Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Forza Roma

Član foruma
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Forza Roma

  1. Pozdrav ljudi, nisam znao gde da postavim temu jer je vezana pre svega za FM07... Da li postoji nacin da u tom FMu koristim grafiku, tacnije grbove pojedinih timova? Ubijam se vec danima da dodjem do toga, sve sam precesljao ali nigde ne mogu da pronadjem grafiku za stariji FM. 2007 ili 2008, nebitno, jer nemam izbora osim da igram neki stariji FM... Racunar je toliko los, cekam da me kontaktira neki muzej, da prodam ovo. Molim vas pomozite, kako da dodjem do logo pack-a za FM07 ili FM08? Da li mogu da koristim grafiku nekog novijeg FM-a? :crying:

  2. Ok, odmah ću da ih proverim, i ako može i DC a da je Srbin? Imam dosta stranaca a verujem da imamo i mi dobrih odbrambenih... Xulu-a sam pokušao da dovedem, ne treba puno keša, al agent mu je idiot pa nisam uspeo... :D

  3. Hvala na info. Ipak sam odlučio da je bolje da bude AMC. Potrudiću se da mi što više igra na toj poziciji... Već sam mu stavio da trenira za tu poziciju i za individualne treninge mu stavljam da popravi atribute koji su potrebni za AMC - playmakera. A levo ću držati Borju koji će mi biti inside forward za razliku od AMR koji mi je winger. Nadam se da će sve biti kao što sam zamislio... :D P.S. kako da vidim versatility?

  4. Ljudi trebaju mi mladi, talentovani igrači (Iz JSL)... Krenuo sam sa Zvezdom i planiram da igram sa Zvezdom dok mi ne dosadi, znači, nema prelaska u bolje klubove... Treba mi napadač, koji bi za sezonu - dve adekvatno zamenio Kaluđerovića, po mogućnosti da ima dobru završnicu i da je brz. Treba mi i desno krilo, jer Lazovića planiram da držim kao AMC i da mi on bude play. Zatim, levi bek, desni bek i štoper, jer ću za par sezona sigurno prodati Mikića, Vilotića, Tošića itd. Znači, poenta je da ih dovedem što je pre moguće, dok su mladi, dok im je niska cena, da se napucaju na mojim treninzima i da ulaze sa klupe sve dok ne budu za prvi tim... Ako možete za svaku poziciju da mi navedete bar 2 igrača, da ih odmah skautiram, nabacim na shortlist-u itd. Znači, AMR, WBL, WBR, DC i ST. Ako imate još predloga, da čujem? :D Hvala unapred...

  5. Pozdrav ljudi. Kao što naziv topic-a kaže, zanima me da li je preporučljivo menjati poziciju igrača? I ako može neko da mi objasni kako to funkcioniše? Da li uspe svaki put, koliko je vremena potrebno za tako nešto, od kojih atributa to zavisi? P.S. hoću Darka Lazovića iz Zvezde da stavim da igra po levoj strani, iz razloga što je 90% talenata iz JSL - AMR, a ne bih da dovedem nekog pa da sedi na klupi... Otvorio sam novi topic jer nisam našao sličnu temu...

  6. Možda će glupo zvučati pitanje, al zanima me... da li je moguće isključiti tj. izbrisati već postojeće grbove timova u Manageru? Npr. kao kad ubacite neki logo pack u graphics, pa ga izbrišete dok ste u igri, tako da vam ostanu samo nazivi klubova. Hitno mi je to potrebno, jer eksperimentišen nešto sa igrom.  ::)

  7. Slučajno sam našao ovaj pack pa reko da pogledam o čemu se radi. Ima stvarno mnogo igrača, al imaju sasvim različite ocene nego kad pokrenemo igru bez ovog pack-a... Zašto je to tako?!  :) I primetio sam još čudnih stvari, recimo... Za ceo jul samo 3 transfera prelaze 15M što je neverovatno, mislim uvek kad pokrenem igru budu standardni transferi koji idu preko 15M (ponavljaju se svaki put, tipa Vučinić u Man. Utd., Lukas u Man. City, Maxi Rodriguez u Man. City, itd.). I stiže mi manji br. novosti, kao da klubovi nisu aktivni, ništa se ne dešava?! Skroz sam zbunjen...  ???

  8. Odličan skin. Inače, nekako su mi najlošiji skinovi za FM11, dobro pa sam naleteo na ovaj! :D Jel može samo neko da mi kaže ostale nazive grafika-a sa slika, koje je u prvom postu ubacio admin? Mislim na slike igrača i na grbove klubova. Hvala vam unapred. ;)

  9. Ćao ljudi, sve pohvale za forum. :) Toliko informacija, korisnih stvari, sjajno! A sad bi mogao da se predstavim... Zovem se Nemanja Utješinović, iz Novog Sada sam. Imam 19 god. Student sam agroturizma na poljoprivrednom fakultetu u NS-u. Iako ne treniram ništa, obožavam sport, i rekreativno igram fudbal, (pored teretane). Football Manager je jedina igra koju igram u slobodno vreme. Teško nađem vremena za nešto drugo, pored FM-a! :) Nekad davno sam igrao World of Warcraft... Tužno je koliko čovek propadne uz to?! :D Što se tiče FM-a igram od FM 2006 i svi delovi su mi odlični, sem 2011. Taj deo mi se čini pretrpan opcijama koje se netiču samog fudbala i podešavanja taktika i sl., pre svega mislim na one glupe agente, i press konferencije itd. Nego, i pored toga, bolje igre na taj fazon nema, tako da... :) Navijam za Crvenu Zvezdu a od inostranih klubova za AS Romu i Chelsea. Tako da te klubove i vodim na FM-u. Čudno je kako ranije nisam na netu naleteo na ovaj forum, nego... Ni sad nije kasno! :) Pozdrav društvo!

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |