Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Ivan_992

Član foruma
  • Posts

    1,326
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ivan_992

  1. Njih dvojica nisu bili dovoljan razlog da uzmem Celtu :D samo ću reć Djalminha, Fran, Makaay, Luque, Tristan i Pandiani, da ne nabrajam još dosta njih :D

     

    Report u utorak ili srijedu, imam još par utakmica do polusezone pa ih planiram tad završit :D

     

    P.S. Marius Alexe  :cast:

  2. Od klubova koji su sigurni da će biti su slijedeći: Livorno, Las Palmas Numancia, Karlsruher, Hansa, Sedan, Blackpool, Derby County, Middlesbrough, Marsonia 1909, Solin, Boavista, tu su još Vicenza/Pescara i Sedan/Troyes, te moram odabrat 2 kluba iz Srbije, jednog iz Nizozemske i na kraju 3 kluba iz vrha treće lige Engleske, Španjolske, Njemačke, Italije ili Francuske :D

     

    Vrlo vjerojatno ćete već sutra moći birati brojeve, samo da još malo bolje pogledam timove i odaberem sve preostale :D

  3. Nisam mogao odlučiti kojim klubom započeti novu karijeru i tako sam učitavao sve moguće lige dok mi nije palo na pamet da bih mogao uzeti klub sa slavnom prošlošću, ali da je trenutno drugoligaš ili trećeligaš i da ima velike dugove.

     

    U uži izbor su ušla samo 3 kluba:

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/0/0b/Real_club_celta_vigo_200px.png/155px-Real_club_celta_vigo_200px.png

    Celta

     

    Trenutno španjolski drugoligaš sa dugovima od približno 20 milijuna eura. U sezoni 2003/2004 su igrali osminu finala LP, ali istodobno i ispali iz Primere i tu je započeo njihov pad. U slijedećih nekoliko sezona su skoro bankrotirali, a da do toga ne dođe morali su prodati većinu svojih igrača, tako da su se i u drugoj ligi borili za ostanak. Početkom sezone 2010/11 su doveli novog menadžera i nekoliko igrača, pa su izborili 6. mjesto na tablici i bili vrlo blizu povratka u prvu ligu.

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/47/Deportivo_de_La_Coru%C3%B1a.png

    Deportivo

     

    Klub koji je prije samo 7 godina igrao polufinale LP, a u skupini odigrao najefikasniju utakmicu u povijesti LP (poraz 8:3 od Monaca) prošle je sezone ispao iz Primere i uz dug od približno 100 milijuna eura što je ogroman novac za gradić od 250 tisuća stanovnika, morat će se grčevito borit za povratak u Primeru.

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/3/35/U.C._Sampdoria.gif

    Sampdoria

     

    Sezonu 2009/2010 završili su na četvrtom mjestu, 3 mjeseca nakon toga ispali u kvalifikacijama Lige prvaka od Werdera, a  na sredini sezone 2010/11 predsjednik kluba je nepromišljeno prodao Cassana i Pazzinija. Bez najboljih napadača Sampdoria nije mogla zabiti gol i ostati u ligi, tako da su i oni postali drugoligaš. Trenutni dug kluba iznosi nešto više od 60 milijuna eura. Pukom srećom su zadržali velik dio igrača s kraja prošle sezone, tako da njihov put prema povratku u Serie A, uz pojačanje u vrhu napada, nebi trebao biti težak.

     


     

    Pratite i dalje kako bi saznali o kojem se klubu radi, te kako će jedan nepoznati menadžer proći u pokušaju vraćanja kluba među europske velikane.

  4. Konačno se nazire riješenje za ovo. Kroz koji dan ćete svi prijavljeni birat broj od 1 do 20 koji će označiti klub u kojemu će vaš manager početi karijeru :D

     

    Klubovi će biti iz sredine druge lige i vrha treće lige Engleske, Italije, Španjolske, Francuske, Njemačke, Portugala, Nizozemske, Hrvatske i Srbije.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |