Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

aLeen72

Član foruma
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by aLeen72

  1. Treba i meni neka pomoc .. Krenuo sam sa Schalkejom i u četri sezona bio 3 puta prvak Njemačke. Takodje imali smo dobre financije nikad u minusu uvijek su se svi stroškovi pokrili sa dobljenim novcom. A sad nešto meni nevjerovatno: bio sam u prošli sezoni prvak Njemačke a nisam u Champions League u 197mio PROFITA za ovaj FFP. Šta je ovaj k***c ..?

  2. Kakva utakmica i koliko malo treba da si sretan. Bili smo bolji a Dnipro je bio u prednosti. 2:0. A onda si zabiju po kotu avtogol i znao sam, da možemo mi ovo. Da možemo igrati nerešeno. 3-1-2-2-2 nam je bila formacija na kraju. A onda De Vrij sruši Zozulyo i sudac piska penal. Ma da, mislo sam da je ovo kraj.. 91 minuta i penal.. Ali onda Mulder brani penal i onda akcija i na kraju Immers. Sa glavom .. Idemo mi, ide Feyenoord na vrh Evrope!

     

    http://shrani.si/t/s/Fj/4dWsNvmR/untitled.jpg

  3. Zdravo momci. Trebam jedan savjet. U dvije sezone kod Bayerna osvojio sam 2x bundesliga, 1x liga šampiona, 1x german super cup, 1x dfb cup.. Sad se je upokojio Ferguson a Mourinho otišao u Manchester U., .. Žele me Real (130.000.000€ za transfere) a kod Bayerna imam super momčad (Falcao, Lewandowski, Varane, P. Jones...) i 20.000.000€.. Neka idem u Real ili ostajem kod Bayerna? Možda nije prava tema ali svejedno..

  4. Pokušavao s Dinamom ali nije se mi svidjalo. Evo me sad s Celticom .. koja mi inspiracija. neverjovatno. Odigrat ču 5 sezona vjerovatno :D

     

    SPL:

    5-5 ..

     

    http://shrani.si/f/2o/CO/cDXc0vO/spl.png

     

    I tabla:

    http://shrani.si/f/T/LZ/2BL4SpBu/spllestvica.png

     

    Europa - kvalifikacije:

    http://shrani.si/f/1M/O1/1ZDpVejc/europa.png

     

    LŠ: Grupa A uz Arsenala, Gladbacha i Olympiakosa ..

     

    Škotski kup: u trečem kolu protiv Rangersa.

     

    Transferi:

    http://shrani.si/t/i/ub/2MGlyExU/transferji.jpg

    Htio sam dovjest Markovića ali nije dobil work premita. Imamo prejaku momčad za SPL ali LŠ - ne znam, vidjet čemo - možda neki branilec (Domagoj Vida ili Doria..)

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |