Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

IBM

Član foruma
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IBM

  1. Imam problem sa grafikom, preciznije sa grbovima. Izvinjavam se ako sam pogresio temu. Dakle, ovo mi se prvi put desava, resio sam da malo promenim grbove, pa sam one koje sam imao obrisao i skinuo nove i ubacio ih gde treba i odradio sve sto treba ( reload skin... ). E sad problem je sto su meni u igrici nakon svega toga neki grbovi koje sam ja koristio u FM12 i nemam nacina da ih sklonim ( obrisao sam ih iz foldera za FM 12 ) i koje god da ubacim on ocitava samo njih. Da li je neko imao slicnih problema i ako jeste molio bih za pomoc. Hvala unapred.

  2. Hvala no nisam za Dance igrao sam ih skoro. Pokusavam da se setim kluba iz neke istocne zemlje koji nije bio prejak ali je proizvodio dobre regene. Nikako ne mogu da se setim koji je klub bio u pitanju

  3. Hvala na predlogu. Od tvojih predloga bih izdvojio definitivno Dinamo Minsk (njih sam imao u glavi kad sam pisao poruku ) i Nordsjeland (ili kako vec xD ) Voleo bih da cujem jos predloga ako neko ima :)

  4. Dino skidam ti kapu za sve. Jednostavno sam odusevljen tvojim stilom igre. Postujes legende, znas kad da prodas bitnog igraca da uzmes novac i da dovedes adekvatnu zamenu za manje para, ne dovodis isfurane igrace. Stvarno svaka cast samo nastavi sa report-ima citaju se . :svakacast::)

    • Like 1
  5. http://www.dodaj.rs/t/D/EY/3zrDKkR2/eurpedes-mateus-overview.jpg

    http://www.dodaj.rs/t/40/XN/156QEAoI/marcos-vieira-overview-p.jpg

    http://www.dodaj.rs/t/2M/bS/4EaGZRBz/nuno-batista-overview-pr.jpg

     

    Po skautima najbolja trojica u prvoj sezoni. Kako vam se cine, ko bi mogao da postane dovoljno dobar bar za moju prvu postavu? Na pocetku druge sezone sam tanak sa finansijama a trebaju mi stoperi tako da cu ovog prvog odmah da bacim u vatru, verovatno ce rezultat morati da trpi ali nema veze . I dal bih ovu drugu dvojicu trebalo odmah na pozajmicu da saljem ili da ih ostavim u u19 timu ?

  6. Odlucio sam se za nekog engleskog nizeligasa pa eto ko se razume i ima iskustva nek mi predlozi par interesantnih klubova samo da nisu u dugovima do guse. I gde mogu naci dodatak za te nize lige ?

  7. Ljudi pomozite imam i previse inspiracije, zelje i vremena za igru al jednostavno nemam ideju sa kim da krenem. Sacuvan mi je pocetni meni i 2 dana ne mogu da se odlucim koga da izaberem. Dajte sto vise predloga nadam se da mozete da mi pomognete .

  8. Jedan odlican napadac kojem ne treba 5 sansi da postigne jedan gol. Za Leverkusen pocetak 3. sezona para imam oko 20-25 miliona , da bude dovoljno kvalitetan i za bundesligu i za LS. Napadam sve trofeje imam vec Isca, Benata, Hondu , Surlea, Bendera i ostale

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |