Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

lukakralj

Član foruma
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by lukakralj

  1. POSLEDNJI DEO SEZONE, MAJ 2011

     

     

     

     

     

    Rezultati odigranih meceva:

     

     

     

     

     

    Parma vs Udinese

    2:2

     

     

     

     

    Odlican mec!! Vec sam se bio oprostio od titule, uzas. Gubili smo od Parme 2:0 do 70. minuta, cak su nas i napadali, a onda sjajna takticka zamisao moje malenkosti. U igru uveden Forestieri, i napadamo sa PET napadaca. :D Taktika se, nekim cudom, isplatila, i dva brza gol Di Natalea i Vydre, nisam mogao da verujem kako smo izukli bod iz ovoga meca, a ujdeno i zapecatili sudbinu Parme! Titula jos nije otpisana.

     

     

     

     

    Udinese vs Brescia

    1:0

     

     

     

     

    Bresa vec obezbedila ispadanje iz lige, nisu imali nista da izgube, ali opet smo ih pocistili sa terena. Doduse samo jedan gol, nikog drugog do Germana Denisa, ali igra je bila zadovoljavajuca. Da bi sve bilo jos bolje, kada sam pogledao ostale meceve, neumoljivi Inter je izgubio od Kaljarija sa 4:2. Nisam mogao da verujem, ova pobeda me stavlaj na prvo mesto, dok ima samo jos jedno kolo do kraja! Kad sam uzeo Udinese prvi put nisam mislio da cu cak do ovde dogurati.

     

     

     

     

    POSLEDNJA UTAKMICA! BOD DOVOLJAN ZA TITULU, ROMA DOLAZI NA FRIULI

     

     

     

    Udinese vs Roma

    1:0

     

     

     

     

    OLE , OLE , SLAVICE SE TITULA!!!!! ROMA POBEDjENA, STRELAC neumoljivi German Denis! Uspeli smo da sjajno odigarmo sve utakmice u maju i bez suspendovanog Kadleca! SVAKA CAST MOJIM MOMCIMA! Neverovatan uspeh se upisuje u istoriju Udinezea, moje ime je na usnama svih navijaca. Dupla kruna mi izgleda sve realnije, Napoli nece znati sta ih je snaslo!

     

     

    Konacna tabela Serije A!!!!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    FINALE! NAPOLI PROTIV UDINESEA!

     

     

    Napoli je savladan, u ne mnogo teskom ali neizvesnom mecu! Poveli su rano, i tada sam vec mislio, pa dobro, dovoljna je ligaska titula, ali Sanchez mi je nedugo zatim povratio nadu. Imali smo vise napada do kraja 90. minuta, a i posle. Sve je izgledalo kao da mec ide u penal zavrsnicu, ali Kwadwo Asamoah je odneo duplu krunu u Udine, sjajnim sutem i "vratio Napoli u detinjstvo". DUPLA KRUNA!

     

     

     

     

     

     

     

     

    Evo nekih zanimljivih SS-ova:

     

     

  2. Ovako, znaci necu pisati updejte ovoliko opsirno, tj. necu bas svaki mec pojedinacno analizirati, ali ove bitnije i zanimljivije ocu. cmok

     

     

     

    FEBRUAR, MART i APRILl 2011

     

     

     

     

     

     

     

    Svi odigrani mecevi:

     

     

     

     

     

     

    Udinese vs Catania

    4:0

     

     

     

     

    Pred utakmicu sa Katanijom ocekivao sam pobedu, ne neku veliku, ali pobedu, a moji izabranici su razbili kataniju koja ove sezone vrlo dobro igra. 4:0 je bilo pravo olicenje igre koja je prikazana na terenu. Istina je da je crveni karton Ibaneza odigrao veliku ulogu u ovoj pobedi, ali nista manja zasluga za moje igrace. Sjajna partija vecine ekipe, a igrac utakmice Andrea Coda.

     

     

    Bari vs Udinese

    3:4

     

     

     

     

    Sjajna utakmica za gledanje. Bari je pruzio vise nego dobar otpor, i sa igracem manje, cak su bolje igrali sa desetoricom na terenu! Fantastican partija Kadleca, het-trik coveka, poceo je da dokazuje da je stvarno wonderkid. Bili smo bolja ekipa, i zasluzeno pobedili. Kadlec dobio ocenu 9.5!

     

     

     

    Lecce vs Udinese

    3:2

     

     

     

     

    Lece nas je stvarno iznenadilo! Sjajna igra ekipe koja nije daleko od donjeg dela tabele, cak mislim da su i Interu uzeli sva 3 boda. Chevanton nas je rasturio, a dobra igra Neymara, Sancheza i Kadleca nije bila dovoljna da izvucemo makar bod iz ovog okrsaja. No, nebitno, idemo dalje, morali smo nekada da izgubimo. Razocarali Isla i Handanovic.

     

     

     

     

    Lazio vs Udinese

    1:1

     

     

     

     

    Lacijo pokazao svoj pun kvalitet. Bili smo nadigrani u ovom mecu, Zarate odlican kao i u prvom okrsaju ove dve ekipe. Lacio je mozda zasluzio i sva 3 boda, ali postigli su gol u 94 minutu i skroz me smorili. Odlicno smo se branili i cuvali prednost steknutu fantasticnim golom Neymara (imate link gola u postu iznad ;p), i gol u 94.... uf...  Ali desava se, nema ljutnje jer su nas stvarno nadigrali. Di Natale se nije video na terenu.

     

     

     

    TA-DA-DA-DAM! OKRSAJ DIVOVA, INTER DOCEKUJE EKIPU SA FRIULIJA U DERBIJU ZA TITULU!  MEC BI MOGAO DA ODLUCI DOSTA TOGA!

     

     

    Inter vs Udinese

    3:3

     

     

     

     

    Ijao kakav mec, kukala mi majka. Het trik mrtvog Milita, zivce mi je pokidao, tri asistencije brazilca Coutinha. Prakticno su njih dvojica sami igrali za Inter. Bez njih, bili smo puno bolja ekipa. Napadi Udinesea su bili konstantni i pri rezultatu od 3:1. Inter je pokusavao sa nekim nerezonskim sutevima, a Kadlecov gol iz 14. minuta mi je davao nadu. Sve se tako brzo preokrenulo, Kadlec u 67. i Di Natale, na asistenciju nikog drugog do Kadleca u 69. su me odveli u nebesa. Imali smo cak i priliku da pobedimo, ali zadovoljan sam konacnim ishodom. Uf kakav mec, idalje smo u borbi za titulu!

     

     

     

     

     

    Odmah nakon meca protiv Intera, jos jedan duel koji odlucuje o mnogo toga. JUVENTUS NA OLIMPICU DOCEKUJE UDINESE U PUNOJ-PARI! A rezultat.....

     

     

    Juventus vs Udinese

    3:3

     

     

     

     

    Mec pun, pun emocija! Em sa moje strane (::love::), em navijaca i naravno nikog drugog do igraca. Mec je krenuo lose, jer primljen gol nikad nije dobar. Na svu srecu izjednacio je neumoljivi Kadlec. A onda... repriza prvog meca, Jakinta i Pepe show, 3:1 za Juventus. Vec sam nas otpisao iz ovog meca, a mozda i od prvog mesta.

     

     

     

    KAD' ONO! Identican gol kao protiv Intera, Kadlec do Di Natalea koji sa peterca postize lagan gol. Ima nade, mislio sam, ima jos 8 minuta, AJMO MOMCI, drao sam se ali, hvala Bogu, nikog nije bilo kuci. I onda, PENAL! 96 minut, iako je utakmica produzena za 4 minuta, i u nadonkadi smo pogodili stativu i imali prilike. Gokhan Inler uzima loptu i stavlja je na belu tacku, navijaci su u neizvesnosti iiiiiiiiiiiiiii..... GOOOOOL! 3:3!!!!!!!! Uf, kakav mec. Inace, Jakinta koji me je na oba meca rasturio je napravio penal. ETO TI GA NA! :D

     

     

     

     

     

    Udinese vs Napoli

    1:0

     

     

     

     

    Rutinska pobeda protiv Napolija, nakon dve jako teske i tesne utakmice. Napoli pociscen sa terena, iako smo samo samo jedanput zatresli njihovu mrezu. Ocekivao sam vise od njih, ali pokazali smo vrhunsku igru!

     

     

     

     

    Udinese vs Cesena

    0:1

     

     

     

     

    Uf, ova Cezena. I u prvom mecu su me dobili, mada su nas tada odvalili, a sada smo ih stvarno nadigrali i zasluzili ako ne pobedu, makar bod.  Sva sreca, pa je Juventus izgubio od Parme, a Inter odigrao nereseno sa Romom, tako da mi ovaj poraz nece previse skoditi. Obezbednjen minimalan plasman u EC, ali idemo na vise!

     

     

     

     

    Bologna vs Udinese

    0:2

     

     

     

     

    Dobro odigrana utakmica. Bolonja savladana, dobro je da nisam usao u onu nesrecnu seriju kao u prvom delu sezone. Za to najvise zasluzan Kadlec, volim ga. Di Natale postigao lep gol posle duzeg vremena.

     

     

     

     

    Tabela 4 kola pred kraj izgleda ovako:

     

     

     

    AJMO MOMCI, JOS MALO!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    POOOOOOOOOOOOOOLU FINALEEEEEEEEE OLE OLE OLE!  :kee:

     

     

     

     

    Palermo vs Udinese

    0:2

     

     

     

     

    Prva utakmica u polu finalu, ocekivana teska borba, ali Palermo nije pruzilo dovoljan otpor i Kadlec je bio previse za njih, cak i na njihovom stadionu. Odlicna uvertira pred drugi mec, skoro zagarantovana pobeda, jer Palermo tesko moze da nas pobedi sa vise od dva gola razlike na Friuliju. Svaka cast Kadlec and co. :)

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  3. NOVEMBAR, DECEMBAR 2010 I JANUAR 2011

     

     

     

     

     

    Genoa vs Udinese

    2:3

     

     

     

     

    Sjajan mec za gledanje. Puno prilika. Mattia Destro nas je unistio sa dva pogotka, dok je Neymar dva puta asistirao. Dobra partija i Inlera sa dva pogotka. Sve u svemu, vazna pobeda u teskom mecu. Bravo za moje momke.

     

     

     

    Udinese vs Inter

    1:0

     

     

     

     

    PAO JE INTER. U jako teskom mecu, gde je Inter prakticno dominirao, auto-gol kapitena reprezentacije Srbije je odlucio. Imali smo svojih prilika, nekih cak i veoma dobrih, ali Inter je imao cak 21 sut ka golu a ni jedan nije uspeo da savlada SJAJNOG Rafaela Romu koji je odmenjivao Handanovica zbog povrede. Navijaci su rekli da su zadovoljni, mada sam ja bio pre-zadovoljan. Ovom pobedom smo izbili na celo tabele!

     

     

     

     

    Cesena vs Udinese

    2:1

     

     

     

     

    Nazalost, radovanje nije dugo trajalo. Cezena je iznenadila i dobila, u odsustvu velikog broja prvotimaca zbog umora. Ovaj poraz sam oprostio svojim igracima zbog, naravno, velike pobede nad Interom.

     

     

     

     

    Udinese vs Juventus

    1:3

     

     

     

     

     

    Jos jedan derbi, ocekivan makar bod izvucen iz ovog duela. Sve je lepo pocelo Di Nataleovim golom, ali onda - katastrofa. Sva 3 gola primljena na identican nacin, protivnicki napadaci probili u sredinu i sutim iz sesnaesterca. Nikakva igra nakon toga, cak ni nakon sto je Marco Motta dobio crveni karton. Smor.

     

     

     

     

    Napoli vs Udinese

    1:1

     

     

     

     

    Jos jedna lose odigrana utakmica. Napoli je bio bolja ekipa, i imali smo srece sto smo uzeli i ovaj jedan bod. Jedina svetla tacka Dusan Basta!

     

     

     

     

    Udinese vs Bologna

    0:1

     

     

     

     

    E, ovo vec nije u redu! Izgubiti od Bolonje, kod kuce. Dominirali smo celu utakmicu, ali prilike nisu bile realizirane. Neverica posle ove tekme sam izgubio zelju.  Viviano, njihov golman, sjajno branio.

     

     

     

     

    Udinese vs Parma

    2:0

     

     

     

     

    Jeeeeeeeeeej. Losa forma je iza nas, nadam se. Parma pobedjena i oduvana sa terena. Nisu imali sut u okvir gola. Dva gola Di Natalea na dve asistencije wonderkida Neymara, doduse jedna mu nije pripisana xD.

     

     

     

     

    Palermo vs Udinese

    1:2

     

     

     

     

    Nastavak odlicne igre. Di Natale show once again, a Neymar opet sa dve asistencije dok mu jedna nije pripisana. :o Nadam se da se dobra forma nece skoro zavrsiti!

     

     

     

     

    Brescia vs Udinese

    1:2

     

     

     

     

    Bresa pociscena sa terena! Bilo je problema sa realizacijom ali dva gola si ipak bila dovoljna da pobedimo. Igrac utakmice Andrea Coda, koji je postigao i pobedonosni gol! Winning-run se nastavlja, samo tako! Povratak Sancheza (assist) i Asamoah-a , jupi!

     

     

     

     

    Roma vs Udinese

    0:2

     

     

     

     

     

    Poslednja utakmica polusezone, pred utakmicu sam se nadao bodu, ali moji igraci su mi pokazali drugacije, tj. odneli sva 3 boda na Friuli. Roma je bila bolja ekipa, napadali su, ali rezultat od 2:0 pokazuje da je Udinese spreman na SVE ove sezone. Odlicna utakmica nikog drugog do Jo Inge Berget-a, povratnika u Udinese, sa dve asistencije.

     

     

     

     

    Sampdoria vs Udinese

    0:0

     

     

     

     

    Mrtva Samdoria. Izdrzala je sve napade, nikako nismo uspeli da zatresemo mrezu Curci-a. Igra je bila sasvim solidna, ali opet, problem realizacije.  Stefano Lucchini je blistao u odbrani Sampdorije, a Cassano se nije ni video, Zapata jedini obavio svoju duznost. Nebitno, makar ih nije usrao gol. :)

     

     

     

    Udinese vs Milan

    2:1

     

     

     

     

    Ostao sam bez reci. Sanchez POKIDAO! Cela ekipa je odlicno odigrala, nismo dali Milanu da pridje blize golu, Zapata neumoljiv sem greske pri autogolu, ali necu mu uzeti za zlo. Svaka cast mojim izabranicima, osveta za poraz u prvoj utakmici! Takodje, oba beka su bila zapazena.

     

     

     

     

    Fiorentina vs Udinese

    1:1

     

     

     

     

    Poslednja utakmica u Januaru odigrana solidno, ali opet problem u realizaciji. Bili smo malo bolja ekipa i zasluzili pobedu, ali eto, to je fudbal. Gol jako glupo primljen, Frey odlicno branio, nazalost po nas. Nebitno, gledamo u buducnost , a ne proslost. Sanchez dobar.

     

     

     

     

    Tabela Serije A posle 22 odigrane utakmice:

     

     

     

    Kaskam za Juveom i Interom koji su odlicni ove sezone, kako se i ocekivalo. O manjem od 3. mesta na kraju sezone necu ni da razmisljam!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Portosummaga vs Udinese

    0:3

     

     

     

     

    Rutinska pobeda, nema sta puno da se prica, Vydra uz Di Natalea zatresao mrezu Italijanskog nizeligasa.

     

     

     

     

    Parma vs Udinese

    0:3

     

     

     

    Sjajna igra i obezbedjen prolaz u 1/4 finala Italijanskog (Coffee :D) Cupa. Sanchez pokazuje znake povratka u formu. Parma nije puno pokazala, ali ne mogu da ne pohvalim svoje izabranike. Dobra forma se nastavlja, u 1/4 finalu se sastajemo sa Cezenom gde ocekujem pobedu i prolazu 1/2 finale!

     

     

     

     

    Udinese vs Cesena

    2:0

     

     

     

     

    Dobra partija cele ekipe. Cezena pociscena sa terena i izboren plasman u polu finale kupa! Manje nisam ni ocekivao, a za dalje videcemo, sastajemo se sa Palermom tako da nije previse ocekivati cak i finale. U drugom 1/2 finalu su Bari i Napoli (koji je eliminisao Inter). Gol Kadleca na debiju, a Di Natale postigao najbrzi gol u istoriji Udinezea u 18. sekundi. :)

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Dva igraca dovedena, vise njih prodato. Ovako izgleda transfer center:

     

     

     

     

     

     

    Rafael Toloi - doveden cik posle letnjeg prelaznog roka, ali mu mesto u prvih 11 nije sigurno zbog vise nego dobrog Andra Code. Tek treba da odigra prvu utakmicu u crno-belom dresu zbog povrede.

     

     

    Vaclav Kadlec - wonderkid doveden zbog nove taktike, koja zahteva dva spica, Di Natale polako ulazi u pozne godine. 5miliona relativno malo.

     

     

    [[[[[[[Da li je neko imao iskustva sa Kadlecom, tj. kako mogu najvise da izvucem iz njega? :)]]]]]]]

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    DO SLEDECEG VIDJENJA!  BOKICIC

  4. SEPTEMBAR I OKTOBAR 2010

     

     

     

     

     

     

    Kao prvo, cilj u Seriji A mi je da makar izborim neko mesto koje garantuje plasman u Euro Cup, ako ne i u Ligu Sampiona sto bi bilo veoma dobro. Odboru sam rekao upravo to, i mislim da imam dovoljno dobar tim za ostvarenje cilja.

     

    Odigrane utakmice za septembar i oktobar u Seriji A:

     

     

    Tabela nakon 1 kola odigranog u novembru, u kojem sam pobedio Djenovu. :)

     

     

     

     

    Udinese vs Samdoria

    1:0

     

     

    Dobra prva utakmica, Samdoria nadigrana u svemu sem upucenim sutevima van okvira gola. Jedini pogodak postigao Antonio Di Natale, asistent Forestieri, a igrac utakmice Zapata. Sve u svemu zadovoljan sam otvaranjem sezone.

     

     

    Milan vs Udinese

    1:0

     

     

    Veliki Milan, prva teska utakmica u sezoni. Bod je bio i vise nego dovoljan, i sve do 89. minuta smo odolevali atacima Milana, kada nas je srusio Massimo Ambrosini. Dobra partija Handanovica i Zapate, a igrac utakmice je bio Papastathopoulos (??).

     

     

    Udinese vs  Fiorentina

    2:0

     

     

    Fiorentina pociscena sa terena, dobra partija celokupne ekipe a pogotovo Neymara i Isle, koji je proglasen igracem utakmice. Golove postigli Pinzi i Neymar, asistent Di Natale. Dosta zutih kartona, i Kwadwo Asamoah povredjen na 3 meseca.  :(

     

     

    Catania vs Udinese

    1:2

     

     

    Katanija postigla gol u 3 minutu, i utakmica je bila poprilicno izjednacena od tada, igrali su dosta prljavo sve do druge polovine drugog poluvremena, kada su Sanchez i Di Natale, na asistencije Isle (koji je kasnije proglasen za igraca utakmice, i Inlera, doneli 3 boda u Udine.

     

     

    Udinese vs Bari

    1:0

     

     

    Dominirana utakmica, mada rezultat ne govori bas tako. Jedini koje je uspeo da pronadje mrezu protivnika je bio Andrea Coda, u 84. minutu iz kornera, na asistenciju Bettochija. Igrac utakmice bas on. Povreda Zapate na 4 nedelje.  :(

     

     

    Cagliari vs Udinese

    1:1

     

     

    Mrtva igra Kaljarija. Napade su zasnivali na mojim greskama i kontranapadima. Posed lopte na mojoj strani, ostalo na njihovoj. Uz malo srece izboren je bod, golom Floro-Floresa u 92. minutu. Povreda Sancheza na 3 meseca.  :(

     

     

    Udinese vs Lecce

    3:1

     

     

    Primljen gol vec u 2. minutu utakmice, ali nakon toga potpuna dominacija mojih izabranika. Dva gola Di Natalea i jedan Benetije, sva 4 gola postignuta u prvom delu igre. Di Natale igrac utakmice.

     

     

    Chievo vs Udinese

    1:3

     

     

    Slicna situacija kao u mecu sa Lece-om, samo sto je utakmica bila vise izbalansirana. Podeljeno cak 10 kartona, od toga jedan crveni u 83. minutu, Serhiju Pellisieru. Neymar asistirao, postigao pogodak i proglasen igracem utakmice. Golove postigli i Floro Flores koji se kasnije povredio i German Denis, koji je usao u 88. minutu i postigao prvenac za Udinese.

     

     

    Udinese vs Lazio

    1:1

     

     

    Prvo poluvreme so obelezili gol Zaratea u 55. sekundi, povreda Handanovica i crveni karton Ledesme, osim toga, jako dosadno poluvreme. U drugom poluvremenu, konstantni napadi igraca sa Friulija i prevelik broj propustenih prilika. Razocaravajuc rezultat, a jedina svetla tacka je bio pogodak Floro-Floresa na asistenciju Mateja Vydre i celokupna njegova partija. Igrac utakmice, zasluzeno, Mauro Zarate. Sve u svemu, mogli/trebali smo do pobede.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Samo jedn... a, ne, cekaj, pa ovo nije to...  :huh:

     

     

     

    E sad', u kupu Italije odigran samo jedan mec, protiv Livorna. Izboren plasman u sledece kolo u kome se sastajemo sa Portosummagom.

     

     

    Udinese vs Livorno

    3:2

     

     

    Mec odigrala druga postava ekipe, Ferronetti dobio creveni karton, mada prolaz u sledece kolo je jedino sto je vazno. Golove postigli Pasquale, Richard Lugo i auto gol Andree Lucija.

     

     

     

     

     

     

     

    Igraci koji su obelezili septembar i oktobar

     

     

     

    Andrea Coda - sjajna igra u odbrani uz dva postignuta gola i igraca utakmice. Iznenadjujuce dobre igre Italijana su mu ucvrstile mesto u prvom timu ekipe iz Udina.

     

     

    Cristian Zapata - pre povrede je svoju duznost obavljao odlicno. Iskazao se u nekoliko prilika, ali nazalost povreda ga je sputala da ucini nesto vise.

     

     

    Neymar - odlican wonderkid, poceo da dokazuje da vredi svih 18 miliona koliko je placeno za njega. Trebalo mu je malo vremena da se prilagodi igri, i jos dosta se ocekuje od njega.

     

     

    Antonio Floro Flores - u odsustvu Di Natalea, odlicno se pokazao i samim tim napravio konkurenciju do sada neprikosnovenom imenjaku u startnih 11. 4 gola 2 asistencije.

     

     

  5. Zavrseni letnji prelazni rok i pripremne utakmice

     

    http://img.skysports.com/09/06/295x160/Transfer-Centre-800_2315540.jpg

     

     

    Neymar doveden zbog manjka levog krila, a i Di Natale vise nije u cvetu mladosti.

     

     

    Henri Saivet, moze da menja levo i desno krilo, odlican za tu funkciju, doveden na pozajmnicu sa perm. fee od 6M.

     

     

    Dodo, obecavajuci levi bek koga svi vec znaju, doveden na pozajmnicu sa perm. fee od 3.3M.

     

     

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

     

     

     

     

    Pripremni deo dobro odradjen, nadam se da mozemo preneti dobru atmosferu i rezultate u utakmice Serije A.

     

     

     

     

     

    Trenutna taktika i prvi tim/postava

     

     

     

     

     

     

     

    To bi bilo to za predsezonu, sl. update ide ili na polusezoni ili dva komada na dva meseca. Hvala unapred za sve kritike.  :cool:

     

     

     

  6. http://www.pvmgarage.com/contenuti/2009/06/football_logo31.jpg

     

    UDINESE

     

     

     

    Udinese je osnovan 1896, u Udinama, Friuli-Venezia Giulia. Seriju A nikada nisu osvojili, mada su bili drugi 1955., a treci 1998. U kupu Italije takodje nisu imali puno uspeha, a najveci je bio drugo mesto davne 1922.

    Mitropa i Anglo-Italian Cup su osvojili po jedanput, 1980. odnosno 1978.

     

     

    Znacajniji igraci koji su branili crno-bele boje su brazilac Zico, Oliver Bierhoff, Lugi Delneri, legendarni golman Dino Zoff i mnogi drugi.

     

    Naravno tu su i treneri poput Bore Milutinovica, Lucijana Spaletija, Alberta Zakeronija, a trenutni "sef strucnog staba" je Francesko Gudolin.

     

     

     

    Stadio Friuli

     

     

     

    Sagradjen 1976., prima oko 41.000 ljudi, ali je ogranicen na 31.000. Dimenzije stadiona su 105 x 68 metara.

     

     

    http://www.fussballtempel.net/uefa/ITA/Friuli5.jpeghttp://www.udin-e.it/wp-content/uploads/2010/07/stadio-friuli.jpg

     

     

     

     

     

     

     

    Dresovi za sezonu 2010/2011.

    :)

     

     

     

     

     

    Prvobitan sastav ekipe

     

    Golmani:

     

    Samir Handanovic

    Rafael Romo

     

    Odbrana:

     

    Damiano Ferronetti

    Medhi Benatia

    Maurizio Domizzi

    Andrea Coda

    Cristian Zapata

    Dusan Basta

    Giovanni Pasquale

    Pablo Armero

    Juan Cuadrado

     

    Sredina:

     

    Kwadwo Asamoah

    Emmanuel Badu

    Gokhan Inler

    Giampiero Pinzi

    Almen Abdi

    Matej Vydra

    Alexis Sanchez

     

    Napad:

     

    Antonio di Natale

    Fernando Forestieri

    Antonio Floro Flores

    German Denis

     

     

     

    Pocetni transfer budzet je postavljen na nepunih 5M,a platni na 840k.

     

     

     

     

     

     

     

     

    To be continued.

     

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |