Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

NemanjaNs

Član foruma
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NemanjaNs

  1. F.K Hajduk Kula

     

    http://www.dodaj.rs/f/1t/4B/140hI2TT/index.jpg

     

    Pitanje mozda od nekih bi bilo, zasto sam izabrao ovaj klub? Prvenstveno zato sto nikad, ali nikad nisam voleo da igram sa preterano jakim klubovima i sa visokim budzetima, jer mi je to malo glupo, ali dobro, sve u svemu izabrao sam ovaj klub, zato sto mislim i cini mi se da on trenutno u Jelen Super Ligi, ima potencijala da napravi nesto, kao i to da su veoma organizovan klub sa solidnim budzetom. U nastavku ce te moci pricati malo o istoriji ovog kluba, kao i o pocetku moje nadam se dobre karijere.

     

    Istorija Kluba

     

    Fudbalski klub Hajduk je srpski fudbalski klub iz Kule, osnovan 1912. godine. Igra na stadionu SPC „Hajduk“ koji može da primi 6.000 gledalaca. Boja kluba je bela, a kao sekundarne koriste se rojal-plava i nebo-plava. Trenutno se takmiči u Superligi Srbije.Kulski fudbalski klub Hajduk se pod imenom “Hajduk” pojavljuje prvi put 1925. godine, ali najstariji registrovani fudbalski klub u Kuli bio je KAFK – Kulski atletski fudbalski klub, osnovan davne 1912. godine, dok je svoj prvi nastup na fudbalskim terenima zabeležio 1913. godine, čemu se neretko pružalo više prostora, nego li samoj godini formalnog osnivanja. K. A. F. K. (K.A.F.C.) su osnovali kulski Nemci, koji su dugi niz godina činili relativnu većinu stanovništva u ovom delu Bačke. Inače Nemci su ovaj grad u svojim dokumentima nazivali Wolfsburg (Vučja tvrđava).

     

    S obzirom na činjenicu da je “Hajduk” nastao iz KAFK-a, kao jedna vrsta njegove frakcije, kao i da se sam KAFK pre više od sedam decenija ugasio, Kuljani sebe smatraju legitimnim naslednicima KAFK – a, zbog čega je uprava kluba odlučila da 2011. godine, doda na grb i promoviše 1912. godinu kao godinu osnivanja i samog Hajduka, odnosno njegove preteče.

     

    Prvu fudbalsku loptu u ovaj grad doneli su Andraš Futo i Veljko Jerkov Ljubiša, loptu su kupili u Budimpešti za dve tadašnje krune. Atraktivnost fudbalske igre prevashodno je bila na visokom nivou kod mlađe kulske populacije, da bi brzo sa oduševljenjem bila prihvaćena i kod starijih. Igralo se najčešće u sopstvenim cipelama, a često i bosonogi bez dresova u vlastitim košuljama.

     

    Prvi svetski rat (1914. god.) prekinuo je rad Hajdukove preteče, a tako je bilo i u drugim mestima. Igrači i sportski radnici su uglavnom bili na frontu a na igralištima su ostala mahom deca. Ali već jeseni 1917. godine od doraslih mladića i ponekih starijih igrača koji su se, koristeći razne okolnosti, našli kod svojih kuća – bilo je moguće sastaviti fudbalski tim. Tako je posle duže vremena KAFK oživeo, klupske prostorije otvorene su u hotelu „Kasina“ u centru grada, a na čelo uprave stali su novi ljudi: Geza Knefeli, Šandor Vikhart, Erne Dobler i dr. Sve oči Kuljana uprte su ka „Vašarištu“ !

     

    Posle teških ratnih godina u novostvorenoj državi Kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca, za fudbalski sport u Kuli nastaje novo razdoblje razvoja i napretka. Kada je 1920. godine, u okviru Fudbalskog saveza SHS osnovan Subotički podsavez i u KAFK-u su počele ozbiljnije pripreme za predstojeće utakmice. Ograđuje se igralište, nabavlja se potrebna oprema, treninzima rukovodi Ferenc Platko, a disciplina je na zavidnoj visini. U periodu 1920.-1921. boje kluba branili su: Ferenc Platko, Jožef Sep, Jene Halas, Martin Hausloner, Marton Marks, Križan Šmit, Andrija Futo, Jožef Šmutc (kapiten), Oto Knezi, Šandor Švrakin i Laslo Egeto.

     

    Najupečatljivija ličnost svakako je bio trener i golman tima Ferenc Platko. Još pre dolaska u KAFK, Platko je nastupao kao golman za mađarsku fudbalsku reprezentaciju. Kada je 1923. godine napustio Kulu ponovo je bio u Mađarskoj, da bi potom prešao u Španiju gde je branio boje čuvenog katalonskog i planetarno popularnog kluba- slavne Barselone! Svoju fudbalsku karijeru Platko je okončao u Čileu, u kom je i preminuo 1977. godine.

     

    U međuvremenu dolazi i do prve velike smene generacija u kulskom fudbalu pa dres KAFK-a preuzimaju: Ištvan Varga, Janoš Katatič, Andraš Hel, Pera Struklić, Andraš Futo, Lajoš Katatič, Zoltan Zonerfeld, Rihard Šaler, Ljubomir Rankov i Šandor Švarkin. Zahvaljujući uglavnom ovim fudbalerima, njihovom entuzijazmu i sposobnostima, KAFK je postigao vrlo zapažene rezultate u takmičarskoj sezoni 1923/24. kada su osvojili prvo mesto u 2. razredu Subotičke podsavezne lige, stekavši time pravo takmičenja u višem rangu- 1. razredu.

     

    Godine 1925. jedan broj građana napušta osniva krilo KAFK-a, koje postaje zasebno i počinje da funkcioniše kao fk Hajduk. Deo kluba koji nije prešao u Hajduk, 1926. godine osniva Radnički, koji će 1938. godine postati JSK (Jugoslovenski sportski klub). Ipak nakon rascepa iz 1925/26. godine, kod preostalog krila bivšeg KAFK-a, dolazi do stagnacije a potom i opadanja u formi i kvalitetu igre ovog kluba. Rezultati bivaju sve slabiji, a na žalost brojnih navijača klub se nije oporavio i konsolidovao sve do Drugog svetskog rata, kada je i ugašen.

     

    Pripreme, Novinari, Moja ocekivanja, Transferi

     

    http://www.dodaj.rs/f/3m/s4/2w9AOCfj/transfertalkjpg.jpghttp://www.dodaj.rs/f/g/u7/4DRvMZ5T/novosti.jpghttp://www.dodaj.rs/f/2Z/ZJ/1oJ4suKK/blic.jpg

     

    Kao prvo, kada sam dosao u klub, dogovarao sam se sa direktorom i ostalim celnicima tog kluba, gde bi mogli da idemo na pripreme. Odlucio sam se za neke toplije krajeve, i otisli smo u Tursku, tacnije u Antaliju. Slucajno je tamo bila i ekipa iz Madjarske (Madjarski klub), pa smo sa njima zeleli da napravi jednu ozbiljnu, kvalitetnu pripremnu utakmicu, prvenstveno kako bih svojim igracima podigao malo moral. Smisljao sam neku himnu za nas klub, posto se ugledam na Sinisu Mihajlovica, posto naravno svi moraju da pevaju himno obavezno, bez toga ne moze niko da igra. Dobro salim se malo, salu na stranu, utakmica se zavrsila rezultatom 3 naprema 1 u nasu korist, u listu strelaca upisali su se i neki novi igraci, i bilo mi je drago zbog toga, kao i zbog njihovog dobrog starta u klubu. Posle toga dozvolio sam mojim igracima, da idu malo da se do grada, da malo uzivaju u Antaliji, jer kad se vratimo nazad u Srbiju, vise nema mesta za salu, i treba ozbiljno da se radi kao i do sada. Dok sam bio u Antaliji, imao sam dosta obaveza prema novinarima, dosta pitanja bilo je iz oblasti, sta ocekujem od ovog kluba, i kakva su moja ocekivanja u ligi ove godine. Rekao sam im da je Hajduk Kula veoma ozbiljan klub, koji moze dosta toga da uradi, ali i da treba dosta vremena da bi se napravio ozbiljan tim, da bi napravili nesto vece, a mozda i nesto u Evropi, za koju godinu. Rekao sam kako sam zadovoljan igracima koje imam na raspolaganju, kao i da su se svi dobro dokazalali na pripremama. Od poznatih novinara bili su iz, Blica, Novosti i drugih. Od igraca doveli smo dva napadaca, i jednog golmana. Takodje, u nastavku ce te videti, malo zanimljivih slika, sa priprema, momci su ozbiljno radili. Kao i koji su igraci dosli u nas klub, a jedan je otisao i na pozajmic. Takodje cete videti, neke zanimljivosti, sa nase jedne pripremne utakmice, koju smo igrali sa ekipom iz Madjarske.

     

    http://www.dodaj.rs/f/1w/m2/4GmO0TZB/images1.jpghttp://www.dodaj.rs/f/S/Z5/2LOC7Vu2/images.jpghttp://www.dodaj.rs/f/3x/cT/4yqFnrUP/photo0215-24503.jpg

     

    http://www.dodaj.rs/f/34/S1/3XXSCIsI/dolasciiodlasci.pnghttp://www.dodaj.rs/f/J/2u/3nVXnoIO/pobeda.png

     

    Tolko od mene za sad, nadam se da cete uzivati malo u ovom uvodnom delu, kao i u nastavku karijere, i da ce me neko pratiti. Pozdrav svima. Uzivajte. Uskoro novi izvestaj.

    • Like 5
  2. odabir kluba me odusevio... drago mi je da neko uzme klub sa ovih prostora, a da to nije zvezda, partizan, dinamo, hajduk... prvim postom treba da nas namamis, a ti si tu zabrljao... po prvom postu mi se cini da nisi puno odmakao sa igrom, tj. da si tek poceo i da cemo na reporte morati cekati vjecnost... na kraju krajeva, zelim ti puno uspjeha u karijeri!

    Kao sto sam rekao, jeste mozda sam omanuo, ali se covek valjda uci dok je ziv, to je mozda zato sto sam hteo sto pre da pocnem da igram, naravno trudicu se da iz reporta u report budem sto bolji i bolji, vama hvala bar ja tako mislim ili shvatam na savetima i pozitivnim kritikama. :)

    Ima jedan grad, svi ga znaju kao Novi Sad.. :D

     

    Pratim te.. dobar izbor kluba, igrao sam fm 12 sa njima.. šteta za Evropu i srećno u nastavku.. :)

    A ja ga zovem srpska Atina i u njemu igra moja Vojvodina. :D

     

    Hvala na svemu, nadam se da cu biti dobar i da cu vas sve iz reporta u report malo vise zainteresovati i da cu biti bolji sto se tice pisanja. :)

    • Like 1
  3. E brate mili, biti ću iskren i reći ovo je malo da manje ne može biti...

     

    Kad sam vidio da je objavljena karijera sa klubom sa ovih prostora baš sam se radovao, kad ono... par slika, link od stranice kluba i dva SS utakmica.

     

    Meni je ovo malo, premalo...

     

    Oprosti što sam ovako brutalno iskren ali nisam mogao drukčije da dam svoj opis.

    Nema sta, mozda se i slazem sa tobom, mozda je to zato sto sam hteo sto pre da pocnem da igram, ali ovo cu shvatiti kao pozitivnu kritku tako da nemam razloga da budem ljut na tebe ili da shvatim kao neku losu kritiku. Pokusacu u sledecim izvestajima da budem mnogo opsirniji. A tebi hvala eto po meni kao na nekom savetu. Ja sam mozda mislio da je ovo za uvod dovoljno ali eto izgleda da se gresim pa cu pokusati u buduce svoje greske da ispravim ili ti ispravljam. Ah kako se kaze, "covek se uci dok je ziv". :)

    Svidja mi se sto jos neko igra nasu ligu :) Thiago odlicno pojacanje, dobar igrac, jos i mlad. Steta sto je transfer Dejana Melega vec ugovoren.

    Mogao si da prodjes Plzen. Jesi probao plzensko pivo? :D

    Kao sto sam rekao i u uvodu nekako uvek me privlaci nasa liga i nasi klubo, nadam se da ce se isplatiti transfer mozda sam malo vise para dao ali dobro. Pa sta sad Boze moj bice jos dosta dobrih, mladih i talentovanih igraca. Da sam imao malo vise srece mozda sam i mogao, hahaha nisam. Nadam se da cu imati malo vise srece u buducim fazama Lige Evrope, kao i u ostalim takmicenjima. :D
  4. Uvod

     

    http://www.dodaj.rs/f/1a/Yc/1d7kg63i/images.jpg

     

    Koji god klub da uzmem u menadzeru nekako mi oduvek srce privlaci moja liga i klub iz mog grada. Oduvek sam sa njima prvenstveno hteo da osvojim ligu i kup to jest da uzmem duplu krunu kao i da napravim nesto u evropi. Moji ciljevi sa ovim klubom jesu da osvojim ligu, kup, a posle i da uradimo nesto u evropi. Ako niste jos uvek saznali iz naslova o kom klubu se radi, to je F.K Vojvodina Novi Sad.

     

    Istorija Kluba, Stadion, Navijaci

     

    Sto se tice istorije kluba, o svemu mozete pogledati ovde:

    http://www.fkvojvodi...klub/istorijat/ , sto se tice navijaca vec dugo, dugo godina postoji dobro organizovana grupa "Firma 1989" koja ponosno bodri svoj klub kako kod kuce tako i u gostovanjima, takodje postoje i stariji pripadnici grupe "Stara Garda". Sto se tice stadiona, ime stadiona jeste "Karadjordje" a u nastavku mozete i pogledati par slika sto se tice ovih zanimljivosti.

     

    http://www.dodaj.rs/f/s/nr/3hwqaDRc/61.jpg

    http://www.dodaj.rs/f/3h/OU/3cLfp1xQ/rapidvosa2012-11.jpg

    http://www.dodaj.rs/f/2j/tR/3DzMskqd/71.jpg

    http://www.dodaj.rs/f/3r/Q4/35C4T7Kb/91.jpg

    http://www.dodaj.rs/f/1S/MB/1RxpgegR/field-panorama.jpg

    http://www.dodaj.rs/f/P/93/Edf8XAP/field-41.jpg

     

    Pripremne Utakmice I Liga evrope

     

    Prvo o cemu cu vam pricati ocu o ligi evrope, nazalost od toliko protivnika mi dobijemo u prvom kolu jednog od jacih. U pitanju je bila Viktoria Plzen, prvu utakmicu smo igrali kod kuce poveli smo sa 1-0, pa sa 2-1 i na kraju zavrsili 2-2, u gostima smo isto lepo poceli poveli smo 1-0 i onda nazalost izgubili 2-1. Uprava kluba izjavila je da je razocarana ali da je opravdano posto smo izgubili od jakog kluba. Sto se tice pripremnih utakmica igrali smo dve koje je odigrao pomocni trener dok sam ja bio na odmoru. I dovedeno je samo jedno pojacanje u tim a to je Tiago Galvao iz F.K Sloboda Point, kao i Ivana Ergica koji je doveden kao slobodan igrac, a po svim mogucnostima Dejan Meleg bi trebao da ode u Ajax pocetkom ili krajem zime.

     

    http://www.dodaj.rs/f/1q/qa/cfiLWrE/pripremneutakmiceiligaev.png

    http://www.dodaj.rs/f/G/c6/wWaw8VZ/transferi.png

     

    Evo nadam se da vam se svideo ovaj uvodni deo i nadam se da cete me pratiti i uzivati u mojoj karijeri. Puno pozdrava do sledeceg, nadam se sto brzeg izvestaja.

    • Like 3
  5. Lagano I Sigurno

     

    Moram prvenstveno da pohvalim svoj igracki kadar, kao i svoj strucni stab a i upravu. Mogu lagano reci da smo se prosetali kroz ovo prvenstvo sobzirom da sam poslednjih oko 20 utakmica pustio da mi skaut igra dok sam ja uzivao na nekoj obali uz neko lepo more, prvenstveno zato sto sam mislio da cu lagano osvojiti sto se i desilo, iskreno da vam kazem dosadno je igrati protiv timova a da 90 % znate da cete pobediti. Tako da eto mi smo se plasirali u sledecu fazu takmicenja to jest promovisani smo u 2. ligu. Jos jednom moram pohvaliti svoj igracki kadar, strucni stab i upravu. U nastavku cete videti zanimljivosti vezano za ovu ligu kao i za ostala desavanja u svetu. Nadam se da ce vam se svideti i da cete uzivati, jos jednom se izvinjavam ako je malo duze trebalo da postavim report ali dobro sta je tu je, imam dosta obaveza ali stizem i ovo uz puno ljubavi prema igrici i puno uzivanja u njoj.

     

     

    Desavanja u ligi, kupovima, kao i u ostalim takmicenjima, nagradama i statistikama.

     

    Moram samo jos napomenuti to da smo dobili promociju jos 12 kola pre kraja sezone. Zavrsili smo sezonu kao prvi na tabeli sa tacno 100 bodova.

     

    Mecevi, Tabela.

     

     

    Kupovi.

     

    Sto se tice kupova mogu biti realno zadovoljan, u jednom smo ispali od Celtica, u drugom smo mogli malo dalje dogurati, a jedan smo i osvojili, uprava nije bas bila zadovoljna sto smo ispali u tom jednom gde smo mogli malo dalje dogurati.

     

    Ostale zanimljivosti i statistike.

     

    Evo mislio sam da bi bilo lepo da budete informisani o tome ko je osvojio ligu sampiona, ko ligu evrope, kako su prosle ostale skotske lige, kako super kup i ostale statistike. Mislim da ovo vecinu zanima pa eto reko da vas malo obavestim.

     

    Skotske lige i statistike nase lige.

     

     

    Statistika nase lige. igrac godine. tim godine i jos po nesto.

     

     

    Liga sampiona, Liga evrope, Super kup.

     

     

    Eto nadam se da vam se svideo ovaj moj izvestaj, hteo sam malo da ga ulepsam ovim zanimljivostima, jer mislim da bi malo bilo dosadno da samo pisem o rezultatima u mojoj ligi i o mom klubu. Sve u svemu nadam se da me pratite i da ste zadovoljni dosada mojim napredkom. Jos jednom se izvinjavam sto je malo duze trebalo da izbacim izvestaj ali imam obaveza pa cu se u narednim delovima truditi da malo brze radim. Hvala na razumevanju i nadam se da ce vam se svideti.

     

     

    Zeleo bih da naglasim samo da vise necu pisati ovu karijeru prvenstveno zato sto nemam toliko puno vremena za nju a i zbog toga sto mi je iskreno malo dosadila, mislio sam da ce mi biti zanimljivija. Ipak krenucu novu sa nekim nasim klubom jer sa njima uvek volim da igram tako da ako neko bude hteo da prati neka pogleda. Inace znam da ovo nije u redu od strane mene ali ne zelim da igram nesto a da mi prvenstveno predstavlja dosadu. Pocinjem sa nekim nasim klubom i uveravam vas da necu prekinuti.

  6. Nadam se da hocu, mogu vam se pohvaliti da smo se Bogami dobro zaukali, pa sad, videcemo. Ali sto se kaze da se kucne u drvo, da ne ureknemo :)

  7. Prvo da vam se zahvalim sto me pratite, nadam se da ocu, i nadam se da cu vam sto pre to jest uskoro izbaciti novi izvestaj. Hvala na savetima, trudicu se da ispravim gramaticke greske, ali kao sto kazes mozda je i beznacajno ali sto da se ne ispravi. Pa sta vredi da sada trosim pare ako mogu to jest trebalo bi da i sa ovim kvalitetnim igracima doguram dosta, a posle kad vec dodjemo u vise rangove takmicenja onda ce i malo bolji igraci verovatno hteti da dodju u klub. :)

    • Like 1
  8. F.C Glasgow Rangers

     

    http://www.dodaj.rs/f/37/10m/DAie9Ft/images.jpg

     

    Istorija Kluba

    Mislim da bi poprilicno bilo dosadno ili ne potrebno, mozda ja tako mislim da ja sad ovde pisem istoriju kluba, ili da kopiram. Evo koga zanima vise o istoriji ovog kluba moze pogledati ovde:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Rangers_F.C.

     

    Uvod

    Evo cisto ukratko da vam objasnim zasto sam bas izabrao ovaj klub. Jednostavno kad se setim dana dok sam jos bio manji, setiti se onog tima i kluba, setiti se kada se kaze igraju protiv Rangersa pa se kaze u opasni su oni bice gusto. Jednostavno mi je zao da gledam da je klub danas u 3. ligi, ali nadam se da ce uspeti da se izbore i postanu opet tim i klub kao nekad ranije. Naravno oni su i danas veoma veliki klub, sta sad u svakom klubu moze doci do problema, sva sreca pa je ovaj klub i opstao, i ja se iskreno nadam da ce se vratiti na staro mesto. Naravno, zato sam ja i izabrao ovaj tim kako bih ga, naravno u menadzeru vratio na mesto, to jest pokusacu.

     

    Pripremni period, transferi, taktika

    Sto se tice transfera, mogu biit zadovoljan sa igrackim kadrom koji posedujem, dosta kvalitetnih igraca, iako smo imali dosta budzeta to jest dobro stojimo sa finansijama, nisam hteo da dovodim niti prodajem nijednog igraca, a i sto sam trazio nisam nasao nekog posebnog koji bi me zadivio a pritom da bi zeleo da igra za nas klub. Sto se tice taktike i moje postave to ce te videti u nastavku. A sto se tice pripremnog perioda mogu veoma biti zadovoljan odigrali smo 2 utakmice, otkazao sam par prijateljski iako ne volim nesto posebno da ih igram, resio sam da odigram par cisto da igraci dobiju na morali ili da se malo uhodaju pred sezonu.

     

    http://www.dodaj.rs/f/2f/10U/18o2bpLr/transferi.png

     

    http://www.dodaj.rs/f/1w/3P/2xZsqDgZ/taktika.png

     

    http://www.dodaj.rs/f/2e/9O/oZMuL8h/mecevi.png

     

    Nadam se da vam se svideo uvidni deo i da ce me neko pratiti. Hvala unapred.

    • Like 6
  9. NAPRED LAVOVI JURIS!

     

    http://www.dodaj.rs/f/p/z2/119VmLFD/grb.jpg

     

    Napred lavovi, mislim da sama rec govori, juris! Nas cilj jeste Jelen Super Liga, uz puno truda i rada dosticemo taj rang, mislim da je moguce, odnosno sve je moguce. Ovo ce biti jedan moj kratak uvod u ovu moju nadam se uspesnu karijeru, posle dosta mojih neuspesnih. Necu vam opisivati istoriju ovog kluba ovde, postavicu vam link gde mozete procitati malo o njemu, jer mislim da je bespotrebno, i da malo ljudi cita to ovde sada. Najbitnije je da vas uvedem u moju karijeru sto cete u nastavku videti. O istoriji kluba mozete pogledati na ovom sajtu ako vas zanima :

    http://sr.wikipedia....r/ФК_ЧСК_Пивара

     

     

    Pripremni period F.K CSK Pivara

     

    http://www.dodaj.rs/f/2g/E7/4pa6XFsY/pripreme.jpg

     

    U pripremnom periodu, odigrali smo samo dve prijateljske utakmice. Mislio sam da je to sasvim dovoljno za neki ulazak u sezonu. Ne volim bas puno prijateljske da igram, razlog tome jeste, povreda igraca. Nema gore od necega nego kad vam se povredi igrac koji vam je bitan za sezonu. Rezultate prijateljskih utakmica mozete pogledati u nastavku.

     

    http://www.dodaj.rs/f/12/vM/8OzfJit/prijateljske.png

     

    Transferi

     

    Doveli smo dosta dobrih igraca kako bi popunili rupe koje smo imali u timu. Po meni najbolji igrac koji je doveden jeste Zarko Lazetic. Ima tu jos par dobrih igraca. Pogledajte u nastavku.

     

    http://www.dodaj.rs/f/1g/i0/3X5XqnpZ/transferi.png

     

    Postava i Formacija Mog Tima

     

    http://www.dodaj.rs/f/2Z/9s/4ds9AQe3/postava.png

     

    Mislim da sam napravio tim, a i taktiku kao i da mi je formacija dobra. Nadam se da ce moj "dream team" uspeti da se probije do sledeceg i boljeg ranga takmicenja. Da odma napomenem i moje ciljeve mozda previse zahtevam, ali sto se tice lige, to sam rekao i upravi da mi je cilj da je osvojim, kup kako prodjem prosao sam, ali moj najveci cilj jeste da se domognem najveceg ranga ovog takmicenja a to je jelen super liga. Nadam se da ce me neko pratiti. Uzivajte u citanju. Uskoro novi izvestaj. Nadam se da ce te ga zeljno iscekivati, da sto pre stigne, pa cu se i ja potruditi da ga sto pre izbacim. Pozdrav.

  10. F.K Radnicki 1923

     

    Cekao i docekao, dugo sam cekao na pravu ponudu, iako sam cekao da trener F.K Crvene Zvezde dobije otkaz da mozda tu pokusam, uprava Radnickog vise nije htela da ceka pa mi je ponudila poslednji ugovor, koji sam morao prihvatiti. Ovo je jedan kratak izvestaj dok ne bude kraj sezone pa posle ce biti malo opsirniji. Bio sam otisao u F.K Mladost u prvu ligu ali sam odma dao otkaz kako bi sacekao bolji klub.

     

    Ugovor

     

    http://www.dodaj.rs/f/13/NR/E9ZVqxZ/1/novi-klub.png

     

    Formacija

     

    http://www.dodaj.rs/f/1J/mu/21wltbRT/1/formacija.png

     

    Tabela

     

    F.K Radnicki nalazi se na dnu tabele. Moj zadatak je da ga odatle izbavim i odrzim u ligi.

     

    http://www.dodaj.rs/f/34/oW/VWq7f3h/tabela.png

    • Like 1
  11. Transferi

     

    Evo jedan kratak izvestaj samo da vas obavestim koga je u kratkom prelaznom roku ovaj klub doveo a ko je iz ovog kluba otisao. Otislo je par igraca, dovedeno je dosta, obicno stariji igraci, dovedeni su svi kao slobodni igraci.

     

    http://www.dodaj.rs/f/1d/Vb/1Ra8EseS/transferi.png

     

    Tim i Formacija

     

    http://www.dodaj.rs/f/F/2c/2MFarsP7/tim.png

  12. Belgijski San

     

    U mojim proslim karijerama obicno sam birao klubove iz srbije, to jest jelen super lige. Ovog puta hteo sam da izaberem jedan solidan klub i da uspem sa njim da ucinim nesto, najvise od svih ciljeva voleo bih da se plasiram u grupe lige evrope, a mozda i lige sampiona zavisi od toga koju poziciju cu zauzeti u Jupiler Ligi. Nadam se da ce me neko pratiti i da cu uspeti da uradim nesto sa ovim klubom.

     

    Istorija Kluba

     

     

    K. Lierse S.K je belgijski profesionalni klub iz grada Lier u pokrajini Antverpen. Lirs je poceo da igra u Jupiler Ligi od sezone 2010 - 2011 a vec je ovo takmicenje osvojio 4 puta, kao i belgijski kup 2 puta. Igrao je vise puta ligu sampiona u grupnoj fazi. Jedan od poznatijih igraca jeste Bernar Vorhof koji je odigrao oko 60 meceva za ovaj klub. Klub je osnovan 1906 godine. Lirs je bio uspesan u prvoj diviziji do kraja Drugog Svetskog Rata, osvojivsi 2 titule. Na kraju sezone 1947-8 on je ispao iz prve lige. Lirs svoje domace utakmice igra na stadionu Herman Vanderportenstadion.

     

     

    Moji Ciljevi

     

    Moji ciljevi sa ovim klubom jesu da probam da osvojim jupiler ligu i da probam da se plasiram u ligu sampiona, ako ne, onda bar u ligu evrope. Ako ne uspem nista od ovoga u prvoj sezoni, pokusacu da napravim dobar i dovoljno spreman tim za sledecu sezonu kako bi uspeo da ispunim neki od zadatih ciljeva.

    • Like 1
  13. F.K Hajduk Kula

     

     

     

    Posle otkaza koji sam licno dao u F.K Javor imao sam ponudu od F.K Metalac koji je bio u nizoj ligi od Jelen Super Lige. Bio sam zainteresovan za vise klubova ali sam se na kraju odlucio za ovaj. Pokusacu ono sto nisam uspeo sa F.K Javor. Videcemo nadam se da cu biti uspesniji u tome i da ce te biti zainteresovani da me pratite. Inace ovaj klub sam preuzeo dva kola pre kraja lige.

     

    Istorija Kluba

     

    Istorijat ovog kluba mozete pogledati na ovoj stranici, hteo sam da ga kopiram ali ima jako puno opisanih detalja :

    http://fkhajduk.rs/?page_id=10.

     

    Tabela Jelen Super Lige

     

     

    F.K Hajduk Kula zavrsio je na 12. poziciji.

     

     

     

    Rezultati Utakmica

     

     

    Kup Srbije

     

     

     

    Transferi i Formacija

     

    Doveden je jos jedan golman, Aleksandar Canovic, kao slobodan igrac, to jest nije imao klub.

     

     

     

     

  14. Jos malo fali da se zaljulja

     

    Naslov vam sve govori. Kako sam bio zadovoljan i iznenadjen, tako sam i razocaran. F.K Javor na polovini polusezone vezao je 5 - 6 pobeda gde sam bio iznenadjen, cak smo pobedili i F.K Crvena Zvezda sa rezultatom od 2 : 0. Ali onda je sve krenulo nizbrdo, izgubili smo par utakmica, i totalno smo stali. Na polusezoni, u prelaznom roku doveo sam par igraca imajuci neku ideju da malo promenim tim. F.K Javor bio je medju prvih 5 - 6 timova na tabeli, ali sada se nalazi na 11. poziciji, mada uz vredan trud i rad, nikad se ne zna, mozda se docepamo lige evrope. Ipak znate kako se kaze : Svet je lep kada sanjamo, kada sanjamo. I da zaboravio sam da kazem da smo u kupu izgubili cini mi se u osmini finala od F.K Rad na penale.

     

    Rezultati utakmica prve polusezone

     

     

    Tabela Jelen Super Lige

     

     

    Transferi

     

    Kao sto sam rekao i u uvodu ovog mog izvestaja, F.K Javor doveo je par igraca, kako na poziciji spica tako i na poziciji veznih igraca. Doveden je i Zvonimir Vukic. Poslednji igrac koji je doveden u redove F.K Javora je Nikola Popara.

     

     

     

    Trenutni izmenjeni tim F.K Javor

     

     

     

    Kao sto i vidite tim je dosta izmenjen, a i formacija je drugacija.

     

     

     

     

     

    Prijateljska utakmica sa F.K Partizan

     

     

     

     

    P.S Pri utakmici sa F.K Spartak Zlatibor Voda gubio sam 3 : 1, pre kraja mi se ugasio kompjuter, posle toga otisao sam na holiday dok se ta utakmica ne zavrsi.

  15. Obicno u svakoj mojoj ranijoj karijeri sam to radio, ali posto mi se igra sa ovim timom i zelim sto pre da objavim novi izvestaj, sam napravio mali uvod. Inace ko zeli detaljnije da procita o istoriji ovog kluba moze ovde : http://sr.wikipedia....Habitfarm_Javor . A sto se tice mojih ciljeva, voleo bih uspem da se domognem pozicije koja omogucava kvalifikacije za ligu evrope. Eto sad sam malo bolje opisao. Inace jos jednom se izvinjavam. Nadam se da ce te me pratiti.

  16. F.K Javor

     

    Kao sto i sam naziv kaze. Ooo ljuljaj javore, ooo ljuljaj javore, ooo ljuljaj javore, ljuljaj ljujaj javore. Vrlo cu biti kratak a i jasan. Izabrao sam ovaj tim zato sto me je odusevio svojim pocetkim u sezoni 2012/2013, najvise pobedom protiv F.K Smederevo 5 : 0. Voleo bih sa ovim klubom da napravim nesto u ligi, pa se nadam da ce te uzivati. U nastavku cete videti kojom ce formacijom F.K Javor nastupati u jelen super ligi a i transfere koje je ovaj klub obavio.

     

    Formacija i taktika F.K Javor

     

     

    Transferi

     

    • Like 2
  17. Radio sam to vec, inace ne gasi mi se kada igram druge igre, ne znam. Hvala vama u svakom slucaju. Ako ima neko jos neko resenje neka proba da pomogne.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |