Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

xavih12

Član foruma
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by xavih12

  1. evo razlog zašto sam prodao vukušića..prodao sam ga zato što se bio ozljedio.. i to malo teže još u prvom kolu lige..nije igrao sve do pretposljednje utakmice prvog dijela lige.. nije bio u dobroj formi a ja sam već imao zamjenu na njegovoj poziciji koja se pokazala odlična

  2. HNK Hajduk Split

    [hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/JkCEB.png[/hs]


    http://i.imgur.com/ESNUg.png

     

    U vezi transfera doveo sam nekoliko igrača koji su mi bitni za osvajanje lige. Jedino je od njih svih Vedran Runje najstariji. Njega sam kupio jer mi je trebao golman koji je iskusan jer se Subašić ozljedio i neće ga biti dosta vremena. Ostali igrači su dosta mladi. Kada ova sezona završi dovest ću još mlađih igrača jer će mi trebati eventualno za utakmice za Ligu Prvaka ili Europsku Ligu.

     

    [hs width=300 height=200]http://i.imgur.com/BQdHH.png[/hs]


     

    Ekipa je složena odmah prvi dan prijelaznog roka, pa su tako 4 od 5 prijateljskih utakmica odigrane sa najjacim raspoloživim sastavom u datom trenutku, dok sam u jednoj odmarao kljucne igrace i tako prošao jako loše.

     

    [hs width=300 height=200]http://i.imgur.com/5aUfQ.png[/hs]

     

     

    Samo nekoliko dana kasnije uslijedila je i kvalifikacijska utakmica za Europsku ligu protiv IF Elfsborga koji je na domacem terenu poražen sa velikih 4:1,U uzvratnoj utakmici sam odmarao ključne igrače i postavio mlađe igrače da igraju. Na kraju je to ispalo dobro jer su pobijedili sa minimalnih 1:0 i tako sam prošao u 4. kolo kvalifikacija gdje sam igrao protiv francuskoga Stade Rennais FC. Prvu utakmicu sam katasrofalno izgubio sam 4:1 jer sam igrao sa igračem manje od rezultata 1:1. Drugu utakmicu sam nesretno izgubio. Dobili su me 1:0 nakon što je Ljubo Miličević pokušao dodati Subašiću i igrač Stade Rennais FC je presjekao i zabio gol. U slikama možete vidit rezultate te 4 utakmice.

     

     

    [hs width=300 height=200]

    http://i.imgur.com/KKB6y.png[/hs]

     

    [hs width=300 height=200]

    http://i.imgur.com/RvLMq.png[/hs]

     

    [hs width=300 height=200]

    http://i.imgur.com/MVnCI.png[/hs]

     

     

    I na kraju pokazat u slici koju ću stavit možete vidit postavu koju sam stavio na prijateljskoj utakmici protiv Dinare. Tu utakmicu sam pobijedio sa visokih 7:0. Odlično su se iskazali novi igrači koje sam doveo.

     

    [hs width=300 height=200]http://i.imgur.com/GwGhb.png[/hs]

    Eto možete vidjeti moj report nakon prvog dijela sezone. Drugi report ću napisati kada završim drugi dio sezone. Ostalo mi je još nekoliko utakmica i nadam se da ću to u roku od 2 dana završit i objavit novi report. Naravno komentirajte kako mi napreduje karijera. :)


     

  3. HNK Hajduk Split


    http://img256.imageshack.us/img256/2802/433qj.png

    Povijest

     

    HNK Hajduk je nogometni klub iz Splita. Hajduk je osnovan 13.02.1911. godine u PRagu u Češkoj. Klub su osnovali petorica studenata koji su gore studirali. Sve do 1979. Hajduk je svoje utakmice igrao na Starom Placu. Od 1979. Hajduk igra utakmice na Poljudu. Od 1992 Hajduk igra u HNL ligi gdje osvaja 6 titula. Zadnja titular koju su osvojili bila je u sezoni 2004/05. Imali su I uspjeha u Ligi prvaka, jednom od najjačih natjecanja u Europi. Najveći uspjeh Hajduk je imao 1994/95 kada je došao u četvrtfinale gdje je izgubio od Nizomemskog Ajaxa. Od tada je igrao samo kvalifikacije gdje nije uspio proć u Ligu prvaka. 2010/11 igrao je u skupini Europske lige zajedno sa Anderlechtom, Zenitom I AEK-om. Tu nije uspio proći skupinu jer je u 6 utakmica imao samo 3 boda.

     

    Stadion - Poljud

    http://www.akhajduk.hr/AK%20Hajduk_files/poljud.jpg

     

    Poljudska ljepotica kako neki nazivaju ovaj stadion izgrađen je 1979. u splitskoj četvrti Poljud.Dr. Boris Magaš je arhitekt za izgradnju stadiona. Stadion je izgrađen u sklopu 8. Mediteranskih igara. Na ovome stadionu ne igra samo HNK Hajduk, tu igra I Hrvatska Nogometna reprezentacija. Zadnju utakmicu koju je reprezentacija odigrala bila je 03.06.2011. protiv Gruzije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012.

     

    Evo ovo je moja prva karijera.Počeo sam s Hajdukom jer vidim nitko ne obazire na njega.Ovo je jedan od mojih najdražih klubova pa bi mogla ova karijera potrajat.Sljedeći report će biti u zimskoj stanci pa ću priložiti momčad.Oko transfera mislim da neću nikoga dovodit,ali vidit ćemo još.Nadam se da ćete me pratit

    :)

     

    [glow=red,2,300]CILJEVI[/glow]

    1. Osvajanje lige

    2. Osvajanje kupa

    3. Ulazak u skupine Europske lige

    4. Pomlađivanje momčadi

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |