Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Sone90

Član foruma
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by Sone90

  1. Ali pazi,ja kada sam instalirao igru,isto je bila na ruskom,i onda sam skinuo engleski jezik,prekopirao u folder languages,i kada sam usao u igru,mogao sam da promenim jezik na engleski,i nije bilo problema.Ali sada kada sam instalirao patch,odjednom su se ti jezici izgubili u igri a u languages i dalje stoje?Mislim da je to zato,sto je taj folder languages folder koji je za samu igru,dok patch sao se nadogradi u igri,a on nema svoje posebne foldere,tako da sam misljenja,da se jezik ne moze promeniti,prilikom instaliranja patcha.

  2. Instalirao sam patch 11.3.0 russian,i tamo gde mi je instalirana igrica , D/Program F/Sport Intera./Fm2011/ data/languages i tu kad udjem stoji english(us).ltc english.ltc i russian.ltc,ali kad udjem u igricu i odem da prebacim na engleski,nema, stoji samo ruski?Sta da radim?

     

  3. Instalirao sam patch,i tamo gde mi je instalirana igrica , D/Program F/Sport Intera./Fm2011/ ima data/languages i tu kad udjem stoji russian,i english,ali kad udjem u igricu i odem da prebacim na englski,nema samo ruski?

  4. Ok,hvala ,e sad imam novo pitanje,ja imam rusku verziju,ali sam skinuo engleski jezik.Sad me zanima kad skinem ovaj najnoviji patch 11.3.0 jel ce mi biti sve ok ili nece hteti da radi posto je ruska verzija?

  5. Možeš nastavit save nakon što instaliraš patch. :thumbup:

     

    Ozbiljno quee .Nisam to znao,a jel cu kad instaliram patch,taj save igrati sa tim patchom ili bez njega,mislim jel ispravlja automatski greske i u dosadasnjem save-u,ili samo ako krenem new game,onda cu moci da igram sa tim patchom?

  6. Pih,neda mi se sada skidati patch,zbog skina,a onda nebi mogao da nastavim sa ovim save-om,koji mi odlicno ide,pa ne bih da ga izgubim,tj. da ne mogu da ga nastavim zbog instaliranja patcja.Hvala u svakom slucaju :thumbup:

  7. Skinuo sam ovaj skin,i kada sam ga raspakovao dobio sam dva foldera MACOSX i neue2,i to sam prekopirao u folder skins,medjutim kad udjem u igri nema ga nigde.Da napomenem da nemam instaliran ni jedan patch,pa hocu da pitam,jel to problem,jel ne moze bez patcha,ili je mozda nesto drugo u pitanju?

  8. Vodim Arsenal,Rice je najavio da na kraju sezone se povlaci iz fudbala,pa bi mi sada trebao jedan dobar,ali bas dobar Asistent,koga preporucujete,pare nisu problem? :D

  9. Zato je tu svemogući dex koji spaja teme ko od šale.  :cool:

    Nisam siguran što želiš da ti pomognemo, ali siguran sam da češ ti bit manager godine ako osvojiš naslov 38 kola prije kraja prvenstva.  :thumbup:

     

    Ma nisam zeleo nikakvu pomoc ,nego samo da prokomentarisem ovo.Prve dve sezone sa Arsenalom,sam bio prvak,i poneo titulu najboljeg trenera,trece sezone sam zavrsio drugi,i to sam ispustio prvu mesto u poslednja dva kola,pa mi nije jasno po kom kriterijumu,je najbolji trener covek koji je zauzeo trece mesto sa Celzijem,i po kom kriterijumu su druga dvojica zauzela 2 i 3 mesto kad su sa svojim timovima zavrsili na mnogo slabim mestima???

     

    A ovo za Alexa cisto mi nekako nerealno uradjeno,da covek se povuce iz fudbala kolo pred kraj sampionata? quee

  10. Alex Fergunson se povlaci iz fudbala u 2013 godini,i to 1 kolo pred kraj sampionata,a jos plus Mancester igra finale lige sampiona? quee

    Potpuno nerealno :S

     

    I jos nesto,menadzer godine dobija Mancini koji vodi Celzi,i koji je zavrsio na trecem mestu.Drugi je trener West Hema,koji je zavrsio na 11 mestu,i treci trener A.Ville koja je zavrsila na 7 mestu??? quee quee

  11. Engleski jezi znam onako,da se sporazumem sa nekim,i uglavnom znam sustinu znacenja neke recenice,ali ovo mi stvarno nije jasno,i nikako ne kapiram sta pokusava ovim da mi kaze.Naime posle pobede nad Realom,Murinjo je izjavio ovo:

     

    "Pointing out that,if his players took the opportunity to shoot rather than try to walk the ball into the back of the net,they might be better off for it"

     

    Nikako ne shvatam sta kaze ovde,i ne znam sta da odgovorim :D ?

  12. Hvala ,skinuo sam ove shone666,samo me sad interesuje gde se bese stavljaju kad se raspakuju??I kako se bese ubacuju u igrici??

  13. To na pocetku sezone ne znam kako da im pojacam kondicijske treninge?

    Sto se tice rotacije,rotiram ja njih non stop,ali jos kad se zadesi neka povreda,bas se mucim da sklopim tim hmm

  14. E ovako,ovo je novi problem sa kojim sam se susreo.Igram sa Birminghamom,igram taktiku koja zahteva dosta trcanja,Premier liga,kupovi,Evropa,cesto se desava da igram utakmice na svaka 3-4 dana.Ono sto me zanima,jel normalno da mi igraci konstantno budu umorni,i da im skoro uvek condition bude oko 80%.Takodje kada je pauza od 10-ak dana,njima se kondicija vrati na 100%,preko 90% uglavnom,ali odmah nakon tog meca,kad dodje sledeci za 4-5 dana,dosta njih ima condition oko 80%.Da li je to normalno,ili je neki bug,i da li se moze resiti taj problem nekako?

  15. Imam ovaj problem.Doveo sam Valdiviu prosle sezone,i bio mi je ubedljivo najbolji igrac u timu.Ove sezone ga trazi veliki broj vecih klubova,i on zeli da ode,ali je meni jako bitan u timu i ne zelim da ga prodam.On se zbog toga ljuti,i zeli da napusti klub,morale mu je very poor a evo sada je i izostao sa treninga.Ima li nekog resenja?

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |