Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

prodo

Super Moderator
  • Posts

    2,019
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by prodo

  1. prodo is too old for this shit :D zdravlje dobro bogu fala, zivim u zagrebu i radim ima par miseci kod ovih http://www.arpa.hr/(znaci uhljeb :D ), cura me ljuti al to je valjda normalno nakon 8 godina. moran se zenit, nema mi druge. ovog ljeta sam jos radio na sluzbenoj bazi za fm18, hocu li sad na zimu, ostaje upitno, nadam se da cu nac malo vrimena. uglavnom kod za fm sam dobio od si-a, dodao sam ga na steam nedavno, a igru jos nisam ni skidao, prijatelji se igraju zasad. drugo sve dobro. inace rodrigo i svi ostali sa foruma koji imaju zelju koristit moje stare radove ko predlozak za bilo sta, imaju moj blagoslov :D koliko mogu pomoc, pa taman i savjeton je upitno jer san skroz ispa iz stosa. nadam se da je stara ekipa, skipi, vent, ling, drull, dzoni, kruno, madri, stema, i ostali ako san koga zaboravio, ziva i zdrava i da dobro guraju kroz zivot

    • Like 6
  2. Hvala mata. Evo izbačen je mali update i novi su linkovi u prvom postu. Napravljeno 10-ak transfera koji su se dogodili u zadnje vrijeme. Kaliniću sam produžio ugovor do 2021 ali cifre nisam dirao. Za Roga nisam htio ništa dirati jer ne znam jesu li na službenoj bazi možda ostatak transfera već ubacili u dinamove financije pa da ne natrpavam dinamo parama bezveze. Ne vjerujem da su pogriješili za cijelih 13-14 milijuna. Pretpostavljam da je dio transfera već ukomponiran u dinamovo financijsko stanje na početku igre, a ovaj ostatak ide 2017.

  3. Croatia FM-Balkan ReSearch Team

     

    http://i.imgur.com/3dzAxIc.png

     

    Sadržaj:

    MAXtv Prva Liga

    Favbet Druga Liga

    Treća HNL Istok, Jug i Zapad

    Hrvatski Kup

    Hrvatski Superkup

    Juniorske lige i kup

     

    Ubačena su potpuno točna pravila u smislu formata natjecanja, kartona, ograničenja stranaca, mladih igrača, b ekipa, zimskih pauza, transfer rokova i sl. preuzeta sa službenih stranica saveza.

     

    Također je napravljeno smanjenje Treće HNL Jug u sezoni 2017/2018 na 16 ekipa te raspored utakmica u MAXtv prvoj ligi, Favbet drugoj ligi i Trećoj HNL Jug, u prvoj sezoni, isti kao i u stvarnosti.


    Baza je testirana dvije sezone na holidayu, a sve eventualne greške i moguće ispravke oko igrača, klubova i sl. pišite u ovu temu pa će biti ispravljene u budućnosti.

     

    Download

     

    Backup download

     

    Screenshots:

     

    http://i.imgur.com/cmNARrK.png

    http://i.imgur.com/BTJio6Q.png

    http://i.imgur.com/E9yvEWz.png

    http://i.imgur.com/elslcdj.png

    http://i.imgur.com/OlHJfis.png

    http://i.imgur.com/Jn80VAl.png

    http://i.imgur.com/Re6D9h7.png

    http://i.imgur.com/EVjasxk.png

    http://i.imgur.com/6XV9MPA.png

    http://i.imgur.com/Q3fnxPC.png

    http://i.imgur.com/Z0vivFo.png

    • Like 4
  4. Pretpostavljam da radis samo u obicnom editoru? Onda ti najlakse svjetsku ligu napravit priko neke od postojecih. A kontinentalna natjecanja ces upravo radit preko continental rules. Kako izgasiti postojeca i kvalificirati klubove u kontinentalna moram pogledat u editoru, nisam dugo radio nista slicno pa ne znam napamet

  5. nisam baš imao vremena nakon izlaska 16.3. patcha pa sam tek danas napravio update ovog filea. promjene su samo na bazi tj. transferi igrača koji nisu stigli biti obuhvaćeni službenim 16.3. patchom jer su nam dosta rano zaključali rad na službenoj bazi.

     

    transferi su uglavnom rađeni na hajduku (neke zakašnjele posudbe ili poništenja posudbi) i na dalmatinskim niželigašima (2. i pogotovo 3. liga što je i bio moj dio za službeni 16.3. patch).

  6. da, vidi stvarno. u databazi gdje sam kreirao novo natjecanje sam postavio tip club friendly. ali u advanced rules gdje sam kreirao pravila je slučajno ostao tip domestic division.

     

    pokušat ću s tim nešto. a strah me bilo stavljati bilo što continental tipa da nebi rezultati balkan lige se vodili kao rezultati u europi pa pobjednik (ili više plasirani) balkan lige imao euro koeficijent (seeding) kao da je daleko dogurao u ligi prvaka ili uzeo kup uefa.

  7. da, također ne upisuje ni statistiku iz balkan lige u history igrača. to sam odmah primjetio. postojala je ideja da se stage 0 balkan lige "kopira" sa funkcijom other comps to add stage to u svaku od domaćih liga. možda bi to riješilo problem ali za to bi trebalo malo prilagoditi ostale stageove svake prve lige od 6 ex yu zemalja. tada se nisam odlučio za to. ako bude ikakav update ovoga pokušat ću to sredit

  8. znači šta se taman dogodilo. rangersi, druga sezona.

     

    u prvoj nakon početnog mučenja i dobrog dijela sezone povuci-potegni sa hibernianom osvajam drugu ligu sa samo 7-8 bodova prednosti. ispadam iz liga kupa odmah u drugom kolu, osvajam lagano onaj chalenge kup za debile i igram finale škotskog kupa protiv aberdena (celtica je već ranije eliminirao ko zna tko). u finalu meljem aberden 3:0 tj. oproštajku kennya millera koji daje gol i asistenciju. znači iduće sezone igram kup uefa, slažem najjeftiniju ekipu valjda u povijesti sa lovom na škote i sj. irce 6 miseci prije isteka ugovora...

     

    zajebem pripreme totalno (ne stavim im na vrijeme da treniraju samo fitness), nekako se izvlačim sa brutalnim treningom (par ozljeda na mjesec+) i jedva prolazim sturm sa 3:2 porazom vani i 1:0 pobjedom kući. i onda stiže kita, pored altacha, nekih iraca, još nekih paćenika, spartaka i rome izvlačim romu u trećem pretkolu.

     

    koliko sam vjerovao u prolaz najbolje govori to što sam prvog stopera prodao u norwich čim sam izvukao romu jer mogu izgurat škotsku ligu i 5-6 utakmica kupova sa jednim 30+godišnjakom na free, jednim solidnim i dva svoja juniora na dc-u.

     

    prva utakmica doma, solidna moja igra, torosidis pravi penal i hardie to lagano rješava. do kraja izdržim. druga utakmica vani, čim san vidio da uvode ljajića odma sam pretpostavio da je sve programirano i da će baš on zabit. tako i bude, jebem sve živo, produžeci piče, kondicija mojima se vrti oko 50% i onda penali. zajebem 4. penal al javlja se foderingham koji skida paredesu za njihovu pobjedu, moj zabija i foderingham skida i idući strotmanu i opet psujem sve, skačem al sad jer prolazim dalje :D

     

    http://i.imgur.com/k5rYeai.png

     

    p.s. vodim večeras foderinghama i hardia na kurve. aj i ovog broadfoota ću jer je kriv za gol i falio je penal pa da smanji malo stres i digne moral

    • Like 4
  9. update u kojem smislu? ako misliš na transfere neće jer će brzo izać službeni patch sa transferima i tek nakon toga možemo ispravljati nešto po vašim prijavama da se ne dupliraju stvari. update sa pozicijama isto neće s obzirom da nitko još nije prijavio nikakve greške.

  10. Aj daj koji ss trecih liga sa holidaya nakon sezonu-dvi da vidin jesu li mijesanja klubova ko i u onom mom fileu. Bas radi te pizdarije mi se nije dalo radit medjuzupanijske rangove jer bi to sve otislo u tri krasne.

  11. It is possible for making changeable number of places from countries. I've seen that before but I don't know how. As I know it's not possible to participate teams from countries which aren't qualify to euro competitions.

  12. kako je mikro znalački izbacio turke. vidi se da ih zna u dušu.

     

    evo i ja san naša malo vrimena za igrat. je da bi triba odradit cro research za idući službeni patch al može to još malo sačekat. završio mi je ugovor na poslu, ružno je vrime vanka pa smo u kući i deremo fm.

     

    za početak ovog fm-a uzeo san rangers da skužin malo igru. očekiva san malo laganiji posao al jebiga šta je tu je. gleda san ispočetka utakmice na 2d classic na comperheisive da vidin šta se događa.

     

    stanje na tablici. ovaj hibernian su teški bugovi, skoro pa nemogu izgubit utakmicu i sad su me u zadnjem kolu naguzili. bit će još patnje s njima. imaju ok igrača, nešto para i neke dobre posudbe.

    http://i.imgur.com/lXpGTf2.png

     

    utakmice. uša san u finale chalenge kupa šta mi je plan osvojit s obzirom da ga od iduće sezone ko prvoligaš neću više moć igrat. iz liga kupa san rano izletio dok sam još eksperimentira s taktikom. a škotski kup tek počinje za mene i tu ću dat sve od sebe. sa ligom sam zadovoljan. par kikseva al nikakvu dužu seriju

    http://i.imgur.com/ihAdIa0.png

    http://i.imgur.com/qHeohHa.png

     

    para za transfere san ima oko 1m. bilo je puno igrača pod ugovorom, uglavnom loših pa nisam tio ništa dovodit nego sam sve prebacio u wage. doveo par perspektivnih juniora da dobijem malo na širini za jak ritam utakmica i ovog moona na dm jer nisam imao niti jednog iskusnog defanzivnog veznog u ekipi. također se držim dovođenja samo škota i sjevernih iraca za kontru celticu. proda sam sve za šta je bilo interesa, a nije mi tribalo i posudio sve šta san moga da rasteretin malo budget

    http://i.imgur.com/oDDIK5I.png

     

    taktika i kadar. čeka nas velika čistka na lito. ima puno igrača koji nisu ni za backup sa ogromnim plaćama

    http://i.imgur.com/M1Odn6N.png

     

    najbolji igrač i strijelac

    http://i.imgur.com/FG2KJik.png

    http://i.imgur.com/52az6Uh.png

     

    legendarni pršo je naravno pristupio staffu. to je to zasad. plan je odigrat sve skupa 2-3 sezone pa krećemo novi save sa nekim jadnicima ako 16.3. patch ne sjebe sve :D

    • Like 5

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |