Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

KremO

Član foruma
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KremO

  1. Ljudi,moze li pomoc...

    Ja i drug igramo preko steama,nismo prijatelji na steamu,ali kad on napravi online game,ja udjem do opcije dje sve zavrsim,izaberem klub i u donji desni ugao kliknem Confirm i nista..Samo stoji tako.

    Kad ja dignem online server,on takodje klikne na join i nema efekta...vidi me,ali nece da udje preko onog startnog "Join game".

    A meni na njegov kad udjem,prodje taj prvi dio,i kad izaberem klub i filozofiju,kliknem confirm i nista..stoji tako..

     

    Ugaseni su firewalli,kao i antivirusi na oba racunara :/

     

    PS. Ja udjem ladno na random server neki,kao i on..ali kad ocemo nas dvojica..nista..

     

    Hvala unaprijed momcovi !!!! :)

  2. Deset minuta do 12:00..

     

    http://www.dodaj.rs/f/1c/9y/43UR23Ea/8848313.jpg

     

     

    Vec sam ispred stadiona Zabjela,i cekam da dodje gospodin Radulovic,sunce bije koliko idje moze,a moja celava glava upija svih 40 stepeni...

    Tuu-Tuuuu..Zacuh kako neko svira na ulici iza mene,to je bio Darko (predsjednik FK Zabjelo)..

    "Momak ajde uskaci,idemo u Amforu,previse je vruce odje"

    "Evo me",kratko odgovorih i uskocih u auto..

    Amfora je bio lokalni kafic,izuzetno dobar i prijatan,sigurno bolja opcija od kancelarije,vazda su mi mrzne bile :)

     

    D.R: "Cuo sam da imas kakvog takvog iskustva u taktici,i vodjenju kluba"

    Ja: "To samo kroz igricu,nista u real life"

    D.R " Hmmm,ti si momak sa Zabjela,i vecina momaka te ovdje zna,druzis se sa nekima iz navijackih grupa,a koliko mi je receno,i trenirao si ovdje"

    Ja: "Pa trenirao jesam,prosao kroz omladince,odigrao par utakmica i to je to..nista posebno"

    D.R: "Zabjelo je imalo jos jednu neuspjesnu sezonu,to znas..Sad,manje vise,ne moze gore od ovoga,pa me zanima da l' bi bio voljan za jedan eksperiment?"

    Ja: "Ako vam treba igrac,na losu ste se adresu obratili,teretana i koljeno su uzeli svoje.."

    D.R: "A sta ako bih ti povjerio klupu Zabjela? Ugovor na jednu,plus jednu sezonu?"

    D.R: "Iskren da ti budem,sadasnji trener mi uzima veliku platu,1k nedeljno,a radi kao da ne radi..Tebi bih za prvu sezonu ponudio 675e nedeljno,mislim da je to fer ponuda"?

    Ja: ostao sam bez texta,posto sam do sada radio u prodavnici za manji iznos na mjesecnom nivou :),i samo odgovorih "Sta ako to ne bude to"?

    D.R " Nikad neces saznati sta si mogao da postignes,a sta ne,dok to ne probas..Ja ne mogu propasti za te dvije godine,a zelim da ti dam sansu"

    Ja: "Hvala Vam na ponudi,rado cu pokusati da pomognem FK Zabjelo da udje u Prvu Ligu"

    D.R "To sam trazio !!! Konobar,donesi nam po jednu kajsiju,da nazdravimo" !!

     

    Tokom naseg sastanka,izvadio mi je iz torbe uvod u finansije i listing igraca..Klub bas nije stojao u zavidnim finansijama,ali nije bilo toliko lose..

     

    http://www.dodaj.rs/f/3C/SC/4uSfmCfY/balance1.jpg

     

    Ipak,mozda mi se ostvaruje san,da dodjem do klupe Intera preko Zabjela :D..Doduse,ovo sam rekao u sebi,posle 4 kajsije,tako da :)..

     

    Doslo je i prvo jutro,prvi trening,i okupljanje..

    Predstavio sam se svima,neke sam poznavao i privatno,kao npr Mirzu Ljumica,momak koji se ne vadi iz teretane,ali promijenice se i to :)...

    Nakon 2 sata jakog treninga polako sam imao zamisao kako bih mogao da igram,i koji stil da forsiram..

    Potpuno neravan teren,kao na vecini terena u CG,ne forsira neku bas leprsavu igru..tako da mi je zamisao bila,diamond formacija,sa 3 hard radilice na sredini,i kreatorom iza dva spica...

     

    http://www.dodaj.rs/f/2Q/Ho/1mGhlg99/tim1.jpghttp://www.dodaj.rs/f/37/nO/19XBa6WO/instr1.jpg

    • Like 3
  3. Nedelja....

     

    http://www.dodaj.rs/f/N/136/ISLD9vZ/103802541020356880172224.jpg

     

    Budim se kasno,oko 15:00,buran nocni zivot,a i otkaz koji sam dobio na poslu prodavca u gradskoj poznatoj firmi kostao me velikog racuna u lokalnoj kafani,i velike glavobolje...

    Ustajem do kuhinje,i cujem navijace,navijace koji dolaze sa stadiona Zabjela,sudeci po njihovoj vici,nisu nesto previse lijepo raspolozeni..Kako saznajem kasnije tog dana, FK Zabjelo nije uspjelo da se kvalifikuje u baraz za prvu nacionalnu ligu...

     

    http://www.dodaj.rs/f/2C/10y/1BDYHmBC/navijaci-zabjela-optuzil.jpg

     

     

    Pravo da vam kazem i nije me bilo briga,jer ionako sam misljenja da Crnogorska liga nema neki potencijal,posebno ne u Evropi,dje nas malo jaci timovi (Omonia,Kopenhagen,Serif,Fljamurtari) i ostale "velesile" lagano preskacu,nekad i sa bolnih 6-0..

     

    http://www.dodaj.rs/f/37/6w/OZoasbY/luizjames.jpg

     

    Zovem druga,koji je inace zaludjenik sa FK Zabjelo,kao i vecina momaka iz naselja Zabjelo..Zabjelo vam je kao zasebna republika u Podgorici,i uglavnom svi klinci navijaju za Zabjelo,prije nego sa FK Buducnost ili Mladost,koji su malo poznatiji siroj javnosti..Ali da se vratim na druga..

    Dogovorimo se nas dvojica da odemo na pice,da iskuliramo i da vidimo nece li nas koja djevojka makar mrko pogledat'..Narucismo po toceno 0,5L i pocesmo da se jadamo jedan drugome...Ja kako vise nemam posao,a on kako FK zabjelo propada,kako ne mogu dobit' nikoga i slicno..

    Na jedno neobavezno pitanje koje mi je Matija (drug) postavio,kao sta cu sad da radim,kad nemam posao vise,ja sam mu samo kratko odgovorio "Taman cu igrati malo FM14,ionako ga nisam igrao ove godine ni malo,setacu,poci u teretanu i slicno".."Jel Kremo,koliko dugo ti igras menadzer?"..."Pa brate od sezone 98-99,prije nego je izasao CM".."I ti tamo postavljas taktike,zadajes sta ko da radi i slicno?"..."Naravno brate,malo je kompleksnija zadnjih godina,ali i realnija"..Samo je promrmljao nesto u sebi,i nastavismo neku pricu potpuno drugu..

    Nakon sto smo zavrsili,otisao sam kuci,i vratio se krevetu,jer me glava boljela,a sa jos piva koje sam unio u sbe,nije mi se bas stajalo na nogama..Prevario me san i zaspao sam...

     

    Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnggggggggggggg Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnngggggggggggggggggggggg

     

    Jedva primjecujem telefon koji mi je pored jastuka,vidim Matija me zove..Javljam se,gledajuci na sat,i skapiram da sam ladno spavao do ponedeljka ujutru,tacnije do 09:21,tad me zvao.. "Kremo,u 12 te ceka Darko Radulovic u svojoj kancelariji da prica sa tobom..To je predsjednik FK Zabjelo"..."Sta cu mu ja brate?"..."Treba mu neko u osoblju,da donosi lopte,opremu i slicno,pa podji i isprati to"..rekao mi je to malo podrugljivim glasom,bilo mi je malo cudno..Ali sa obzirom da Matijin otac i Darko su skolski drugovi,odlucio sam da povjerujem u pricu...Mozda hoce da imam neke prihode,a da se ne zamaram toliko..posteno od njega..Legao sam,navio alarm u 11:00,i nastavio da spavam...U 12:00 cu biti u njegovoj kancelariji i vidjeti sta ima da mi kaze..

    • Like 5
  4. 2011/2012

     

    I tako je krenula moja prva sezona u osvajanju pentagona.Debi sam imao protiv Mladog Radnika,ekipe koja je bila 2. na tabeli u tom momentu,i uspjesan debi,pobjeda od 2-0.Veliki problem sam imao u startu sa ekipom u par segmenata,prvi je bio minus u platama,tako da nikog nisam mogao da dovedem,takodje nizak moral ekipe i pored pobjede,iako sam pokusao razgovorom sa njima da im popravim raspolozenje,a velika mana je sredina terena,gdje nisam imao klasicnog kreatora i pravo desno krilo..A plata,i kikiriki mi je preskup..Iako sam slavio u prvom mecu,i igrao sa prinudnom DIAMOND taktikom,koju mrzim,znao sam da nece ici tako,jer jednostavno nemam igrace da izguraju sezonu,a plate,max sam mogao da nudim 30pw..U narednih 4 kola,2 poraza i 2 remija,porazi protiv ekipa slabijeg ranga (Novi Sad,Bezanija),a remiji su izvuceni protiv vodecih (Kolubara,Sindjelic)..

    Nema opravdanja,pobjedu sam zasluzio samo protiv Mladog Radnika,i Bezanije,ali u tom drugom mecu povreda (a izmjene vec izvrsene) i crveni karton,i Bezanija je preokrenula na 2-1..

    Tu je vec polako bilo jasno da klub i ja ne dijelimo iste ambicije,par svadja sa upravom oko budzeta,cak i prodaja igraca u prelaznom roku,ne bi li se neko namamio da dodje,ali slaba vajda od toga..Jednostavno nisam imao igrace za vise od pozicije u kojoj sam se nalazio,a niko ziv nije htio da dodje u moj klub..Nakon pauze uslijedio je poraz od Mladenovca 2-0,i tu sam postavio ultimatum klubu,ili pare ili idem,jer ne zelim da budem u klubu bez ambicija,uprava koja nije bila u mogucnosti ni da mi izadje u susret za par igraca da pokusaju oni da dovedu..I tako se neslavno zavrsila "prva klupa"..

    Moji razlozi zbog kojih sam napustio klub su bili:

    1.Neuredne finansije kluba od pocetka

    2.Slabe ambicije predsjednika

    3.Nizak profesionalni odnos igraca (sami ocjenjuju svoje igre,bjezanje sa treninga)

    4.Slaba veza boardroom-Manager

    Rastanak je dosao u mjesecu martu,i odlucio sam da sacekam kraj sezone sa angazovanjem,da nadjem ekipu sa kojom cu krenuti od starta sezone..Ponuda je dosla,ali ne iz Evrope ;)

    Sto bi neki rekli,ko zna zasto je ovaj otkaz u Cukarickom dobar,mozda mi se sreca osmjehne uskoro,ali da name ovakvih situacija,menager ne bi bio zanimljiv ;)

     

     

    2012/2013

     

    Ponuda je stigla sa "Crnog Kontinenta"..

    http://i.imgur.com/0uENy.jpg

    Ekipa Santosa iz Juzne Afrike je bila zainteresovana za moje usluge,Santosa koji je sezonu zavrsio na 13. poziciji od 16 koliko ima u Ligi..Prvi put da ce moja noga krociti u Afriku,ali vidjecemo,to je prva liga,i sve je moguce ;)

    http://i.imgur.com/arUbc.jpg

    Uskoro opsirnije.. :thumbup:

  5. Nakon vise od pola godine pauze vratih se da igram FM2012,napokon imam i slobodnog vremena,posto en radim nidje,pa da skratim Bogu dane,bacih se na pentagon..Nikad zapocet,a velika zelja da osvojim sto je moguce vise..

     

    Ucitane lige: Juzna Afrika,Mexico,Argentina,Brazil,Kina,Australija,Madjarska,Srbija,Hrvatska,Slovenia,Rusia,Ukraina,Bugarska..

    Kao sto vidite,nisu ucitane Lige petice,jer procitao sam pricu od dexe,i svidja mi se ideja da se proba osvojiti LS sa nekim od ovih timova iz slabijih liga..Jedino me brine,postoji li mogucnost,zbog ne-ucitavanja Liga 5,da se desi da LS ne igraju Milan,Inter,Barsa,Real,nego da uskoce Malaga,Palermo,Selta...?

     

    U tako moja prva pentagon karijera je pocela,prvi posao je dosao u oktobru mjesecu,i to iz Srbije,poziv Cukarickog iz Beograda,koji se nalazi u Prve Lige Srbije...

    http://i.imgur.com/B8o8h.jpg

     

    Za sebe sam stavio,da bi bilo realnije,da sam semi-pro foot,jer sam igrao za Mladost ranije,dok me povrede ne sputase :).

     

    U trenutku kad sam sjeo na klupu Cukarickog,iako je media prediction bilo 5. Mjesto,tabela je izgledala ovako..

    http://i.imgur.com/1BC2x.jpg

     

    Sledi detaljna analiza gresaka koje je ekipa pravila,i vracanje ekipe u JSL,jer joj je tamo mjesto..

     

    Takodje,finansije su u minusu,pa se moram pozabaviti i oko toga,jer ovaj tim definitivno ne zasluzuje ovu poziciju u kojoj se nalazi.

     

    Za sad ovoliko,cisto da obavijestim narod da vodim pricu,a u sledecem reportu idu detaljnije analize i komentari ;)..

  6. ?????

     

    Dal' se nekome ovo desilo???

    -Izgubio sam volju polako da nastavim ovu pricu,jer je ocigledno Crnogorska liga zabagovana,a to cu da prijavim i na Crnogorski forum takodje,odakle je oficijalna verzija lige..Evo par razloga o "realnosti" i greskama koje su mi se desile tokom druge sezone.

    Ibar je tek usao u prvu ligu i dere svakog redom,ukljucujuci i mene 1-0,dobijem Sutjesku 0-6 u gostima,a kod kuce 2-2.U drugoj sezoni igram KUP SREDNJE REGiJE,a to je kup dje igraju treceligasi,bez ijednog drugoligasa cak,i naravno osvojim ga..I najveci bag se desio u zadnjem kolu,dobijem Rudara 1-0,a kad pritisnuh Continue pise mi 1-1????

    -Ovo mi ubija volju da igram :(.

    Ako se slazete poceo bih novu pricu,ako ima neki predlog za neku egzoticnu ligu i tim koji bi htjeli da vodim napisite mi,volio bih nocas da pocnem to..

     

    Jos jednom se izvinjavam zbog ovoga !!

     

  7. Prolazni su.  :wink:

    Najbolji igrač ti je onaj Vuković šta je u RL potpiso za Hajduk?

    Čini mi se da Budućnost ima odličnu školu nogometa i da češ za par sezona imat nove Vukoviće i Beqiraje iz svoje škole.  :thumbup:

     

    Jeste,upravo taj Vukovic,mada,on je se afirmisao u Zeti i Zeta je od njega napravila reprezentativca SCG,bio je kapiten..A Fatos je skoro bio gotov igrac,samo je poboljsao swoj kwalitet u Podgorici.

    Ima dobru skolu,samo sto se za sada ne vidi potencijal :)..vidjecemo sta ce sezone donijeti ;)

  8. Veliki Izazov u Evropi

     

    -Kao i sto sam rekao u proslom updejtu,osvojio sam naslov prvaka u Crnoj Gori i to je znacilo ucesce u 2. kolu kvalifikacija za LS..

    Sa nestrpljenjem sam ocekivao izvlacenje protivnika,i mogu vam reci da sam razocaran..Nije da nemam sanse,ali Tre Fiori,Vardar,Valetta,Neath,Zestaponi itd zvuce mnogo povoljnije nego jedan Makabi Tel Aviv..Slijedi 20 dana priprema za ovaj dvomec,iskreno se nadam da mogu da prodjem znatno bogatiji klub od mene,klub u kojem su plate igraca i po 12.500e nedeljno naspram mojih 2.000e i to samo jednom igracu :)..ali glavu gore i Makabi ce da drhti ;)

     

    Ovaj updejt sam iskoristio samo da predstavim protivnika u LS,naredni ide standardno sa rezultatima i ss ;)

  9. Iscrpljujuca i neizvjesna borba za pozicije do samog kraja i poslednjeg zvizduka

     

    -Na zimskoj pauzi sam zaostajao za Lovcenom dva boda,i morao sam da smislim nacin da ga do kraja preteknem,naravno ne iskljucujuci da ce se jos neki klub (Zeta,Grbalj) takodje moze prikljuciti toj trci..

     

    -U dugim zinskim danima stigla je i ponuda za jednog od najboljih Crnogorskih igraca,Ivana Vukovica od Francuskog Rena..Ivan se spakovao i za 1.5 milion eura presao u redove Francuskog tima..Sada se trabala traziti zamjena,a ona je stigla u vidu Luke Rotkovica (22) i Admira Adrovica (22)..

    http://i.imgur.com/K6xsw.pngLuka Rotkovic

    width=450 height=253http://i.imgur.com/fMfHZ.png[/img]Admir Adrovic

    -U drugi dio sezone sam krenuo porazom od Zete na mom terenu (1-2),ali to nije previse uzdrmalo moje momke..Nakon tog poraza krenula je serija od sest pobjeda zaredom,medju kojima je i nad vodecim Lovcenom (2-0),kao i na gostovanju aktuelnom sampionu Rudaru (0-1)..Poslije pobjede u Pljevljima plava ceta iz Podgorice konacno je ugledala 1. mjesto na tabeli VAMOSS.

     

    -Pored Lovcena koji je imao izuzetnu sezonu,tu je i Grbalj,koji je igrao glavnu ulogu u remecenju planova za titulu izmedju mene i Lovcena.

    width=450 height=253http://i.imgur.com/30Y3s.jpg[/img]Raspored

     

    -Posle sest pobjeda zaredom moj tim polako pada,malo psihicki,i pocinjemo olako da prodajemo bodove na nasem terenu protiv potpunih autsajdera kakvi su Sutjeska (2-2),Mladost(0-0) i OFK BAR (1-1)..taj pad koncentracije umalo je kostao i iskljucenja u borbi za vrh,ali i Lovcen je posle poraza od moje ekipe poceo da prodaje bodove i tu je Grbalj uskocio ispred nas na dva boda,a Lovcena cak sest..

     

    -Medjutim ni Grbalj nije izdrzao i ubrzo se nasao na trecoj poziciji,jer u zadnjih sest kola samo je jednom slavio i jednom igrao nerijeseno.. :bad:

     

    -Tako smo u zadnje kolo usli Buducnost sa 65 bodova,Lovcen 63,i Grbalj vec nije mogao ni gore ni dolje,imao je 59 bodova..Stanje na tabeli se mjeri medjusobnim duelima,a ja sam od Lovcena dva

    puta bio bolji,uz jedan remi... :o

     

    -Zadnje kolo ja sam gostovao Petrovcu koji se tek spasio da ne igra baraz za II ligu,a Lovcen je gostovao Zeti koja je bila cetvrta.Meni je trebao makar bod,i uspio sam u tome (0-0),tako da je Lovcenu bila uzaludna pobjeda na teskom gostovanju Zeti (0-1)..Mada sam drhtao do zadnjeg momenta,jer je Lovcen poveo sredinom poluvremena,a jedan gol u mojoj mrezi bi znacio da titula ide Lovcenu :)

    width=450 height=253http://i.imgur.com/dKJVl.png[/img]Zavrsna tabela

     

    -Titula je u Podgorici,navijaci su srecni i gledace se kvalifikacije za LS na stadionu Pod Goricom..Primat u drzavi je vracen u vitrine Buducnosti,a ko ce biti protivnik u LS i da li se moze makar malo stati na putu Evropskom kompleksu koji vlada Crnogorskim fudbalom,e to cemo da saznamo uskoro  hmm

     

    -Za malo vece sanse da se zadrzimo duze u Evropi zaduzena su i dva nova ljettnja pojacanja,mozda i jedina,Petar Grbic i Filip Kasalica..To su prva pojacanja,u sledecem updejtu opsirnije ;)

    width=450 height=253http://i.imgur.com/lGn8v.png[/img]Petar Grbic                                    width=450 height=253http://i.imgur.com/imDBU.png[/img]Filip Kasalica

     

    P.S Evo u Game Status,na kraju sezone...

    width=450 height=253http://i.imgur.com/wnrWG.png[/img]Status

     

  10. Evropski kompleks  ,  Decic  ,  Boskovic-Bogavac

     

    Definitivno tri stvari koje su obiljezile prvi dio sezone mog posla na klupi Buducnosti...

     

    -Mypa - 47 je bila ocigledno prevelik zalogaj za prvu sezonu..Izvukli smo Finski tim,i u prvoj utakmici u Podgorici fudbaleri iz Finske su stavili do znanja da ce kompleks Evrope jos dugo biti neizljeciv..  facepalm

    Posle teskog poraza kod kuce (0-3),uslijedio je nesto bolji revans u Finskoj i remi (1-1),mada u prvom mecu je bio vidljiv umor kod nekolicine igraca,kao i neigranje glavnog igraca zbog povrede (Ivan Vukovic),i nespremnost,prije svega fizicka,ali to ne smije da bude opravdanje,ne za Buducnost..

    Dakle,iz Evrope smo ispali veoma rano,i ostalo je da se posvetimo samo Crnogorskoj ligi,sto u krajnjem slucaju i nije toliko lose ako cemo da pravimo ozbiljan tim,i da igramo kvalifikacije za LS iduce godine,a to mozemo samo kao prvaci drzave.

    http://i.imgur.com/JuIlt.jpg Raspored

    -Transfer politika je bila dovodjenje iskusnijih igraca,pa su tako prioritet bila 3 igraca,u svakoj liniji tima po jedan.

    Tako je za napad idealan bio Dragan Bogavac (30),povremeni reprezentativac Crne Gore i bivsi igrac Majnca i Crvene Zvijezde,a na sredini je taj posao odradio Vladimir Vujovic (28),takodje povremeni reprezentativac..Uz Ivana Vukovica,Dragana Boskovica i Nenada Brnovica oni su projektovani da budu stub ekipe,a posebno sam zagrizao za taj par,jer su bili igraci bez ugovora :)

    Uz njih dvojicu stigao je i iskusni stoper Djurisic,koji se pokazao kao pravi pogodak u zadnjoj liniji..

    width=450 height=253http://i.imgur.com/bJnXH.png[/img]- Dragan Bogavac

    width=450 height=253http://i.imgur.com/9zKWa.png[/img]- Vladimir Vujovic

    -Pocetak sezone nije bio bas kakav sam ocekivao,u prva tri kola sam dozivio dva poraza i jedan remi..Otvorio sam sezonu gostovanjem protiv aktuelnog sampiona,ekipe Rudara..Rudar je poveo 1-0,ali sam uspio da preokrenem na 1-2,medjutim penal i malo srece na strani Rudara bilo je dovoljno da slave u prvom ovosezonskom mecu :)..Dakle posle tri relativno susna kola,dosla je i prva pobjeda,zrtva je bila neugodna ekipa Sutjeske (3-1),a onda je nastupio gore spomenuti Decic i Kup Crne Gore  :crying:

     

    -To je bio moj period adaptacije u klubu,trazenja formacije i stila igre..U mecu sa Decicem napravio sam veliku gresku,podcijenio sam protivnika i izveo formaciju sa tri igraca u odbrani,to me nazalost kostalo ispadanja iz Kupa..Boze,kakvo razocarenje,ali na greskama se uci  :dada

    Do meca sa Decicem,a i na tom mecu,forsirao sam spori tempo i da su igraci blizu,sto zbog ruznih terena,sto zbog "tehnike" igraca..To se ispostavilo kao velika greska,promijenio sam stil igre i u narednih deset prvenstvenih kola imao sam osam pobjeda i dva poraza,sto nije bilo lose uopste :)..Odmah posle tog meca u Kupu,uslijedio je i prvenstveni mec,takodje u gostima protiv Decica,naravno slavio sam (0-2),kasnije sam ih i na mom terenu savladao (3-0)..Ali slaba je vajda od toga,kad su me izbacili iz kupa  KAVA KAVA

    ..U tom nizu izdvojio bih pobjedu protiv Sutjeske u gostima (0-6),pobjedu nad Rudarom (2-0) i Zetom u gostima (1-2)..Takodje veoma znacajna je i pobjeda protiv Lovcena (0-1),takodje u gostima,znacajna iz razloga jer je na polusezoni Lovcen ispred mene 2 boda..

    width=450 height=253http://i.imgur.com/XC7DP.png[/img] Tabela

    -I zadnja stvar koja je obiljezila prvi dio sampionata je moj ubitacni tandem napadaca Dragan Boskovic - Dragan Bogavac,od ukupno 33,njih dvojica su dali 18 golova..Zbog njih Ivan Vukovic igra istureno lijevo krilo i veoma se dobro snalazi  :D

    width=450 height=253http://i.imgur.com/0W0pm.png[/img] Dragan Boskovic

    -Sada slijede 2 mjeseca pauze u sampionatu,da analiziramo greske i da stignemo zaista dobru ekipu Lovcena,jer prvi cilj je titula,pa dako nas Bog pogleda u LS  xD

    Jedna pomalo ironicna stvar se desila tokom sampionata,naime najbolju partiju,skoro kao protiv Sutjeske (0-6) moji momci su odigrali u porazu od Grblja u gostima (1-0) :)..imali su mozda i veci posjed i vise sansi nego na mecu sa Sutjeskom,i tu mi je doslo da slomim komp,ali to je strast i fudbal,a u fudbalu je sve moguce,pa cak i Buducnost u LS ;)..

    Cujemo se ubrzo ;)

     

     

     

  11. Dobro vece Srbi,Crnogorci,Slovenci,Hrvati,Makedonci,sve u svemu Balkanci..Kao sto znate Crnogorska repka se probila zestoko u svijetu fudbala,posebno u zadnjih godinu dana.

    Nasu snagu osjetili su i Englezi na svojoj kozi..Ali sramota je velika u Crnogorskom fudbalu,jer,dok nasa repka biljezi rezultate iznad ocekivanja,nasi klubovi redom ispadaju od timova iz Finske,Danske,Azerbejdzana itd..Ja sam obican stanovnik grada Podgorice,i nas glavni klub je kao sto vecina zna Buducnost,ali ta ista Buducnostnema primat u nasoj Ligi,ispred nje su poslednjih godina Rudar i Mogren..sad,ja zelim da prozivim san svakog navijaca Buducnosti i da osvajam trofeje,a glavni cilj je makar da ucinim nesto u Evropi  xD..

    Pokrenuo sam lige petice i crnogorsku,pa da vidim dokle cu da doguram  :sm:

    Zadnjih pola godine nisam imao vremena da uzivam u menadzeru,tako da sam sad rijesio da ove vrele dane provedem uz njega :)..javicu se sa slikama i utiscima na polusezoni..

    Inace Buducnos igra Ligu Evrope,nije lose za prvu sezonu  :D

  12. http://img440.imageshack.us/i/shirebanner.jpg/

    Moji prvi trenerski dani polako pocinju...

    Ekipa je relativno mlada,sve mladi momci,nade sela i kafana,ali sta je tu je..Odlucio sam da uvedem malo ozbiljnosti u ekipu i pokusam izvucem iz momaka neki maksimum.

    Pred pocetak moje debi sezone na klupi nekog kluba,dogovorio sam sa upravom da odigramo par prijateljskih utakmica,da vidim momke u pravom svijetlu,na sta je uprava pristala bez razmisljanja.Najveca mana ovoj ekipi je neozbiljnost i neprofesionalizam prema obavezama koje

    nose pravila fudbala  hmm

    http://img25.imageshack.us/i/stadionel.jpg/

    Skromna ekipa,jos skromniji teren,i nikakvi uslovi za napredak.Savrseno za perspektovnog trenera  :famous:

    Prvi cilj je ostvaren..Uspio sam da zakazem prijateljske utakmice protiv tri,relativno velika kluba,u pitanju su QPR,Hearts,i Ipswich.Bice to fudbalski praznik za moje momke :respekt:

    http://img696.imageshack.us/i/firstteam.jpg/

    Cilj broj dva se odnosi na pojacanja..Posto se radi o mladoj ekipi,naredni period cu da provedem u scoutingu starijih i iskusnijih igraca,bez ugovora naravno,koji bi pomogli mladima da lakse prebrode tugu 4. lige :)

     

    Vecernji sati,tj sati posle treninga u Stirlingu su mirni..Narod seta seoskim putevima,i cesto mene,posto sam novo lice u gradu,zaustave i pitaju o mojim utiscima,mom radu,ambicijama i zenama :D..Jedna zena,majka,ocigledno navijacica jos od davnina mog sadasnjeg kluba,obecala mi je ruku njene cerke,doduse Kvazimoda od djevojke,ako udjem sa ekipom u visi rang..Moja ambicija posle toga je naglo splasnula  :crying:

     

    Elem,pred pocetak prijateljskih utakmica bacio sam se u potragu za pojacanjima,makar za svaku liniju tima po jedan iskusniji igrac..

    Sezona samo sto nije pocela,prijateljske utakmice pred nama,klupa Intera miljama daleko ;)....

    Ubrzo nastavak i rezultati prijateljskih meceva  :)

    Boze sacuvaj me blamaze  :cast:

     

     

     

     

  13. Dodjoh ja polako na klubu malenog East Stirlinga.

    Svi u gradu su se pitali ko je onaj novi,celavi momak,sa 30 godina,i zasto je on zakupio staru farmu Jonasa Dzejmsa.

    Odgovor na svoja pitanja su mogli da dobiju na centru terena Stirlinga u nedelju 12:00h,cim se maknu krave sa terena..

    Zasto su krave na terenu,bilo je moje prvo pitanje za upravu kluba i dobio sam logican odgovor "Gospodine,sve smo pare dali na vas,nemamo vise para da odrzavamo teren profesionalnim kosilicama,pa je najjeftiniji nacin da pokosimo travu tako sto je krave popasu"

    Ima tu logike,ustedi se koji dinar,a mozda i dovedem kakvog gradskog talenta da mi igra..

    Potpisao sam ugovor na 3 godine,plata 150e mjesecno + placena kuca i dvoriste,i jedno biciklo,kao jedino prevozno sredstvo do mog posla  :great:

     

    Elem,uz kucu dosla su dva praseta i jedna krava,tako da makar nisam morao da brinem za svoju trpezu  :bljaks

     

    Da se vratimo narodu i njihovom odgovorima..

     

    Krave su se makle sa terena,svjeza trava,par novinara i gradska rulja su me cekali na centru da me pozdrave,samo sto mi suze nisu krenule,ali ne zbog rulje,vec zbog toga sto je u blizini stadiona nekoliko krava (koje su uredno skratile travu) osjetilo potrebu za olaksavanjem  :crying:

     

    Kada je sve bilo spremno za prezentaciju,mogao sam poceti sa svojim "obecanjima"..

     

    Obecao sam da necu otici iz kluba dok ne napredujemo makar za jedan visi rang.

    Obecao sam da nece igraci vise banciti do kasno u noc i uznemiravati seoske maloljetnice.

    Obecao sam ljepsi fudbal i manje krava na stadionu.

    I sto je najvaznije,obecao sam svojim igracima (inace,vecina kasnila na prezentaciju pod izgovorom "Muzao sam svinju o.0,micao kajmak itd") za svaki osvojeni bod,pod uslovom da su u zoni promocije,dobijaju toliko litara besplatnog piva VAMOSS

     

    Nakon sto se zavrsila prezentacija,posao sam u svlacionicu da se blize upoznam sa svojim igrackim kadrom.....Nastavak slijedi ;)

  14. au brate, si razmisljao film o tome da napravis :D:P

    salim se, odlicna ti je ideja, mora da ti je stirling medju najomiljenijim klubovima (meni bi bio xD )

    ali najvise mi se svidja sto cak iz 6. lige engleske krenuo... :thumbup:

     

     

    btw. kako ti je uopste palo na pamet da igras 6. ligu engleske u kladzi?  quee

     

    Stirling nije u 6 Engleskoj,nego u 4 Skotskoj Ligi  :D

  15. LLM uglavnom kad se pocinje,vecina uzima ekipe is Engleske 6 lige,e pa ja sam odlucio da pocnem svoju karijeru i Skotskim cetvoroligasem East Stirlingom  :bo:

     

    Posto cu tek od sjutra poceti da pisem detalje,da sad uglavnom kazem o cemu ce da se radi u mom gejmu,moji ciljevi i moje zadovoljstvo.

    East Stirling je samo moja odskocna daska do klupe Intera,zelim da zapocnem menadzersku karijeru u potpunom anonimusu od ekipe,i da jednog dana postanem kao moj idol Mou :).

    Tako da ovo nije probijanje kluba iz zadnje lige u prvu (naravno da cu da tezim tome sto vise dok sam u Stirlingu),ali npr, nikako ne bih odbio ponude Rangersa i Seltika..ruku na srce.. KAVA

     

    Zasto bas East Stirling?

     

    Prije 3 godine ljetovao sam u Sutomoru,i Stirling mi je produzio boravak svojim porazima,vazda sam ga igrao 3+,4+..naravno skoro svaki gol je zavrsio u mrezi mog sadasnjeg kluba :)

    A u to vrijeme,na golu Stirlinga branio je covjek koji nije imao oko..(provjerena informacija)  :respekt:

     

    Donio mi je masu para,i rijesio sam da se klubu oduzim na ovaj nacin,da ih makar maknem iz zadnje lige...

     

    Zasto bas Skotska liga :D?

    Upravo sam gledao "Hrabro Srce" sa Mel Gibsonom :)

     

    Od sjutra vam pisem,pa ko zeli neka prati,ko ne zeli...ne zeli :D

     

    Pozz braco balkanci  :mafia:

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |