Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

IvicaOsim10

Član foruma
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IvicaOsim10

  1. Da li taj kup donosi Evropu?

     

    Poslano z mojega SM-G960F z uporabo Tapatalk

     

    - Ma ne donosi Evropu nažalost :( . Ovo je koliko sam shvatio jedan prijateljski kup (ili tako nešto). Međutim meni je svako takmičenje važno (normalno imam i svoje prioritete).

     

    - Nažalost ispao sam iz ovog takmičenja. Primio dva glupa gola (zabio jedan) i manje više je nakon toga utakmica stala. Opet sam zadovoljan. Nisu nam davali puno šanse za prolazak grupe a mi smo uspjeli doći do polufinala. Polufinala!!! Malo je falilo da odemo do samoga kraja al' eto nismo uspjeli. Inače Keflavik je zadnji put u finalu ovog takmičenja bio daleke 2006 godine. I to im je i najbolji rezultat ikad. Dva puta su to napravili da budem precizan.

  2. omT6AQ8.png

     

     

    Rezultat sve govori. Prošli smo dalje.

     

     

    Lavovskom borbom i uz malo sreće ostvaren je san.

     

     

    Nisu nam predviđali ovaj uspjeh. Smijali su se kad sam rekao da imamo šanse da prođemo dalje.

     

     

    Sada se više niko ne smije. Sada vide da ovaj tim nije za baciti. Sada nas se boje. I neka. Tu smo da ostanemo!

     

     

     

     

     

    • Like 2
  3. v6biwWi.png

     

    - Kao što i vidite odigrao sam još četiri utakmice. Rezultat je mogao biti i bolji ali to je to u ovom trenutku. Dvije pobjede u utakmicama gdje sam i bio favorit i dva poraza od direktnih rivala za titulu prvaka Islanda. I to je ono što me brine. Ako mislimo da ostvarimo ono što smo zacrtali moramo igrati bolje, mnogo bolje.

     

    - Uprava kao uprava. Para nema a ne znaju ni hoće li biti. Kažu mi da se strpim.

    • Like 3
  4. - Tako je. Sezona je dosta kratka. Samo su 22 utakmice u pitanju. Ali to znači i malo prostora za greške. Trebat će mi dosta sreće da išta napravim. Imam ja koliko toliko "dobrih" fudbalera ali nažalost imam osjećaj da to neće biti dovoljno. Bar ne za ono što ja planiram da uradim. Volio bih da imam malo više para pa da dovedem još nekoliko igrača ali šta je tu je.

  5. - U Keflavik sam došao sa ciljem da osvojim premijer ligu, kup i da probam ostvariti nešto u Evropi. Neće biti lako. Klub nema puni profesionalni status već se radi o poluprofesionalnom klubu a to znači da sam već u startu ograničen sa treninzima, finansijama i drugim stvarima o kojima ću nešto kasnije više da napišem.

     

    - Ovo su moji rezultati do sad. Ništa posebno ali opet meni drago jer sam zaista imao osjećaj da ću imati mnogo, ali mnogo teži start. Sve u svemu dosta sam zadovoljan.

     

    50MAL52.jpg

     

     

    LPkWoCt.jpg

    • Like 2
  6. Pozdrav kolege treneri. Imam problem koji mi smeta već neko vrijeme. Naime Steam mi ne želi updejtovati igru. Kada uđem u igru i kada kliknem na "Start New Game" tamo mi piše da je updejt još uvijek onaj stari, to jest 12.2.0, a znamo da bi trebao da bude 12.2.2.

     

    Šta da uradim?

     

    I kolika je baš razlika između 12.2.0 i 12.2.2?

     

    Unaprijed hvala na odgovorima.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |