Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Dino151

Legenda
  • Posts

    16,493
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dino151

  1. Romb u sredini. Zaniolo AMC, iza njega Sensi i Barella, zadnji vezni Mandagora, golman Audero, Mattiello, Ferrari, Romagna i Calabria. Solidna ekipa, para ni u 4. sezoni ne mogu skupiti dovoljno MP prošle godine bio 19. mjesto, završio 6., ove sezone još bolji.. 

    • Like 1
  2. Konačno polusezona gotova sa Hoffenheimom, na kraju vrlo zadovoljan. Ispali smo iz kupa u drugom kolu od Bochuma ali to je mislim jedina loša stvar.

     

    HVRhHYN.png

     

     

    Liga na kraju dobro ispala. Tu smo bili cijelu polusezonu od 3. do 6. mjesta. Malo nas je zeznio ovaj zadnji poraz ali ozbirom da je došao nakon PSG-a i Bayerna, očekivano je.

     

    ecMWnf9.png

     

     

    E sad. Liga Prvaka, da sam osvojio i pokoji bod u ovakvoj skupini ne bi bio neuspjeh, međutim , prošla se skupila. Izvukli smo Chelsea u osmini, nije nemoguće..

     

    tJVZvWa.png

     

    Ovo se zove njemački mentalitet. Stigli PSG u direktnom dvoboju za osminu finala, iako smo imali malo i sreće. Kramarić uvjerljivo najbolji igrač polusezone..

     

    Konačno prijelazni rok. Već sam se riješio Zubera, Bičakčića, Utha i Szalaija, sada dolaze na red Kaderbabek, Nordveit, Schulz i Zulj. Nitko od njih nije prelazio 6.7 ocjene, i imaju precijenjene plaća, i tu će se naći bolja riješenja..

    • Like 2
  3.  dalje ne mogu koristii img kod.

     

    t4r1eIv.png

     

    Dovedeni De Jong, Pedersen, i Caleta-Car. Ništa posebno, ali odlične pare uzete na Zuberu, Bičakčiću i Uthu. U LP skupina Real, PSG, Tottenham i mi- biti će veselo.. 

  4. Napraviti ću mali offtopic pa postaviti rezultate iz FM-a 17 jer kada sam igrao nismo bili aktivni ovdje.

     

    Igrao sam kroz FM sa Hoffenheimom, Interom, Lyonom, Romom, i najdraži save sa Bordeauxom. Ekipa iz gornjeg dijela lige osvojila nakon par sezona Ligu Prvaka i ligu uz prisustvo PSG-a. Uživancija je bila na vrhuncu jer je klub imao solidne uvjete i jako dobre vlastite regene pa sam mogao kombinirati. Stao sam kada sam vidio da je postalo prelako, kao i uvijek..

     

    Prvi Vasquez iz Rome. Došao kada je Totti odlazio, i ubio igru. Napravio sam neki sustav u rombu ali se savršeno funkcionirao sa njim i Berardijem u napadu. Florenzi je igrao lijevog beka na inverted. 

     

    Sa Interom sam osvojio sve osim LP, mislim da sam tamo stao. Najzanimljviiji SS je novi Zanetti, iz vlastitog pogona. Isto igrač koji je podcijenjivan dosta, ali je polako gurnut u prvi sastav umjesto Mercada(Sevilla). 

     

    I sad Bordeaoux. Najzanimljivija priča (i to mi je žao da nisam pisao karijeru) je u vezi mladog golmana Martana.  Dobio je priliku i ranije od Doumaroume, i opravdao.

     

     

     

    Liga Prvaka je osvojena u petoj sezoni. Ligue One tek u sedmoj ali PSG je bio prejak. 

     

    Završilo je 9-2 pobjedom nad Monacom.

     

    (Ne mogu koristiit image kod)

    • Like 2
  5. Odigrao konačno prvi meč, grafički su napravili nenormalan skok u zahtjevnosti, mislim da ako ovako ostane se neću naigrati ovog FM-a jer sam utakmicu odigrao 20 minuta. Igrači se i dalje kližu po terenu, AF u napadu ide kao Jon Snow jedan protiv svih kada primi loptu na krilu. Ovo ostalo nudi nadu u bolje sutra.. 

  6. Aj sad, neka meni neko objasni sta je rola Segundo Volante? WTF? Mezala? xD

    Segundo Volante ti je BTB na DM, a Mezala ti je BTB sa većom slobodom prema naprijed(ulazi u sredinu, napada prostor). Iniesta je kao Mezala iako to nije najbolja interpretacija..Za ovo prvo nisam siguran..

    • Like 1

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |