Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

A_TOMA_C

Član foruma
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by A_TOMA_C

  1. Koliko vremena imate dnevno: Kako kad nekad imam citav dan nekad pola dana nikad manje od 3 sata.

    Vaš MSN/Skype/Facebook profil: [email protected]

    Deo foruma kog želite da uređujete: Offtopic-u

    Zašto baš Vi: Hmmm pa mislim da sam odgovorna osoba, i osoba koja je svima spremna pomoci.

  2. Iza Deportiva sjajna polusezona?

     

    http://www.dodaj.rs/f/3F/Vc/4uqNawa7/marca.png

     

    McManaman je preporodio Deportivo. Deportivo je odigrao sjajnu polusezonu. U 18 meceva McManaman je upisao 13 pobjeda, dva nerjesena i dva poraza. Trenutno se nalaze na prvoj poziciji sa tri boda vise od Las Palmasa koji ih je izbacio iz Kupa. "Nisam zadovoljan, mislim da mozemo i bolje. Zao mi je zbog kupa!" - McManaman.

     

    Iza Vas je sjajna polusezona, u cemu ste uspjeli u cemu ne?

     

    McManaman: " Nisam zadovoljan, mislim da mozemo bolje. Sto se tice prvenstva nalazimo se na prvoj poziciji tu sam djelimicno zadovoljan. I to mogu gledati kao nas uspjeh. Medjutim u svakom dobru postoje i lose stvari. Uspjeli smo i publiku vratiti na stadione ali nismo uspjeli par najvaznijih stvari."

     

    U cemu to nista uspjeli nalazite se na prvom mjestu?

     

    McManaman: "Da nalazimo se na prvom mjestu, zadovoljan sam atmosferom u klubu i svemu okolo. No nismo uspjeli u Kupu, nismo uspjeli popraviti financiski status sto nas je navelo na neocekivane poteze zbog kojih bi nas navijaci mogli osudjivati."

     

    Da li je istina da je Guardado vec sve dogvorio sa Sunderland-om?

     

    McManaman: "Nazalost ovo sto cu reci mozda ce mnogi burno reagovati. Nismo dobro financiski potkovani. Bili smo svjesni da gubimo ovako sjajnog igraca. Ukoliko bi se uspostavilo da ostanemo na istom finansiskom polju na kraju sezone bih ga izgubili jer mu ugovor istice."

     

    Sto znaci da nista nista poduzeli Vi i uprava?

     

    McManaman: "Nemojte tako, poduzeli smo. Sjeli smo s Guardadom i porazgovarali nije htjeo pristati na manju platu. Odlucili smo da ga prodamo sto bih nama popravilo finansije a i njemu u napredtku za karieru."

    Vidno isfrustrirani McManaman je napustio salu za konferenciju. Razlog je vjerovatno burno "resetanje" pitanjima. Nadamo se da cemo dobiti razlog toga. Marca

     

     

    Kutak za SS:

     

    - Utakmice

     

    http://www.dodaj.rs/f/1A/mO/2KmGl84/rc-deportivo-de-la-corua.png

     

    - Tabela

     

    http://www.dodaj.rs/f/1A/Lo/4nFopuRI/liga-adelante-overview-s.png

     

    - Igracki kadar

     

    http://www.dodaj.rs/f/G/B2/3WntiN0s/rc-deportivo-de-la-corua.png

  3. znam da je zanimljivije ali nisam mislio tako radit..za prvu sezonu ću napraviti dva reporta...a u ostalim sezonama bi mogao možda i više reporta radit.. :))

     

    ti znas najbolje kako ces raditi al uglavnom sretno :D

  4. Mcmanaman stavio svoj "autogram" na ugovor !

     

    Danas je potvrdjena informacija iz La Corune da je novi menadzer postao Mcmanamn!

     

    Postali ste menadzer Deportiva LC kakav je osjecaj?

     

    McManamn: "Fenomenalno se osjecam, drago mi je da sam postao menadzer velikog kluba kao sto je Deportivo!."

     

    Odkud vi u trenesrkim "vodama"?

     

    McManamn: " Uz duzno postovanje predsjednika kluba Augusto Césara Lendoira, dobio sam ponudu za taj posao posto imam licenicu za trenera."

     

    Kako je doslo do toga?

     

    McManaman: "Vec dugo se poznajem sa Augusto César Lendoirom, pa smo tokom mog privatnog boravka u La Coruni pricali o Deportivu koji se u ovim trenutcima zaista nalazi u teskoj situaciji. Poslije 20 godina koje su proveli u Primeri dozivjeli su da ispadni. Tako smo tokom razgovora dosli na temu da bih ja mogao preuzeti Deportivo. Posto smo veliki prijatelji, mislim da se prijatelji u nevoljama pomazu."

     

    Iako vam je ovo prvo radno iskustvo ima li mozda straha?

     

    McManamn : " Ha,ha u nama sportasima zivi jedan duh koji uvijek pobjedjuje strah. Nisam ga imao niti ga imam u ovom trenutku. Svjestan sam da je ovo velik izazov za mene. No upoznao sam momke koji su trenutno u klubu sasvim dobri momci i mislimo da bih mogli zajedno puno toga postici."

     

    Posto ste upoznali vec svoj tim s kojim cete u buducnosti da radite, postoji li igrac kojeg bih izdvojili?

     

    McManaman: "To je veoma tesko pitanje. Upoznali smo se kao osobe odradili smo jedan trening no tesko je izdvajati nekoga. Nastojat cu da ne izdvojim nikog. Jer u tom trenutku jedan clan ce se ponositi dok ce drugi misliti da ih mrzite. Te time odmah pada atmosfera u klubu. Svi su to jako dobri momci. Uz srce koje ostavljaju na terenu mislim da cemo doci do fantasticnih rezultata."

     

    Kakvi su ciljevi uprave i Vas?

     

    McManaman: "Kao sto sam vec rekao, trenutno se nalazimo u financiskoj krizi. Nakon nekoliko odradjenih treninga i pripremnih utakmica sjest cu sa upravom i igracima koji nisu zadovoljili moje ukuse i da se na miran nacin razidjemo. Mislim da bih to bilo najbolje kako za klub tako i za tog igraca. Jako je tesko kada igrac u klubu boravi 6 mjeseci a da pri tome odigra jedno, nijednu ili samo par utakmica. Tada igrac ispada iz forme. Najbitnije je da sebi nadje odgovarajuci klub u kojem ce imati mjesta da igra."

     

    Sta ocekujete od navijaca?

     

    McManaman: "Navijaci su jako bitni u svakom klubu, nije isto igrati pred djelom navijaca i punim stadionom. Imamo dobre igrace, znam da su navijaci razocarani ispadanjem u nizi rang. No to ne smije da poremeti navijace da odustaju od dolaska na utakmice. Prolazimo svi zajedno kroz tezak period i mislim da smo jedni drugima potrebni. Koristim priliku da pozovem navijace da nas podrze u cilju da se vratimo u elitu najboljih gdje ovaj klub zasluzuje biti."

     

    Hvala Vam na odvojenom vremenu za interviju, i mi kao novinari zelimo Vam puno upjeha i da uspjete u svojim ciljevima!

     

    McManaman: "Hvala Vama, nadam se da cemo i mi imati fer odnos i da nece biti kao na drugim kontinentima gdje novinari vode klub a ne menadzer. Jos jednom Hvala Vama navijacima i Upravi na ukazanom povjerenju." - s ovom recenicom legendarni igrac Engleske, Liverpoola, Real Madrida i Man Citiy-a je zavrsio razgovor.

     

    Marca

     

     

     

    __________________________________________________________________________________________________________________

     

    Nakon skoro punih 40 dana provedenih dana u klubu postigli ste moglo bi se reci jako dobre rezultate, sta imate reci?

     

    McManaman: "Kao sto sam Vam vec rekao, odlicno sam prihvacen i fenomenalno se osjecam u klubu. Imam veliku podrsku igraca, navijaca i uprave. Zabiljezili smo dobre rezultate u kontrolnim utakmicama sto me je iznenadilo. Iskreno imao sam brigu kako prenijeti svoju misao na teren svojim igracima no to se isplatilo sva ovaj trud i rad. Smanjili smo igracki kadar sto me jako veseli nakon popravljanja financiske situacije u klubu. Sad za sad uprava je zadovoljna kako ce se stvari odvijati vidjet cemo."

     

    Niste trgovali pred sezonu?

     

    McManaman: "Jos uvijek nije kasno, no odlucio sam se da ipak ostanem na ovom igrackom kadru. Trgovali su drugi sto nam je pomoglo da spasimo svoje finansije. Klub su napustila tri iskusna igraca. Manuel Pablo je presao u Torino, dok je Alex Bergantinos takodjer otisao put Italije u Ascoli. A iskusni Claudio Morel Rodriguez je otisao put Engleske u Norwich. Sto je nase finansije popravilo za 1,6 Miliona. I jako smo zadovoljni. Klub je takodjer uz dogovor nase uprave i igraca napustio Xisco koji nam je bio posudjen. Nismo sumnjali u kvalitet ovako vrhunskog napadaca no bio je sad za sad preskup za nas."

     

    Kontrolne utakmice?

     

    McManaman: "Odigrali smo 9 kontrolnih utakmica, od toga smo imali 6 pobjeda, dva nerjesena i jedan poraz. Poraz je bio na startu nakon samo dva dana mog vodstva od druge ekipe no onda treninrzima se sve popravilo i jako sam zadovoljan. Mnogi su mi se nametnuli no ne zelim nikoga izdvajati."

     

    Proveli ste igracku karijeru u Realu iz Madrida, mogli bih reci jednog od ljucih rivala Deportiva kako su vas prihvatili navijaci Deportiva a kako su ovu informaciju prihvatili Madridjani?

     

    McManaman: "Da proveo sam divne igracke dane u Madridu i bio sam miljenik navijaca, ali sada svaki razuman navijac ce to pozitivno prihvatiti pa mozemo reci kao jedan od mojih uspjeha. Volio bih s Deportivom gostavit u Madridu da se "obracunamo". A domaci navijacu su me jako dobro prihvatili. I Hvala im na tome."

     

    Koliko se ostvaruju Vasi ciljevi?

     

    McManaman: "Sad za sad ja sam jako zadovoljan, samo da nas prati sreca i obidju povrede igraca ako ovako nastavimo sada u Ligi mislim da nas uspjeh nece doci u pitanje. Baziramo se na svaku utakmicu pojedinacno to sam rekao svojim igracima i prihvatili su. Ne zelimo da brzamo..." - Prenosi The Times dio razgovora.

     

     

     

     

    Vrijeme je za malo SS

     

     

    Utakmice:

     

    http://www.dodaj.rs/f/v/u6/SNDI2XV/rc-deportivo-de-la-corua.png

     

     

    Transferi:

     

    http://www.dodaj.rs/f/3U/bV/2vycMBI1/deportivo-transfers-hist.png

     

    ________________________________________________________________________________________________________________

     

    Do sljedeceg javljanja veliki pozdrav iz Spanije heh

    :D Poz i hvala Vama koji pratite moje pisanje.

  5. Legendarni bivsi Engleski nogometas Steve McManaman "putuje u trenerske vode"?

     

     

     

    "Deportivo, zasto da ne bio bi to pravi izazov..." - Rekao je Steve McManaman za The Times.

    Postoji mnogo indicija da se ova indicija bude potvrdjena. Kako nasi novinari saznaju Steve je vec boravio u La Coruni. No da li je to bilo provatno ili poslovno u narednim danima bih ova informacija trebala biti potvrdjena.

     

    Prenosi Marca iz clanka koji je objavio The Times.

     

    U nastavku nam Marca donosi i biografiju Steve McManaman i Historijat Deportiva.

     

    Deportivo La Coruna

     

     

     

    Real Club Deportivo de La Coruña (engleski: Royal Sporting Club La Coruña) je španjolski profesionalni nogometni klub sa sjedištem u gradu A Coruna i Galiciji , osnovan 1906 i trenutno svira u Segunda Division . Budući da je španjolski nogometni sustav liga je osnovana u 1928, on je proveo dvije sezone, ali sve u prva dva stupa, ali je relegated na gornjem leta u drugu ligu 2011.

     

    Depor je osvojio ligu naslov jednom u sezoni 1999-00 , a završio kao drugoplasirani u pet navrata. Klub je također osvojio španjolski kup dva puta, The ( 1995 i 2002 ), te je također osvojio tri španjolska superkupa . blues i bijele su redovito na najvišim pozicijama u La Ligi u posljednjih 20 godina, završivši na vrh polovici tablice u 16 od 19 sezona. Kao rezultat toga, klub je bio redoviti sudionik europskih natjecanja, igranje u UEFA Champions League pet sezona zaredom, i dostizanje do polufinala u 2004 .

     

    Deportivo odigrali svoje kuće igre na 34,600 kapaciteta Riazor od 1944, kada je stadion je izgrađen. Njihova tradicionalna domaća kit se sastoji od plave i bijele košulje (prugasti) s plave kratke hlače i čarape. Klub ima dugogodišnje rivalstvo s nacionalnim protivnicima Celta de Vigo i utakmice između dviju strana su poznat kao galicijski derbi .

     

    Puni naziv Real Club Deportivo de La Coruña, SAD

    Nadimak (i) Depor

    Os Turkos (Turci)

    Branco-azuis (The Blues i bijele)

    SuperDepor

    Osnovan 1906; 106 godina

    Tlo Riazor

    (Kapacitet: 34.600)

    Predsjednik Augusto César Lendoiro

    Liga Segunda División

     

     

    Nacionalni Naslovi

     

    La Liga

     

    Pobjednici (1): 1999-2000

     

    Runners-up (5): 1949-50 , 1993-94 , 1994-95 , 2000-01 , 2001-02

     

    Copa del Rey

     

    Pobjednici (2): 1995 i 2002

     

    Finalisti (1): 1910 [1]

     

    Supercopa de España

     

    Pobjednici (3): 1995 , 2000 , 2002

     

    Segunda División

     

    Pobjednici (5): 1939-40 [2] , 1961-62 , 1963-64 , 1965-66 , 1967-68

     

    Tercera División

     

    Pobjednici (1): 1974-75

     

    Međunarodni naslova

     

    UEFA Intertoto Cup :

     

    Pobjednici (1): 2008

     

    Runners-up (1): 2005

     

    Regionalne naslova

    Galician prvenstvo [3]

     

    Pobjednici (6): 1926-27 i 1927-28 i 1930-31 i 1932-33 i 1936-37 i 1939-40

     

    Runners-up (6): 1924-25, 1925-26, 1929-30, 1931-32, 1933-34, 1938-39

     

    Galicijski Cup

     

    Runners-up (1): 2007-08

     

    Najzapazeniji igraci:

    Španjolska - Fran (1988-2005)

    Kanada - Julian de Guzman (2005-09)

    Hrvatska - Miloš Hrstić (1985-1986)

    Srbija - Miroslav Đukić (1990-1997)

    Maroko - Noureddine Naybet (1996-1904)

    Nizozemska - Roy Makaay (1999-1903)

    Španjolska - José Francisco Molina (2000-06)

    Urugvaj - Walter Pandiani (2000-2005)

    Španjolska - Claudio Barragán (1991-1995)

     

    Steven McManaman

     

     

    Steven McManaman je rođen 11. veljače 1972. Nakon što je proveo svoju nogometnu karijeru u dva europskog nogometa najuspješnijih klubova u 20. stoljeća, Liverpool i Real Madrid , kao i čarolija u Manchester City.McManaman je bio prvi britanski igrač koji je osvojio UEFA Champions League naslov dva puta, i bio je prvi engleski nogometaš koji je osvojio Ligu prvaka s ne-engleskog kluba. U 2008, on je bio rangiran treći u Top 10 najvećih britanskih nogometaša da igraju u inozemstvu, odmah iza Kevin Keegan i John . Bio je veliki navijac Evertona, nakon sto je dobio ponudu za jedno godisnji ugovor njegov otac to odbija i prihvata ponudu Liverpool-a. Gdje je prvi put debitovao 15. prosinca 1990, u 2-0 pobjede nad Sheffield Uniteda na Anfieldu.

     

    Uspjesi u klubovima:

     

    Liverpool

     

    FA Cup

    Winner : 1992

    Runner-up: 1996

    Liga Kup

    Winner : 1995

     

    Real Madrid

     

    La Liga

    Champion : 2000–01 , 2002–03

    Supercopa de Espana

    Winner : 2001 , 2003

    UEFA Champions League

    Winner : 2000 , 2002

    UEFA Super Cup

    Winner : 2002

    Intercontinental Cup

    Winner : 2002

    Runners Up: 2000

    Copa del Rey

    Runner-up: 2002

     

    a kao pojedinac:

     

    PFA Team of the Year in 1995, 1996, 1997 i 1998

    Euro 1996 ekipa turnira

    Premier League Player of the Month (1): December 1997

    UEFA Champions League Final - Man of the Match : 2000

    Alan Hardaker Trophy - 1995.

     

    Liverpool :

    364 nastupa - 66 golova - 142 asistencije

    Real Madrid :

    157 nastupa - 14 golova - 33 asistencije

    Manchester City :

    44 nastupa - 0 golova - 7 asistencija.

     

    Ukupno:

    579 nastupa - 80 golova - 182 asistencije.

    Dok je za Englesku reprezentaciju upisao 37 natupa uz 3 upisana gola.

     

    Moze se reci da je imao karijeru koji mnogo sanjaju i danas dani Liverpool i Madrid s zadovoljstvom prozivaju ime ove legnede. A da li ce se to desiti i nakon preuzimanja jednog od vecih rivala Reala? Preostaje nam da vidimo.

     

     

     

    Marca

     

     

    _______________________________________________________________________________________

    Tekst je djelom preuzet s Wikipedie. Nadam se da vam se svidja.

  6. Koristiš double posting, tj. pišeš više postova zaredom. Uredi malo temu tako da sve postove koje si napisao zaredom staviš u jedan, a onda ove postove viška izbrišeš. Ako ne možeš brisati postove onda mi ostavi prazne postove koje da obrišem.

     

    sad cu ja sve sve apsolutno sve postove postaviti u PRVI prekopirat aa onda ti ostale sve moje pobrisi ako moze.

  7. u Madjarii :D samo napred

     

    Iskoristio sam priliku sto su otpustili menadzera ponudio sam se za posao sto su prihvatili ugovor je potpisan na jednu godinu 11 su u ligi pokusaj da ih dignem koliko toliko barem medju prvih 5. Zadovoljan sam igrackim kadrom. Ako se nadje koja marka ponovo cu Adilovica dovesti u drugoj sezoni je buknuo i ekstra je napadac. Pozz

  8. Napustio sam nitru u Januaru. U Euro Ligi sam ispao od PSV slicno kao i s LP. Prvi sam bio u Ligi sa samo jednim porazom. Odlucio sam se na ovaj cin. Nakon nekog nezadovoljstva uprave i mog nezadovoljstva ponasanja prema meni. Prodali su mi najvaznijeg igraca tj golmana Ze Calosa koji je bio navaznija karika. Presutio sam doveo sam Luis Guihelmera koji je bio na TL ali uprava je bila s time nezadovoljna pa sam napustio klub. Sada sam nasao novi angazman. Moj odabir je :

     

     

    http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTw-kK96qmgUY5eGp6lNgMkxK0WAawRhULbXaDgODTl37QpKDLcehC-88WMxQ.

     

    Vise u iducem javljanju. To ce biti na kraju sezone. Pozdrav

  9. Steta  :bo:

     

    Ostala mi je Euro Liga. Samo mi ona moze izvuci sezonu. Al vidjet cemo. Samo da dodam da sam skoro pola utakmice igrao bez igraca jer sam dobio crveni. Vidjet cemo. Pozz  :pras: :pras:

  10. Svaka čast! Polako stvaraj tim koji može da uradi nešto u Evropi.

    opa samo napred sabio si ove sezone :D

    Fino,ajmo dalje  :cast:

     

    Decaci hvala vam na podrsci  :sesir :sesir

  11. Sezona 2- Report I

     

    FC Nitra News - Obnovljena saradnja samnom tj korigovan ugovor ponovo do 2013. (Inace kad produzujem ugovore uijek produzujem na odinu dana u svakoj karijeri)

     

    Pocelo je pomalo zagrijavanje odlucio sam da ostanem u FC Nitri jer imam priliku za euro scenu. Al prije nego sto pocnem pola balkanaca izgleda ne zna sta je Euro scena pa na utakmicama je sklono kartonima  :aaa :aaa

     

    Eh da pocnem za veceras ukratko da vas uvedem u pripremni dio sezone, prvo kolo LP i Slovačke lige te Super Kup.

     

    Prvo cemo poceti od transfera. Sad su se finansije popravile tako da se sada moglo trgovati. Odlucio sam se za igrace koji su na transfer listi.

     

    http://img525.imageshack.us/img525/5844/transferic.jpg

     

    Iskreno da vam kazem nedostaje ekipi RAK  :crying: ali idemo dalje.

     

    Pripremni dio sam odigrao samo dvije utakmice:

     

    width=450 height=31http://img836.imageshack.us/img836/3604/pripremnidio.jpg[/img]

     

    Super Kup - OSVOJENO

     

    width=450 height=10http://img41.imageshack.us/img41/557/kupr.jpg[/img]

     

    P.S. E necete mi SK uzeti  aleale aleale aleale aleale .!.

     

    Slovačka liga - Odigrano je samo jedno kolo

     

    width=450 height=13http://img32.imageshack.us/img32/4805/ligakx.jpg[/img]

     

     

    Eh sad slijedi ono najzanimljivije postavit cu vam SS-iove da vam ne pisem hehe  ::love::

     

    width=450 height=7http://img39.imageshack.us/img39/6674/ligaprvaka.jpg[/img]

     

    A sad onaj dio tuzni. Sljedece utakmice LP igram protiv svicarskog "velikana".

     

    width=450 height=281http://img812.imageshack.us/img812/2127/fczrich.jpg[/img]

     

     

    Da li cu imati srece pa da prodjem vidjet cemo. Jedino u ovom svemu mi se svidja njihov moral  aleale aleale

     

    Ovo je samo rezime predsezone i naravno da se malo "pohvalim" s LP  ::love:: ::love::

     

    Pozdrav drustvo  :sesir

     

  12. Report III (Kraj sezone)

     

    Pripreme Zimske tekle su ovako:

     

    http://img593.imageshack.us/img593/3604/pripremnidio.jpg

     

    Transferi su izgledali ovako:

     

    U klub je dosao bosanskohercegovacki napadac Adilovic iz Željezničara. I prethodni takodjer bosanskohercekovacki igrac Dilaver te Belgijanac Mpenza.

     

    width=450 height=154http://img403.imageshack.us/img403/5081/transferia.jpg[/img]

     

    Slovačka liga - OSVOJENA

     

    Utakmice:

     

    width=450 height=149http://img854.imageshack.us/img854/4271/ligah.jpg[/img]

     

    Tabela:

     

    width=450 height=106http://img854.imageshack.us/img854/2491/tabelafd.jpg[/img]

     

     

    Slovački Kup - NEOSVOJEN

    U finalu sam ispao s 1:0. Jos uvijek zalim al sta cu ako odem vratit cu se i po taj trofej nekad.

    Najbolji strijelac: Robert Rak (6 golova)

    Najbolji asistent: Ales Urbanek (7 asistencija)

     

    width=450 height=85http://img408.imageshack.us/img408/4889/kupp.jpg[/img]

     

    Rezultat mojih igraca nije ostao nezapazen sto pokazuje interes drugih klubova za dio mojih igraca.

     

    width=450 height=51http://img338.imageshack.us/img338/4395/potraznja.jpg[/img]

     

     

    Do sljedeceg javljanja srdacan pozdrav.  :sesir

  13. Ovo mi je najmrze Bgm  :lud: ekipu neku demoliram poderem ih. I onda dodje iduca utakmica na gostovanju. Izgubim 4:2 jos mi poniste dva gola.  :lud: Al hajd idem dalje. Zdravko Mamic je insistirao na idigravanje prijateljske utakmice sto nisam odbio pa vidjet cemo kako sta i gdje mozda cu i njih tuci  :spt :spt. Pozdrav  :sesir

  14. Report 2 (polusezona)

    I dalje drzim prvo mjesto na tabeli.

     

    Utakmice:

     

    http://img600.imageshack.us/img600/5448/ligatf.jpg

     

    Tabela:

     

    width=450 height=105http://img543.imageshack.us/img543/4408/tabelag.jpg[/img]

     

    Demonstracija "sile" il kur*enje  ???

    Najmrze mi je kad neku ekipu demoliram pa onda iducu utakmicu izgubim  :lud: :lud:

     

    width=450 height=281http://img708.imageshack.us/img708/8189/nitravzlatemoravcesplit.jpg[/img]

     

    Velika je potraznja za Rak-om.

     

    width=450 height=281http://img713.imageshack.us/img713/9302/robertrak.jpg[/img]

     

    Posto sam vidio da bih se mogao tesko dogovoriti s njim da ostane u klubu primjetio sam dva igraca na TL. Pa sam ih kupio.

     

    http://img607.imageshack.us/img607/383/transferis.jpg

     

    Stanje u kupu izgleda ovako, dosao sam do polufinala:

     

    width=450 height=75http://img803.imageshack.us/img803/5955/kup.jpg[/img]

     

     

    A sada vrijeme je za Laku Noć. Drustvo do sutra nista. Pozdravvv  :oOo: :oOo:

  15. Teško pitanje. Ako je sezona uspješna to podrazumijeva da si osvojio naslov. Što znači da češ igrat u Europi, što znači da češ vjerojatno u kvalifikacije za LP. Ja bih o ostanku odlučio ovisno o uspjehu u kvalifikacijama. Ako uletiš u LP zašto se ne okušati tamo?

     

    Tako sam i ja razmisljao. Ako osvojim neki naslov il kup il ligu ja imam priliku da idem u evropu sto bih meni samom dalo reputaciju kao i timu. Pa tako da sam odlucio da ispostujem ugovor. Tj uvijek cu ugovore potpisivati na dvije godine produzivati necu. A ako se desi nekog i ubaciti iz druge u prvu ligu. Ovaj mi je projakat bas zanimljiv. Nailazio sam na mnoge al na ovakav nisam tako da sam ga ja odlucio odigrati.

  16. Samo guraj. Pratim te i ja.  :dada

    Prati se bit ce zanimljivo  :thumbup:

     

    Hvala Vam to mi daje jos vecu zelju da igram kada vidim da imam podrsku. Pozzz  :sesir

     

    Ovako za sve koji me prate pitanje jedno da vidim sta bih Vi uradili.

     

    Nakon zavrsene sezone i uspjesnog rezultata s jednim timom sta bih uradili:

    - Napustili tim i trazili drugi posao ili

    - Cekali poziv nekog tima da trazi Vase usluge  :sesir :uzivanje

  17. Samo napred , pratim i da potraje  :thumbup:

     

    Trudim se da potraje nekako je ovo izazov lakse je ovo nego da sad uzmem neki tim pa da s njim razvaljujem a ovako pokusat cu osvojit sve sto se osvojiti moze. Na kraju ako ne dobijem poziv drugog kluba pokusat cu uvesti ovaj tim u LP. Al otom potom. Duga je sezona jos 23 utakmice.  :sesir :sesir

  18. Report 1

     

     

    Sad za sad sezona me je dobro krenula odigrao sam 11 utakmica. U 8 utakmica sam slavio dok sam dvije utakmice pretrpio poraz. Prvi u drugom kolu a drugi u 10tom kolu od ekipe koja je zadnja na tabeli.

     

    Rezultati:

     

    http://img27.imageshack.us/img27/9145/ligax.jpg

     

    Stanje na tabeli izgleda ovako:

     

    width=450 height=103http://img267.imageshack.us/img267/8048/tabelakd.jpg[/img]

     

    U kupu sam prosao prvo kolo pobjedom od 1:0. Sada idemo dalje jedna prepreka manje.

     

    width=450 height=50http://img854.imageshack.us/img854/7365/kupz.jpg[/img]

     

    Kao pojedinca u svojoj ekipi izdvojio bih "mladog veterana" (33 godine) Roobert-a Rak-a. Koji je do sada najuncikovitiji od 11 utakmica dao je 12 golova.

     

    width=450 height=281http://img580.imageshack.us/img580/9302/robertrak.jpg[/img]

     

    Do sljedeceg javljanja iz Slovačke Nitre imate srdacan pozdrav. :sesir :sesir

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |