Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

G.S.E.

Član foruma
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by G.S.E.

  1. Gabriel Barbosa, napadač, možete ga dovesti za nekih 1.8m, kroz 1-2 sezone se toliko razvije da mu vrijednost skoči na 30-ak miliona, što znači da je igrač rudnik zlata.

    Angel Correa takođe, jeftin oko 2m.

    Vitinho njemu ističe ugovor u prvoj sezoni.

  2. Pozdrav svima, ja sam Milan, dolazim iz Istočnog Sarajeva, imam 17 godina. Menadžer sam počeo igrati još kada sam skroz mali bio, 2006-2007 ja mislim da je bila verzija, rođak igro i mene naučio, od tada ne propuštam ni jedan menadžer. Trenutno vodim Everton na FM2014, prvi sam u ligi, kasnije možda stavim koju sliku..

    • Like 2
  3. Hvala vam na prijedlozima,mada sam odlučio da više ne vodim ni jedan jebeni tim iz jebene serije A,jer je svaka 3 dana utakmica,igrači vazda umorni i nikad nemogu igrat,Cavani frajer ide 1 na 1 s golmanom,izbije loptu s linije u aut,izludio sam sad,u 4 utakmice,3 nerješene i 1 pobjeda,nerješno igro s Kaljarijem,Lećem i Palermom,igro sam po ovoj taktici iz TCT Teama ovoj Univerzalnoj..

  4. po meni,cavani je najbolji napadac u igri,i nikako ga prodavati,makar stiglo 50 mil,a backup ces vec nekako naci. mozda Necid,on ima odlicne ocjene.

     

    Jes dobar,al kako sam počeo karijeru,nije dao gola,odigro sam do sad 6-7 utaqkmica frajer nije dao gola,vazda pogodi prečku i tako to xD

  5. Kozak,Necid,Bent,Destro,Giroud.

     

    Uf Kozak i Necid razvaljuju,to sam se raspitivo ako Cavania prodam,da mogu sračunat kolko da tražim da bi doveo neka 2 TMa,jer sa dimam Cavania i Lucarellia,Lucareli pozajmljen a ima 35 godina xD

  6. Near post granici sa korner bugom. Jos ako namjestis da ti svi osim tog na near postu idu lurk outside area, onda na utakmici stoper ti dadne 3-4 gola.. izvucu negdje SS da vidite kako to izgleda.

     

    Ček ne kontam,npr. stavim na jednog štopera "Attack Near Post",a na SVE ostale igrače stavim "Lurk Outside Area" i to je korner bug?

  7. Zdravo svima,ja sam Milan iz Istočnog Sarajeva,imam 15 godina.U RL mi je nadimak Mića,Matke,a na netu me možete naći pod nickom Godfather.FM Balkan sam našao slučajno,tražio sam neke taktike za FM,i izbacilo mi je ovaj forum,pa sam se registrovao,zaboravio sam bio šifru,sad sam je vratio i odlučio sam postati aktivni član ovog foruma.FM igram od izdanja 2006,kad sam bio kod rođaka on je vazda sjedio za kompom i tipkao neki kurac pa sam ga pito šta je to,onda mi je objasnio sve,i napravio moj acc,naravno ja bi ponekad ušo,jer nisam bio dorastao FMu,2007 je izašla,opet ja kod rođaka frajer opet tipće isto sranje,opet napravi moj acc,ja opet odem,2009 izlazi ja odem do Shopa s Igrama instaliram,i bezveze počen kupovati i prodavati skontam ja sve kroz nekih 2 sata,igrao sam s prekidima do 2012,2012 su počinjao nekoliko puta i uvjek bi me izluđivalo kad na polusezoni budem prvi,i odjednom loše igre.Navijam za FK Slaviju iz Istočnog Sarajeva,a omiljeni igrač mi je Mathieu Valbuena.Trener kojeg najviše gotivim je Murinjo,taj čovjek je u stanju od komnjina napraviti prvake.Moje zanimanje je ništa,ako se tako mogu izrazit xD.Od muzike najviše slušam Skinhead Punk,ili ti ga Oi.Trenutno ne znam nikoga od članova,mada mislim da ću se sa svima dobro slagati.FM-Balkan,kako sam čitao i raspitivao se,je najbolji Forum o FMu,na Balkanu.Sliku mi je mrsko uploadovat.

    Eto moje predstavljanje malo je jebiga xD

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |