ... Nije bilo lako. Uvek sa tobom! Uvek na pobedu!

     

    http://i.imgur.com/77bbDO9.png

    • Like 1
  2. Jedna prica o nama i njoj. Ispricana je hiljadu puta na hiljadu nacina. Pomalo stara, skoro koliko i klub. Mart nam je prolece, april nada, u maju nam stavljaju katanac i sve tako u krug. Nesrecne godine ostavljamo za sobom. Pamtimo ih, to je sigurno. Ostavljamo i sve svoje ludosti kada su nas ukucani, prijatelji gledali sa cudjenjem dok smo odlucno koracali natrag, tamo gde nam je jedino bilo mesto!

    Kazem: Doslo je vreme promenama, nesto radikalno i hitno treba da se menja!

     

    I tako, ja, kao trener Crvene zvezde, zajedno sa njom krenuh u bolja vremena!

    Bar se nadam da su bolja.

     

    Kada sam pogledao igrace i osoblje, znao sam da nekolicinu

    njih vidim po poslednji put, jer biti clan Crvene zvezde je cast i privilegija, a nije medalja kojom ces se hvaliti po diskotekama i kafanama i na osnovu nje imati devojku koju pozelis!

     

    Tako i bi.

    Sto se tice dolazaka igraca, zadovoljan sam, mislim na buducnost. A odlazaka, uglavnom su to pozajmice. Iako prelazni period jos nije zavrsen kupovine vise nece biti a odlazaka - mozda.

     

    http://i.imgur.com/9c32bni.png

     


     

    Komentari, kritike, pohvale, saveti, sve ce dobro doci! Zato vas molim, komentarisite :)

    • Like 3
  3. FK Sloboda Uzice

     

    Smatram da bi ovaj klub bi ovaj klub bilo izuzetno zanimljivo voditi sto se tice Jelen Super lige iz razloga sto su standardno neugodan protivnik "blizancima" i zato sto non stop kruze oko mesta koje ih vodi u Evropu.

     

    Sto se tice transfera.

     

    Dinara nisu potrosili na obestecenja, a doveli su 6 igraca od kojih su dvojica stranci.

     

    Igraci koje su doveli:

    -Milos Zeravica

    -Bogdan Milicic

    -Dino Dolmagic

    -Shohei Okuno

    -Keisuke Ogawa

    -Milos Zivanovic

     

    Na prodatim igracima su zaradili nepoznatu sumu novca iz razloga sto se ne zna koliko ja bila visina obestecenja za Thiago da Silva Galvaa. Pored njega, otisli su:

     

    -Predrag Randjelovic

    -Marko Memedovic

    -Lazar Jovanovic

    -Mladen Lazarevic

    • Like 1

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |