Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

ddino

Član foruma
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ddino

  1. Aj ne prcaj dex.

     

    Jel me puklo u živac? JE. točka.  KAVA

     

    Kako mogu bit sretan?  :bo: Jel bi ti bio sretan da primiš u 88. i 91. minuti gol i "izvučeš" se? Inače, da sam kao taj član onda bih stavio i iduću utakmicu u kojoj sam primio gol u 93. minuti za 1:1.

     

    KAVA

  2. Evo da i ja malo javim kako mene ide.

    Jučer sam počeo s Milanom. S obzirom da volim igrat realno, isključio sam transfere u 1. prijelaznom roku, pa svi igraju sa ekipama koje imaju na početku.  KAVA

     

    U prvenstvu sam imao 1 kiks protiv Cesene kad je Flamini rano isključen i brzo sam primio 2 gola i sve se raspalo... ostalo je sve ok odrađeno, eventualno se može spomenuti neriješen rezultat sa Fiorentinom kad sam bio bolji no eto nije išlo. Dosta je izjednačena tablica i iduću utakmicu očekujem pobjedit Napoli i probat se malo odvojiti...

    http://img29.imageshack.us/img29/8277/screenshot001qw.th.png

     

    Evo i ss rezultata i strijelaca

    http://img526.imageshack.us/img526/1516/screenshot002xd.th.png

     

    Liga prvaka

    http://img195.imageshack.us/img195/5870/screenshot003wt.th.png

     

     

     

  3. Znam da je malo kasno, ali ako netko još nije stavio, evo linka.

     

    http://www.filefront.com/17417537/lnc.rar/

     

    Naime, ako se skine sa ovog linka i kopira ova 3 filea u "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\db\1000\lnc\all\"

    te zatim pobrišu ostali fileovi moći ćete nastaviti save dalje normalno igrati a njemačka reprezentacija će se pojaviti na idućem reprezentativnom okupljanju.

     

  4. Bok.

     

    Dolazim iz Kutine, ime mi je Dino kao što se i po nicku može i prepoznati. Danas sam lijepo popričao sa jednim vašim moderatorom ( sam će se prepoznati  KAVA ) i odlučio se registrirati i početi pisati ovdje. Već duže vremena igram FM, od ranog djetinjstva, počeo sam igrati sa 8 godina cm 01/02.

     

    Prije sam bio član raznih foruma o manageru, i evo sad sam došao ovdje. Kasnije, kad se afirmiram nadam se da ću moći pomoći u radu zajednice.

     

    Pozdrav.  :)

     

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |