Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

acm_kaka22

Član foruma
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by acm_kaka22

  1. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/archive/e/eb/20110428101848!Dinamo-zagreb-logo.png

     

    Sezona 2010./2011.

     

    I tako smo došli do kraja jedne, po meni, vrlo promjenjive, ali isto tako uspješne sezone. Vrlo važno je da sam već u prvoj sezoni ispunio jedan od zadanih ciljeva. I to onaj najlakši - ne dozvoliti ostalima hrvastkim klubovima domaće trofeje. Cijela sezone je bila vrlo dinamitna, puna uspona i padova. Na kraju je, već osvojenom superkupu, dodana i dvostruka kruna.


    U HNL-u sve je počelo prema planu. U prvome kolu gostovali smo u Varaždinu i s lakoćom dobili 4:1. Jedna sasvim normalna utakmica sa očekivanim rezultatom. Ali, nakon poraza od Genka na red je došao Karlovac i novi poraz. Na Maksimiru smo izgubili 2:1. Tada je uslijedila ona, već nekoliko puta spminjana, promjena taktike te je sve krenulo na bolje. U slijedećih 14 utakmica upisali smo 10 pobjeda i 4 remija te se sasvim izjednačili sa Hajdukom. U trenutku kada smo ih trebali i prestići dogodila su se 2 poraza, prvo u Splitu na ''Vječitom derbiju'', a onda i na Gradskom vrtu u Osijeku. Nakon toga opet smo napravili seriju od 4 pobjede sve do remija sa Lokosima te poraza od Splita. Zatim padaju Slaven Belupo i Inter, a nako toga je uslijedilo razbijanje Hajduka 3:0. Kada se činilo da rutinski treba završiti sezonu, odmah nakon Hajduka uslijedio je još jedan poraz od Osijeka nakon kojega se Hajduk izjednačio sa mnom na vrhu tablice, a Osijek je prijetio sa samo bodom manje. U predposlijednjem kolu sve su 3 ekipe ubilježile 3 boda te je poslijednje, 30. kolu bilo vrlo šokantno. Nakon što je Hajduk izgubio na gostovanju kod Zagreba 3:2, u šokantnoj završnici dolazim do pobjede protiv Rijeke. U zadnjih 10 minuta primili smo 2 gola, ali ipak uspjeli doći do pobjede 4:3. Osijek je ostao na 3. mjestu zbog remija u zadnjem kolu, a sam ja u kojem slučaju igrao nerješeno, a Osijek pobjedio naslov bi otišao u Gradnski vrh.

    Ovako, došla je i moja druga titula otkada sam trener Dinama.

    Utakmice - Dream Team - Young Player of the Year - Player of the Year - Top Goalscorer


    Što se tiče kup utakmica mislim da se tu nema što pretjerano pričati. Nakon početka i bez problema riješenoga Karlovca uslijedili su Hrvastki Dragovooljac te Radnik iz Sesveta protiv kojih nije bilo težih problema. Možda se utakmica u Sigetu čini da je teško dobivena, ali imali smo kontrolu tokom svih 90 minuta se s razlogom prošli dalje. U polufinalu nas je čekao Hajduk. Kod kuće jedva izvlačimo 1:1, da bi na Poljudu slavili sa minimalnih 1:0 golom Rukavine. Protiv Intera u finalu nje bilo većih problema (3:0, 0:0) te smo u drugoj utakmici izašli sa mladom ekipom.


    Sada je vrijeme za jedno kontinentalno natjecanje kojega sam tvorac upravo ja. Radi se o regionalnim ligama koje ću kroz nekoliko dana predstaviti u PDF-u Cro Research. Ali, nije to sada tema.

    U grupnoj fazi u kojoj se natječu po 3 ekipe dvokružno izvukli smo Kayserispor i Hapoel Tel Aviv. Protiv oba protivnika ubilježili smo po pobjedu i remi. Hapoel 4:2 i 1:1, a Kayserispor 1:1 i 5:2. Posebno je zanimljiva bila ova zadnja utakmica protiv turske ekipe. U 80. minuti gubili smo 2:1, ali u slijedećih nekoliko zabijamo 4 gola te dolazimo do visoke pobjede. U osminifinala nismo imali sreće sa ždrijebom te smo izgubili od Galatasaraya 2:1.


    Nakon prolaska Birminghama u grupnoj fazi smo dobili Metalurgs (Latvija), Club Brugge (Belgija) i Panathinaikos (Grčka). Na početku je na Maksimir došao Metalurgs. U utakmici u kojoj smo potpuno dominirali Sammir, Badelj i Bećiraj su zabili golove za 3:0, početak kakav smo priželjkivali. Nakon remija protiv Club Bruggea, uslijedilo je demoliranje Panathinaikosa u Ateni. Kao što vidite mrežu im je načeo Bećiraj u 3. minuti, a nakon 2 autogola Kantéa u 87. minuti je zabio Ante Rukavina. Ipak, u Zagrebu nam Kanté nije pomogao te su Grci pobjedili 3:1. Koliko toliko mirnoću u svlačionicu donijeli smo još jednom pobjedom protiv Latvijaca 4:0, a prolaz i prvo mjesto u skupini su osiguranu remijem sa Club Bruggeom 2:2.

    Protivnik u 1/16 finala bio je nizozemski Twente. Na Makismiru se igrala prva utakmica koja je po tijeku meča naslućivala pobjedu Nizozemaca. Ipak, jedini gol je pao u 81. minuti se kada nakon kornera lopta odbija do Ibaneza na rubu 16-erca koji snažnim udarcem šalje loptu u sporotne ražlje. Pobjeda od 1:0 nije bila očekivana. U drugom dijelu ovoga dvomeča Twente je krenuo furiozno te je do 20. minute već vodio 2:0, ali Fatos Bećiraj svojim golom u 31. odvodi Dinamo među 16 najboljih gdje nas čeka Atletico Madrid.

    Za razliku od Twentea, Španjolci su na Maksimiru iskristili svoju nadmoć uzrokovanu crvenim kartonom Cufrea u 3. minuti te došli do pobjede 2:0. Oba gola zabio je Diego Forlan. Na Vicente Caldernu Fatos Bećiraj nam je u 24. minuti donio nadu za prolazak, ali već 2 minute kasnije Forlan izjednačuje iz penala. Gol Rukavine u 46. minuti za pobjedu 2:1 ipak nije bio dovoljan za prolaz.



    PSV

    svaka čast na osvojenom trofeju i na novom ugovoru

    transferi su odlični, forsiraj Delača, odličan je  yo

     

    možeš li mi dati link za dodatak da bi slika bila ovako velika >>LINK<<

    PSV

    lako ti je napraviti dobru omladinsku školu kada češ dovoditi igrače iz La Masije  .!.  lol:D

     

    šalim se, biti će njh dvojica odlična kao i ostala 3 igrača

     

    možeš pokoriti Europu imaš potencijala za to

     

    samo naprijed  :thumbup: :thumbup:

  2. Svaki put kad čujem ovu pjesmu vrati mi se želja za Dinamom, te izazovu da ga odvedem gdje pripada, među najboljim europskim klubovima. I ne mislim tako lako odustati.

    Povijest kluba svi dobro znate, a tko ne zna ima Google, Wikipediju i te stvarčice. Ja ne mislim glumiti enciklopediju, jer to i nisam.

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/archive/e/eb/20110428101848!Dinamo-zagreb-logo.png

     

    Zašto sam se, ponovo, odlučio ovo pisati? E pa odgovor leži u mojoj velikoj ljubavi prema Dinamo. Jednostavno, postajem na neki način tužan kada gledam ostale karijere Dinama te poslovanje Dinama kada igram sa nekim drugim timom. Stranci, stranci i samo stranci. To je pomalo jadno. Kada igram sa Dinamom uvijek želim imati što manje stranaca, a i kada ih dovodim to bude tek pokokoji Brazilac te igrači sa porstora bivše Juge (osim srpskih i makedonskih igrača). Od trenutnih stranaca u Dinamu kod mene sigurno mjesto imaju tek Cufre, Ibanez, Tonel, Sammir te Bećiraj.

    Zadatci koje sam si zadao i nisu nešto preteški:

    • igrati ću sa svojom taktikom koja još nije usavršena tako da neće biti velike dominacije, ali jednostavno volim 'domaće'
    • ne dozvoliti ostalima hrvastkim klubovima domaće trofeje
    • u Ligi prvaka igrati grupnu fazu što je češće moguće
    • donijeti Hrvatskoj još jedno mjesto u Ligi prvaka
    • zabaviti se


    Eto, umjesto silne povijesti ja sam se odlučio za ovakav uvod.

    Slijedeći report je planiran, ako Bog da, nakon izvlačenja skupina Lige prvaka.


     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/archive/e/eb/20110428101848!Dinamo-zagreb-logo.png

     

    Do sada sam uvijek koristio taktike sa neta koje bi malo preradio te furiozno osvajao naslove. Ali, to mi više nije zanimljivo te sam sada krenuo u stvaranje svoje taktike. Formacija koju sam odabrao je 4-4-2 koju sam, uz 4-2-3-1, najčešće koristio otkada znam za FM. Iako na SS-u vidite da igram defanzivo u utakmicama dominiram što će te vidjeti u utakmicama protiv jednog engleskog kluba. Ali, iako se čini dosta učinkovito, defanziva nije moj stil, te ću i dalje pokušavati razviti ofenzivu taktiku, ali za sada ova ima prednost.

     

    Što se tiče transfera imamo 3 ulazna i 6 izlaznih, od čega 5 posudbi i jedan raskid ugovora. Budući da sam odlučio igrati sa updateom sa najnovojim transferima skinuo sam jedan editor data file sa FM-Basea, ali tamo valjda znaju samo za pridošlice Dinama te su Skender i Brezovec još uvijek članovi ''modrih''. Sa Skenderom sam, kako je već rečeno, raskinuo ugovor, a Brezovec odlazi na posudbu u Saint Etienne. Na posudbe su još otišli Palić (Slaven Belupo), Mesarić (Split), Calello (Sparta Prag) te Krstanović koji mi se ne uklapa u igru (Cercle Brugge).

    Nova imena u svlačionici Dinama u mladi francuski napadač Ahmed Soukouna koji će se ispostaviti kao nepotreban, zatim, po meni, veliki talent u zadnjoj liniji, Cibalijin Dario Rugašević te kao šlag na tortu Mate Bilić koji će ipak biti zamjena za Fatosa Bećiraja u sjajnoj simbiozi Target Man - Poacher, Bećiraja i Kramarića.

     

    To bi na kraju trebalo izgledati ovako:

    Vratari: 12. Filip Lončarić, 30. Ivan Kelava

    Obrana: 3. Luis Ibanez, 13. Walid Atta, 14. Šime Vrsaljko, 15. Dario Rugašević, 19. Tomislav Barbarić, 22. Igor Bišćan, 24. Domagoj Vida, 25. Leandro Cufre, 26. Dino Škvorc, 28. Tonel

    Vezni red: 6. Arijan Ademi, 7. Jerko Leko, 10. Sammir, 11. Ivan Tomečak, 16. Milan Badelj, 20. Mehmed Alishpahić, 77. Pedro Morales

    Napad: 9. Andrej Kramarić, 17. Jakub Sylvestr, 18. Mate Bilić, 21. Fatos Bećiraj, 55. Ante Rukavina


    U sezonu sam ušao sa 4 prijateljske utakmice protiv, uglavnom, nizozemskih protivnika. U ta 4 susreta uigravao sam taktiku koju sam planirao koristiti u natjecateljskim utakmicama. Kao prva zamisao nije bila igra sa 4 igrača u liniji u veznome redu te defanzivna igra. Počeo sam sa malo povučenim Lekom kao Anchor Man-om te ofenzivno, vrlo široko te s brzim ritmom. To je nije pokazao dobrim te Leko vraćen malo naprijed, a i suzili smo igru te malo usporiti tempo. Postavili smo se defanzvnije sa igrama na kontre, ali već u prvoj utakmici sa novom taktikom protiv jakoga protivnika smo dominirali te se igra uglavnom odvijala na protivničkoj polovici. Na pripremama su se posebno iskazali Jakub Sylvestr te Edgar Nava, 16-godišnji meksički/američki lijevi vezni.


    Krenimo prvo sa europskim iskušenjima.

    Prvi protivnik bio je prvak Estonije, Levadia. Prva utakmica igrana je u gostima, u Tallinnu. Bili smo vidno bolji sa pregršt udaraca na gol, ali falila je realizacija. U vodstvo nas je doveo estonski branič Kull, svojim autogolom, a koliko-toliko miran uzvrat donio nam je Bećiraj u 31. minuti. Do kraja je to bilo mučenje sa dosta dobrom igrom, ali lopta nije htjela u mrežu. Ali, estoni vratar nije mogao imati dobru večer i u Maksimiru. Štoviše ubilježio je samo 2 obrane, ali i to ga dovodi na dobru realizaciju od 40% budući da je u okvir gola išlo samo 5 lopti. Počelo je opet autogolom, ovaj put ''precizan'' je bio Riis, a svoju do sada najbolju večer imao je Sammir sa 2 pogotka. Još je jednoga dodao Kramarić. Na kraju je završilo 4:0.

    Da stvarno nešto ne valja u taktici osjetili smo na gostovanju u Genku u 3. pretkolu. Domačini su nam napunili mrežu sa 4 komada, a poraz je ublažio Leko svojom bombom sa jedno 35 metara na asistenciju Vrsaljka iz auta. Kada pogledamo statistiku možemo samo reći da, za razliku od Genka, nisamo iskoristili svoje šanse jer u udarcima na gol bili smo uvjerljivo bolji (14-5). Katastrofalnu večer imao je Ivan Kelava koji nije uspio obraniti niti jednu loptu. U drugoj utakmici ista priča. Još jednom uvjerljivo bolji, ali rezultat se poslije 56. minute više nije micao te je ostalo 1:1. Šteta jer bili smo bolji, ali ne ide u realizaciji te ćemo to morati popraviti.


    Kada smo saznali protivnika u zadnjem pretkolu Europske Lige mislili smo da je tu kraj. Izvukli smo engleskog premerligaša Birmingham. To nas je još više natjeralo na ono što smo morali učiniti, mešto mijenjati u taktici. I onda smo došli na ono što se gore vidjeli. Defanzivnom, ali dominirajuće. U prvoj utakmici pravi malo podvig. Napunili smo mrežu Engleza sa 3 komada. Preuzeli smo posjed lopte u svoje noge, dominirali cijelim susretom, a Kelava je skinuo dva zicera nogometašima Birminghama. Malo nam je pomogao i crveni karton Michela u 9. minuti, ali na kraju ostaje samo upečatljiv dojam kojime je Dinamo bio na pragu ulaska u Europsku ligu. Drugom utakmicom sam također zadovoljan iako je završila bez golova. Posebno me veseli činjenica od 22 udarca na protivnički gol te ponovna dominacija što se tiče posjeda lopte.

    Što se tiče grupa, mislim da bi ispadanje u ovoj fazni i ne igranje europsko proljeća bilo razočaravajuće za nas.


    O superkupu se nema što previše pričati. Utakmica koju smo odigrali dobro budući da smo skoro svih 90 minuta odigrali sa igračem manje. Crveni karton doobio je Tonel, Hajduk je dominirao cijelom utakmicom, ali uspjeli smo odnijeti pobjedu golom Sammira iz jedanaesterca.



     

    Ajmo komentari  yoKAVA

     

    Komentari poželjni  :thumbup:

     

    [admin]Nemoj dablpostovati, prvo upozorenje![/admin]

  3. Možda ste mislili da ću, budući da sam počeo pisati story, prestati sa ovime prevarili ste se. Koliko god budem mogao raditi ću i na karijeri i na storyu.


    http://i.imgur.com/WEsFh.png

     

    Kraj sezone 2016/2017

    Transferi - Siječanj 2017.

     

    http://imgur.com/MmZBn.pnghttp://imgur.com/heefc.png

    IN

    http://i.imgur.com/QirHZ.png

     

    Nakon odigrane polusezone kao najkritičnije pozicije ozačena je pozicija desnoga krila koju Walcott nije odigrao kako je očekivano. Na to je mjesto doveden mladi Brazilac iz Zenita, Ricardo. Tražio sam igrača koji je brz, a uz to i odičan tehničar te dribler. Ovaj igrač ispostavio se savršenim. Slijedeća dva igrača, ulozi su za budućnost. Portugalski vratar, 18-godišnji Diogo Antunes te mladi francuski branič Christian Billong. Od njih za sada ne očekujem puno, ali Portugalac bi mogao dobiti pokoju priliku u nevažnima utakmicama. Kao poslijednji transfer dogovoren prije početka prijelaznog roka bio je onaj Mateo Kovačić. Mladi hrvatski veznjak nije dobio pravu priliku u Liverpoolu, a kod mene i trebao biti 3. izbor na poziciji klasičnoga veznoga igrača te zamjena Kaki i Rakitiću. Cijeli siječanj protekao je mirno, a na kraju mjeseca potpisao je top igrač. Za 45 milijuna eura došao je Sergio Agüero. 28-godišnji napadač odmah će ući u prvih 11 te u špici zaigrati uz Alexandrea Pata.

     

    OUT

    width=400 height=75http://i.imgur.com/7g3eA.png[/img]

     

    Prvi igrači koji su napustili klub su igrači koji su zajedno u polusezoni skupili 5 nastupa. To su Aleksandar Kolarov i Abou Diaby. Slijedeći koji je napustio klub je još jedan lijevi bek, Marcell Jansen. Njega je izburao igrač iz Milanove škole, 17-godišnji wonderkid Davide Giacomini. Slijedećaga je izgurao Mateo Kovačić. Zbog njega, klub je morao napustiti Marouane Fellaini. Novac dobiven za njega, 25.5 mil., iskorišten je za dovođenje Agüera, zbog kojega je kao zadnji klub napustio Mario Balotelli.

     

    http://i.imgur.com/OsB2i.pnghttp://i.imgur.com/P3uIc.png

     

    Tablica | Past Position | Player Stats | Utakmice

     

    Iako je sezona počela perfektno (10 od 12 bodova u 4 utakmice) sezona je, iako smo završili 5 sa bodova prednosti, bila gusta do zadnjega kola. Nakon početne euforije, poslije 5. mjesta prošle sezone, u 5. kolu izgubili smo u Torinu od Juventusa 4:1. Uslijedio je remi sa Catanijom, a nakon toga 6 utakmica u kojih smo osvojili maksimalnih 18 bodova. Onda smo ušli u crnu rupu sa samo 5 bodova u slijedećih 6 utakmica sa samo jednom pobjedom protiv Chieva 4:2, ali i sa porazom od Intera 1:2. U među vremenu došla je i pobjeda protiv prvoga Napolja. Tri utakmice nakon toga pretrpjeli smo zadnji poraz u sezoni na gostovanju kod Lazija. U slijedećih 16 utakmica upisali smo 3 remija i 13 pobjeda od čega 7 u zadnjih 7 kola. U tom vremenu pali su Roma 1:0, Inter 4:0 te Napoli 4:2 u 37. kolu te smo tom pobjedom preuzeli vodstvo 2 boda nad Napolijem. U zadnjem klub pobjedili smo Atalantu, a Napoli je izgubio na gostovanju kod Juventusa.

     

    Goalkeeper of the Year

     

    http://i.imgur.com/5kbY4.pnghttp://i.imgur.com/uGN5t.png

    Utakmice | Player Stats

     

    Natjecanje u kupu počelo je tek početkom 2017. godine. Prva dva protivnika bila su niželigaši, Cittadella i Frosinone. Te dvije pretpreke riješene su bez problema, rezultatima 3:0 te 3:1. U polufinalu igranom na dvije utakmice, početkom trevnja i svibnja čekao nas je Palermo. Prvu utakmicu u gostima igrali smo 2:2, dok smo u drugoj bili uvjerljiviji te pobjedili 3:1.

    U finalu smo napravili pravi mali podvig. U izjednačenoj utakmici sa jednakim brojem šansi sa obadve strane činilo se da ćemo otići barem u produžetke. Ipak, u 69. minuti sve je krenulo na stranu Juventusa. Thiago Silva dobio je 2. žuti karton te smo zadnjih 20-ak minuta igrali s igračem manje. Ipak, u 85. minuti iz kontre se ukazao Pato te zabio za 1:0 te drugi trofej sezone.

     

    http://i.imgur.com/Asjis.pnghttp://i.imgur.com/W01Uz.png

    Utakmice | Player Stats

     

    U 4. pretkolu Europa League igrali smo protiv škotskoga Motherwalla. Prvu utakmiicu, na san Siru, dobili smo 3:0, a drugu u gostima 2:0.

    Grupna faza otvorana je također na San Siru. Prvi protivnik bio je danski Kopenhagen koji je riješen bez problema 5:1, kao i Naval 3:0. U slijdeće dvije utakmice igrane protiv Werdera postigli smo gol razliku 6:0, ili 1:0 i 5:0.

    Zatin su došle još dvije utakmice protiv već nam poznatih Kopenhagena i Navala. Dvije pobjede rezultatima 4:1 i 4:0.

    U šesnatestini finala čekao nas turski Bešiktaš. Na gostovanju u Istanbulu upisalo i smo veliku pobjedu od 4:1, a u drugoj, bez rezultatskog značaja, igrali smo 1:1. Posustali smo u osminifinala protiv Ajaxa. Da nešto ne valja vidjeli smo već u prvoj utakmici kada je Ajax na San Siru slavio 3:1 te u drugoj 2:0.

     

    http://i.imgur.com/9fCcU.pnghttp://i.imgur.com/1PEZO.png

    Španjolska - Estonija 5:0

    Slovačka - Španjolska 1:3

    Španjolska - Francuska 2:2

    Litva - Španjolska 1:3

    Armanija - Španjolska 1:7

     

    Ovdje ide sve po planu. Prvi smo u grupi sa 13 bodova te 2 boda ispred Francuske nakon pola  odigranih utakmica.

  4. Zbog rijetko ili nikako komentirane karijere odlučio sam promjeniti stil pisanja u nadi da će se broj komentara znatno povećati.

     

     


    http://i.imgur.com/WEsFh.png

     

    Sezona 2016/2017

     

    Transferi

     

    http://imgur.com/MmZBn.pnghttp://imgur.com/heefc.png

     

    IN

    http://i.imgur.com/BysiN.png

     

    U ovome prijelaznom roku doveo sam 3 igrača samo na one najkritičnije pozicije. Kao najkritičnije pozicija isticala se ona vratara gdje  je nakon umirovljenja Christiana Abbiatija broj 1 preuzeo Marco Amelia, a rezerve su za mene nepoznati Ukrajinac i Francuz od koji je jedan napustio klub. Kao novi No.1 doveden je Španjolski reprezentativac David De Gea od kojega očekujem puno, što u klubu što u reprezentaciji. Nakon 2 tjedna čekanja u razmaku od 10 dana dovedena su 2 igrača koje sam imao priliku trenirati u Arsenalu, a koje je londonski klub stavio na transfer-listu. Kaka je plačen 2 milijuna i 300 tisuća eura, a Mario Balotelli 400 tisuća više. Time su kompletirani transferi za ovaj prijelazi rok, a za slijedeći bi trebali doći samo igrači koji bi popunili pozicije na kojima vidim probleme. Za sada to je pozicije lijevoga beka.

     

    width=450 height=161http://i.imgur.com/UPRhd.png[/img]

     

    Kada sam došao u klub jedan od većih problema bio je prevelik roster. Kao prvi otišao je desni bek Michel Morganella za kojega je Middlesbrough platio 2 milijuna eura. Slijedeći koji se spakirao bio je već starosjedioc na San Siru gdje je proveo 9 godina Mathieu Flamini za kojega je Bayern platio istu cifru kao i M´broug za Morganellu. Zbog dolaska Davida De Gee otišao je na posudbu u Racing već spomenuti Ukrajinac Denys Boyko. Kao poslijednje veće ime među onima koji su napustili glavni grad talijanske pokrajine Lombardije je Joao Moutinho koji odlazi u Lyon za 8.500.000 eura što je izvrsna cijena za igrača koji se i nije baš naigrao prošle sezone na posudbi u Evertonu. Još vrijedi spomenuti i odlaske mladoga napadača Moedima u Cataniju za 4 mil. €, te njemačkoga krilnoga igrača Marcela Rissea koji odlazi u Schalke za 6 milijuna eura.

     

     

    Prijateljske

     

    http://imgur.com/JkAQQ.pnghttp://imgur.com/C2muv.png

    Milan - Palmeiras 2:0

    Milan - Villarreal 1:2

    Milan - Feyenoord 0:3

     

    League Table

     

    Iako se po razultatima to ne bi činilo ja sam jako zadovoljan napravljenim na ovome natjecanju. Jedino smo protiv Palmeirasa izašli u punom sastavu dok sam u utakmicama sa Villarrealom te posebice sa Feyenoordom dosta kombinirao sastav. U isprobavanju igrača iz Primeravere najviše sam testirao zadnju liniju koja mi je najtanja po pitnju broja igrača u prvome timu. To se najviše vidi u zadnjoj utakmici u kojoj je izašla prva postava mlade ekipe kad je u pitanju obrana te vratar.

     

    Milan - Everton 3:2

    Chelsea - Milan 1:0

    Milan - Aston Villa 1:1

    Juventus - Milan 2:3

     

    U ove četiri utakmice izašli samo u punim sastavima. Protiv Evertona sam isprobavao leže li nam krila bolje kao bolje Attack (prvo poluvrijeme) ili kao Support (drugo poluvrijeme). Ispostavilo se to kao podjednakima solucijama iako samo pod Attack bili možda malo bolji. Protiv Chelseaja smo također odigrali 2 poluvrijemena na različitma taktikama. Prvo poluvrijeme smo igrali napadački gdje sam uvijek u završnici tražio barem 4 igrača. Drugi dio sam izvadio napadač i stavio zadnjega veznoga te ˝bunker˝ sa igranjem na kontre. Ispostavilo se da ˝bunker˝ i nije baš učinkovit jer smo u tome dijelo i primili jedini gol na utakmici. Uslijedilo je još jedno ˝miksanje˝ protiv Aston Ville koje je završilo rezultatom 1:1. Zadnja utakmica odigrana je protiv Juventusa. Opet smo ˝miksli˝ istu kombinaciju kao i protiv Chelseaja te nam se i ovdje ipak bolje ispostavila napadačka taktika. Po meni, pripreme su odrađene savršeno, iznjedrili smo neke igrače iz mladoga tima koji će sigruno zaigrati i u natjecateljskim utakmicama te samo dobili pravu sliku naše ekipe.

  5. Report - Sezona 2015/2016

     

    http://i.imgur.com/7AEnr.png

     

    Manoel - s njime imam odlična iskustva još iz Paris SG-a. Usput, riješio sam se i 2 nepotrebna igrača.

    Paulo Rodriguez, Alexandre - jedan je bek, drugi krilo. Istekli su im ugovori u PSG-u te su došli bez odštete. Veliki potencijali.

    Karim Benzema, Romelu Lukaku, Mario Balotelli - ovu trojicu igrača ukupno smo platili 0 centi. Čak i ako ne pokažu dobre partije nećemo biti na velikom gubitku.

    Doni - 35-godišnji Brazilac će zamjeniti Fabianskog na mjestu 3. vratara ekipe.

     

    Jerome Boateng - u prvoj polusezoni obrana se pokazala najslabijom točkom. Ovaj igrač bi to mogao popraviti.


    Bakary Sagna - već su mu 32 godine i vrijeme je za odlazak. Odlazi u Everton.

    Nicklas Bendtner, Theo Walcott - nakon dolaska velikog trojca napad je postao krcat te je Milan isplatio 33 milijuna eura za ovu dvojicu.

    Samir Nasri - moja najveća prodaja u ovoj karijeri. Iako je bio standardan prošle sezone, vezni red je bio krcat te sam nakon Juveove ponude od 30 mil. odlučio tražiti više te pogodio. Juventus je platio 41.500.000 eura u kešu.


    width=266 height=200http://i.imgur.com/qJD3j.png[/img]

     

    Stigao je i prvi Community Shield. Utakmica nije takla glatko, ali joker sa klupe Balotelli donio sam je prvi trofej sezone.


    Premiership

     

    http://i.imgur.com/JK0lu.png

    TABLICA |PAST POSITION | PLAYER STATS

    DREAM TEAM | PLAYERS YOUNG PLAYER OF THE YEAR

     

    Počeli smo dobro, ali onda se stvorila ta rupa u obrani zbog koje je doveden Boateng. Na kraju nam je treće mjesto izmaklo za 2 boda, ali do deset kola prije kraja razlika je bila i više od 10 bodova. Od sredine 3. mjesena naredali smo sve pobjede te nas je to dovelo na korak do Lige prvaka, ali nismo uspjeli.


    FA Cup

     

    http://i.imgur.com/9Cdqr.png

    UTAKMICE

     

    Watford - Arsenal 1:1

    Arsenal - Watford 1:2

     

    Jednostavno nije išlo. Nije mi Watford nekako ležao u ove 2 utakmice, a i baš se potrefilo da su obe utakmice bile nakon nekih napornih izvedbi.


    League Cup

     

    http://i.imgur.com/JOgzu.png

    UTAKMICE

     

    Norwich - Arsenal 1:3p

     

    Newcastle - Arsenal 0:5

     

    Arsenal - Blackpool 1:0

     

    Arsenal - Chelsea 2:1

    Chelsea - Arsenal 3:1

     

    Nakon početne nervoze protiv Norwicha i prolaženja na produžetke, protiv Newcastlea i Blackpoola riješili smo to koliko-toliko lako. Protiv Chelseaja je krenulo dobro te so pobijedili u prvoj utakmici, ali u drugoj su preokrenuli te su prošli dalje.


     

    UEFA Champions League

     

    http://i.imgur.com/tP6NF.png

    GRUPE | PLAYER STATS

    GOLDEN BOOT | BEST PLAYER | DREAM TEAM

     

    Arsenal - Galatasaray 2:1

    Crvena Zvezda - Arsenal 2:2

    Benfica - Arsenal 2:0

    Arsenal - Benfica 4:3

    Galatasaray - Arsenal 0:0

    Arsenal - Crvena Zvezda 2:1

     

    Grupa

     

    Fiorentina - Arsenal 1:2

    Arsenal - Fiorentina 1:0

     

    Arsenal - CSKA Moskva 2:0

    CSKA Moskva - Arsenal 1:2

     

    Arsenal - Atletico Madrid 2:1

    Atletico Madrid - Arsenal 2:3

     

    Manchester United - Arsenal 1:4

     

    Nakon vrlo slabe grupne faze i puno poklopljenih rezultata da bi osvojo 1. mjesto u grupi nisu nam uljevali nadu u uspjeh u daljnom natjecanju. Fiorentina u osminifinala te moskovski CSKA na stepenici višlje prođeni su bez problema dok smo protiv Atletico Madrida nakon pobjede u 1. utakmici 2:1 na poluvremenu druge gubili 2:0 te nam je prijetilo ispadanje. Ipak, sredinom drugoga dijela Song je utakmicu vratio u ˝egal˝ da bi u zadnjih 5 minuta utakmice preokrenuli rezultat te pobjedili 3:2.

    U finalu nas je čekalo tvrdo prvo poluvrijeme bez puno prilika te jednim pogotkom, onim Thomasa Vermaelena. U drugom dijeelu potpuni raspad Manchester Uniteda. Benzema, Lukaku te Ramsey donijeli su nam prednost od 4 gola razlike te je gol Elie bio samo utjeha za navijače ˝Vragova˝ na Ernst-Happel Stadiumu.

     


     

    Španjolska

     

    http://i.imgur.com/GSrY1.png

     

    Prijateljske

     

    Španjolska - Hrvatska 0:0

    Srbija - Španjolska 2:2

    Španjolska - Čile 5:1


    Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016

    Grupa H

     

    Armenija - Španjolska 3:6

    Španjolska - Bjelorusija 2:0

    Republika Irska - Španjolska 1:3

     

    Grupa H


     

    Europsko prvenstvo 2016

    Francuska

    http://i.imgur.com/KRxDU.png

    GRUPE

     

    Austrija - Španjolska 2:2

    Španjolska - Švicarska 1:0

    Španjolska - Irska 3:0

     

    Grupa

     

    Španjolska - Njemačka 3:0

     

    Španjolska - Slovačka 5:0

     

    Belgija - Španjolska 2:4

     

    Srbija - Španjolska 1:3

     

    Golden Boot

    Best Player

    Dream Team

     


     

    Odbijena ponuda Hrvatske

    Odbijena ponuda Kolumbije

     

    Ostvarenje svih mojih snova

  6. Report - Sezona 2014/2015

     

    http://i.imgur.com/6JxWy.jpg

     

    Kaka  wub wub - igrač kojega jednostavno obožavam. Stavljen je u Realu na transfer-listu te je doveden za samo 6 mil.

    Matej Delač - istekao mu je ugovor u Chelseaju te je doveden bez odštete. Novi No. 1.

    Milan Badelj - odlična iskustva s njime dok sam još bio u PSG-u navela se me da ga dovedem za rekordnu cifru ikada isplačenu u Arsenalu.

    Dejan Lovren - tvoriti će stoperski par zajedno sa Vermalenom.

    Matteo Borrelli, i Casemiro  - igrači za budućnost, pogledajte SS-ove.

    Budući da je po mom dolasku u klub bilo pre, previše igrača pod ugovorom napravio sam totalnu čistku te su mnogi napustili klub zauvijek ili otišli na posudbu.

     

    Premiership

     

    http://i.imgur.com/JK0lu.png

    TABLICA | PLAYER STATS

    DREAM TEAM | MANAGER OF THE YEAR | PLAYERS YOUNG PLAYER OF THE YEAR | TOP GOALSCORER | PLAYERS PLAYER OF THE YEAR | FOOTBALLER OF THE YEAR

     

    Potpuna dominacija od prvoga da poslijednjeg kola. Dugo smo bili bez ijednoga poraza, skoro 20 kola, ali onda je zaredalo 2,3 poraza u 6,7 te nam se Liverpool jako približio. Srećom, pred kraj sezone opet stiščemo gas te uvjerljivo osvajamo titulu. Ono što me posebno raduje jesu 102 pogotka tijekom ove sezone te 3. strijelac i 1. asistent lige.

     

    FA Cup

     

    http://i.imgur.com/9Cdqr.png

    UTAKMICE | PLAYER STATS

     

    Arsenal - Bury 3:1

     

    Arsenal - Preston 2:1

     

    West Brom - Arsenal 3:3

    Arsenal - West Brom 3:1

     

    Middlesbrough - Arsenal 0:2

     

    Manchester United - Arsenal 1:1, 2:4 (11m)

     

    Arsenal - Manchester City 2:2p, 3:1 (11m)

     

    Drugi trofej na klupi Arsenal. Uglavnom, bez problema prijeđena su prve dvije prepreke, Bury i Preston. Onda je došao West Brom kada mi je većina igrača bila izmorena nakon europske utakmice. Uspjeli smo izvući 3:3, da bi u 2. utakmici slavili 3:1. Middlesbrough je još jedna lako prijeđena prepreka nakon dvije za srce vrlo teške utakmice, dvojac iz Manchestera. U polufinalu nas je čekao United gdje smo se natjerivali 120 minuta te ipak uspjeli proći na jedanaesterce. U finalu, njihovi susjedi, City. Još jedno naganjivanje 120 minuta, ovaj put sa golom više na obje strane. Na ruletu Delač skida dva penala te osvajamo naslov.  champ

     

    League Cup

     

    http://i.imgur.com/JOgzu.png

    UTAKMICE | PLAYER STATS

     

    Bolton - Arsenal 0:1

     

    Arsenal - Birmingham 2:0

     

    Arsenal - Chelsea 3:2

     

    Fulham - Arsenal 3:3

    Arsenal - Fulham 0:1

     

    Počeli smo dobro. Pobjede nad Boltonom, Birminhghamom te Chelseajem ulile su nam nadu ba bi mogao biti osvojen i treći naslov. Ali, dvije utamkice protiv Fulhama donijele se preokret te poraz u drugoj od 1:o te ispdanje iz Liga kupa.

     

     

    UEFA Europa League

     

    http://i.imgur.com/MUIhD.png

    GRUPE | PLAYER STATS

     

    Žilina - Arsenal 0:6

    Arsenal - Žilina 8:0

     

    Aalborg - Arsenal 0:4

    Arsenal - Sporting CP 4:3

    Rostov - Arsenal 1:4

    Arsenal - Rostov 3:1

    Arsenal - Aalborg 2:0

    Sporting CP - Arsenal 0:4

     

    Grupa

     

    Fenerbahce - Arsenal 3:1

    Arsenal - Fenerbahce 4:1

     

    Arsenal - Ajax 4:1

    Ajax - Arsenal 2:2

     

    Zenit - Arsenal 2:1

    Arsenal - Zenit 1:1

     

    U grupnoj fazi sve je išlo savršeno. 6 utakmica - 6 pobjeda te fenomenalna gol-razlika. Šesnaestina finala donijela je strepnju protiv Fenerbahcea, a osminafinala dašak nade protiv Ajaxa. Jednostavno, u četvrtfinalu protiv Zenita nešto nije funkcioniralo.

     

    Novi ugovor

    Fans Player of the Year

    Best Eleven

    Novi član stručnog stožera

     

     

    Španjolska

     

    http://i.imgur.com/GSrY1.png

     

    Prijateljske

     

    Južna Afrika - Španjolska 0:4

    Španjolska - Urugvaj 2:0

    Francuska - Španjolska 1:0

     

    Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016

    Grupa H

     

    Latvia - Španjolska 0:5

    Španjolska - Armenija 8:0

    Bjelorusija - Španjolska 1:1

    Španjolska - Republika Irska 0:2

    Španjolska - Latvia 3:0

     

    Best Eleven

  7. Report - Sezona 2013/2014

     

    http://i.imgur.com/sTKrL.jpg

     

    Owen Hargreaves, Simon Rolfes - pojačanja za defanzivni dio veznoga reda. Rolfes će igrati u rotaciji, a Hargreaves će biti zamjena.

    Niko Kranjčar - nakon mojega odlaska pao je u drugi plan u PSG-u te bio stavljen na transfer listu. Meni je falilo jedno lijev krilo te je odluka pala na njega.

    Doni - došavi u Ajax vidio sam da tamo nema dostojne zamjene za Stekelenburga. Doniju je istjecao ugovor u Palmierasu te je doveden bez odštete.

    Mario Gavranović - backup na poziciji napadača.

     

    Eredivisie

     

    http://i.imgur.com/TdpU8.png

    TABLICA | PAST POSITIONS | PLAYER STATS

    GOALKEEPER OF THE YEAR

     

    U trenutku kada sam došao u Ajax bili smo na 1. mjestu te smo tamo ostali do kraja. Ne znam što bih rekao, jedna od najlakše osvojenih titula do sada.

     

    Dutch Cup

     

    http://i.imgur.com/1UxeC.png

    UTAKMICE

     

    Excelsior - Ajax 0:6

    Ajax - Feyenoord 3:1

    Ajax - Den Bosch 2:1

    Heerenveen - Ajax 2:1p

     

    Sve je išlo glatko do polufinala kada se dogodio malo lošiji dan te nekoliko ozlijeđenih/suspendiranih igrača te poraz od Heerenveena u produžecima.

     

     

    UEFA Champions Cup

     

    http://i.imgur.com/tP6NF.png

    GRUPA

     

    Manchester United - Ajax 4:0

    Shakhtar - Ajax 4:4

    Ajax - Maccabi Haifa 4:2

     

    Ajax - Napoli 3:0

    Napoli - Ajax 3:0, 3:5 (11m)

     

    Paris SG - Ajax 3:1

    Ajax - Paris SG 2:1

     

    Nakon uspješno odrađene grupne faze u kojoj je najveće iznenađenje bila pobjeda nad Manchester Unitedom 2:1 prije moga odlaska, naizgled dobivena utakmica protiv Napolija zakomplicirala se u drugih 90 minuta te smo Talijane uspjeli savladati tek nakon jedanaesteraca, ali u četvrtfinalu protiv Paris SG-a nismo imali šanse.

     

    Odbijena ponuda za produženje ugovora

     


    Obala Bjelokosti

     

    http://i.imgur.com/BwzUy.png

     

    Prijateljske

     

    Azerbejdžan - Obala Bjelokosti 0:6

    Bosna i Hercegovina - Obala Bjelokosti 1:2

    Hrvatska - Obala Bjelokosti 3:1

     

    Kvalifikacije za Afrički Kup Nacija 2015

    Grupa H

     

    Ekvatorijalna Gvineja - Obala Bjelokosti 1:4

    Obala Bjelokosti - Swaziland 4:0

     

    Svjetsko prvenstvo 2014

     

    Obala Bjelokosti - Saudijska Arabija 5:1

    Argentina - Obala Bjelokosti 5:0

    Italija - Obala Bjelokosti 0:3

     

    Grupa

     

    Francuska - Obala Bjelokosti 3:0

     

    World Cup Best Player

    World Cup Golden Boot

    World Cup Best Young Player

    World Cup Best Goalkeeper

    World Cup Dream Team

     


     

    Uvod - Sezona 2014/2015

     

    http://i.imgur.com/s65NM.png

     

    width=400 height=300http://i.imgur.com/k3ttI.png[/img]

     

    http://i.imgur.com/GSrY1.png

     

    width=400 height=300http://i.imgur.com/uYkt3.png[/img] width=400 height=300http://i.imgur.com/eSry6.png[/img]

  8. pa Ajax sam preuzeo onako iz zezancije, ugovor je potpisan do kraja sezone i nemam ga namjeru produživati

     

    možda ostanem free do ponude Milana ili Tottenhama, možda bi preuzeo i Liverpool

     

    interes je bio velik dok sam bio free

  9. Mini update - Listopad 2013.

     

    Odbijene punude

     

    Norwich ---|--- Češka

     


     

    Obala Bjelokosti

     

    http://i.imgur.com/BwzUy.png

     

     

    Kvalifikacije za Svjetsko Prvenstvo 2014

    Runda 3, Grupa 4

     

    Obala Bjelokosti - JAR 1:1

    Gambia - Obala Bjelokosti 1:4

    Obala Bjelokosti - Maroko 7:2

    JAR - Obala Bjelokosti 2:2

     

    Grupa

     

    Kvalifikacije za Afrički Kup Nacija 2015

    Grupa H

     

    Swaziland - Obala Bjelokosti 0:6

    Obala Bjelokosti - Libija 6:0

     

    Ajax

     

    http://i.imgur.com/VFW1E.png

     

    Ponuda

     

    http://i.imgur.com/bvnmv.jpg

     

    Eredivisie

     

    width=400 height=300http://i.imgur.com/MNu0h.png[/img]

     

    Dutch Cup

     

    width=400 height=300http://i.imgur.com/IJMpy.png[/img]

     

    Liga prvaka

     

    width=400 height=300http://i.imgur.com/x4frd.png[/img]

  10. Report - Sezona 2012/2013

     

    http://i.imgur.com/peAAo.png

     

    Fernando Gago - došao bez odštete kao backup za Romarica.

    Niko Kranjčar - došao je da bi zamjenio Milana Badelja koji je bio na pragu 30.000.000 € vrijednog transfera u Manchester United. Ali, Badelj je odbio klub sa Old Trafforda.

    Salomon Kalou - znao sam da je odličan igrač u što sam se uvjerio i u reprezentaciji. Istekao mu je ugovor u Chelseaju te je došao bez odštete. Na polusezoni sam imao ponudu Arsenala, ali oni nisu bili spremni platiti 15.000.000 € odštete.

    Fredrik Sorensen - doveden na posudbu iz Aston Ville. Biti će zamjena.

    Adryan - ulog za budućnost.

     

    Kolo Toure, Ezequiel Munoz - budući da sam imao samo 2 kvalitetna stopera (Manoel i Sakho) odlučio sam se za ovu dvojicu te ću ih koristiti  u rotaciji.

    Kevin Prince Boateng - biti će korišten u rotaciji sa Kranjčarom i Badeljom.


    Odraditi ćemo samo najvažnije odlazne transfere.

    Marvin Martin - nakon dolaska Kranjčara postao je višak.

    Jordy Buijs - nakon što je došao bez odštete sada odlazi u A. Villu za 3.500.000 €.

     

    Christian Romaric - doveden je početku moga pariškog izazova za 1.500.000 € na rate. Sada odlazi za 10.000.000 €.

     

     

    width=400 height=300http://i.imgur.com/Io8s1.png[/img]

     

    Povjerenje u Kaloua se isplatilo. Sa 2 pogotka donio nam je SuperKup.

     

    Ligue 1

     

    http://i.imgur.com/Ujk61.png

    TABLICA | PAST POSITIONS | PLAYER STATS

    PLAYERS PLAYER OF THE YEAR | PLAYERS MOST PROMISING PLAYER | STAR GOALKEEPER OF THE COMPETITION | BEST 11 OF THE SEASON | MOST ASSIST OF THE SEASON | XI OF THE SEASON | PLAYERS GOALKEEPER OF THE YEAR | MANAGER OF THE YEAR

     

    I ove sezone sve je išlo po planu. Cijele smo sezone proveli u TOP5 ekipa francuuske lige. Ali, rijetko samo bilo 1. Tu smo poziciju preuzeli tek u 37. kolu pobjedom na Lyonom. U poslijenjem smo igrali 1:1 sa Nantesom te samo na kraju izjadnačeni sa Lyonom osvoliji titulu, 2. ove sezone.

     

    French Cup

     

    http://i.imgur.com/Bm66e.png

    UTAKMICE | PLAYER STATS

     

    Paris SG - Istres 3:0

    US Ivry Football - Paris SG 2:7

    Bordeaux - Paris SG 1:3

    Lens - Paris SG 1:2

    Paris SG - Metz 3:1p

    AS Saint Etienne - Paris SG 2:3p

     

    Evo i trećega naslova u sezoni. Bez problema smo prošli prve 4 prepreke dok polufinale protiv Metza, iako je ušlo u produžetke, nije bilo toliko stresno. Finale kao finale. Bili smo bolji tokom cijeloga meča, produžeci jako stresni, ali ipak smo odnijeli naslov.

     

     

    Coupe de la Ligue

     

    http://i.imgur.com/yxuFU.png

    UTAKMICE | PLAYER STATS

     

    Toulouse - Paris SG 1:1, 4:3 (11m)

     

    Ajde dobro. Pa ne možemo sve trofeje uzeti. Šlag na tortu tek slijedi.

     

     

    UEFA Champions Cup

     

    http://i.imgur.com/tP6NF.png

    UTAKMICE | GRUPA

     

    Paris SG - Porto 0:2

    Gaz Metan - Paris SG 1:2

    Paris SG - Barcelona 6:3

    Barcelona - Paris SG 3:3

    Porto - Paris SG 0:1

    Paris SG - Gaz Metan 1:0

     

    Paris SG - Manchester United 2:1

    Manchester United - Paris SG 1:1

     

    Paris SG - Inter 4:0

    Inter - Paris SG 3:2

     

    Napoli - Paris SG 0:1

    Paris SG - Napoli 5:1

     

    Paris SG - Lyon 1:0

     

    Napokon i na vrhu Europe. Ovu Europsku sezonu obilježio je Lacina Prvak. Prvo je protiv Manchestera ušao u 56. minuti te sa 2 gola preokrenuo rezultat, a nakon toga i zabio hat-trick Interu. Sezonu su uz ove dvije pobjede obilježile utakmice protiv Barcelone u Parizu (6:3) te protiv Napolija također kod kuće (5:1). Finale na Anfieldu bilo je za trganje živaca. Lyon je bio bolji tokom cijele utakmice, ali golom Mevlüta Erdinca osvojili smo titulu prvaka Europe !!

     

    European Goalkeeper of the Year

     

    European Defender of the Year

     

     

    Best Eleven

     

    Fans´ Player of the Year

     

    Nakon završetka sezone dao sam ostavku

     

    Odbijena ponuda Dynamo Kijeva

     

    Obala Bjelokosti

     

    http://i.imgur.com/BwzUy.png

     

    Kvalifikacije za Svjetsko Prvenstvo 2014

    Runda 2, Grupa 12

     

    Obala Bjelokosti - Togo 5:2

    Zimbabwe - Obala Bjelokosti 2:5

     

    Grupa

     

    Best Eleven

     

     

    Afrički Kup Nacija 2013

     

    http://i.imgur.com/DF87z.png

     

    Kongo - Obala Bjelokosti 1:5

    Obala Bjelokosti - Mali 1:1

    Gabon - Obala Bjelokosti 1:1

     

    Grupa

     

     

    Alžir - Obala Bjelokosti 2:3

     

    Obala Bjelokosti - Senegal 5:1

     

    Tunis - Obala Bjelokosti 3:2

     

     

    Nakon uzbudljive grupe i trganja živaca u 2. i 3. kolu ništa manje uzbudljiva nije bila niti četvrtfnalna utakmica protiv Alžira. Gubili smo 0:1 i 1:2, ali na kraju ipak prošli rezultatom 3:2. Utakmica sa Senegalom me iznenadila. Očekivao sam Senegal u boljem izdanju te je 5 komada izgledao djelovalo opuštajuće za naše igrače. Bolja igra u finalu nije nam donijela pobjedu te sam tako još uvijek bez trofeja na klupi Obale Bjelokosti.

     

     

    Kvalifikacije za Svjetsko Prvenstvo 2014

    Runda 3, Grupa 4

     

    Obala Bjelokosti - Gambia 3:1

    Maroko - Obala Bjelokosti 2:1

     

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |