Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Weah

Član foruma
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Weah

  1. Betis,West Ham ili mozda Parma?Trenutno se vise dvoumim izmedju Betis i West Ham-a.Poslednji sejv mi je bio sa At.Madridom.Imaju stvarno dobru ekipu i mogu se napraviti odlicni rezultati sa njima.Ipak bi neki veci izazov,nesto da me duze drzi za sejv.Pa ako moze pomoc.Hvala unaperd.

  2. Borussia Monchengladbach-pokusaj ih vratiti na staze stare slave.Imaju,cini mi se,5 titula prvaka drzave.Fina im je ekipa,doduse sad bez Rojsa ali mozes mnogo sa njima.Uslovi odlicni,uvek pune trebine,mislim da je dovoljno da ih uzmes.

  3. Uzecu Atletiko.Igra mi se njima.Ali sto kaze Za Hajduk,odmoricu koji dan od menadzera pre nego sto startujem sa njima.Dugo nisu uzeli titulu u prvenstvu,a i vreme je da neko drugi osim Barse i Reala uzme titulu :).

  4. Betis ili A.Madrid?Poceo sam pre neki dan sa AC Milan-om sli sam se posle jedne sezone smorio.Nadam se da iganje sa nekom od ove dve ekipe moze biti zanimljivo.Pa ako moze pomoc :D?

  5. Igram sa novim updateom RvP u man.utd,modrić u realu itd itd..pa me zanima vas prijedlog..

     

     

    Man.City,Arsenal,Everton,Tottenham ili Liverpool?

     

     

    nek idrugi vaši prijedlozi u obzir dolazi samo prve lige engleske,talijanske,njemačke,ukrajinske,portugalske i nizozemske.

     

     

     

    Hvala

     

     

    Liverpool.Da im vratis staru slavu.Ovako je ostalo samo ime od njih.I da Dzerard barem na igrici uzme titulu u Engleskoj lol .

  6. Probaj sa Parmom.Nekada su imali dobar tim,bili na dohvat titule u prvenstvu,uzimali evro kup.Sad imaju par zanimljivih igraca,vredi pokusati sa njima uzeti Seriu A.

  7. Izmedju ove dve ekipe vise gotivim milaneze.Ali bih mozda i sa Romom probao.Do sada sam uglavnom sa manjim ekipama(West Ham,Parma,Betis,Mallorca,Frankfurt,Swansea...) igrao.Pa sam sad mislio sa neki jacim da krenem.

  8. Liverpool,Atletico Madrid,Ac Milan? Ako moze predlog.Izgubio sam nesto volju da igram,cekam novi patch,pa da krenem sa nekom manjom ekipom.A do tada bi igrao sa nekom od ove tri ekipe.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |