Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

steven80

Član foruma
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by steven80

  1. Zanima me kako da stavim da mi stoji statistika na FM2016 kao na slici ispod ?

     

    6_X0n2_ZU.jpg

     

     

    Znaci ovo sa crvenom strelicom sto sam oznacio, kako da dodjem do toga da mi stoji u statistici od igraca ?

  2. Hvala. I jos me zanima, kako da saljem ove igrace na loan besplatno ?

     

    imas klubove za to i posaljes jih. Ides na igraca -> desni klik -> pa trazi u opcijama imas jednu opciju.

  3. Moguće je, ali tek nakon prve sezone. Tada dobiješ invite za 1.HNL U-19, koji možeš odbiti ili prihvatiti.

     

    Hvala na odgovoru.

     

    @ ICE-T  pa sve ti ljepo pise u ugovoru ako ti saljes nekog igraca na LOAN i neki klub ti ponudi ugovor tj. hoce igraca na posudbu pogledaj koji ti ugovor nudi. Isto ti je kao u Realu.

     

    Druga stvar imas one klubove koji su s tvojim klubom tako rekoc "prijatelji" i tamo mozes slati igrace besplatno na 1 sezonu, nesto kao Loan ali besplatni. To su ti 3 kluba. Znam da je Hajduku: Solin, Mosor, Zadar. Znaci ako igras sa Hajdukom tamo mozes poslat igrace kao Loan ali oni ti nista neplate.

     

    Inace sto ja sada radim je kupujem u-19 najbolje igrace i "skartajem / davam otkaz" mojim juniorima i tu samo ubacim te juniora u-19 koji su dobri pa tako su kod mene nek se razvijaju.

    Mislim ih slat na load na 1 sezonu jedne od njih tako da malo igraju.

     

    Znali netko dobrog trenera za juniore koji bi dosao u Dinamo Zagreb ?

  4. Stavi svim njima offer to club za neke jeftine pare, a ak ga niko ne želi ponudi ga za 0€

    imao sam i ja taj problem...

     

    Napokon da me netko razumje o cemu pricem  BOKICIC

     

    Jer ipak previse je tu igraca. Imam previse igraca iz prve postave te sada i juniori pa tko ce na sve njih mislit, pa sam zato pomislio to napravit otvorit Dinamo "B" ali eto nazalost se nemoze otvorit "B" ako nije po defaultu jedino napravljeno u igri.

     

    Nema veze "skartat cu / ukinut ugovore" dosta igraca iz prve lige i od junira.

    Juniora cu ostavit samo 15 da imam vise mi i netreba i to 15 najboljih a prvu ligu cu ostavit na 22 igraca i tako cu moc bolje kontrolirat igrace a ne ovako imam rezerve gomilu plus juniora gomilu a od te gomile juniora moguce da 6-7 jih je koji vrijede a svi ovi ostali mi netrebaju. Tako cu izabrat 22 igraca za prvu ligu ostale skartat/prodat/raskinut ugovor i isto tako radim s juniorima samo sto ce ih biti 15.

     

    Drugo pitanje moze li se napravit da juniori se nenatjecu tokom godine?

    Znaci samo da treniraju bez natjecanja jer sam primjetio kao da ima HNL za juniore, a to mi samo oduzima vrijeme u obavjestima citat ?

  5. Ok, hvala  :thumbup: :thumbup: Btw. Mogu isto ako budem medu prvim 4 u HNL kupu ?

     

    @ ICE-T  ova ti je igra kao real. Znaci kako je god u Realu tako ti je u igri. Ako si ti s varazdinom dobar i osvojis primjer kup Hrvatski onda naravno kao u realu igrat ces u UEFA ligi.

  6. Pa nema ti pomoci od toga ako ih prebacis u juniore,oni se nemogu natjecati . Nikoji igrac koji ima 19 i vise godina nemoze se vise natjecati u juniorima  :thumbup:

     

    Nije meni do natjecanja nego ih prebacim u Juniore tako da mi nebodu oci na prvoj postavi.

    Jer ja zelim imat prvih 11 igraca + 11 rezerve i nista vise kao prvu postavu , a posto nazalost nema u igri kao da mogu otvorit "Dinamo B" ili "Dinamo Amateri" (kao sto sam vidio u nekim klubovima) tako cu ih maknut u Juniore tako da mi nebodu oci. To su pretezno igraci koje zelim prodat ili prodajem a nitko ih nekupi itd ... Ustari igraci koje nezelim ni u rezervi a nebi placao bezveze 1.000 Eura za raskid ugovora.

     

    Stvarno bili bi super kada bi u buducnosti napravili tako da mozes rezervnu Ekipu odvojit od 1 ekipe u tablici, znaci da se nemjsesaju.

  7. Editor dobijes sa svakim FM-om znaci tu mozes raditi bilo sto,mijenjati ocjene igracima,povecavati budet klubu ma apsolutno sve sto zelis,takoder mozes raditi i nove lige  :)

     

    Za editor se javi clan SlobaGrobar on se najbolje razumije u to  :thumbup:

     

    Hvala, a nista onda cu sve ove sto mi smetaju prebaciti u juniore.

  8. Prvo velika greska ti je sto u potpisu drzis grb Hajduka a igras s Dinamom . Sto se tice tvoga pitanja trebas paziti koliko igraca dovodis,prije dovodenja igraca razmotris gdje su ti potrebna pojacanja te se onda koncetriras za pojacavanje te pozicije . B ekipu moguce je napraviti samo u editoru,pokusaj mlade igrace slati na posudbe u svoje filjale jer ce tamo igrati i vise se razvijati  dok se nepotrebnih igraca jednostavno rijesi . Stavi ih na transfer listu  :)

     

    To sto ja imam Grb Hajduka i igram sa Dinamom nema nikakve veze. Sta ima veze mislim svejedno je s kim igras i za koga si jer ovo je ipak "samo jedna igra" i nista vise. A i da je real isto odmah iza Hajduka u Hrvatskoj ligi mi je odmah Dinamo.

     

    Uzeo sam Dinamo zato sto nakon instalacije Patcha ovog zadnjeg Hajduk je skroz bezvezan u igri.

    Niti ima nekih igraca niti ima novaca za place igracima a kamoli za kupit nekog osrednjeg igraca pa bas radi toga razloga sam odlucio uzet drugi klub Hrvatski a to je Dinamo Zagreb s kojim osvajam i osvajam u zadnje vrijeme  :wink:

     

    Sve sto si ti to rekao ja znam osim toga Editora. Kako znaci napravit Dinamo "B" grupu u FM 2011 ?

     

    Hvala.

  9. Neznama gdje da postavim ovo pitanje mada je ovde isto ispravno je je Pomoc post Generalno.

    Ovako, igram sada sa Dinamom Zagreb i imam previse igraca. Zanima me dali je moguce naprimjer otvorit "Dinamo B" i tu stavit sve igrace koji su mi visak? Znam da postoji "Dinamo Omladinci" i da tu mogu isto ubacit bilo kojeg igraca svejedno ima li 30 god. ili samo 17 god. Ja bi htjeo napravit "Dinamo B" i tu stavit te igrace kojem imam viska. Jednostavno smetaju mi onako svi skupa.

     

    Stvarno imam puno igraca (znam da ih mogu da prodam i pokusavam ih prodat) ali dali je moguce ovo napravit sto bi htio. Nisam nasao opciju pa zato pitam ovdje.

  10. Ovako na toj putanji gore nema foldera graphics, pictures i players, pravis redom te foldere, prvo graphics, pa u njemu pictures, pa u folderu pictures pravis folder players i u folderu players raspakujes ovo sto skines sa neta.

     

    Znaci po tebi u folderu "players" treba bit folder primjer "1.HNL" i u folderu "1.HNL" je drugi folder koji se zove primjer "Hajduk Split" i tek sada u tome folderu su slike igraca ? ? ?

    Dali je tako ili kako je?

  11. Moze jedno pitanje skinuo sam ovaj pack u postu  od Cro-Menager samo mi nije jasno gdje i kako postaviit slike? Znaci da izvadim primjer igrace iz Foldera u kojem se nalaze kada skinem ovo sto je postavio cro-menager ili sto treban da napravim da bi vidio slike.

     

    Vec pokusavam 2 dana i nevidu mi se slike od igraca. Molim pomoc.  :pras:  :pras:  :shame:

  12. U folderima di su slike igrača.

    npr.

    GNK Dinamo Zagreb Exclusive'10 facePack 2010/2011

    Da je tako onda je predugo, ima puno ovakvkih facepackova, ali i nekih di piše samo Dinamo i tako. Probaj to smanjit, a ako ne uspije javi mi se na pp.

     

    Daj jel mi mozes dati putanju da vidim. Tocnu putanju gdje tebi stoje slike.

    Eto jos bolje daj mi putanju slike od jednog igrace da vidim kako tocno treba bit.

  13. Možda su preduga imena foldera, s tim je znalo biti problema.

     

    Kojih foldera su mozda preduga imena ?

     

    Ja sam stavio ovako:

    My Documents/sports Interactive/Football Manager 2011/graphics/pictures/players/

     

    i sad u taj folder players sam stavio slike igraca a to su oni brojevi u png formatu.

     

  14. Jedno pitanje imam u vezi igraca tj grafike slike igraca.

    Evo ovako. Bio sam stavio slike tamo gdje se trebaju stavit u:  My Documents/sports Interactive/Football Manager 2011/graphics/pictures/players/

    Stavio sam slike i sve je radilo OK. Slike od igraca Hajduka sam vidio. Danas sam isao da nadodam

    slike od Cjele Hrvatske prve lige, Njemacke, Spanske i slike se vise nevide niti od Hajduka niti od koje gruge lige.

     

    Ukljuci sam ono  "preferences" pa na "display i sounds" zatim sklonit kvacicu sa "skin cache" a stavit "always reload on confirm" ali slike od igraca mi se na pojavljuju.

     

    Zaboravio sam reci kada sam isao prvi put da ubacim slike od Igraca Hajduka uopce nije bilo foldera "graphics" pa sam ga sam kereirao , znaci sam sam kreirao folder: " /graphics/pictures/players/ " ali sve mi je radilo u pocetku i sada vise neradi mi nista ni od hajduka ni od drugih klubova sto sam danas ubacio. Sto bi moglo bit ?

     

     

    EDIT:

    Nadogradio sam 11.1.1 Patch na 11.1.3

     

     

  15. Tamo gde si ubacivao grafiku imaš i folder tactics. Ubaci tu. Posle ćeš u igri moći da učitaš tu taktiku.

     

    Hval Skipper ali ako mi molim te mozes dati tocnu putanju gdje trebam da ubacim  :shame:

  16. Kako sam novi u igri pa evo da i ovo pita. Kako instalirat ovu grafiku kao sto je na slici:

     

    http://b.imagehost.org/0899/untitled_3.jpg

     

     

    Znaci meni po defaultu je grafika bjele boje i ja bi htio kao na slici tako malo da je tamno prozirne?

    Uspjesno sam instalirao zadnji patch i instalirao sam grbove i slike igraca isto. Pretpostavljam da je slican proces i za grafiku o FM2011 ali neznam gdje da je skinem i kako je instalirat?

     

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |