Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Jesper

Član foruma
  • Posts

    486
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jesper

  1. Na kraju sam kapariso Jack Corka, odlicnog igraca ispred nosa nisam vidio, stvarno ima fantasticne ocjene. Sad se borim za Okamposa, traze malo za njega, u igri je i Belhanda, isapo Monpelje.

     

    Kupio sam Rasmusa Eljma iz CSKA bio na TL, nije los za 5 milki.

    • Like 3
  2. Ma treba mi MC, na AMC imam Selvija koji mi je sabio, a na MC-u sam imao Muntarija(pozajmica) koji odlazi, Gunarsona(koji me je razocarao), Vitingema koji je bio odlican, te Jordon Mutch(moj klinac). Trebaju mi i krila, dobih 30 miliona za tb, Gaitan je na TL ali mu dusmani ne daju WP!

  3. Ma jasta sam sa Henriksen vec dolazio kod dede na selo kada smo pekli rakiju, bukvalno mi rekao come and get me. Vodim Kardif, ovo mi je treca sezona usao sam odmah prve u PL, a sada sam izbori Europa Ligu. Svi oni hoce da dodju, ali jednostavno timovi ne popustaju. Evo dinamo mi sada trazi za nekog regena 18 miliona :pretnja:

  4. Ljdui ja nikoga zivo ne mogu dovesti, samo one sto su na TL, za ostale traze basnoslovne iznose. Evo za Sarabiu koji vrjedi 1,6 mi traze 20 miliona, AZ mi za Henriksena trazi 120 miliona, Sent Etijen za zumu 45, Dinamo za Vrsaljka 25. Dok mog Niki Mejnarda koji je bio 3 strjelac lige koji vrijedi 7 miliona ne bih mogao prodati ni za toliko, pokusao sam na jednom laznom sejvu da vidim koliko bi mogao uzeti za kog igraca i to je sramota ziva. Uzas... Ne znam da li se to samo meni desava??/

  5. Desava se to i meni, pazi kada prodajes igrace, lakse ga je prodati u Transfer periodu, meni do sada cak ni za dz nisu htjeli kupiti igraca van transfer perioda. Dosta teze se prodaju igraci, valja naci dobrog sportskog direktora da se brine oko toga, sa dobrom reputacijom. Meni je sve rasprodao :D

  6. Kao prvo ja sam to napisao, i kao drugo ne vidim da ikako podsticem pirateriju ili sta vec. Ja je ne koristim, tako da se meni nemoj obracati povodom toga... Ovje se radi o kljucnom pitanju za menadzer, o samom postojanju.

  7. Thierry Untevinard, meni asistent u Zvezdi, ima solidne ocjene, a da vidite kakvu amo taktiku ima, ma to je strasno :D Za voditi utakmice je ocajan, ali ima dobre savjete i solidne ocjene.

  8. Ovaj teamwork se pretvorio u sazaljenje. Naprosto se mole ljudi da odrade ono zbog cega su se prijavili, ljudima treba po 2 mjeseca da zavrse sezonu. Ja sam za da se ovo zatvori i da se vise niko ne muci. Vidis da je sve otislo do mojega...

  9. Ja sam igrao obicnu 4-4-2 formaciju i odlicno je islo. Dosta simpaticna formacija po mom misljenju, samo sada u 4-oj sezoni moram mjenjati formaciju posto neam dobro ljevo krilo od povlacenja Gabilonda. Gabilondo kidao mozgove, Susaeta mi je malo stagnirao moram reci, ali sam tu gurao Iraolu koji je kidao, kasnije je i Arteta igrao MR-a... Dovedi Artetu za tut mladjih je fantastican, a moze i vrhunski odigrati.

  10. Naravno prati se!!! Dobra sezona nema sta... Nisi imao srece sa regenima nikako, ali dolaze bolji svake godine. Kako ti je igrao Gabilondo? Meni je bio prvi izbor do penzionisanja.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |